Logo Power in You

Voor ondernemende vrouwen die een verschil willen maken

Mindset Training ‘Op en top Ondernemer’

Reken voor eens en voor altijd af met je onzekerheden, twijfels en angsten in het ondernemen, zodat NIKS of NIEMAND jou nog in de weg staat om jouw mooiste dromen met je bedrijf waar te maken

Stel je voor ...

… je hebt een goedlopend bedrijf met meer dan genoeg geweldige klanten voor wie jij dagelijks het verschil maakt. Je haalt meer dan genoeg inkomen uit je bedrijf. En vooral heel veel voldoening. Want je doet elke dag wat je het allerliefste doet en waar je goed in bent. 

En nog mooier: je doet het helemaal op de manier zoals jij dat wilt en die bij jou past. 

En dat alleen omdat je je niet meer laat leiden door wat een ander van je denkt. En je niet meer laat tegenhouden door je eigen angsten, onzekerheden en twijfels. Of wat die irritante stemmetjes in je hoofd ervan vinden. Je gaat geen situatie meer uit de weg om voor de rest van je leven de impact te gaan maken waarvoor jij hier werkelijk bent. 

Klinkt goed? Lees verder.

Wendy is een hele betrokken, inspirerende en motiverende ondernemerscoach met zeer veel kennis op het gebied van mindset en (online) ondernemen. Ook vind ik het bewonderenswaardig hoe zij op haar eigen manier een online traject toch héél persoonlijk maakt. Daarin is zij voor mij ook echt een voorbeeld.

Ik raad het iedere (startende) coach aan om haar PowerMindset training te volgen, want nu kan ik vol zelfvertrouwen zeggen dat ik niet alleen een goede coach ben, maar ook een échte ondernemer! En dat is een absolute “must” voor ondernemen met veel plezier en een succesvol bedrijf!
Corine van der Schouw,
Conversiestoornis Coach

Wil je wel, maar kom je niet vooruit?

Je hebt de spannende stap genomen om je eigen bedrijf te starten. Je website staat online, je plaatst af en toe een berichtje op je social media pagina en je hebt een geweldig aanbod staan, maar er gebeurt weinig. Er komt niemand. Er reageert niemand op je berichten (oké, behalve je familie en vrienden). Je mailbox blijft leeg. En de telefoon staat stil.

Op een handjevol klanten na misschien…

Waardoor de onzekerheid toeslaat. En wat ooit begon als een droom, heeft plaats gemaakt voor onzekerheid, angst, twijfels en frustratie.

Met gedachten als:

Kan ik het wel?”

“Ben ik wel goed genoeg?”

“Wie zit er nou op mij te wachten?”

“Ga ik ooit meer klanten krijgen?”

“Gaan mensen mij dit wel betalen?”

Terwijl je diep van binnen echt wel voelt dat je iets geweldigs te bieden hebt. Je weet dat je hier een verschil mee kan maken in het leven van andere mensen. De wereld een stukje mooier kan maken. Ook al laat je interne kritische panel – die irritante stemmetjes in je hoofd – je daar soms aan twijfelen. 

Maar het lukt gewoon niet om je bedrijf echt goed van de grond te krijgen.
Tenminste: niet zoals je zou willen.

Veel ondernemers worstelen om hun bedrijf echt goed van de grond te krijgen. Herkenbaar?

Ondanks alles ben je over het algemeen gerust wel lekker bezig met je bedrijf. Alleen:

Voor veel ondernemers is dit een steeds terugkerende innerlijke strijd met zichzelf. Waardoor het steeds moeilijker wordt om vooruit te komen met hun bedrijf. Ja, soms zetten ze wel weer een paar stappen, maar als het weer even lastig wordt en de onzekerheid weer overheerst, dan kiest het brein toch weer voor de makkelijkste weg: uitstellen, vermijden of opgeven.

Zo jammer…

…want als ondernemer heb jij zoiets moois te bieden aan deze wereld.

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn...

Er is een manier die ervoor zorgt dat je wél steeds de juiste stappen gaat én blijft zetten die nodig zijn om van jouw bedrijf een succes te maken. Zonder dat je je elke keer laat tegenhouden door je mentale blokkades.  

“Hoe dan?”, vraag je je nu waarschijnlijk af. Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Alle succesvolle ondernemers hebben één ding gemeen: de juiste Mindset

Ze denken als een ondernemer. Ze doen als een ondernemer. Ze zien zichzelf als ondernemer. Ze voelen zich ondernemer. En ze ZIJN van top tot teen ondernemer. Waardoor ze elke keer weten door te zetten om hun doelen met hun bedrijf te bereiken, no matter what.

En waardoor ze hun grote droom met hun bedrijf waarmaken. En elke dag de impact maken waarvoor ze hier werkelijk zijn.

Het goede nieuws is dat jij dit ook kunt leren. Namelijk met mijn Training Op en top Ondernemer.

Ik voel me niet alleen als persoon krachtiger en zelfverzekerder, ook als ondernemer. Ik sta zoveel positiever en dankbaarder in het leven. Ik ben er echt van overtuigd dat ik een keuze heb, altijd. Dat ik mijn leven zo kan maken zoals ik dat zelf wil, gewoon door erin te geloven en ernaar te handelen. Dat geeft zoveel rust en vrijheid! Ook wanneer ik een onzeker moment heb, stap ik er sneller uit. Jij hebt mij echt geleerd gedachten de herkennen, erkennen en vervolgens de actie te ondernemen die ik wil.
Marijke van Wolfswinkel-Donker,
Leerkracht/leercoach

Stel je voor…

En ook: Dat je niet meer afhankelijk bent van je omstandigheden of van de mensen om je heen om voor de volle 100% te gaan voor wat jij het liefste wilt met je bedrijf.

Hoe ga je dit bereiken?

Je hebt misschien al wat dingen geprobeerd om verder te komen met je bedrijf; (zelfhulp) boeken gelezen, overal gratis e-books gedownload, diverse (gratis) webinars, challenges en trainingen gevolgd, maar nergens kwam je écht veel verder mee. Ja, misschien een paar stappen omdat je even in de flow zat, maar al snel bleek in de praktijk dat er toch nog wel wat meer bij het ondernemen komt kijken.

Je mist gewoon nog de juiste kennis en vaardigheden als ondernemer om je bedrijf écht goed op de kaart te zetten. Wat logisch is, want dat leren we niet standaard op school of tijdens een vakopleiding. Of soms maar een heel klein beetje.

Al heb je nog niks van dit alles geprobeerd… ook dan heb ik goed nieuws: je hoeft niet al die dingen te doorstaan die vele andere ondernemers (inclusief ikzelf) al voor jou hebben doorgemaakt. 

Lees verder…

Dit is je grootste ‘obstakel’

De meeste ondernemers beginnen hun eigen bedrijf vanuit een passie, een interesse of een opleiding. Ze schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel, laten visitekaartjes en een website maken. Zetten een Facebook en/of Instagrampagina op. En zijn er helemaal klaar voor om te beginnen.

