Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

OndernemersCoach-WendyKoning-PowerinYou
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Geheime pagina met tijdelijk aanbod (inclusief bonussen van € 1.564,-) voor mijn programma ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ die start op 29 oktober.

Exclusief: kijkje achter de schermen.

Ondernemerstraining voor Coaches

‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’

Leer denken en doen als een échte ondernemer,
zodat jouw praktijk straks wél goed van de grond komt 

Stel je voor: je hebt een goedlopende praktijk met meer dan genoeg geweldige klanten. Je haalt je inkomen uit je praktijk. En je doet elke dag wat je het allerliefste doet en waar je goed in bent. En nog mooier: je doet het helemaal op de manier zoals jij dat wilt en die bij jou past. 

En dat alleen omdat je jezelf naast coach ook serieus neemt als ondernemer. En geen enkele situatie meer uit de weg gaat om van jouw praktijk een succes te maken.

Pas als jij je ondernemer voelt en jezelf ziet als een ondernemer, dan bén je ondernemer. En als jij ondernemer bent, kan jouw praktijk ook pas serieus gaan groeien. Zodat je meer klanten kunt helpen, meer inkomen krijgt en meer vrijheid.

Klinkt goed? Lees verder.

Wil je wel, maar kom je niet vooruit?

Je bent lifecoach, kindercoach, jongerencoach, voedingscoach, vitaalcoach, NLP coach, burn-out coach, of in welke branche je ook zit. Je hebt een geweldige dienst te bieden. Je weet dat je daarmee een verschil kan maken. De wereld een stukje mooier maakt. 

Je wilt het liefst een verschil maken in het leven van jouw ideale klanten. En (meer dan) voldoende inkomen halen uit je praktijk. Je weet dat je het kan. Dat je goed bent in je vak (ook al laat je interne kritische panel – die vervelende stemmen in je hoofd – je daar soms aan twijfelen). 

Alleen lukt het je maar niet om je praktijk van de grond te krijgen.
Tenminste: niet zoals je zou willen.

Veel coaches lukt het maar niet om hun praktijk van de grond te krijgen. Herkenbaar?

Ondanks alles ben je over het algemeen gerust wel lekker bezig met je praktijk. Alleen:

Voor veel ondernemers is dit een steeds terugkerende innerlijke strijd met zichzelf. Laat staan dat ze daadwerkelijk de stappen zetten die nodig zijn om verder te komen met hun praktijk. Ja, soms zetten ze de eerste paar stappen, maar als het weer even lastig wordt, dan kiezen ze toch weer voor de makkelijke weg: uitstellen, vermijden of ze geven het helemaal maar op.

Zo jammer…

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier die ervoor zorgt dat je wél steeds de juiste stappen gaat en blijft zetten die nodig zijn om van jouw praktijk een succes te maken. Zonder dat je elke keer weer nieuwe excuses bedenkt, omdat je je bijvoorbeeld nog wat onzeker voelt.

“Hoe dan”, vraag je je nu waarschijnlijk af. Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Alle succesvolle ondernemers hebben één ding gemeen: de juiste Mindset. Ze denken als een ondernemer. Ze voelen zich ondernemer. Ze zien zichzelf als ondernemer. Ze doen als een ondernemer. En ze zijn van top tot teen ondernemer. Waardoor ze gewoon elke keer de stappen zetten die nodig zijn, no matter what.

Het goede nieuws is dat jij dit ook kunt bereiken. Namelijk met mijn programma ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’

Ik voel me niet alleen als persoon krachtiger en zelfverzekerder, ook als ondernemer. Ik sta zoveel positiever en dankbaarder in het leven. Ik ben er echt van overtuigd dat ik een keuze heb, altijd. Dat ik mijn leven zo kan maken zoals ik dat zelf wil, gewoon door erin te geloven en ernaar te handelen. Dat geeft zoveel rust en vrijheid! Ook wanneer ik een onzeker moment heb, stap ik er sneller uit. Jij hebt mij echt geleerd gedachten de herkennen, erkennen en vervolgens de actie te ondernemen die ik wil.
Marijke van Wolfswinkel-Donker,
Leerkracht/leercoach

Stel je eens voor…

En ook: Dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van de omstandigheden of van andere mensen om voor de volle 100% te gaan voor wat jij wilt met je praktijk.

Hoe ga je dit bereiken?

Je hebt misschien al wat dingen geprobeerd om verder te komen, (zelfhulp) boeken gelezen, overal gratis e-books gedownload, diverse (gratis) webinars, challenges en trainingen gevolgd, maar niks gaf echt blijvende resultaten. Ja, in het begin ging het misschien even beter, maar al snel verviel je weer in je oude patroon.

Je mist gewoon nog de juiste kennis en tools om het blijvend te veranderen. En om te denken en doen als een échte ondernemer.

Al heb je nog niks van dit alles geprobeerd… ook dan heb ik goed nieuws: je hoeft niet al die dingen te doorstaan die vele andere ondernemende coaches (inclusief ikzelf) al voor jou hebben doorgemaakt.
Lees verder…

Dit is je grootste ‘obstakel’

De meeste coaches beginnen hun praktijk vanuit een passie, een interesse of een opleiding. Ze schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel, laten visitekaartjes en een website maken en zijn er helemaal klaar voor om te beginnen.

