Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Gratis Strategiesessie

Ben jij klaar voor een goedlopende praktijk?

Vraag jij je af welke volgende stappen jij nu het beste kunt nemen om jouw praktijk écht goed van de grond te gaan krijgen?
Hoe je meer klanten krijgt die je kunt helpen met jouw coaching?
En hoe je (meer dan) voldoende inkomen haalt uit je praktijk? 

In een persoonlijke Strategiesessie kijk ik samen met jou:

Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Omdat ik het liefste werk en de beste resultaten behaal met ambitieuze en gedreven coaches die gemotiveerd zijn om er voor de volle 100% voor te gaan, maak ik een selectie voor de gratis Strategiesessie. 

Ben jij een ambitieuze en gedreven coach? Wil jij heel graag mensen helpen met jouw coaching? En wil jij graag een goedlopende praktijk opbouwen? Geef dan je reactie op de onderstaande vragen. Ik laat je binnen 24 uur weten of je bent geselecteerd voor de gratis Strategiesessie.

PS. Ik gebruik je gegevens alleen om contact met je op te nemen over de gratis Strategiesessie. Zie ook de privacy verklaring.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.