En dat begint het: ondernemen.

Al snel wordt duidelijk dat een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het hebben van een website, visitekaartjes en Instagram pagina, niet automatisch betekent dat de klanten gelijk in de rij staan. En dat je gelijk een echte ondernemer bent. 

En daar gaat het dan ook vaak mis. Want als je geen ondernemer bent, dan is het logisch dat je bedrijf niet van de grond komt. Het is dan meer een hobby. Iets wat je ‘erbij’ doet. En begrijp me niet verkeerd, een hobby is hartstikke leuk. 

Maar als je écht iets van je bedrijf wilt maken, als je voor veel mensen van betekenis wilt zijn met wat jij te bieden hebt, (meer dan) genoeg inkomen wilt verdienen en meer vrijheid wilt hebben, dan is er meer voor nodig dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, visitekaartjes, een website en een Instagrampagina.

Want om een goedlopend bedrijf neer te zetten, is het nodig om je ‘op en top ondernemer’ te voelen. En om ‘op en top ondernemer’ te zijn.

Maar hoe?

Zo word jij een Op en top Ondernemer

Met mijn Training Op en top Ondernemer reken je af met alles wat jou nu nog in de weg zit om van jouw bedrijf een succes te maken. 

Je leert denken, voelen, kijken en doen als een échte ondernemer. 

Een mooie bijkomstigheid van deze training is, dat de sterke Mindset die je creëert ook doorwerkt in je persoonlijke leven. 

En in je communicatie met (potentiële) klanten, waardoor je ook nog eens een stuk makkelijker klanten krijgt. En je klanten nóg beter kan helpen.

Een win-win-win-situatie dus. En daar hou ik van.

De meest complete Mindset training voor ondernemers die er is

Mijn Training Op en top Ondernemer is de beste en meest complete Mindset training die ik ooit heb gemaakt. Hier zit namelijk al mijn kennis over NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Mindset in om voor eens en voor altijd af te rekenen met al jouw onzekerheden, twijfels en angsten in het ondernemen. 

En een ijzersterke OndernemersMindset te creëren om alles te bereiken met je bedrijf wat je wilt.

Je houdt levenslang toegang tot de training, dus je kunt de training op je eigen tempo volgen. 

Of – als je van structuur houdt en graag regelmatig een zetje wilt hebben om je motivatie hoog te houden – volgens de structuur van 4 maanden die ik je voor deze training aanbied. Je hebt dan over 4 maanden al een IJzersterke OndernemersMindset.

Dat is 4 maanden eerder, dan dat je nu niks zou doen. En nog langer op deze manier door zou gaan met ondernemen. Die winst pak je dus gelijk al mee.

Inclusief 4 maanden coaching

 

Omdat ik jou tijdens deze training graag ook persoonlijk wil begeleiden in in jouw groei als ondernemer, krijg je nu 4 maanden coaching van mij erbij in mijn Power in You Innercircle groep. 

Hier kun je elke dag je vragen aan mij stellen in de groep. 

Je kunt me je vragen stellen over jouw groei als ondernemer, de mentale uitdagingen die je tegenkomt in jouw ondernemersproces en de lastige situaties die je ervaart in het ondernemen.

Je hoeft het dus niet alleen te doen. 

Want ik ben er voor je om je te motiveren, te steunen, met je mee te denken en je aan te moedigen bij de stappen die je gaat zetten met je bedrijf. 

Zodat je straks vol zelfvertrouwen en daadkracht je bedrijf blijvend kunt laten groeien.

En helemaal op de manier zoals jij dat zelf het liefste wilt. 

Want dat is waar ik voor sta: ondernemen op de manier die bij jou past.

De PowerMindset methode voor Ondernemers

Al mijn kennis en ervaring over Mindset, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en ondernemen heb ik samengebracht in mijn eigen methode: De PowerMindset voor Ondernemers.

De PowerMindset voor ondernemers bestaat uit 7 bouwstenen die alles bevatten om als ondernemer persoonlijk- én zakelijk te groeien. 

Een sterke Mindset is namelijk dé basis voor alles wat je in je leven en met je bedrijf bereikt. En niet alleen volgens mij. Maar ook volgens al die andere succesvolle ondernemers die dagelijks een grote impact maken in het leven van anderen.

Succesvolle mensen zeggen zelfs dat succes voor 80% bestaat uit Mindset en voor 20% uit strategie. Sommigen zeggen zelfs 95% Mindset.

Zonder de juiste Mindset ga je namelijk niet de stappen zetten zijn die nodig zijn en die je nog heel spannend vindt. Zet je niet gelijk door wanneer het even tegenzit. Is het een stuk lastiger om met kritiek en de menig van anderen om te gaan. En is het een grote uitdaging om het vertrouwen te houden dat het je gaat lukken met je bedrijf als de resultaten elke keer tegenvallen.

De PowerMindset methode leert je stap voor stap om de juiste OndernemersMindset te creëren. En om je zelfvertrouwen en daadkracht als ondernemer te vergroten. Waardoor je makkelijker en sneller de juiste stappen zet (en blijft zetten) om van jouw bedrijf een succes te maken. En de impact te maken die jij zo graag wilt. En waarvoor jij hier bent.

Alle 7 bouwstenen leer je in de Training Op en top Ondernemer.

De training heeft mij onwijs veel opgeleverd. Ik dacht dat ik al een aardig eindje op weg was met mijn persoonlijke ontwikkeling. Maar daar zijn ondertussen zo veel informatie, tools en tips bijgekomen. Ik bezit nu een enorme gereedschapskist aan kennis zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, marketing als alle informatie die nodig is om een krachtige onderneemster te zijn.

Doordat ik de training heb gevolgd kan ik mijn potentiele klanten een gigantische waarde aan informatie, tips en tools bieden. Zelf sta ik nóg sterker in mijn schoenen en heb ik bepaalde overtuigingen kunnen omdenken om hier geen belemmering van te ervaren in het ondernemen.

Wendy belooft je zilver maar je krijgt goud. Ik kan niet omschrijven hoeveel mij dit heeft gegeven. Ik heb nu een ijzersterke basis vanwaar ik verder kan gaan bouwen.
Wendy je bent een topper!!!
Jenny Fielt,
Succes Coach & Mindset Trainer

Hoe is de training opgebouwd?

Met de online lessen en de bijbehorende werkbladen – die voor je klaar staan in mijn PowerMindset Academie, waar je direct na je aanmelding toegang toe krijgt ook al is het 02.00 uur ’s nachts – bouw je onder mijn begeleiding stap voor stap aan de juiste OndernemersMindset. En groeit je zelfvertrouwen naar de next level.

De lessen en opdrachten in deze training zijn – volgens de onderneemsters die jou al voorgingen – life changing. 

Niet alleen voor de groei van je bedrijf, maar ook in je persoonlijke leven. En je kunt alles wat je leert ook toepassen in je eigen vakgebied. Bijvoorbeeld in je communicatie met (potentiële) klanten en bij het helpen van je klanten (weer een mooie win-win-win). 

