Spirituele boodschappen, zielsherinneringen en inspiratie

Spirituele boodschappen, wijsheden, zielsherinneringen, inzichten, lessen en inspiratie om je bewustzijn en je frequentie te verhogen en het verschil te gaan maken waarvoor je naar de Aarde bent gekomen.

Maak de verandering die jij in de wereld wilt maken

Velen van ons verlangen naar een mooiere wereld. Een wereld waarin liefde, vrede en harmonie weer regeren, in plaats van angst, macht en controle. Een wereld waarin we in liefde, vrede en harmonie leven. Zowel met onszelf, als met elkaar, als met het leven, als met de Aarde. Het goede

Lees verder »
Laat je innerlijke licht en liefde stralen

Jouw innerlijke licht maakt het verschil

Graag herinner ik je eraan hoe belangrijk jij bent voor de wereld. En hoe jouw innerlijke licht het verschil kan maken in de transformatie die nu op aarde gaande is. De transformatie van angst naar liefde. Van hoofd naar hart. Van ego naar ziel. Jouw bijdrage doet ertoe En ook

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.