MindsetCoach voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken

Gratis GroeiTips voor Ondernemers

mindsettips-voor-ondernemers

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

"Je bedrijf kan niet verder groeien, dan dat jij als persoon bent gegroeid"

Wil jij als ondernemer het verschil maken?

Alleen wanneer jij jouw eigen pad gaat volgen, jezelf niet meer klein houdt, afrekent met je twijfels en onzekerheden, loslaat wat anderen van je denken, je niet meer laat leiden door angst, niet meer luistert naar wat die irritante stemmetjes in je hoofd je steeds willen wijsmaken en écht gaat staan voor wat jij te bieden hebt, kun jij de impact maken die jij wilt.

Dan kun jij al jouw mooie dromen, jouw ambities, gaan waarmaken.

En dan kan jouw bedrijf ook met je meegroeien.

Mijn naam is Wendy Koning, MindsetExpert en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Als echte Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om te gaan staan voor waar je in gelooft. Voor wat je te bieden hebt. En om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar jij wel of niet voor gaat. Wat jij wel of niet doet. En wat jij wel of niet bereikt.

Het is jouw eigen Mindset.

Wendy Koning - MindsetExpert voor Ondernemers

Ga voor wat JIJ wilt

Laat je door NIKS of NIEMAND meer tegenhouden om te gaan voor wat JIJ diep van binnen het allerliefste wilt. 

Je krijgt nu tijdelijk gratis toegang tot mijn audiotraining ‘De 7 stappen voor een IJzersterke OndernemersMindset’, waarin ik mijn beste Tips deel om je zelfvertrouwen als ondernemer direct te vergroten.

Zodat jij eindelijk de impact kunt gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.