En dat begint het: ondernemen.

Al snel wordt duidelijk dat een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het hebben van een website, niet automatisch betekent dat je ook gelijk ondernemer bent. 

En daar gaat het vaak mis. Want als je geen ondernemer bent, dan is het meer een hobby. Dan is het iets wat je erbij doet. En begrijp me niet verkeerd, een hobby is hartstikke leuk. 

Maar als je écht iets van je praktijk wilt maken, als je veel mensen wilt helpen, (meer dan) genoeg wilt verdienen en meer vrijheid wilt hebben, dan is er meer voor nodig dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, visitekaartjes en een website.

Want om een serieus bedrijf te maken van je praktijk, is het nodig om je op en top ondernemer te voelen. En om op en top ondernemer te zijn.
Maar hoe?

De oplossing: creëer de juiste OndernemersMindset en stap volledig in jouw rol als Ondernemer

Tijdens mijn programma ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ werk jij vier maanden intensief aan jouw groei als ondernemer. Je gaat leren denken, voelen, kijken en doen als een échte ondernemer. En je leert daarnaast welke andere 8 stappen er nodig zijn om je praktijk nu écht goed van de grond te gaan krijgen. 

Een mooie bijkomstigheid is, dat een andere Mindset ook doorwerkt in je persoonlijke leven. En in jouw communicatie met (potentiële) klanten. Een win-win-win-situatie dus.

Groeien als Ondernemer én met je Praktijk

Het programma ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ is een gecombineerde online en offline training met veel persoonlijke aandacht. Met daarin mijn jarenlange ervaring als NLP Coach & Trainer. En mijn uitgebreide kennis over Mindset, NLP, persoonlijke ontwikkeling, online marketing, copywriting, verkopen en ondernemen.

Je ontvangt in deze 4 maanden heel veel inzichten, kennis, tips, zetjes in de juiste richting en praktische opdrachten en technieken die gemakkelijk zijn toe te passen in je dagelijkse leven. En die je steeds naar de volgende stap helpen. 

Het mooie is dat we het samen doen. Want je kunt elke dag bij me terecht voor je vragen en om te sparren. Hier lees je verderop meer over.

Zo creëer je stap voor stap de juiste OndernemersMindset en heb je de juiste ondernemerskennis, waarmee je straks vol zelfvertrouwen en daadkracht je praktijk opbouwt en blijvend kunt laten groeien. Zodat je alles met je praktijk gaat bereiken wat je voor ogen hebt. En helemaal op de manier zoals jij dat zelf het liefste wilt.

De meest complete OndernemersTraining die er is voor ambitieuze en gedreven coaches

Al mijn kennis en ervaring over Mindset heb ik samengebracht in mijn eigen methode: De PowerMindset voor Ondernemers.

De PowerMindset bestaat uit 7 bouwstenen die alles bevatten om als ondernemer persoonlijk- én zakelijk te groeien. Mindset is immers dé basis voor alles wat je in je leven en met je praktijk bereikt.

De PowerMindset leert je stap voor stap om de juiste OndernemersMindset te creëren. En je zelfvertrouwen en daadkracht als ondernemer te versterken. Waardoor je makkelijker de juiste stappen zet (en blijft zetten) om van jouw praktijk een succes te maken.

Alle 7 bouwstenen leer je in module 2 t/m 8 van de online Mindset training van het programma ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’.

Daarnaast leer je dankzij mijn persoonlijke begeleiding en de trainingen in de Kennisbank de juiste stappen te zetten om klanten te krijgen. 

Vier maanden lang ben ik er voor jou. Elke dag. Om van jou een op-en-top ondernemer te maken. En elke keer met je mee te denken welke volgende stappen jij nu het beste kunt zetten om te gaan groeien met je praktijk. Van het begin tot het eind. Met vanaf dag 1 gelijk concrete tips en inzichten die gelijk een positief effect hebben op jouw groei en ontwikkeling.

De training heeft mij onwijs veel opgeleverd. Ik dacht dat ik al een aardig eindje op weg was met mijn persoonlijke ontwikkeling. Maar daar zijn ondertussen zo veel informatie, tools en tips bijgekomen. Ik bezit nu een enorme gereedschapskist aan kennis zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, marketing als alle informatie die nodig is om een krachtige onderneemster te zijn.

Doordat ik de training heb gevolgd kan ik mijn potentiele klanten een gigantische waarde aan informatie, tips en tools bieden. Zelf sta ik nóg sterker in mijn schoenen en heb ik bepaalde overtuigingen kunnen omdenken om hier geen belemmering van te ervaren in het ondernemen.

Wendy belooft je zilver maar je krijgt goud. Ik kan niet omschrijven hoeveel mij dit heeft gegeven. Ik heb nu een ijzersterke basis vanwaar ik verder kan gaan bouwen.
Wendy je bent een topper!!!
Jenny Fielt,
Succes Coach & Mindset Trainer

Hoe is het programma opgebouwd?

In de online Mindset lessen en met de bijbehorende opdrachten, die voor je klaar staan in de PowerMindset Academie, bouw je stap voor stap aan de juiste OndernemersMindset. Deze lessen en opdrachten zijn life changing. Want alles wat je leert werkt ook door in je persoonlijke leven. En je kunt het toepassen in je eigen coaching (win-win-win). 

