De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

VIP sessie

Rust en overzicht in je hoofd

Heb jij vaak het gevoel dat je alle kanten op gaat?

Je hebt als ondernemer waarschijnlijk ideeën en plannen genoeg.
Maar door de drukte in je hoofd komt het er niet uit. Tenminste, niet zoals je zou willen. Je komt zo niet vooruit.
En daardoor ben je nog niet waar je had willen zijn. 

Best wel jammer…

Want ik weet bijna zeker dat je wel graag wilt.
Je weet misschien alleen niet hoe.

Rust & Overzicht

Door alleen al rust en overzicht te creëren in je hoofd, heb je meer ruimte om jouw mooie ideeën en plannen vorm te geven. Concreet te maken. En om ze daadwerkelijk uit te voeren. Het gaat dan allemaal een stuk makkelijker. Je gaat met meer focus aan de slag. Je bereikt meer. En je voelt je ook nog eens een stuk relaxter.
Hoe fijn is dat?

VIP sessie

Normaal gesproken doe ik geen losse sessies meer. Maar ik gun het iedere ondernemer om zijn of haar ideeën en plannen nu écht te gaan waarmaken in 2018. En ik weet dat dit stukken beter gaat wanneer je dit met meer ruimte en overzicht in je hoofd doet.

Daarom geef ik alleen de VIP sessies van twee uur als losse sessie aan ondernemers die het zichzelf gunnen om met meer rust en overzicht te gaan ondernemen. Waardoor ze gelijk veel meer uit zichzelf én uit hun bedrijf gaan halen.

 

Na jouw VIP sessie:

Het mooie van individuele coaching is dat we alle tijd en aandacht hebben voor jou alleen.
Tijdens jouw 1-op-1 VIP sessie ga je twee uur lang met mij als jouw persoonlijke coach aan de slag om de dingen in je hoofd op te ruimen en te ordenen, zodat je gelijk meer rust en overzicht ervaart.
Ik hou van aanpakken, dus we gaan twee uur lang intensief aan de slag. We halen alles uit jouw VIP sessie wat we eruit kunnen halen.

Hoe en waar?

Nadat je de keuze hebt gemaakt om jezelf de VIP sessie ‘Rust & Overzicht in je hoofd’ te gunnen en via de oranje button jouw VIP sessie hebt geboekt, plannen we in overleg de datum voor jouw sessie in.

Voor jouw VIP sessie ben je van harte welkom in mijn praktijkruimte in Volendam. Mocht de afstand een bezwaar zijn, dan kunnen we de sessie ook prima online (via Skype of Zoom) doen.

Jouw investering

Er geldt nu tijdelijk een korting van € 50,- op je investering. Een kado van mij voor jou.

Normaal gesproken is de investering voor de VIP sessie € 275,- exclusief BTW.

Maar nu is je investering tijdelijk slechts € 225,- exclusief BTW.
En de kosten zijn ook nog fiscaal aftrekbaar.

PS: Hoe tijdelijk deze korting nog geldt kan ik van tevoren nooit precies zeggen. Het kan zijn dat het tarief op enig moment- zonder aankondiging vooraf – wordt verhoogd. Voordeliger dan nu wordt het in ieder geval niet meer. Daarom is het nu een goed moment om jezelf deze unieke kans te gunnen.  

coaching-powerinyou-zelfvertrouwen-ondernemen-mindset
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.