Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

1-op-1 Soul Business Mentorship

Stel je voor...

…dat alles in jouw bedrijf precies zo stroomt, zoals jij dat het liefste wilt.

…dat je helemaal onderneemt op de manier die bij jou past en waar jij blij van wordt.

…dat alles in jouw business en in je leven helemaal in alignment is met wat jouw ziel wil ervaren, wil neerzetten en wil uitdragen hier op aarde.

…dat je voluit doet waarvoor je hier op aarde bent gekomen. En daarmee als vanzelf het verschil maakt voor jouw soul-aligned klanten. En voor de wereld.

…dat je moeiteloos jouw soul-aligned klanten aantrekt, die jou met liefde betalen en waar jij het liefste mee werkt.

…dat je je omzet en je inkomen elke maand ziet groeien, zonder dat je daar bewust mee bezig bent. 

…en dat je je van binnen helemaal vrij voelt om te zijn, te doen en te hebben wat jij wilt, hoe je dat wilt en wanneer je het wilt.

Doen wat jij het liefste wilt

Hoe zou het zijn om gewoon elke dag te doen wat je het liefste doet? En wat jou het meest gelukkig maakt. Zonder dat het je enige moeite kost.

En dat je dit ook nog nog eens allemaal doet op de manier die helemaal bij jou past.

En zoals jij dat het allerliefste wilt.

Waardoor alles in het ondernemen moeiteloos gaat. 

En alles in je leven en in je business moeiteloos stroomt. 

Hoe bevrijdend zou dat zijn?!

De vele verschillende manieren van ondernemen

Zoals je inmiddels vast al ontdekt en ervaren hebt, zijn er heel veel verschillende manieren om te ondernemen. Om zichtbaar te zijn. Om je marketing te doen. Om je aanbod neer te zetten. Om klanten aan te trekken. Om meer omzet te maken. En om je bedrijf te laten groeien.

Er wordt dan ook veel gedeeld over het ondernemen. Bijvoorbeeld hoe we het beste zichtbaar kunnen zijn. Hoe ons aanbod eruit moet zien. Over het vinden van je niche. En natuurlijk dé gouden formules om klanten te krijgen. En veel geld te verdienen.

Maar wat nou als deze manieren van ondernemen helemaal niet bij je passen? Als je het helemaal niet meer leuk vindt zo? Als het je alleen maar heel veel moeite en energie kost? En als dit voor jou en jouw bedrijf gewoon helemaal niet werkt?

Ondernemen vanuit je ziel

Wat als je diep van binnen voelt dat je het eigenlijk wel anders zou willen doen? Maar bang bent dat je dan geen klanten gaat krijgen. Of klanten kwijtraakt. 

Vaak blijven ondernemers vasthouden aan de manier waarop ze nu ondernemen of denken te moeten ondernemen, vanuit angst. Maar wat nou als je gaat ondernemen vanuit liefde? Vanuit je hart? Vanuit je ziel? En vanuit liefde en moeiteloosheid het verschil maakt waarvoor je hier op aarde bent?

Er is een verschil tussen ondernemen vanuit je ziel (liefde) en ondernemen vanuit je ego (angst).

Vanuit je ego ondernemen is ondernemen vanuit je hoofd. Dit is bijvoorbeeld ondernemen zoals je denkt dat het moet. Vanuit de angst dat het anders niet gaat lukken. Of dat je het anders niet goed doet.

Ondernemen vanuit je ziel is ondernemen vanuit je hart. Ondernemen op de manier die bij je past. Jezelf zijn. Je eigen pad volgen. Doen wat goed voelt. Waar jij blij van wordt. En wat moeiteloos voelt.

Volg je eigen zielspad

We zijn hier allemaal naar de aarde toegekomen met ons eigen, unieke zielsplan.

Waarin je onder andere hebt afgesproken wat je hier op aarde wilt leren. Waarin je wilt groeien. Wat je als mens hier op aarde wilt ervaren. En welke bijdrage je wilt leveren aan het leven hier op aarde of aan de aarde zelf. En aan het grotere geheel.

