Logo Power in You

Voor ondernemende vrouwen die het verschil willen maken

PowerMindset Training

Online NLP Training voor ondernemende vrouwen

Reken voor eens en voor altijd af met je onzekerheden, twijfels en angsten in het ondernemen, zodat je vol vertrouwen het verschil kunt gaan maken waarvoor je hier bent

Stel je voor ...

… je hebt een goedlopend bedrijf met meer dan genoeg geweldige klanten voor wie jij elke dag opnieuw het verschil maakt. Je haalt meer dan genoeg inkomen uit je bedrijf. En het geeft je vooral heel veel voldoening. Want je doet elke dag wat je het allerliefste doet, waar je goed in bent en waarvoor je hier op aarde bent. 

En nog mooier: je doet het helemaal op de manier zoals jij dat wilt en die het beste bij jou past. Waardoor je een enorm gevoel van vrijheid ervaart, in zowel het ondernemen als in je dagelijkse leven.

En dat alleen omdat je je niet meer laat leiden door wat een ander van je denkt. En je niet meer laat tegenhouden door je eigen angsten, onzekerheden en twijfels. Of wat die irritante stemmetjes in je hoofd ervan vinden. 

Je gaat geen situatie meer uit de weg om de impact te maken waarvoor jij hier werkelijk bent. Om jouw allermooiste dromen met je bedrijf waar te maken. En je mooiste leven te leven.

Wendy is een hele betrokken, inspirerende en motiverende ondernemerscoach met zeer veel kennis op het gebied van mindset en (online) ondernemen. Ook vind ik het bewonderenswaardig hoe zij op haar eigen manier een online traject toch héél persoonlijk maakt. Daarin is zij voor mij ook echt een voorbeeld.

Ik raad het iedere (startende) coach aan om haar PowerMindset training te volgen, want nu kan ik vol zelfvertrouwen zeggen dat ik niet alleen een goede coach ben, maar ook een échte ondernemer! En dat is een absolute “must” voor ondernemen met veel plezier en een succesvol bedrijf!
Corine van der Schouw,
Conversiestoornis Coach

Je wilt zo graag, maar het komt nog niet echt van de grond

En toen was het zover. Je hebt een tijdje geleden de spannende stap genomen om je eigen bedrijf te starten. Je website staat online, je plaatst af en toe een berichtje op social media en je hebt een geweldig aanbod staan, maar er gebeurt weinig. Er komt bijna niemand. Er reageren weinig mensen op je berichten (behalve je familie en vrienden misschien). Je mailbox blijft nagenoeg leeg. En de telefoon staat stil.

Op een handjevol klanten na misschien…

Waardoor de onzekerheid toeslaat en de moed je soms in de schoenen zakt. Je doet zo je best. Werkt keihard. En wat ooit begon als een droom, maakt langzamerhand plaats voor onzekerheid, angst, twijfels en frustratie.

En dan komen die gedachten als:

Kan ik het wel?”

“Ben ik wel goed genoeg?”

“Wie zit er nou op mij te wachten?”

“Hoe ga ik ooit meer klanten krijgen?”

“Gaan mensen mij dit wel betalen?”

Terwijl je diep van binnen voelt dat je iets geweldigs te bieden hebt. Je weet dat je hier een verschil mee kan maken in het leven van anderen. De wereld een stukje mooier kan maken. Ook al laat je interne kritische panel – die vervelende stemmetjes in je hoofd – je daar soms aan twijfelen. 

Maar het valt nog niet echt mee om je bedrijf echt goed van de grond te krijgen.
Tenminste: niet zoals je zou willen.

Veel ondernemers worstelen om hun bedrijf echt goed van de grond te krijgen. Herkenbaar?

Ondanks alles ben je over het algemeen gerust wel lekker bezig met je bedrijf. Alleen:

Voor veel ondernemende vrouwen is dit een steeds terugkerende innerlijke strijd met zichzelf. Op deze manier voelt het ondernemen steeds zwaarder en moeizamer. En moet je je er toe zetten om bepaalde stappen te zetten. En soms zet je dan vol goede moed weer een paar stappen, maar als het dan weer even niet zo gaat zoals je had verwacht en de onzekerheid weer de overhand neemt, dan kiest het brein toch vaak weer voor de makkelijkste weg: uitstellen, vermijden of toch maar opgeven.

Zo jammer…

…want met jouw prachtige bedrijf heb jij zoiets moois te bieden aan deze wereld. Je bent er immers niet voor niets mee begonnen, toch?

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn...

Er is een manier die ervoor zorgt dat je – wat er ook gebeurt – vol vertrouwen steeds de juiste stappen gaat én blijft zetten om jouw mooie dromen met je bedrijf waar te maken. Zonder dat al die mentale blokkades – zoals onzekerheid, twijfels, angsten, frustraties en die stemmetjes in je hoofd – je nog langer belemmeren.  

“Hoe dan?”, vraag je je nu misschien af. Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Alle succesvolle ondernemers hebben één ding gemeen: de juiste Mindset

Ze laten zich door NIKS of NIEMAND tegenhouden om hun dromen waar te maken. Om hun missie met de wereld te delen. Want ze weten dat ze daarmee het verschil maken. 

Ze maken elke dag de impact waarvoor ze hier zijn, ongeacht wat andere mensen of die stemmetjes in hun hoofd ervan vinden.

Het goede nieuws is dat jij dit ook kunt leren. Namelijk met mijn PowerMindset Training. Een NLP Training voor ondernemende vrouwen die heel graag een verschil willen maken hier op aarde.