Doordat alle lessen online staan, heb je de vrijheid om deze op je eigen tijd, plaats en tempo te volgen. Zo kun je dus waar en wanneer je maar wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw groei als ondernemer en aan de groei van je bedrijf. 

Elke dag heb je de mogelijkheid om je vragen aan mij te stellen in de Power in You Innercircle groep, waar je direct na je aanmelding toegang toe krijgt. Zodat je altijd de volgende stap kunt blijven zetten.

Persoonlijke begeleiding en support vind ik enorm belangrijk. Dit is iets wat ik zelf vaak heb gemist bij het volgen van (online) trainingen. Het helpt je om gemotiveerd te blijven. Om je vragen te kunnen stellen, waardoor je niet meer alles zelf hoeft uit te zoeken. En waardoor je het maximale resultaat uit de training haalt. Je doet immers niet voor niks mee, toch? 

En dat is dan ook precies waar ik voor sta met mijn training: dat jij het maximale eruit haalt. Voor jezelf, voor je bedrijf én voor al die mensen die met smart op jou en jouw aanbod zitten te wachten. 

Ik raad de training ook aan andere ondernemers aan, want het legt een hele goede basis om vanuit te kunnen groeien. Buiten de geweldige training vind ik de coach calls en input van anderen in de groep heel erg fijn. Je leert van elkaar, helpt elkaar. Dat is heel fijn, omdat je als ondernemer toch ook veel alleen opereert.
Lilian Peters,
Gezondheidscoach

Training Op en top Ondernemer

PowerMindset training voor Ondernemers

De 9 modules van de training

Module 1

Een goede Start


Alles wat je gaat helpen om het maximale resultaat uit deze training te halen, leer je in deze eerste Module. Ook zet je hier gelijk dé basis neer voor alles wat je in je verdere leven en met je bedrijf wilt bereiken. Deze nieuwe basishouding heeft gelijk al een positieve invloed op jouw persoonlijke- en zakelijke groei en ontwikkeling.

Module 2

Omgaan met onzekerheid

Je leert in deze module hoe je kunt omgaan met afwijzing van potentiële klanten, de mening en kritiek van andere mensen, (faal)angst, perfectionisme en met wat andere mensen van je denken. Ook help ik je in deze module om stappen te gaan zetten in de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Module 3

De kracht van Mindset

Je ontdekt hoe je elk moment van de dag voor de gek wordt gehouden door je eigen brein (zonder dat je het zelf door hebt). Je leert jouw eigen brein slim te beïnvloeden om sneller en betere resultaten te behalen. En je gaat aan de slag met je Mindset over verkopen en het vragen van de juiste tarieven.

Module 4

De regie nemen over je gedachten

Je leert hoe je de regie weer terug pakt over jouw interne dialoog (je weet wel, die gesprekken die je de hele dag met jezelf voert). Je ontdekt hoe je je eigen gedachten kunt omdenken en je traint jezelf hierin. En je ontdekt 16 verschillende manieren om dat eeuwige gepieker op elk gewenst moment snel te stoppen. Zelfs als je 's avonds in je bed ligt te piekeren.

Module 5

Je emoties onder controle

Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van jouw emoties. Denk bijvoorbeeld aan angst, stress, zenuwen, teleurstelling of frustratie. Want ik leer je in deze module hoe je snel in een andere, betere stemming komt. Zodat je jezelf vol zelfvertrouwen en daadkracht op elk moment kunt herpakken. En altijd de volgende stap kunt blijven zetten voor je bedrijf.

Module 6

Overtuigingen aanpakken

We gaan in deze module de diepte in. Want overtuigingen sturen - op onbewust niveau - alles wat je doet (en wat je niet doet). Je rekent daarom af met die oude overtuigingen die je vandaag de dag (op onbewust niveau) nog steeds afremmen en belemmeren. En je installeert nieuwe, bekrachtigende overtuigingen waarmee je alles gaat bereiken wat je wilt. Daarnaast ontdek je jouw kernwaarden als ondernemer. En hoe je dit kunt laten resoneren met je bedrijf.

Module 7

Grenzen bewaken en Comfortzone vergroten

Je leert je persoonlijke grenzen beter te bewaken. Door makkelijker 'Nee' te zeggen. Je kostbare tijd en energie beter te verdelen. En de dingen los te laten die je nu nog in de weg zitten om te bereiken wat je wilt. Ook ga je stap voor stap je Comfortzone vergroten. Want jouw succes en de groei van je bedrijf liggen - zoals je vast al weet - buiten je Comfortzone.

Module 8

Van Doel naar Resultaat

Eerst is het belangrijk om jouw dromen, wensen en verlangens om te zetten in concrete doelen. Vervolgens leer je hoe je jouw doelen ook daadwerkelijk gaat bereiken. Je ontdekt wat essentieel is bij het stellen van je doelen. Hoe je de verschillende uitdagingen die je onderweg tegenkomt trotseert. En hoe je gemotiveerd blijft onderweg. Ook op de momenten dat het even niet vanzelf gaat. Zodat je al jouw dromen kunt waarmaken.

Module 9

Tot slot

In de laatste module geef ik je tot slot een aantal waardevolle BonusTips en Inzichten die je helpen om de dingen die je tijdens de training hebt geleerd blijvend te veranderen. Zodat je altijd kunt blijven groeien als ondernemer. En daardoor ook met je bedrijf. Want jouw bedrijf kan nooit verder groeien dan dat jij als persoon bent gegroeid. Door deze persoonlijke transformatie kun jij alles gaan bereiken wat je diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf.

Iedereen kan een Op en top Ondernemer worden, ook jij

Misschien denk je dat het ondernemen heel ingewikkeld is. En zie je door de bomen het bos niet meer. Er wordt ook zoveel geroepen over hoe je het zou ‘moeten’ doen. En waarschijnlijk zit je niet eens te wachten op het hele ondernemen. Je bent je bedrijf immers niet begonnen voor het ondernemen zelf, is het niet? Het komt er maar even bij. Of je nou wilt of niet.

En ik snap je heel goed hoor. Want het liefst wil je natuurlijk gewoon graag mensen helpen met datgene wat je het liefste doet. En waar je goed in bent. En daar het verschil mee maken. 

En daar is nou juist dat stuk ondernemen voor nodig. 

Want hoe kunnen die klanten anders naar je toekomen?

Het goede nieuws is dat iedereen een Op en top Ondernemer kan worden. Ondernemen kun je leren. En met de juiste kennis en begeleiding is het zelfs best simpel om een op en top ondernemer te worden. 

Jij krijgt het beste van het beste

Helemaal als je nagaat dat jij in vier maanden het beste van het beste krijgt uit alle trainingen en coaching die ik de afgelopen jaren heb gevolgd over het ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. En uit al mijn ervaringen als internationaal gecertificeerd NLP Trainer, OndernemersCoach en MindsetExpert.

