Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Workshop voor ondernemers

die met meer zelfvertrouwen willen ondernemen

Ontdek in één middag de kracht van jouw eigen Mindset in het Ondernemen

workshop Mindset basis in het ondernemen

Weet jij diep van binnen dat je meer uit je bedrijf kunt halen?

Veel ondernemers weten wat ze willen. Ze weten dat ze het kunnen. En toch gaan ze er vaak nog niet voor de volle 100% voor. Ze gaan nog niet volledig voor wat ze diep in hun hart het allerliefste willen. Of op de manier zoals ze het zelf willen. 

Ze laten zich bijvoorbeeld nog tegenhouden door bepaalde onzekerheden. Twijfelen regelmatig aan zichzelf. Luisteren nog te vaak naar wat andere mensen ervan vinden. Of laten zich leiden door hun eigen interne kritische panel (je weet wel, die stemmetjes in je hoofd). Waardoor ze steeds weer dingen uitstellen. Of het zelfs uiteindelijk helemaal niet doen.  

Alleen maar omdat ze denken dat het nog niet het juiste moment is. Dat het ze toch niet gaat lukken. Dat ze niet goed genoeg zijn. Of dat ze nog niet voldoende kennis hebben.

Terwijl ze zulke mooie plannen hebben. Zoveel ideeën over wat ze met hun bedrijf willen bereiken. Ze weten wel dat ze beter kunnen. Ze weten alleen niet hoe. En daardoor houden ze zichzelf tegen om te groeien. Zowel als persoon, als ondernemer, als met hun bedrijf.

Als je blijft doen wat je altijd al deed,
dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

De meeste van ons hebben niet geleerd hoe je met je onzekerheden, je gevoelens, je gedachten en de dingen die er in je leven gebeuren kunt omgaan. 

Daarom hebben veel mensen nog het idee dat dingen ze overkomen. Dat ze er zelf geen invloed op hebben. Dat ze het maar allemaal moeten accepteren. Dat het is zoals het is. En dat ze het daar maar mee moeten doen. 

Ook lijkt het een gewoonte te zijn geworden om het onszelf moeilijker te maken dan het werkelijk is.

Gelukkig kan het anders

Want, stel je voor...

Hoe zou je bedrijf zich dan het komende jaar ontwikkelen?

Als jij je als persoon blijft ontwikkelen, kan jouw bedrijf zich ook verder ontwikkelen. En verder groeien. Want jij bent de drijvende kracht achter jouw bedrijf.

Wanneer je afrekent met je onzekerheden en de regie leert nemen over je gedachten, je gevoelensde dingen die je doet en hoe je omgaat met (onverwachtse) gebeurtenissen, bereik je heel andere resultaten. Zodat je eindelijk die dingen gaat bereiken die je zo graag wilt bereiken. 

Als gecertificeerd NLP coach & trainer ben ik erin gespecialiseerd om jou hierbij te helpen. 

Alles begint bij de basis. De belangrijkste start is om een sterke basis neer te zetten voor een krachtige Mindset in het ondernemen.

Tijdens de Workshop leer ik jou in één middag hoe je een stevige fundering neerzet voor een krachtige Mindset. 

Deze unieke Workshop voor ondernemers die willen ondernemen met meer zelfvertrouwen is op vrijdag 23 maart 2018 van 13.00 – 17.00 uur bij mij aan de keukentafel in Volendam.
Let op! Voor deze workshop zijn maar maximaal 12 plaatsen beschikbaar.

Ben jij erbij?

Tijdens de workshop leer je:

En ook:

Het resultaat van de workshop

Ik hou niet van net-niet tips of vaag gedoe.
Verwacht dus vooral veel waardevolle inzichten en praktische tips waar je in jouw dagelijkse leven gelijk mee aan de slag kunt. Ik leer je hoe je jouw Mindset in het ondernemen kunt versterken en hoe je een stevige basis neerzet. 

Na deze middag zal geen situatie meer hetzelfde voor je zijn. Je hebt meer keuzevrijheid in hoe je omgaat met de dingen die je doet. En die er in je leven en in het ondernemen (onverwachts) op je pad komen.

