De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

De PowerMindset voor Ondernemers

Mijn methode – De PowerMindset – is ontstaan uit al mijn kennis over Mindset, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en persoonlijke ontwikkeling. En mijn ervaringen als NLP Coach & Trainer en ondernemer.  

De PowerMindset bestaat uit 7 bouwstenen die alles bevatten om te groeien als ondernemer en met je bedrijf.
  
Met de PowerMindset methode vergroot je stap voor stap je zelfvertrouwen in het ondernemen. En creëer je een IJzersterke OndernemersMindset waarmee je alles gaat bereiken wat je wilt met je bedrijf. 

Want met een echte PowerMindset staat niks of niemand jou nog in de weg om je dromen met jouw prachtige bedrijf waar te maken.

De 7 bouwstenen van de PowerMindset

Omgaan met onzekerheid

Het gevoel van onzekerheid kan je enorm in de weg zitten, wanneer je een diep verlangen hebt om meer uit je bedrijf te halen. Steeds weer dingen uitstellen, vermijden en het uitendelijk wéér niet doen. Alleen maar omdat je nog niet de stappen durft te nemen die nodig zijn. Waardoor je steeds maar niet verder komt met je bedrijf.
Leer hoe je omgaat met je onzekerheden. Bouw stap voor stap aan je zelfvertrouwen, zodat je alles uit je bedrijf kunt halen wat je eruit wilt halen.

De kracht van Mindset

Je Mindset is de belangrijkste factor in alles wat je in je leven doet. En alles wat je in leven bereikt. Zowel in je persoonlijke leven, als in het ondernemen.
Je Mindset is de manier waarop je denkt. Hoe je in het leven staat. Wat je gelooft over jezelf, over het leven en over het ondernemen.
Je Mindset bepaalt hoe je je voelt, welke gedachten je hebt, de acties die je neemt (of niet neemt), de dingen die je doet (en hoe je ze doet), hoe je omgaat met de dingen die er gebeuren en wat je allemaal wel en niet bereikt. Wanneer je weet hoe je zelf je Mindset kunt beïnvloeden, haal je direct meer uit jezelf en daarmee ook meer uit je bedrijf.

De regie nemen over je gedachten

Gedachten komen en gedachten gaan. Volgens onderzoek hebben we gemiddeld zo'n 50.000 gedachten per dag. Meestal ben je je er niet bewust van. Maar wanneer je in een negatieve gedachtenstroom terecht komt, herken je het maar al te goed. Gek genoeg hebben we onszelf aangeleerd om veelal negatief te denken. Om te piekeren. Beren op de weg te zien. Ons zorgen te maken.
Gelukkig kun je hier zelf invloed op uitoefenen. Wanneer je de regie leert nemen over je gedachten. Leert hoe je om kunt gaan met piekeren. Hoe je gedachten die je totaal niet verder helpen, om kunt zetten in gedachten die je wel helpen. Hierdoor kom je veel verder en bereik je meer.

Je emoties onder controle

Ongewenste emoties kunnen een flinke belemmering zijn in het ondernemen. Denk maar aan angst, teleurstelling, frustratie en stress. Soms kun je - zonder dat je het wilt - uren of zelfs dagen lang blijven hangen in een bepaald gevoel of in een bepaalde stemming. Maar wist je dat je dit op elk gewenst moment kunt veranderen?
Leer hoe je je emoties onder controle krijgt, zodat je jezelf snel kunt herpakken. En met een beter gevoel weer verder kunt gaan. Leer ook hoe je het gevoel van zelfvertrouwen makkelijk kunt oproepen, zodat je makkelijker de dingen gaat bereiken die je wilt bereiken.

Overtuigingen aanpakken

Vanaf kleins af aan ontwikkelen we onze overtuigingen. Overtuigingen zijn de dingen die je gelooft over jezelf. Over het leven. Over de wereld. Over het ondernemen. Over van alles. We hebben overtuigingen die ons sterker maken. En we hebben overtuigingen die ons belemmeren. Die ons tegenhouden en afremmen.
Overtuigingen zitten vaak diepgeworteld. En sturen - op onbewust niveau - hoe we omgaan met de dingen in ons leven en in het ondernemen. Het stuurt alles wat we doen en hoe we ergens over denken.
Daarom is het belangrijk om te ontdekken welke overtuigingen jou tot nu toe hebben tegengehouden in het gaan voor wat je écht wilt. Want wanneer je dit weet, kun je ermee afrekenen. Ook leer je hoe je bekrachtigende overtuigingen installeert die jou verder helpen. En die je motiveren om alles te bereiken wat je wilt

Grenzen bewaken en comfortzone vergroten

Het is nog niet altijd makkelijk om als ondernemer je grenzen te bewaken. Je hart en ziel heb je in je bedrijf gestopt. En je wilt zoveel mogelijk mensen van dienst zijn. Je gaat vaak maar door. Staat voor iedereen klaar. Net zolang tot het niet meer goed voelt. En je uiteindelijk misschien zelfs in een burn-out terecht komt. Wanneer je leert om je grenzen te herkennen, aan te geven en te bewaken, vorm je een bedrijf dat goed aansluit bij hoe jij het het liefste wilt. En waar je je goed bij voelt.

Groei ligt buiten je comfortzone
Om meer uit je bedrijf te halen is het nodig om regelmatig dingen te doen die misschien nu nog buiten je veilige comfortzone liggen. Leer hoe je stap voor stap je comfortzone oprekt, zodat het steeds makkelijker wordt om er buiten te stappen. Waardoor je blijft groeien als persoon en daarmee ook met je bedrijf.

Van Doel naar Resultaat

We hebben allemaal onze dromen, wensen en verlangens. Veel mensen houden het bij dromen. En 'hopen' dat hun droom op een dag werkelijkheid wordt. Een mooie gedachte. Maar zonder het nemen van de juiste acties is de kans dat die droom uitkomt heel klein. Handiger is om hier zelf de regie over te nemen. Leer wensen, dromen en verlangens om te zetten in concrete doelen. En leer welke dingen belangrijk zijn om op weg naar jouw doel gemotiveerd te blijven om te blijven gaan voor het resultaat dat je voor ogen hebt. Zodat je al jouw diepste verlangens eindelijk kunt omzetten in daadwerkelijke resultaten.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.