Natuurlijk moet je er zelf wel wat voor doen. Ik leer je alles in deze training. Geef antwoord op je vragen. En denk met je mee. Maar ik kan het natuurlijk niet voor je doen. Het is een proces. Een proces met uitdagingen en confrontaties met jezelf. 

Maar vooral een proces met heel veel positieve veranderingen en groei. En we doen het zo simpel en praktisch mogelijk, zodat je het stukje bij beetje kunt inpassen in jouw eigen ondernemersproces. En bij het opbouwen en laten groeien van je bedrijf.

Met de vragen en opdrachten die je tijdens de Training Op en top Ondernemer krijgt, train je jezelf om oude patronen te veranderen en jezelf nieuwe patronen aan te leren, zodat het ondernemen je steeds gemakkelijker afgaat en je – ook na de training – blijvend kunt groeien met je bedrijf.

Dankzij jouw persoonlijke transformatie door deze training hoef je nooit meer aan jezelf te twijfelen of je het wel waard bent, of mensen wel op jou zitten te wachten of dat je wel klanten gaat krijgen. 

Want dan wéét je dat je het waard bent. Wat je te bieden hebt. En hoe je dankzij jouw sterke Mindset altijd meer dan genoeg klanten kunt krijgen.

En ja: de meeste veranderingen kosten tijd. En energie. Een échte Ondernemer ben je niet van de een op andere dag. Je Mindset verander je niet ‘even’. En het ondernemen leer je niet in 1 week. Maar ik kan je uit naam van de deelnemers die jou voorgingen vertellen, dat deze vier maanden een investering zijn in de rest van je persoonlijke- en je zakelijke leven

En dat jij je over 4 maanden een Op en top Ondernemer voelt. 

En je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er voor je om jou hierbij te helpen; stap voor stap. Zodat jij vanaf nu alles uit je bedrijf gaat halen wat je wilt. En helemaal op de manier zoals jij dat wilt.

Wat jij in de eerste twee maanden van de training al kunt bereiken

In de training worden in korte tijd al hele mooie en grote stappen gemaakt door de deelnemers. Zowel stappen in hun persoonlijke ontwikkeling als met hun bedrijf.  

Neem dit niet alleen van mij aan, maar laat je meevoeren in een stukje van het proces van de deelnemers in hun eerste twee maanden:

“IK WOU DAT IEMAND MIJ TOEN DE TIJD DIT GELEERD HAD!!!!! Weer zo’n kwartje. En de tips hangen in de wc.”

“Ik ben vandaag zomaar een fysiopraktijk binnengestapt. Ik gaf mezelf geen moment om na te denken… gewoon doen dacht ik… Ik vul mijn succeslijst weer aan.”

“Die foto die ik vandaag plaatste… had ik anders nooit gedaan…sta er prachtig op…ahum…. Ik had nog een andere, maar die was zo gemaakt. Maar het waren mijn eigen gedachtes die me gek maakten… wie zegt dat zij denken ‘jeetje wat staat zij er idioot op/ . En toen dacht ik wat kan er mislukken? Nou niets! Dus druk op de knop.”

“Les 5 Perfectionisme: OMG, dit sluit zo aan bij mij dat ik er stil van word. Daarom gebeurt er dus niets verder dan in mijn hoofd, daarom kwam ik nooit verder (lees je het? “kwam”).

Les 8: Er vallen heel veel kwartjes en wat is dit pijnlijk en mooi om dit alles te ontdekken over mijzelf, dank je wel!!!!!!

“ow… de goed is goed genoeg die kom ik nu wel veel tegen… ik heb berichten ingepland voor fb, maar ik blijf nadenken dit kan beter en dat kan beter…. Nee goed is goed genoeg, blijf er vanaf!”

“Ik werd wakker met een unheimlich gevoel: Waar ben ik aan begonnen? Maar toen bedacht ik mij: NEEM DE STAP EN DAARNA DE VOLGENDE STAP EN DAARNA WEER EEN STAP.”

“Ik laat me niet meer zo sterk meer van mijn stuk brengen, ik heb een geweldig bedrijf!!! Ik heb zelfvertrouwen en ben niet meer bang.”

“Ik ben zoooo dankbaar! Dankbaar dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen. Dankbaar dat ik een mega fout heb gemaakt (prive) en dat ik daar helemaal niet meer mee zit! Dankbaar dat ik een facebook bericht kan posten zonder het eerst nog 10 keer te lezen! Ja er is veel verandert!”

“Ik hang nu vol trots mijn flyer op in de supermarkt ipv gebukt en bijna met bivakmuts op.”

“De training werkt ook aan je assertiviteit heb ik gemerkt vanmiddag…”

“Ik heb les 16 gedaan, ik kwam op 8 angsten wat betreft het ondernemen. Ik werd er behoorlijk verdrietig van, maar gaandeweg de les, begreep ik dat het allemaal in mijn hoofd zit. En als het alleen in mijn hoofd zit, dan kan ik ook groene gedachten in mijn hoofd zetten. Ik ben absoluut goed genoeg en iedereen zit op mij te wachten, maar ze hebben me nog niet gevonden. Angst is een illusie.”

“Hey… ik heb helemaal geen last van vakantiestress. Heel relaxed alles in de auto gezet en nu rustig aan het schoonmaken. Ik denk dat ik tijd overhoud vandaag! Het is zo ontzettend rustig dat ik mij af ga vragen of we niet wat vergeten zijn….apart hoor”

“Na een pittig reisje zijn we gister in zuid tirol aangekomen. Mijn man verbaasde zich erover hoe rustig ik bleef… hahaha ja waar de training al niet goed voor is.”

“Ik heb een nieuwe mindset: In alles ben ik succesvol. Natuurlijk heb ik mijn kritische panel nog steeds, maar dan denk ik:”oh joepie, daar is ie weer en vervolgens DOEI”

“Ik ben trots op mezelf!!!”

“Ik heb besloten dat ik mijn passie ga leven.”

En dit is wat jij ook in de komende twee maanden al kunt bereiken, hè…
Laat staan waar jij en je bedrijf over vier maanden staan.

Een zinvolle investering

Dit is de meest complete Mindset Training die er is voor ondernemers die van hun bedrijf een succes willen maken. Je rekent namelijk af met ALLES wat jou nog in de weg zit om de impact te maken die jij wilt. En om jouw bedrijf te laten groeien.

En als je me niet gelooft, ga gerust op zoek😉

Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling sowieso altijd de meest waardevolle investering die je als ondernemer kunt doen. Voor jezelf. Én voor je bedrijf. Want door jezelf te blijven ontwikkelen, groei je als persoon én als ondernemer. 

En als jij groeit, kan je bedrijf ook weer verder groeien. 

Vanaf dag 1 ga je al gelijk gericht aan de slag met je OndernemersMindset en met de groei van je zelfvertrouwen, waardoor je al heel snel de eerste positieve veranderingen merkt.