Naast de Mindset training, krijg je toegang tot de kennisbank ‘Op en top Ondernemer’. In deze kennisbank vind je extra trainingen over je ideale klant, je aanbod, je weggever, funnels (strategieën), copywriting (het schrijven van goede (verkoop)teksten), verkopen en de opvolging na een verkoopgesprek.

Doordat de lessen online staan, heb je de vrijheid om waar en wanneer je maar wilt te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw groei als ondernemer en om je praktijk nu écht goed neer te gaan zetten. 

In de speciale Facebookgroep, tijdens de twee-wekelijkse Live online Coach Calls en de twee Live dagen geef ik je elke keer een zetje in de juiste richting met je praktijk. En denk ik persoonlijk met je mee over jouw volgende stappen. Zodat je naast het werken aan jouw groei als ondernemer, ook gelijk elke keer de volgende stappen gaat maken met je praktijk. 

Persoonlijke begeleiding vind ik enorm belangrijk. Dit is iets wat ik zelf de laatste tijd vaak mis bij het volgen van (online) trainingen. Het helpt je om gemotiveerd te blijven. Om op elk moment je vragen te kunnen stellen en snel antwoord te krijgen. En daardoor het maximale resultaat uit het programma te halen. Je doet immers niet voor niks mee. 

En dat is dan ook precies waar ik voor sta met mijn training: dat jij het maximale eruit haalt. Voor jezelf én voor je praktijk.

Ik raad de training ook aan andere ondernemers aan, want het legt een hele goede basis om vanuit te kunnen groeien. Buiten de geweldige training vind ik de coach calls en input van anderen in de groep heel erg fijn. Je leert van elkaar, helpt elkaar. Dat is heel fijn, omdat je als ondernemer toch ook veel alleen opereert.
Lilian Peters,
Gezondheidscoach

De 9 online modules van de Mindset training

Module 1

Een goede Start


Alles wat je gaat helpen om het maximale resultaat uit deze training te halen leer je in deze eerste Module. Ook zet je hier gelijk dé basis neer voor alles wat je in je leven nog wilt bereiken. Deze nieuwe basishouding heeft gelijk al een positieve invloed op jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling.

Module 2

Omgaan met onzekerheid

Je leert hoe je kunt omgaan met afwijzing van potentiële klanten, de mening en kritiek van andere mensen, (faal)angst, perfectionisme en wat andere mensen van je denken. Ook ga je werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Module 3

De kracht van Mindset

Je ontdekt hoe je elk moment van de dag voor de gek wordt gehouden door je eigen brein. Je leert jouw eigen brein slim te beïnvloeden om sneller en betere resultaten te behalen. En je gaat aan de slag met jouw Mindset over verkopen en het vragen van de juiste tarieven.

Module 4

De regie nemen over je gedachten

Je leert hoe je weer zelf de leiding neemt over jouw interne dialoog (je weet wel, die gesprekken die je de hele dag met jezelf voert). Je gaat leren omdenken en je traint jezelf hierin. En je ontdekt 16 verschillende manieren om dat eeuwige gepieker op elk gewenst moment snel te stoppen. Ook 's avonds in bed.

Module 5

Je emoties onder controle

Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van jouw emoties. Denk aan angst, stress, zenuwen, teleurstelling, frustratie. Want ik ga je leren hoe je snel in een andere, betere stemming komt. Zodat je jezelf vol zelfvertrouwen en daadkracht op elk moment kunt herpakken. En altijd de volgende stap kunt blijven zetten met je bedrijf.

Module 6

Overtuigingen aanpakken

We gaan de diepte in. Want overtuigingen sturen - op onbewust niveau - alles wat je doet. Je gaat afrekenen met oude overtuigingen die je toch alleen maar afremmen en belemmeren. En je gaat nieuwe, bekrachtigende overtuigingen installeren die je wél verder helpen. Daarnaast ontdek je jouw kernwaarden als ondernemer.

Module 7

Grenzen bewaken en Comfortzone vergroten

Je gaat je persoonlijke grenzen beter leren bewaken. Door makkelijker 'Nee' te zeggen. Je kostbare tijd en energie beter te verdelen. En de dingen los te laten die je nog in de weg zitten. Ook ga je stap voor stap je Comfortzone vergroten. Want Succes en groei liggen - zoals je wellicht al weet - buiten je Comfortzone.

Module 8

Van Doel naar Resultaat

Eerst zet je jouw dromen, wensen en verlangens om in concrete doelen. Vervolgens leer je hoe je jouw doelen ook daadwerkelijk gaat bereiken. Je leert wat essentieel is bij het stellen van je doelen. Hoe je de verschillende uitdagingen onderweg trotseert. En hoe je gemotiveerd blijft onderweg. Ook op de momenten dat het even niet vanzelf gaat.

Module 9

Tot slot

In de laatste module geef ik je nog een aantal waardevolle BonusTips en Inzichten die je helpen om de dingen die je tijdens de training hebt geleerd ook op de langere termijn blijvend te veranderen. Zodat je kunt blijven groeien als ondernemer. En daardoor ook met je bedrijf. Zodat je alles gaat bereiken wat je diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf.