Dat betekent dat jij hier bent om jouw eigen, unieke zielspad te volgen. En niet het pad van iemand anders. Van bepaalde ‘experts’. Van de mensen om je heen. Of van je ego.

Jij bent hier om het pad te volgen van je ziel.

En om te gaan doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

Helemaal op jouw manier.

Laat jouw zielsenergie doorstromen in alles wat je doet

We zijn hier als ziel geïncarneerd in een mensenlichaam. Ons lichaam is een prachtig instrument om het leven op aarde te kunnen ervaren.

Ons lichaam is ook een prachtig kanaal waardoor je jouw zielsenergie en jouw zielsboodschappen kunt doorgeven aan de mensen waarvoor jij hier op aarde bent. 

Jouw handen hebben de mogelijkheid om een boodschap te schrijven of te typen.

Jouw stem heeft de mogelijkheid om jouw boodschap te vertellen.

Jouw lichaam heeft de mogelijkheid om jouw trillingsfrequentie te verhogen en deze energie in alles wat je doet te laten doorstromen, waardoor je een nóg groter verschil maakt met wat je doet.

Jij bent het kanaal tussen Hemel en Aarde

Het is zo mooi en bijzonder om hier nu in deze tijd op aarde te zijn om de aarde en de mensen te helpen naar meer licht en liefde.  

Om als kanaal te mogen dienen om de energie vanuit de Hemel (het Universum, de Bron, Source, God of welke andere naam met jou het beste resoneert) hier op Aarde te brengen. 

Om de boodschappen vanuit de Hemel hier op aarde te verspreiden.

Om licht en liefde te brengen.

Om de hoge energie frequentie van je ziel hier op aarde te laten stralen.

En om zo met jouw aanwezigheid en met jouw zielsmissie het verschil te maken.

Gewoon door jezelf te zijn. Je eigen pad te volgen. En te doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

"Wees jezelf. Volg je eigen pad. En maak het verschil waarvoor je hier bent gekomen."

Wanneer het Soul Business Mentorship?

Praktische informatie

Het Soul Business Mentorship is een 1-op-1 traject van 3 maanden.

3 maanden lang ben ik jouw coach. Jouw mentor. Jouw gids. Jouw leraar. En jouw sparringspartner. 

En help ik jou bij het creëren van de business die helemaal in alignment is met jouw ziel en met jouw zielsmissie. Waarin alles wat je doet moeiteloos en natuurlijk voelt. Waarin je aan het ondernemen bent vanuit flow. Waarin alles stroomt, zonder er moeite voor te hoeven doen. En waarmee jij als vanzelf de impact maakt waarvoor je hier bent. 

Om de week hebben we een online coachsessie van anderhalf uur, waarin jij, jouw zielsmissie en jouw Soul Business centraal staan. En waarin we elke keer gericht aan de slag gaan met het creëren van jouw Soul Business.

Tussen onze sessies door kun je me altijd mailen met vragen, met de eventuele uitdagingen die er op je pad komen, als je vastloopt of als je wilt dat ik even met je meedenk. Zodat je ook in de periodes tussen onze sessies een zetje in de richting van je Soul Business kunt krijgen, op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Je investering voor het 1-op-1 Soul Business Mentorship is eenmalig 4.444 euro (excl. BTW). Het is mogelijk om in 4 termijnen van € 1.111 te betalen.

Het is goed om te weten dat de kosten voor ondernemerscoaching fiscaal aftrekbaar zijn. 

Even voorstellen

Wendy Koning - Mindset en Manifestatie Coach

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben een ‘echte’ Volendamse, ook al woon ik sinds oktober 2020 nét twee straten buiten de grens van Volendam. 

Daarnaast ben ik OndernemersCoach, NLP Trainer en Spiritueel Leraar voor ondernemende vrouwen die hier op aarde zijn om het verschil te maken. En die hier zijn om meer licht en liefde in de wereld te brengen.

Van 2013 tot en met 2017 heb ik verschillende NLP trainingen en NLP gerelateerde trainingen en opleidingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Sinds januari 2016 ben ik Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. 