Dit is wat je straks hebt bereikt:

En ook:

En niet te vergeten:

En dan had ik je dit nog niet verteld:

Lees hieronder wat Ida en Pauline hebben bereikt dankzij de training

Voordat ik me aanmeldde voor de training merkte ik dat ik het mezelf moest leren gunnen om zo’n bedrag in mezelf te investeren. Of mijn bedrijf het gunnen. Nu denk ik daar heel anders over en zie ik alleen maar dat mijn bedrijf en ik nu en in de toekomst nog veel trainingen nodig hebben om maar weer verder te komen. Het is echt een investering.

De training heeft me heel veel opgeleverd. Zowel zakelijk als privé is het rustiger, ik reageer rustiger, ik zit er niet meer zo over in. Ik pieker niet of nauwelijks meer. Ik heb geen last meer van stemmetjes die mij naar beneden willen halen.

In mijn coaching ben ik enorm gegroeid. Alles wat ik geleerd heb over emoties, gedachtes, maar ook overtuigingen en zelfs dingen op identiteit herken ik bij mijn klanten waar ik ze dan echt mee kan helpen. Ik merk echt dat dit een meerwaarde voor mijn coaching is.

Ik ben nu echt zelfverzekerd. Daardoor kan ik er echt voor gaan. Staat niets me meer in de weg.

Ik heb leren niet in te vullen voor een ander, dus daardoor hoef ik niet te oordelen. Mij maken ze niet zo snel meer bang. Ik zie overal nieuwe mogelijkheden.

Ik raad deze training vooral aan startende ondernemers aan of waar het bedrijf nog niet zo goed uit de grond is gekomen. Omdat je zelfverzekerd wordt ga je echt groeien en sta je er echt!

Wendy is geweldig om mee samen te werken. Ik ben erg blij dat ik mij dit gegund heb. Daardoor staat mijn bedrijf meteen al goed en vanuit hier kan het alleen nog maar beter gaan!
idastolk-uniekinvorm
Ida Stolk,
voedingscoach
Ik was al een aantal jaren bezig met het Slabak Theater, ik had af en toe een opdracht als clown, dan weer als typetje om gasten te verwelkomen op een feest en clownslessen geven aan alle kinderen van 6/7 jaar. Maar welke richting ik nu echt op wilde dat wist ik niet. Ik nam het eigenlijk niet serieus ook al voelde ik dat ik dit wel moest doen.

En toen kwam de challenge van Wendy en ging ik mee doen. Alleen al door de challenge dacht ik; deze training wil ik voor mezelf doen. Maar wat is het duur en dan komt de btw er ook nog eens bij.... Na veel wikken en wegen heb ik het besluit genomen om toch deze training te volgen. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want het bleek de beste investering te zijn in mezelf!

Dankzij de training weet ik mijn doel in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden. Positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen dmv de Complimentenservice en voor kinderen clownslessen. Het gevolg is dat ik zelfvertrouwen heb in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik verstop mij niet meer achter een typetje of de clownsneus, ik merkte zelfs dat dit niet meer bij me paste. Alle overtuigingen die ik had over mezelf, die mij nerveus, onzeker maakte en mijzelf niet serieus nam, zijn verdwenen. Laagje voor laagje heb ik mezelf mbv de training en Wendy afgepeld en kwam ik eindelijk tevoorschijn.

Ik ben een stuk rustiger geworden en niet meer zo gespannen. Ook heb ik zoveel plezier en lol in alles wat ik doe, het is geen “motten” meer.

Ook in mijn privéleven is heel veel veranderd en alleen maar positief, als gezin zijn we veel hechter geworden en mijn echtgenoot vindt het geweldig om te zien hoe ik gegroeid ben. Ook is het contact met mijn familie enorm verbeterd.

Ik raad je aan om deze training te volgen, want je wordt zo goed begeleid door Wendy en het levert je zo veel op, voor je bedrijf en voor jezelf, zo veel meer dan je ooit had durven dromen! Kies voor jezelf, volg je hart en doe deze training!!
Pauline op ten Berg-Theunissen,
positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen

Bonussen bij dit persoonlijke aanbod

Bonus 1

Toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen t.w.v. € 1.497,-

Wat begon als een challenge met mezelf om 365 dagen podcasts op te nemen, is uitgegroeid tot een rijke audio-bibliotheek boordevol interessante en relevante onderwerpen waarmee je als ondernemer te maken krijgt. In deze podcasts – die overigens niet openbaar staan en alleen toegankelijk zijn voor mijn klanten – deel ik heel veel waardevolle tips, inzichten, inspiratie en eerlijke, persoonlijke verhalen over mijn eigen uitdagingen, ervaringen en successen in het ondernemen. Voor elke situatie in het ondernemen is er wel een besloten podcast te vinden. Waardoor je nooit meer hoeft stil te blijven staan als je even vastloopt of geen idee hebt hoe je nu verder moet.

Bonus 2

Ideale klant training t.w.v. € 497,-

In mijn tijd als businesscoach maakte ik deze Ideale Klant training, waarin je de diepte in gaat om jouw ideale klant écht goed te leren kennen.

Waardoor je straks jouw ideale klant helemaal heler hebt. 

Exact weet hoe je jouw ideale klant het beste kunt aanspreken. En hoe je daardoor makkelijker je ideale klanten aantrekt.

Deze training is nergens los te kopen. En is op dit moment alleen toegankelijk als bonus bij mijn Op en top Ondernemers training.

Bonus 3

Training Onvoorwaardelijke zelfliefde
t.w.v. € 111,-

Een gebrek aan zelfliefde is één van de grootste redenen die je succes kan tegenhouden. Waardoor je het gevoel kunt hebben dat je niet verder komt. Bepaalde stappen steeds weer uitstelt. En nog niet helemaal durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt. 

Daarom ga je in deze training wat laagjes afpellen. Om steeds dichterbij je echte zelf te komen. En jezelf te accepteren zoals je bent.

In deze training ontdek je onder andere de sleutel tot zelfliefde. En ik geef je waardevolle tips en inzichten om dichter bij je diepere kern te komen. 

Bonus 4

Training Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien
t.w.v. € 111,-

Met deze training ga je je oude patronen doorbreken om met je bedrijf weer een level verder te kunnen groeien.

We hebben namelijk gedurende ons leven heel veel onbewuste patronen gecreëerd. En dat is op zich heel handig, want er zijn genoeg patronen die ontzettend handig zijn om te hebben.

Maar er zijn ook heel veel patronen die niet zo handig zijn… En zeker niet wanneer je met je bedrijf wilt groeien.

Vaak zijn we ons niet bewust van onze automatische patronen, omdat ze onbewust gaan. Wist je dat 95% van wat je elke dag doet onbewust gaat??!!

Tijd dus om de patronen die jou op dit moment in de weg zitten om naar de next level te groeien met je bedrijf (ongeacht waar je nu staat), te doorbreken.

Bonus 5

Training Denken en doen als een succesvolle ondernemer t.w.v. € 111,-

Deze training is een waardevolle aanvulling en gelijk een verdieping op de Op en top Ondernemers training. 

In deze training leer je het verschil tussen het denken en doen vanuit je rol in je vakgebied (coach, tekstschrijver, trainer, va, etc).