De voordelen van deze gecombineerde online/offline training

De online ondernemers lessen volg je op je eigen tempo en op de plek en het moment dat voor jou het beste uitkomt. Dit zorgt niet alleen voor heel veel flexibiliteit, maar het scheelt je ook nog eens een hoop extra reistijd en reiskosten. 

In de speciale besloten Facebookgroep ben ik vijf dagen per week aanwezig om antwoord te geven op al jouw vragen. Om met je mee te denken. Voor support. En om je aan te moedigen. Ook kun je hier sparren met je mede-cursisten (heel waardevol). 

Tijdens de twee Live-dagen gaan we samen nóg een paar stappen verder in in jouw ondernemersproces. En ga je na afloop bruisend van energie en met nieuwe plannen en ideeën weer naar huis.

training-ondernemers-groei

Simpel en praktisch

Misschien denk je dat het ondernemen heel lastig is. Je wilt immers gewoon graag mensen gaan helpen. Maar ondernemen is te leren. En met de juiste begeleiding is het zelfs vrij simpel.
Helemaal als je nagaat dat jij in 4 maanden het beste van het beste krijgt uit mijn jarenlange verdieping in persoonlijke- en zakelijke groei en ontwikkeling. En uit al mijn ervaringen als NLP Trainer en OndernemersCoach.

Natuurlijk moet je er zelf wel wat voor doen. Het is een proces. Een proces van uitdagingen en confrontaties met jezelf. Maar vooral een proces met heel veel positieve veranderingen. En we doen het zo simpel en praktisch mogelijk, zodat je het stukje bij beetje kunt inpassen in jouw ontwikkeling. En bij het opbouwen en laten groeien van je bedrijf.

Met de opdrachten die je tijdens de Mindset training krijgt, train je jezelf om oude patronen te veranderen en jezelf nieuwe patronen aan te leren, zodat het je steeds gemakkelijker afgaat en je – ook na de training – blijvend de gewenste resultaten blijft behalen.

En ja: de meeste veranderingen kosten tijd en energie. Een échte Ondernemer ben je niet van de een op andere dag. Je Mindset verander je niet ‘even’. Maar het is een investering in de rest van je persoonlijke- en je zakelijke leven

En je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er om jou hier persoonlijk bij te helpen; stap voor stap. Zodat jij vanaf nu alles uit je praktijk gaat halen wat je wilt. En helemaal op de manier zoals jij dat wilt.

Wat jij in de eerste twee maanden van de training al kunt bereiken

In de training worden in korte tijd al hele mooie en grote stappen gemaakt door de deelnemers. Zowel stappen in hun persoonlijke ontwikkeling als met hun bedrijf.  

Neem dit niet alleen van mij aan, maar laat je meevoeren in een stukje van het proces van deze deelnemers in hun eerste twee maanden:

“IK WOU DAT IEMAND MIJ TOEN DE TIJD DIT GELEERD HAD!!!!! Weer zo’n kwartje. En de tips hangen in de wc.”

“Ik ben vandaag zomaar een fysiopraktijk binnengestapt. Ik gaf mezelf geen moment om na te denken… gewoon doen dacht ik… Ik vul mijn succeslijst weer aan.”

“Die foto die ik vandaag plaatste… had ik anders nooit gedaan…sta er prachtig op…ahum…. Ik had nog een andere, maar die was zo gemaakt. Maar het waren mijn eigen gedachtes die me gek maakten… wie zegt dat zij denken ‘jeetje wat staat zij er idioot op/ . En toen dacht ik wat kan er mislukken? Nou niets! Dus druk op de knop.”

“Les 5 Perfectionisme: OMG, dit sluit zo aan bij mij dat ik er stil van word. Daarom gebeurt er dus niets verder dan in mijn hoofd, daarom kwam ik nooit verder (lees je het? “kwam”).

Les 8: Er vallen heel veel kwartjes en wat is dit pijnlijk en mooi om dit alles te ontdekken over mijzelf, dank je wel!!!!!!

“ow… de goed is goed genoeg die kom ik nu wel veel tegen… ik heb berichten ingepland voor fb, maar ik blijf nadenken dit kan beter en dat kan beter…. Nee goed is goed genoeg, blijf er vanaf!”

“Ik werd wakker met een unheimlich gevoel: Waar ben ik aan begonnen? Maar toen bedacht ik mij: NEEM DE STAP EN DAARNA DE VOLGENDE STAP EN DAARNA WEER EEN STAP.”

“Ik laat me niet meer zo sterk meer van mijn stuk brengen, ik heb een geweldig bedrijf!!! Ik heb zelfvertrouwen en ben niet meer bang.”

“Ik ben zoooo dankbaar! Dankbaar dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen. Dankbaar dat ik een mega fout heb gemaakt (prive) en dat ik daar helemaal niet meer mee zit! Dankbaar dat ik een facebook bericht kan posten zonder het eerst nog 10 keer te lezen! Ja er is veel verandert!”

“Ik hang nu vol trots mijn flyer op in de supermarkt ipv gebukt en bijna met bivakmuts op.”

“De training werkt ook aan je assertiviteit heb ik gemerkt vanmiddag…”

“Ik heb les 16 gedaan, ik kwam op 8 angsten wat betreft het ondernemen. Ik werd er behoorlijk verdrietig van, maar gaandeweg de les, begreep ik dat het allemaal in mijn hoofd zit. En als het alleen in mijn hoofd zit, dan kan ik ook groene gedachten in mijn hoofd zetten. Ik ben absoluut goed genoeg en iedereen zit op mij te wachten, maar ze hebben me nog niet gevonden. Angst is een illusie.”