Workshop Mindset in het ondernemen

Enkele inzichten van de deelnemers na de eerdere workshop

“Je mag er zijn en je hebt wat te vertellen”

“Ik voel nu een enorme vrijheid, omdat niets waar is van wat ik denk.
Ik kan alles opnieuw gaan invullen 😊”

“Geloof niet alles wat ik denk”

“Wat laat ik weg?”

“Er is geen goed of fout”

“Dat alles wat ik denk slechts een interne voorstelling is, en dat al mijn (negatieve) gedachten vervormingen slechts zijn”

“Falen mag”

“Gedachten kan je sturen”

“Is dit nu voor mij belangrijk?”

“Niet voor een ander denken”

“Stap dichter bij mijn doel”

Voor wie is de workshop (en voor wie zeker niet)?

De PowerMindset workshop is speciaal voor ondernemers die weten dat ze het kunnen en wat ze willen, maar nog niet altijd helemaal zeker genoeg van zichzelf zijn om de volgende stap(pen) te zetten. Of ondernemers die steeds dingen uitstellen of vermijden omdat ze nog niet voldoende lef hebben. Of ondernemers die het zichzelf vaak veel moeilijker maken dan het is. En voor ondernemers die willen ontdekken wat de juiste Mindset voor verschil kan maken voor zichzelf en voor de ontwikkeling van hun bedrijf:

In al deze – en nog veel meer – gevallen is de PowerMindset workshop zeer waardevol voor je.

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “Ik laat de dingen liever zoals ze zijn” en je wilt er eigenlijk niks voor doen om dingen te veranderen, dan is deze workshop voor jou niet interessant. Want de enige die met jouw mindset aan de slag kan gaan ben jij

Ik leer jou tijdens de workshop alles over de basis voor een krachtige Mindset, maar jij bent de enige die jouw fundering stevig kan neerzetten. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn. En bereid om tijd en energie te investeren in jouw groei.

Ik werk alleen met gemotiveerde ondernemers. Mensen met een sterke drive. Die weten dat er dingen moeten veranderen als ze verder willen komen. Willen groeien. En meer uit zichzelf en hun bedrijf willen halen.

Praktische informatie

Mindset workshop - Wendy Koning

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Koning, gecertificeerd NLP Coach & Trainer. Van 2013 tot en met 2017 heb ik veel verschillende NLP trainingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Daarnaast volg ik altijd regelmatig mindset trainingen. En trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywrtiging, online marketing en over het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Voor mij geldt: een dag niets nieuws geleerd is een dag niet geleefd. Ik verdiep me voornamelijk in alles wat te maken heeft met mindset en ondernemen. En hoe je zoveel mogelijk uit jezelf, uit je leven en uit je bedrijf kunt halen. Het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Want dat is wat ik het allerliefste doe.

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als we soms denken. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het eigenlijk is. En dat kan anders. Simpelweg met een andere mindset. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt.

En daar ligt precies mijn expertise. Die ik heel graag met jou deel. Zodat je meer voldoening uit je leven en uit je bedrijf kunt halen. En gewoon lekker kan genieten van de dingen die je doet.

Een stevige basis voor een krachtige Mindset in het ondernemen bevat verschillende bouwstenen uit mijn PowerMindset-methode voor ondernemers.

Al mijn kennis over Mindset en mijn ervaringen als NLP Coach & Trainer en ondernemer heb ik samengebracht in mijn eigen Mindset-methode: De PowerMindset-methode voor ondernemers.

De PowerMindset bestaat uit 7 bouwstenen die alles bevatten om je te leren omgaan met je onzekerheden in het ondernemen. En je zelfvertrouwen stap voor stap op te bouwen en te versterken.

De PowerMindset in het kort:

Schrijf je nu in

Wie je ook bent en wat je ook doet: je Mindset vormt de basis voor alles wat je in je leven doet en alles wat je in je leven (en dus ook met je bedrijf) bereikt.

Daarom is het zo ontzettend waardevol om te leren hoe je de juiste Mindset creëert. 

Start met het bouwen van een stevige fundering voor je Mindset. 

Doe mee met de Workshop op vrijdag 23 maart 2018 van 13.00 tot 17.00 uur. Je investering is slechts € 27,- exclusief BTW.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.