En het denken en doen vanuit je rol als ondernemer.

Met deze training ga je nóg meer groeien in jouw rol als succesvolle ondernemer. Je gaat denken als een succesvolle ondernemer. En handelen zoals een echte succesvolle ondernemer dat doet.

Zodat je vanuit je succesvolle ondernemersrol de klanten gaat krijgen die je vanuit jouw rol in je vakgebied zo graag wilt helpen. En de impact kunt maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Bonus 6

Training De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen
t.w.v. € 111,-

In deze training neem ik je mee in de wonderlijke wereld van het manifesteren van ALLES wat je wilt. 

Ik leg je stap voor stap uit hoe de Wet van Aantrekking écht werkt.

Ik vertel je waar het bij de meeste mensen mis gaat, waardoor het manifesteren bij veel mensen niet lukt (en hoe jij het wél voor je kan laten werken).

En je ontdekt hoe je de Wet van Aantrekking succesvol kunt toepassen in het ondernemen. En hoe je daardoor meer rust en vertrouwen ervaart in het ondernemen. En alleen nog maar de dingen gaat doen die bij je passen en waar je blij van wordt. Terwijl je ondertussen de resultaten behaalt met je bedrijf die je wilt.

Je voelt je vrij. En relaxed. En het ondernemen gaat veel moeitelozer. Waardoor je meer kunt genieten van alles wat je doet. Zowel in je persoonlijke leven, als in het ondernemen.

Ook geef ik je Tips & Inspiratie hoe je met het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking de juiste klanten aantrekt. En de omzet gaat manifesteren die je graag wilt.

Of 4 termijnen:

Direct na je aanmelding krijg je toegang tot alle lessen in de online Training Op en top Ondernemer, ook al is het 02.00 uur ’s nachts, zodat je kunt starten wanneer je wilt en de training kunt volgen op je eigen tijd en tempo

Ter waarde van € 1.997,-

Per module krijg je een MP3 met de samenvatting van de betreffende module, die je kunt downloaden en regelmatig kunt beluisteren om de dingen die je hebt geleerd in je automatische systeem te krijgen

Bij elke les staat een werkblad met zorgvuldig samengestelde vragen en opdrachten voor een blijvende transformatie

Je hebt blijvend toegang tot de online Training Op en top Ondernemer, zodat je de training op je eigen tempo kunt volgen en de lessen altijd nog eens terug kunt zien

Je krijgt direct toegang tot de speciale Power in You Innercircle groep

Vanaf half september ben ik er in de Power in You Innercircle groep als jouw coach, waarin je me al je vragen kunt stellen over de lessen die je volgt, over het ondernemen zelf en over je mindset in het ondernemen.

En waarin ik je graag de zetjes in de juiste richting geef om jouw mooie dromen met je bedrijf waar te maken. 

Ter waarde van € 797,-

Bonus 1: 365 Wijze Ondernemerslessen

Na je aanmelding krijg je gelijk toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen (dit zijn mijn besloten podcasts die nergens openbaar staan, met alledaagse uitdagingen en ervaringen in het ondernemen en een aanrader om te luisteren).

Je hebt hier blijvend toegang toe, zodat je ze altijd weer opnieuw kunt luisteren. Want voor elke situatie in het ondernemen is er wel een podcast te vinden.

Ter waarde van € 1.497,-

 

Bonus 2: Ideale klant training

In mijn tijd als businesscoach maakte ik een hele waardevolle Ideale Klant training, waarin je de diepte in gaat om jouw ideale klant écht goed te leren kennen.

Waardoor je straks jouw ideale klant helemaal heler hebt. 

Exact weet hoe je jouw ideale klant het beste kunt aanspreken. En hoe je daardoor makkelijker je ideale klanten aantrekt.

Deze training is nergens los te kopen. En is op dit moment alleen toegankelijk als bonus bij mijn Op en top Ondernemers training.

Ter waarde van € 497,-

Bonus 3: Training Onvoorwaardelijke Zelfliefde

Een gebrek aan zelfliefde is één van de grootste redenen die je succes kan tegenhouden. Waardoor je het gevoel kunt hebben dat je niet verder komt. Bepaalde stappen steeds weer uitstelt. En nog niet helemaal durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt. 

Daarom ga je in deze training wat laagjes afpellen. Om steeds dichterbij je echte zelf te komen. En jezelf te accepteren zoals je bent.

In deze training ontdek je onder andere de sleutel tot zelfliefde. En ik geef je waardevolle tips en inzichten om dichter bij je diepere kern te komen. 

Ter waarde van € 111,-

Bonus 4: Training Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien

Met deze training ga je je oude patronen doorbreken om met je bedrijf weer een level verder te kunnen groeien.

We hebben namelijk gedurende ons leven heel veel onbewuste patronen gecreëerd. En dat is op zich heel handig, want er zijn genoeg patronen die ontzettend handig zijn om te hebben.

Maar er zijn ook heel veel patronen die niet zo handig zijn… En zeker niet wanneer je met je bedrijf wilt groeien.

Vaak zijn we ons niet bewust van onze automatische patronen, omdat ze onbewust gaan. Wist je dat 95% van wat je elke dag doet onbewust gaat??!!

Tijd dus om de patronen die jou op dit moment in de weg zitten om naar de next level te groeien met je bedrijf (ongeacht waar je nu staat), te doorbreken.

Ter waarde van € 111,-

Bonus 5: Training Denken en doen als een succesvolle ondernemer

Met deze training ga je je oude patronen doorbreken om met je bedrijf weer een level verder te kunnen groeien.

We hebben namelijk gedurende ons leven heel veel onbewuste patronen gecreëerd. En dat is op zich heel handig, want er zijn genoeg patronen die ontzettend handig zijn om te hebben.

Maar er zijn ook heel veel patronen die niet zo handig zijn… En zeker niet wanneer je met je bedrijf wilt groeien.

Vaak zijn we ons niet bewust van onze automatische patronen, omdat ze onbewust gaan. Wist je dat 95% van wat je elke dag doet onbewust gaat??!!

Tijd dus om de patronen die jou op dit moment in de weg zitten om naar de next level te groeien met je bedrijf (ongeacht waar je nu staat), te doorbreken.

Ter waarde van € 111,-

Bonus 6: Training De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen

In deze training neem ik je mee in de wonderlijke wereld van het manifesteren van ALLES wat je wilt. 

Ik leg je stap voor stap uit hoe de Wet van Aantrekking écht werkt.

Ik vertel je waar het bij de meeste mensen mis gaat, waardoor het manifesteren bij veel mensen niet lukt (en hoe jij het wél voor je kan laten werken).

En je ontdekt hoe je de Wet van Aantrekking succesvol kunt toepassen in het ondernemen. En hoe je daardoor meer rust en vertrouwen ervaart in het ondernemen. En alleen nog maar de dingen gaat doen die bij je passen en waar je blij van wordt. Terwijl je ondertussen de resultaten behaalt met je bedrijf die je wilt.