“Hey… ik heb helemaal geen last van vakantiestress. Heel relaxed alles in de auto gezet en nu rustig aan het schoonmaken. Ik denk dat ik tijd overhoud vandaag! Het is zo ontzettend rustig dat ik mij af ga vragen of we niet wat vergeten zijn….apart hoor”

“Na een pittig reisje zijn we gister in zuid tirol aangekomen. Mijn man verbaasde zich erover hoe rustig ik bleef… hahaha ja waar de training al niet goed voor is.”

“Ik heb een nieuwe mindset: In alles ben ik succesvol. Natuurlijk heb ik mijn kritische panel nog steeds, maar dan denk ik:”oh joepie, daar is ie weer en vervolgens DOEI”

“Ik ben trots op mezelf!!!”

“Ik heb besloten dat ik mijn passie ga leven.”

En dit is wat jij ook in slechts twee maanden al kunt bereiken, hè…
Laat staan waar jij en je praktijk na vier maanden training staan.

ondernemers-training-powerinyou-wendykoning

Een zinvolle investering

Dit is de meest complete Ondernemers Training die er is op het gebied van persoonlijke- én zakelijke groei voor gedreven en ambitieuze coaches die écht iets van hun praktijk willen maken. 

Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling sowieso altijd een waardevolle investering in jezelf. Én in je bedrijf. Want door jezelf te blijven ontwikkelen, groei je als persoon én als ondernemer. 

En als jij groeit, kan je bedrijf ook pas verder groeien. 

Vanaf dag 1 gaan we gelijk gericht aan de slag, waardoor je al heel snel de eerste positieve veranderingen merkt.

Dit is wat je krijgt:

En ook:

En niet te vergeten:

En dan had ik je dit nog niet verteld:

Lees hieronder wat Ida en Pauline hebben bereikt dankzij de training

Voordat ik me aanmeldde voor de training merkte ik dat ik het mezelf moest leren gunnen om zo’n bedrag in mezelf te investeren. Of mijn bedrijf het gunnen. Nu denk ik daar heel anders over en zie ik alleen maar dat mijn bedrijf en ik nu en in de toekomst nog veel trainingen nodig hebben om maar weer verder te komen. Het is echt een investering.

De training heeft me heel veel opgeleverd. Zowel zakelijk als privé is het rustiger, ik reageer rustiger, ik zit er niet meer zo over in. Ik pieker niet of nauwelijks meer. Ik heb geen last meer van stemmetjes die mij naar beneden willen halen.

In mijn coaching ben ik enorm gegroeid. Alles wat ik geleerd heb over emoties, gedachtes, maar ook overtuigingen en zelfs dingen op identiteit herken ik bij mijn klanten waar ik ze dan echt mee kan helpen. Ik merk echt dat dit een meerwaarde voor mijn coaching is.

Ik ben nu echt zelfverzekerd. Daardoor kan ik er echt voor gaan. Staat niets me meer in de weg.

Ik heb leren niet in te vullen voor een ander, dus daardoor hoef ik niet te oordelen. Mij maken ze niet zo snel meer bang. Ik zie overal nieuwe mogelijkheden.

Ik raad deze training vooral aan startende ondernemers aan of waar het bedrijf nog niet zo goed uit de grond is gekomen. Omdat je zelfverzekerd wordt ga je echt groeien en sta je er echt!

Wendy is geweldig om mee samen te werken. Ik ben erg blij dat ik mij dit gegund heb. Daardoor staat mijn bedrijf meteen al goed en vanuit hier kan het alleen nog maar beter gaan!
idastolk-uniekinvorm
Ida Stolk,
voedingscoach
Ik was al een aantal jaren bezig met het Slabak Theater, ik had af en toe een opdracht als clown, dan weer als typetje om gasten te verwelkomen op een feest en clownslessen geven aan alle kinderen van 6/7 jaar. Maar welke richting ik nu echt op wilde dat wist ik niet. Ik nam het eigenlijk niet serieus ook al voelde ik dat ik dit wel moest doen.

En toen kwam de challenge van Wendy en ging ik mee doen. Alleen al door de challenge dacht ik; deze training wil ik voor mezelf doen. Maar wat is het duur en dan komt de btw er ook nog eens bij.... Na veel wikken en wegen heb ik het besluit genomen om toch deze training te volgen. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want het bleek de beste investering te zijn in mezelf!

Dankzij de training weet ik mijn doel in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden. Positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen dmv de Complimentenservice en voor kinderen clownslessen. Het gevolg is dat ik zelfvertrouwen heb in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik verstop mij niet meer achter een typetje of de clownsneus, ik merkte zelfs dat dit niet meer bij me paste. Alle overtuigingen die ik had over mezelf, die mij nerveus, onzeker maakte en mijzelf niet serieus nam, zijn verdwenen. Laagje voor laagje heb ik mezelf mbv de training en Wendy afgepeld en kwam ik eindelijk tevoorschijn.

Ik ben een stuk rustiger geworden en niet meer zo gespannen. Ook heb ik zoveel plezier en lol in alles wat ik doe, het is geen “motten” meer.

