Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

1-op-1 Powersessie

Stroomt het niet zoals je wilt in je business?

Soms heb je weleens een periode in het ondernemen dat het totaal niet stroomt zoals je zou willen. Dat je het gevoel hebt dat je vastloopt. Dat alles in het ondernemen je ineens veel meer moeite kost. En dat het lijkt alsof klanten, geld en overvloed de weg ook even niet meer weten te vinden naar je business.

Zeer frustrerend. Zeker als je niet weet wat de reden is dat het niet stroomt. En geen idee hebt hoe je het dan wél weer kunt laten stromen.

Als het niet stroomt, dan is daar altijd een reden voor. Wat deze reden precies is, kan heel verschillend zijn.

Maak de weg vrij voor ongelimiteerde overvloed

Tijdens een 1-op-1 Powersessie help ik jou om de blokkade, die de stroom van overvloed in je business op dit moment blokkeert, te ontdekken. 

Ik zie namelijk heel snel waar de blokkade zit. 

In onze Powersessie pakken we deze blokkade ook gelijk aan. 

Zodat de weg daarna weer vrij is voor een ongelimiteerde stroom aan overvloed van klanten, geld en inspiratie. 

Na jouw Powersessie:

"Het mooiste wat je de wereld kan geven, is elke dag doen waarvoor je hier bent."

Even voorstellen

Wendy Koning - Mindset en Manifestatie Coach

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben een ‘echte’ Volendamse, ook al woon ik sinds oktober 2020 nét een paar meter buiten de grens van Volendam.

Met mijn ruime kennis, ervaring en teachings over NLP, Mindset, spiritualiteit, energie, bewustzijn en manifesteren, help ik mijn klanten om hun droombusiness en hun droomleven te creëren, helemaal op hun eigen manier en op hun eigen voorwaarden.

Van 2013 tot en met 2017 heb ik verschillende NLP trainingen en NLP gerelateerde trainingen en opleidingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Sinds januari 2016 ben ik Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. 

Daarnaast volg ik nog elke dag Mindset trainingen, trainingen over manifesteren, over de Wetten van het Universum, het vergroten van je bewustzijn, energiefrequenties en andere trainingen op het gebied van persoonlijke groei en -ontwikkeling. 

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Mijn lijfspreuk is dan ook: “Een dag niets nieuws geleerd, is een dag niet geleefd”. Zo voelt het echt voor mij. Het geeft me enorm veel voldoening om nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen. Zo blijf ik elke dag groeien. En dit zorgt er ook voor dat mijn bedrijf steeds verder groeit. 

En het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Zodat mijn klanten hierdoor ook nóg meer kunnen groeien. Want dat is wat ik het allerliefste doe: mijn kennis delen met andere ondernemende vrouwen die hier ook zijn om een verschil te maken. 

Praktische informatie

Via de button ‘Boek hier jouw Powersessie’ boek je direct jouw 1-op-1 Powersessie van 90 minuten.

Binnen 24 uur ontvang je van mij een voorstel voor de datum en tijd voor onze Powersessie.

Vóór onze sessie ontvang je alvast de nodige voorbereidingen, zodat we tijdens de sessie gelijk gericht en to-the-point aan de slag kunnen met jouw blokkades en verlangens om de stroom van ongelimiteerde overvloed in je business weer te stimuleren. 

Want mijn doel voor onze sessie is, om jou zoveel mogelijk waarde, inzichten, helderheid en Power mee te geven tijdens onze kostbare 90 minuten samen.

De sessie is online via Zoom. Je ontvangt de dag voor je sessie de Zoom-link.

Ben je klaar voor een ongelimiteerde stroom aan overvloed?

Dan ga ik heel graag 1-op-1 met jou aan de slag tijdens onze Powersessie.

Zodat jouw weg straks weer helemaal vrij is, om de overvloed aan klanten, geld en inspiratie ongelimiteerd te laten stromen.

Tot snel!

wendy-koning-coaching
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.