Daarnaast heb ik heel veel mindset trainingen, trainingen over de wet van aantrekking, moneymindset en andere trainingen op het gebied van persoonlijke groei en -ontwikkeling gevolgd. En ook trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing, sales, webpsychologie en het ondernemen zelf.

Sinds de afgelopen jaren lees ik vooral veel boeken en volg ik trainingen op het gebied van bewustzijnsverhoging, spiritualiteit en het verhogen van je persoonlijke trillingsfrequentie.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Mijn lijfspreuk is dan ook: “Een dag niets nieuws geleerd, is een dag niet geleefd”. Zo voelt het echt voor mij. Het geeft me enorm veel voldoening om nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen. Zo worden mijn bewustzijn en mijn trillingsfrequentie steeds hoger. Waardoor mijn impact voor de aarde ook steeds groter wordt. 

En het mooie is, dat ik alle kennis die ik leer en de inzichten en ervaringen die ik hierdoor opdoe, ook weer door kan geven aan mijn klanten. Om hen hiermee te helpen groeien. Want dat is wat ik het allerliefste doe: mijn kennis delen met andere ondernemende vrouwen die hier ook zijn om het verschil te maken. En deze ondernemende vrouwen begeleiden op hun eigen, persoonlijke zielspad.

En dan vooral om zichzelf te zijn. Hun eigen pad te volgen. En voluit te gaan doen waarvoor ze naar de aarde zijn gekomen.

Voor wie?

Het Soul Business Mentorship is speciaal voor ondernemende vrouwen die voelen dat ze hier zijn om het verschil te maken. Die het leven hier op aarde een stukje mooier willen maken met wat ze met hun bedrijf te bieden hebben. En die dit helemaal op hun eigen manier willen doen. En die vanuit deze intentie het inkomen en het leven willen creëren waar ze naar verlangen.

Waar je op dit moment staat in je ondernemerschap maakt voor mij en voor het Soul Business Mentorship niet uit. Net zo min als de omzet of het aantal klanten dat je nu hebt.

Wat voor mij belangrijk is om met jou aan de slag te gaan, is dat je aan alles voelt dat het tijd is om het nu helemaal op jouw manier te gaan doen. En dat het tijd is om jouw Soul Business neer te gaan zetten, die helemaal in alignment is met je ziel en met jouw zielsmissie. En dat je bereid bent om te investeren in jezelf en in het creëren van jouw Soul Business. Zowel in tijd, als in geld, als in energie. 

Voor wie niet?

Het Soul Business Mentorship is niet voor iedereen. 

Het is namelijk niet voor ondernemers die alléén ondernemen voor het geld. Of die wel roepen dat ze het anders willen, maar ondertussen niet het innerlijke werk willen doen wat hiervoor gaat zorgen. Die moeilijk doen over investeren in zichzelf en in hun Soul Business. Die niet bereid zijn om de tijd te creëren om met zichzelf aan de slag te gaan. En die liever hun omstandigheden of anderen de ‘schuld’ blijven geven, waarom het nu écht niet anders kan.

Nu weet ik bijna zeker dat jij dit allemaal totaal niet bent, maar ik wil graag open, eerlijk en duidelijk zijn om eventuele teleurstelling te voorkomen bij ondernemers die zich hier wel in herkennen.

Want ik werk alleen met zielsgedreven ondernemers die er voor de volle 100% voor willen gaan. 

Roept jouw Soul Business jou?

Dan ga ik heel graag 1-op-1 met jou aan de slag.

Om van beide kanten te kijken of wij een match zijn voor het 1-op-1 Soul Business Mentorship, nodig ik je uit om een match-call in te plannen via de roze knop hieronder.

Als blijkt dat we een match zijn, gaan we binnenkort 1-op-1 aan de slag om jouw Soul Business te creëren, waarin jij alles kunt zijn, doen en hebben wat je wilt. En helemaal op de manier zoals jij dat het liefste wilt. 

Wendy Koning - Ondernemerscoach
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.