Ook in mijn privéleven is heel veel veranderd en alleen maar positief, als gezin zijn we veel hechter geworden en mijn echtgenoot vindt het geweldig om te zien hoe ik gegroeid ben. Ook is het contact met mijn familie enorm verbeterd.

Ik raad je aan om deze training te volgen, want je wordt zo goed begeleid door Wendy en het levert je zo veel op, voor je bedrijf en voor jezelf, zo veel meer dan je ooit had durven dromen! Kies voor jezelf, volg je hart en doe deze training!!
Pauline op ten Berg-Theunissen,
positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen

Bonussen als je nu beslist:

€ 500,- extra korting op je investering

Als je nu beslist, krijg je bovenop de hierboven genoemde bonussen én de reeds zeer aantrekkelijke investering, nog eens € 500,- extra korting.

Je investering is nu dus geen € 4.638,-.
Geen € 2.997,- (zoals op mijn website staat). Maar alleen nu slechts 2.497 euro.

Toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen t.w.v. € 749,-

Je krijgt als deelnemer van mijn programma ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ blijvend toegang tot alle 365 Wijze Ondernemerslessen, waarin ik heel veel waardevolle tips en inzichten met je deel. Voor elke situatie in het ondernemen kun je er wel een wijze les vinden. Ook deel ik mijn persoonlijke uitdagingen en ervaringen in het ondernemen, die ik nergens anders deel. Deze speciale podcasts staan niet openbaar, maar zijn alleen toegankelijk voor échte gedreven coaches, zoals jij. Je vindt er nu al meer dan 32 uur aan inspiratie over alle verschillende gebieden van het ondernemen. Die je kunt luisteren waar en wanneer je maar wilt. De eerste 180 Wijze Ondernemerslessen staan al voor je klaar. Elke week worden er nieuwe ondernemerslessen toegevoegd.

Toegang tot de training 'Een sterke basis voor je praktijk in 30 dagen' t.w.v. € 297,-

In deze gloednieuwe training ontdek je wat ervoor nodig is om een sterke basis neer te zetten voor je praktijk. Er staan 30 videotrainingen voor je klaar. Een digitaal werkboek met opdrachten die je helpen om de juiste stappen te gaan zetten. En je kunt alle lessen ook als audio beluisteren. Handig voor in de auto, tijdens een wandeling of andere dagelijkse bezigheden. Je krijgt blijvend toegang tot deze training.

Het inspirerende boek 'De Wetten van de Winnaars'

wetten-van-de-winnaars-boek-ondernemen

Dit boek mag niet ontbreken in de boekenkast van gedreven ondernemers zoals jij. Het is een ‘must-have’ voor iedere ondernemer die succesvol wil worden. Met maar liefst 30 Wetten van de Winnaars, waarmee je gelijk praktisch aan de slag kunt. Je ontvangt het boek na je aanmelding zo snel mogelijk in huis.

Of 6 termijnen:

1-op-1 online ‘Klaar voor de Start’ sessie op korte termijn

Gezamenlijke ‘Klaar voor de Start’ sessie op 29 oktober 2019

9 online modules in de Mindset training met in totaal 38 inspirerende ondernemers lessen met uitgebreide videolessen, geschreven teksten, opdrachten per les, pdf-downloads en per module een MP3-download met de samenvatting van de betreffende module
TWV 1.697 euro

Toegang tot de Mindset training zolang als deze bestaat

Vier maanden lang toegang tot de speciale kennisbank ‘Op en top Ondernemer’ met diverse inspirerende masterclasses (door collega-ondernemers gegeven over hun expertise) en online trainingen op de verschillende gebieden van het ondernemen die allemaal nodig zijn om te groeien met je praktijk, zoals je ideale kant, je aanbod, je weggever, funnels (strategieën), copywriting (het schrijven van goede (verkoop)teksten), verkopen en de opvolging na een verkoopgesprek
TWV 897 euro

Lidmaatschap voor de speciale besloten Facebookgroep met vier maanden lang vijf dagen per week mijn persoonlijke coaching en support, voor al je vragen en uitdagingen tijdens de training.
En waarin je kunt sparren met je mede-cursisten.
Dit is een exclusieve groep voor alleen de deelnemers van dit programma
TWV 750 euro

Elke twee weken een online groeps Coach Call waar je je vragen over het ondernemen en jouw persoonlijke- en zakelijke groei en ontwikkeling kunt stellen. Ik denk Live met je mee hoe jij weer de volgende stappen kunt gaan maken. En je leert veel van de vragen en uitdagingen van de andere deelnemers. Deze Coach Calls zijn elke keer op een andere dag.
TWV 697 euro

Twee offline Live-dagen op 15 november 2019 en 17 januari 2020 waarin we samen nóg een paar stappen verder gaan in jouw ondernemersproces. En waarna je bruisend van energie en met nieuwe inzichten en ideeën weer naar huis gaat
TWV 597 euro

Op 3 maart 2020 sluiten we de training samen af tijdens de afsluitende Live online sessie met alle deelnemers

Of 6 termijnen:

Wacht niet langer en ga direct samen met mij en de andere ambitieuze en gedreven onderneemsters die meedoen aan de slag om op en top Ondernemer te worden en om je praktijk nu écht goed van de grond te krijgen.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.
Het is goed om te weten dat de kosten voor deze training fiscaal aftrekbaar zijn. En daardoor dus nog meer extra voordelen biedt om in jezelf en in je bedrijf te investeren. Bij je boekhouder of de belastingdienst kun je navragen wat dit voordeel voor jou betekent.

