Logo Power in You
MindsetCoach voor ondernemende vrouwen die het verschil willen maken

Gratis Mindset & Manifestatie Tips om de Business van je dromen te creëren op jouw manier

Mindset & Manifestatie Tips voor Ondernemers

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

"Je bedrijf kan niet verder groeien, dan dat jij als persoon bent gegroeid"

Voel jij dat je hier voor iets groters bent?

Alleen wanneer jij jouw eigen pad gaat volgen, jezelf niet meer klein houdt, afrekent met je twijfels en onzekerheden, loslaat wat anderen van je denken, je niet meer laat leiden door angst, niet meer luistert naar wat die irritante stemmetjes in je hoofd je steeds willen wijsmaken en écht gaat staan voor wat jij te bieden hebt, kun jij de impact maken die jij wilt.

Dan kun jij al jouw mooie dromen met jouw prachtige bedrijf gaan waarmaken.

Mijn naam is Wendy Koning, MindsetCoach en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Als echte Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om écht te gaan staan voor waar je in gelooft. Voor wat je te bieden hebt. En om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar jij wel of niet voor gaat. Wat jij wel of niet doet. En wat jij wel of niet bereikt.

Het is wat jij er zelf over gelooft. Het is jouw eigen Mindset. En gelukkig kun je die trainen.

Wendy Koning - MindsetCoach voor Ondernemers

Ga voor wat JIJ écht wilt

Laat je door NIKS of NIEMAND meer tegenhouden om te gaan voor wat JIJ diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf. 

Je krijgt nu tijdelijk nog gratis toegang tot mijn besloten audiotraining ‘De 7 stappen voor een IJzersterke OndernemersMindset’, waarin ik mijn beste MindsetTips deel om je zelfvertrouwen in het ondernemen direct te vergroten.

Zodat je bedrijf gaat groeien. En jij eindelijk de impact kunt gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.