Je voelt je vrij. En relaxed. En het ondernemen gaat veel moeitelozer. Waardoor je meer kunt genieten van alles wat je doet. Zowel in je persoonlijke leven, als in het ondernemen.

Ook geef ik je Tips & Inspiratie hoe je met het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking de juiste klanten aantrekt. En de omzet gaat manifesteren die je graag wilt.

Ter waarde van € 111,-

Of 4 termijnen:

Twijfel niet langer om voor jezelf en je mooiste dromen met je bedrijf te kiezen. Ik neem je graag bij de hand om een Op en top Ondernemer te worden, zodat jij met je bedrijf de impact kunt gaan maken waarvoor je hier bent.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.
Het is goed om te weten dat de kosten voor deze training fiscaal aftrekbaar zijn. En daardoor dus nog meer extra voordelen biedt om in jezelf en in je bedrijf te investeren. Bij je boekhouder of de belastingdienst kun je navragen wat dit voordeel voor jou betekent.

Terugblikkend op de afgelopen vier maanden kan ik zeker zeggen dat ik mij zowel persoonlijk als zakelijk positief ontwikkeld heb en de training voor mij heel waardevol was.

Wat ik vooral geleerd heb is dat het opbouwen van een praktijk een proces is en dat je eigenlijk nooit klaar bent. Het gaat om de ontwikkeling en het groeien van jezelf en je praktijk en dat houdt nooit op (in positieve zin, hoor).

Wendy was altijd stand-by bij vragen of problemen en heeft met haar complimenten, aanmoedigingen en constructieve feedback hier enorm aan bij gedragen.

De aangeboden lessen uit de training zijn goed gestructureerd en duidelijk. En ik voelde mij gezien en gewaardeerd en dat gaf mij zelfvertrouwen.
Svenja Rokahr,
Coach voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Voor wie is de training (en voor wie zeker niet)?

Mijn Training Op en top Ondernemer is speciaal voor gedreven en ambitieuze onderneemsters die diep van binnen voelen dat ze hier voor iets groters zijn. Je voelt dat er meer in je zit en dat je meer kan en wilt bereiken, maar het komt er nog niet uit. Je bent hier om een verschil te maken. Je wilt heel graag van betekenis zijn. En ergens weet je wel dat je het kan, maar je voelt je nog geen ondernemer. Waardoor je aan jezelf twijfelt of je wel goed genoeg bent. En nog niet volledig het vertrouwen voelt in jezelf dat je van jouw bedrijf een succes kan maken.

Voor onderneemsters die er klaar mee zijn om zich nog langer te laten tegenhouden door hun eigen twijfels, angsten en onzekerheden.  

Die eindelijk willen afrekenen met al die dingen die ze tot nu toe al steeds hebben tegengehouden om er écht voor te gaan met hun bedrijf. Die de ambitie hebben om heel veel mensen te helpen. En daar ook (meer dan) voldoende inkomen mee willen verdienen. En voor ondernemers die al weten hoe belangrijk het is om jezelf als persoon en als ondernemer te blijven ontwikkelen:

In al deze – en nog veel meer – gevallen is dit dé training die alles bevat om van jou een échte ondernemer te maken, zodat je vol vertrouwen jezelf en je bedrijf op de kaart gaat zetten. 

Een extra winst van deze training is, dat je alles wat je leert over de juiste mindset ook weer kunt toepassen in je eigen werk met klanten. Zo kun je de kennis die je leert en je eigen transformaties ook weer doorgeven aan jouw klanten. Een win-win training dus. En daar hou ik van.

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “Wendy, ik wil er echt wel voor gaan met mijn bedrijf, maar ik heb op dit moment eigenlijk niet zoveel zin om er tijd, geld en energie in te investeren”, dan kun je nu beter stoppen met lezen. 

Want de enige die écht wat van jouw bedrijf kan maken ben jij. Ik leer jou stap voor stap hoe je het doet, maar ik kan het niet voor je doen. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn. En dat je er heel graag voor wilt gaan met je bedrijf.

Ik werk alleen samen met gemotiveerde ondernemers. Ondernemende vrouwen met een sterke drive. Die er alles voor over hebben om te bereiken wat ze willen. En bereid zijn om hier tijd, geld en energie in te investeren.

Waarom zou je met mij werken?

Wendy Koning-powerinyou.nl-website

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben een ‘echte’ Volendamse, ook al woon ik sinds oktober 2020 nét een paar meter buiten de grens van Volendam. Daarnaast ben ik MindsetCoach voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken in het leven van anderen. En sinds januari 2016 ben ik ook Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. 

Van 2013 tot en met 2017 heb ik verschillende NLP trainingen en NLP gerelateerde trainingen en opleidingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Daarnaast volg ik elke dag nog mindset trainingen, trainingen over de wet van aantrekking en andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En ook trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing, webpsychologie en het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Mijn lijfspreuk is dan ook: “Een dag niets nieuws geleerd, is een dag niet geleefd”. Zo voelt het echt voor mij. Het geeft me enorm veel voldoening om nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen. Zo blijf ik groeien. En zo zorg ik ervoor dat mijn bedrijf ook steeds verder kan blijven groeien. 

En het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Om ze hiermee verder te helpen. Want dat is wat ik het allerliefste doe. Mijn kennis delen met anderen. En anderen daarmee helpen groeien. 

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als het soms lijkt. Of als anderen ons doen geloven. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het is. En we houden onszelf daardoor – onbewust – veel te klein. 

Dat kan anders, gelukkig. Simpelweg met de juiste mindset. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt.

En daar ligt precies mijn expertise. Die ik heel graag met jou deel. Zodat je met jouw bedrijf de impact kunt gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Ik heb een onvoorwaardelijke garantie, waardoor je kunt deelnemen zonder risico. Door mijn ruime ervaring als coach en trainer en de resultaten van mijn klanten die deze training al hebben gevolgd, ben ik overtuigd van de snelle persoonlijke groei van de ondernemers die ik coach en train. Daarom bied ik een ’30 dagen niet goed geld terug garantie’.

Als je de eerste 30 dagen de online lessen volgens de structuur die ik aanbied hebt gevolgd, alle opdrachten bij die lessen hebt gedaan, mij je vragen hebt gesteld in de Power in You Innercircle en je bent dan nog helemaal niks gegroeid in je ontwikkeling als ondernemer, krijg je het volledige bedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Vraag en antwoord

Veel ondernemers zijn – zeker in het begin van het ondernemerschap – niet gewend om te investeren in zichzelf. Terwijl je daar juist zo enorm van groeit. En wanneer jij als persoon groeit, dan groeit je bedrijf met je mee.
De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is: “Wat kost het me nu? Als ik het op deze manier blijf doen?” Vaak kost het nu meer, dan de investering die je doet in deze zeer complete ondernemerstraining. En ik kan je met zekerheid zeggen: het gaat je enorm veel opleveren. Het is een investering in de rest van je verdere leven.
Investeren in jezelf is sowieso altijd de beste investering die je kunt doen.
Doordat jij groeit als persoon, kan jouw bedrijf ook weer verder groeien. En daarmee gaat niet alleen de kwaliteit van je persoonlijke- en je zakelijke leven omhoog, maar als vanzelf gaat daardoor ook je omzet omhoog. En verdien je meer.