Voor wie is de training (en voor wie zeker niet)?

De training ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ is speciaal voor gedreven en ambitieuze coaches die weten dat ze het kunnen en wat ze willen, maar zich nog geen ondernemer voelen. Die inmiddels hebben ervaren dat het niet vanzelf gaat om klanten te krijgen. En niet weten wat ze nu precies moeten doen om hun praktijk wél goed van de grond te gaan krijgen. 

En coaches die er klaar mee zijn om zich nog langer te laten tegenhouden door hun eigen onzekerheden en andere belemmeringen.  

Die eindelijk willen afrekenen met al die dingen die hen tot nu toe hebben tegengehouden om er écht voor te gaan. Die de ambitie hebben om zoveel mogelijk mensen te helpen. En daar ook (meer dan) voldoende inkomen mee willen verdienen. En voor coaches die al weten hoe belangrijk het is om jezelf als persoon en als ondernemer te blijven ontwikkelen:

In al deze – en nog veel meer – gevallen is dit dé training die alles bevat om van jou een échte ondernemer te maken en om te gaan groeien met je praktijk. 

Een extra winst van deze training is, dat je alles wat je leert over de juiste mindset ook weer kunt toepassen in je eigen coaching en/of training. Zo kun je het ook weer doorgeven aan jouw klanten. Een win-win training dus.

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “Wendy, ik wil echt wel iets van mijn praktijk maken, maar ik heb geen zin om er veel tijd en energie in te steken”, dan kun je nu beter stoppen met lezen. Want de enige die écht wat van jouw praktijk kan maken ben jij. Ik leer jou stap voor stap hoe je het doet, maar ik kan het niet voor je doen. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn. En dat je heel graag je praktijk goed van de grond wilt gaan krijgen.

Ik werk alleen samen met gemotiveerde coaches. Ondernemende vrouwen met een sterke drive. Die er alles voor over hebben om te bereiken wat ze willen. En bereid zijn om hier tijd, geld en energie in te investeren.

Wendy Koning-powerinyou.nl-website

Waarom zou je met mij werken?

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben een ‘echte’ Volendamse. En daarnaast  OndernemersCoach, MindsetExpert en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Van 2013 tot en met 2017 heb ik veel verschillende NLP trainingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Daarnaast volg ik altijd regelmatig mindset trainingen en andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En ook trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing, webpsychologie en over het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Voor mij geldt: “Een dag niets nieuws geleerd is een dag niet geleefd”. Ik verdiep me voornamelijk in alles wat te maken heeft met persoonlijke groei- en ontwikkeling en ondernemen. Want in mijn visie kan het één niet zonder het ander als je serieus iets van je bedrijf wilt maken. Het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Om ze hiermee verder te helpen. Want dat is wat ik het allerliefste doe.

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als het soms lijkt. Of als anderen ons doen geloven. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het is. En we houden onszelf daardoor – onbewust – tegen. Dat kan anders, gelukkig. Simpelweg met een andere mindset. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt.

En daar ligt precies mijn expertise. Die ik heel graag met jou deel. Zodat je meer voldoening uit je bedrijf én uit je leven gaat halen. En altijd kunt blijven gaan voor wat jij het liefste wilt.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Ik heb een onvoorwaardelijke garantie, waardoor je kunt deelnemen zonder risico. Door mijn ruime ervaring en de resultaten van mijn klanten die de training al hebben gevolgd, ben ik overtuigd van de snelle groei van de ondernemers die ik coach en train. Daarom bied ik een ’30 dagen niet goed geld terug garantie’.

Als je de eerste 30 dagen de online lessen volgens het programma hebt gevolgd, alle opdrachten hebt gedaan, mij je vragen hebt gesteld in de Facebookgroep en tijdens de Live Coach Calls en je bent dan nog helemaal niks gegroeid in je ontwikkeling als ondernemer, krijg je het volledige bedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Vraag en antwoord

Veel coaches zijn niet gewend om te investeren in zichzelf. Terwijl je daar juist zo enorm van groeit. En wanneer jij als persoon groeit, dan groeit je bedrijf met je mee.
De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is: “Wat kost het me nu? Als ik het op deze manier blijf doen?” Vaak kost het nu meer, dan de investering die je doet in deze zeer complete training. En ik kan je met zekerheid zeggen: het gaat je enorm veel opleveren. Het is een investering in de rest van je verdere leven.
Investeren in jezelf is sowieso altijd de beste investering die je kunt doen.
Doordat jij groeit als persoon, kan jouw bedrijf ook weer verder groeien. En daarmee gaat niet alleen de kwaliteit van je persoonlijke- en je zakelijke leven omhoog, maar als vanzelf gaat daardoor ook je omzet omhoog. En verdien je meer.

Nee. Behalve de BTW komen er geen kosten meer bij. Dit is je investering voor de complete training zoals op deze pagina beschreven. De enige verrassing achteraf zal het resultaat zijn.

Ja, dat kan. Je kunt het bedrag ook betalen in 6 termijnen.

Ja, de kosten voor deze ondernemerstraining zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Je hebt toegang tot de online Mindset training zolang als deze bestaat. Tot de kennisbank ‘Op en top Ondernemer’ heb je toegang zolang de training duurt. 

Ja, je kunt direct starten. Je hoeft je alleen maar aan te melden via één van de oranje buttons met ‘Ja, ik ga ervoor’ erop en ik stuur je zo snel mogelijk jouw inloggegevens voor de PowerMindset Academie toe. Waarna je direct toegang hebt tot de online Mindset training en de kennisbank ‘Op en top Ondernemer’. 

De Live-dagen vinden plaats in Volendam of in de (nabije) omgeving van Volendam. De exacte locatie ontvang je als deelnemer uiterlijk twee weken vóór de betreffende Live-dag.

Dat is helemaal prima. En ook gelijk een extra reden om mee te doen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom je nog niet bent waar je al had willen zijn. En nog niet onderneemt op de manier zoals jij dat zelf wilt. Doen wat je altijd al deed is ook veel makkelijker 😉. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En om je gerust te stellen: je doet de training met gelijkgestemde ondernemers. De ondernemers die meedoen hebben allemaal hun eigen onzekerheden. En dat is één van de belangrijke dingen waarmee we in de training aan de slag gaan. 

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit kunt doen. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zeker waard. En ik ben er samen met de andere deelnemers voor jou om je hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Later kan altijd. Het is jouw keuze. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het bijna als mijn plicht om je dit mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’ het uiteindelijk nooit gaan doen. Het juiste moment komt nooit, als je er op blijft wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, uit jouw leven en uit je bedrijf haalt, is een gemiste kans. Het juiste moment creëer je zelf.

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar deze training te verkopen. Want je doet het niet voor mij, maar voor jezelf. Ik coach en train inmiddels ruim vijf jaar en door mijn ervaring kan ik nu met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om de training te gaan doen. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan.

De training duurt in totaal 4 maanden. Mocht je na deze 4 maanden onder mijn persoonlijke begeleiding nog langer willen doorpakken, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor.

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij een online Coach Call met de groep, kun je van tevoren alsnog je vragen toesturen. Ik beantwoord ze dan tijdens de Coach Call. Deze kun je daarna terugzien. De opname van de Coach Call wordt altijd binnen 48 uur in de PowerMindset Acadiemie geplaatst.

Dat hangt af van jouw persoonlijke ontwikkeling en het tempo waarin je groeit. Het zijn vooral praktische opdrachten, die gemakkelijk zijn toe te passen in je dagelijkse leven. Waardoor het je vaak niet eens zo heel veel extra tijd kost. Voor sommige opdrachten is het handig om echt even te gaan zitten en ze met je volledige aandacht te doen. Dan behaal je het maximale resultaat uit deze training.

Je kunt al je vragen elke dag stellen in de besloten Facebookgroep, tijdens de twee-wekelijkse Live online Coach Calls en de Live dagen.

In principe wel. Ben je geen coach, maar wel ondernemer? En spreekt de training je aan? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Mail me naar wendy@powerinyou.nl en dan plannen we op korte termijn een gesprek in. Want ook wanneer je geen coach bent, maar wel iets van je bedrijf wilt maken, is de training interessant om te gaan doen.

Nee. Weet je, als je nu al niet bereid bent om te investeren in jezelf, dan is de kans heel groot dat je ook niet bereid bent om in andere moeilijke obstakels en belemmeringen te investeren. En dat is wel nodig om écht iets te kunnen bereiken. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen resultaten. De enige die de dingen in jouw leven kan veranderen, ben jij. En de enige die de keuze maakt om in jezelf te investeren ben jij. Investeren in jezelf is dus de eerste en belangrijkste stap om écht iets te veranderen. Overigens is investeren in jezelf de beste investering die je kunt doen.

Je kunt me mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef altijd binnen 48 uur antwoord.

Meld je nu aan

Wie je ook bent en op welk gebied je ook coacht: ga met jouw persoonlijke groei als ondernemer aan de slag en leer welke stappen er nodig zijn om je praktijk te laten groeien. 

Als je dit wilt, doe het dan nu. Waarom?

Je leven wordt elke dag korter. En hoewel we het liever niet onder ogen zien, is het wel de realiteit. Elke dag dat jij je klein houdt, je van alles en nog wat aantrekt van een ander en jezelf tegenhoudt om te doen wat je het allerliefste wilt, is een gemiste kans. En niet alleen voor jou. Maar ook voor al die mensen die met smart op jou en jouw coaching zitten te wachten. Want jij kan het verschil voor ze maken.

Neem zelf de regie over alles wat je bereikt. En ga voor wat JIJ wilt.

Ik help je er graag bij. Heel graag zelfs.

Groeten,

Wendy Koning

P.S. Je loopt geen enkel risico. Want je krijgt maar liefst 30 dagen garantie: volg het programma, doe de opdrachten, stel je vragen en jouw groei en ontwikkeling als ondernemer én met je praktijk is onvermijdelijk. Want persoonlijke groei zorgt simpelweg voor zakelijke groei. 

coaching-zelfvertrouwen-ondernemen-mindset-powerinyou
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.