Nee. Behalve de BTW komen er geen kosten meer bij. Dit is je investering voor het complete programma zoals op deze pagina beschreven. De enige verrassing achteraf zal het resultaat zijn.

Ja, dat kan. Je kunt het bedrag ook betalen in 4 maandelijkse termijnen van 267 euro.

Ja, de kosten voor dit ondernemersprogramma zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Je hebt toegang tot de Training Op en top Ondernemer zolang als deze bestaat.  

Ja, je kunt direct starten. Je hoeft je alleen maar aan te melden via één van de roze buttons op deze pagina met ‘Ja, ik ga ervoor’ erop en ik stuur je direct jouw inloggegevens voor de PowerMindset Academie toe. Waarna je direct toegang hebt tot de Training Op en top Ondernemer. 

Dat is helemaal prima. En ook gelijk een extra reden om mee te doen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom je nog niet bent waar je al had willen zijn met je bedrijf. En nog niet onderneemt op de manier zoals jij dat zelf het liefste zou willen. Doen wat je altijd al deed is ook veel makkelijker 😉. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En om je gerust te stellen: je doet de training met gelijkgestemde ondernemers. De ondernemers die meedoen hebben allemaal hun eigen onzekerheden. En dat is één van de belangrijke dingen waarmee we in de training aan de slag gaan. 

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit kunt doen. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zó waard. En ik ben er samen met de andere deelnemers voor jou om je hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Later kan altijd. Want het is jouw keuze. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het als mijn plicht om je dit als MindsetCoach mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’ het uiteindelijk nooit gaan doen. Het juiste moment komt nooit, als je er op gaat wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, uit jouw leven en uit je bedrijf haalt, is een gemiste kans. Het juiste moment creëer je zelf. 

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar mijn training te verkopen. Want je doet het niet voor mij. Je doet het voor jezelf. Ik coach en train inmiddels ruim acht jaar en door mijn ruime ervaring als coach en trainer kan ik met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om mee te doen met deze training. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan.

De training duurt zolang of zo kort als jij erover wilt doen. Ik bied je een structuur van 4 maanden om de training binnen 4 maanden af te ronden. Maar wil je liever sneller of juist langzamer, dan kan dat ook.

Je krijgt in ieder geval 4 maanden toegang tot mijn Power in You Innercircle groep, waarin je elke dag je vragen aan mij kunt stellen.

En mocht je na die 4 maanden nog langer willen blijven, dan zijn daar te zijner tijd mogelijkheden voor.

Dat hangt af van jouw persoonlijke ondernemersproces en het tempo waarin je groeit. Het zijn vooral praktische en stap voor stap opdrachten, waar je – als je alles zelf had moeten uitzoeken – zeker minimaal tien keer zoveel tijd aan kwijt had geweest. Je bespaart jezelf dus juist al enorm veel tijd (en energie) door mee te doen. 

Persoonlijke coaching per mail zit niet bij de training. Je kunt mij je vragen stellen bij de wekelijkse Q&A’s in de Power in You Innercircle, waar je 4 maanden toegang toe hebt. Het is als deelnemer van mijn Trainingen wel mogelijk om losse 1-op-1 sessies bij te boeken.

Of een coachtraject van 1 maand (per maand verlengbaar). Mail me gerust voor de mogelijkheden.

In principe wel. Ben je (nog) geen ondernemer? En spreekt mijn training je wel aan? Mail me dan even via wendy@powerinyou.nl en dan denk ik even met je mee of deze training passend is voor je. 

Nee. Weet je, investeren is één van de dingen die als ondernemer nodig is om écht verder te komen met je bedrijf. En wanneer je gelooft dat alles mogelijk is en overal een oplossing voor is, dan verschijnen er mogelijkheden waar je eerder misschien nog niet aan hebt gedacht. Obstakels overwinnen hoort bij het ondernemen. Het is nodig om écht iets te kunnen bereiken. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen resultaten. De enige die de dingen in jouw leven kan veranderen, ben jij. En de enige die de keuze maakt om in jezelf en in je bedrijf te investeren ben jij. Investeren in jezelf is dus de eerste en belangrijkste stap om écht iets te veranderen. Overigens is investeren in jezelf de beste investering die je kunt doen.

Het is goed om te weten dat het ook mogelijk is om in 4 termijnen te betalen.

Is dit op dit moment ook niet haalbaar, maar wil je écht heel, heel, heel graag deze training volgen, mail me dan even. Dan kijk ik even voor een passende oplossing.

Ja, dat kan. Stuur me even een mailtje naar  wendy@powerinyou.nl. Dan plannen we op korte termijn even een  belafspraak in van 10 minuten.

Je kunt me altijd mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef je altijd binnen 24 uur een antwoord op je vraag/vragen.

Laat je door NIKS of NIEMAND meer tegenhouden

Wie je ook bent en in welk vakgebied je ook onderneemt: ga voor wat jij diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf en laat je door niks of niemand nog tegenhouden. 

Niet door wat andere mensen van je denken. Niet door je omstandigheden. En al helemaal niet door wat die stemmetjes in je hoofd je steeds proberen wijs te maken.

Als jij diep van binnen het verlangen voelt om er helemaal voor te gaan met je bedrijf en meer uit je bedrijf te halen, doe het dan nu. Ook al vind je het misschien op dit moment nog heel spannend als je er alleen al aan denkt. 

Waarom nu?

Ik ga even heel direct met je zijn. Want weet je, je leven wordt elke dag korter. En hoewel we het liever niet onder ogen zien, is het wel de realiteit. 

En elke dag dat jij je nog klein houdt, dat je nog niet gaat staan voor wat je te bieden hebt, je van alles en nog wat aantrekt van wat een ander van je denkt en jezelf nog tegenhoudt om de impact te maken waarvoor je hier bent, is weer een dag gemist. 

En zo gaan vliegen de dagen, weken, maanden en jaren voorbij…

En niet alleen voor jou. Maar ook voor al die mensen die met smart op jou en jouw aanbod zitten te wachten. Want jij bent degene die het verschil voor ze kan maken. 

Dus neem jezelf en je bedrijf serieus als jij aan alles in je hele lijf voelt dat jij nu écht die impact wilt gaan maken waarvoor je hier bent.

Ik help je er graag bij. Heel graag zelfs.

Liefs,

Wendy

P.S. Je loopt geen enkel risico. Want je krijgt maar liefst 30 dagen garantie: volg de training volgens de structuur die ik je aanbied, doe de opdrachten, stel je vragen en jouw groei en ontwikkeling als ondernemer is onvermijdelijk. En persoonlijke groei zorgt simpelweg voor zakelijke groei. 

coaching-zelfvertrouwen-ondernemen-mindset-powerinyou
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.