Ik voel me niet alleen als persoon krachtiger en zelfverzekerder, ook als ondernemer. Ik sta zoveel positiever en dankbaarder in het leven. Ik ben er echt van overtuigd dat ik een keuze heb, altijd. Dat ik mijn leven zo kan maken zoals ik dat zelf wil, gewoon door erin te geloven en ernaar te handelen. Dat geeft zoveel rust en vrijheid! Ook wanneer ik een onzeker moment heb, stap ik er sneller uit. Jij hebt mij echt geleerd gedachten de herkennen, erkennen en vervolgens de actie te ondernemen die ik wil.
Marijke van Wolfswinkel-Donker,
Leerkracht/leercoach

Stel je voor…

En ook: Dat je niet meer afhankelijk bent van je omstandigheden of van de mensen om je heen om voor de volle 100% te gaan voor wat jij diep in je hart het liefste wilt met je bedrijf.

Hoe ga je dit bereiken?

Je hebt misschien al wat dingen geprobeerd om verder te komen met je bedrijf; (zelfhulp) boeken gelezen, overal gratis e-books gedownload, diverse (gratis) webinars, challenges en trainingen gevolgd, maar nergens kwam je écht veel verder mee. Ja, misschien een paar stappen omdat je even in de flow zat, maar al snel bleek in de praktijk dat het toch lastiger was dan het in eerste instantie leek.

Het is gewoon nog de juiste Mindset die mist om jezelf en je bedrijf écht goed op de kaart te zetten. En om je dromen met je bedrijf daadwerkelijk waar te maken. Wat logisch is, want Mindset leren we niet standaard op school of tijdens een vakopleiding. Of soms maar een heel klein beetje.

Al heb je nog niks van dit alles geprobeerd… ook dan heb ik goed nieuws: je hoeft niet al die dingen te doorstaan die vele andere ondernemers (inclusief ikzelf) al voor jou hebben doorgemaakt. 

Lees verder…

Dit is vaak het grootste ‘obstakel’

De meeste ondernemers beginnen hun eigen bedrijf vanuit een passie, een interesse of een opleiding. Ze schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel, laten visitekaartjes en een website maken. Zetten een Facebook en/of Instagrampagina op. En zijn er helemaal klaar voor om ervoor te gaan.

En dat begint het: ondernemen.

Al snel wordt duidelijk dat een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het hebben van een website, visitekaartjes en Instagram pagina, niet automatisch betekent dat de klanten gelijk in de rij staan (been there, done that). Jammergenoeg. 

En daar gaat het dan ook vaak mis. Want dan valt die mooie droom, waar het allemaal mee begon, vaak in duigen. Slaat de onzekerheid toe. Komen de twijfels naar boven. En wordt de angst aangewakkerd of het ooit nog gaat lukken om je droom waar te maken. 

Ik kan je geruststellen. Want dit is allemaal alleen maar je mind die je dit verteld. En als je weet hoe je je mind kunt managen, dan vallen de onzekerheden, twijfels en angsten weg. En kun je je weer vol vertrouwen en enthousiasme focussen op het waarmaken van je mooie dromen met je bedrijf.

Maar hoe?

De juiste Mindset is de sleutel

Met mijn PowerMindset Training reken je af met alles wat jou nu nog in de weg zit om jouw mooiste dromen met je bedrijf waar te maken. 

Je creëert een IJzersterke Mindset, waarmee je leert denken, doen, voelen en kijken als een échte ondernemer. 

Daarnaast is een mooie bijkomstigheid van deze training, dat de sterke Mindset die je nu creëert, ook doorwerkt in je persoonlijke leven. Waardoor je ook in privé situaties veel makkelijker met bepaalde situaties en uitdagingen kunt omgaan.

En in je communicatie met (potentiële) klanten heb je er ook profijt van, waardoor je ook nog eens een stuk makkelijker de klanten aantrekt waarmee je het liefste werkt. En je je klanten nóg beter kan helpen, met de kennis die je leert in de training.

Een win-win-win-situatie dus. En daar hou ik van.

NLP Training voor ondernemende vrouwen die het verschil willen maken

Mijn PowerMindset Training is de meest complete Mindset training die ik aanbied. Hier zit namelijk al mijn kennis over NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Mindset in om voor eens en voor altijd af te rekenen met al je onzekerheden, twijfels en angsten in het ondernemen. Om je automatische patronen te doorbreken. Om al die belemmerende overtuigingen aan te pakken. En om zo al die laagjes af te pellen om steeds meer jezelf te worden. Om weer helemaal de jij te worden die je werkelijk bent. Maar die nu nog onder al die laagjes verscholen zit.

Zodat jij alles kunt zijn, doen en creëren wat je in je leven wilt. En voluit het verschil kunt gaan maken waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

Je houdt levenslang toegang tot de training, dus je kunt de training op je eigen tempo volgen. 

Of – als je structuur fijn vindt en graag regelmatig een liefdevol zetje wilt hebben om je motivatie hoog te houden – kun je de training ook volgen volgens de structuur van 4 maanden die ik je voor deze training aanbied. Je ontvangt dan elke week een mail met een structuur voor de lessen die je die week kunt volgen.

Maandelijkse coaching

Omdat ik er graag ook persoonlijk voor je wil zijn, om bijvoorbeeld eventuele vragen te beantwoorden en/of om je te helpen bij je uitdagingen, krijg je na je aanmelding direct en blijvend toegang tot mijn besloten Power in You Academie groep. 

Hier geef ik elke maand een Live Q&A, waarin ik met alle liefde je vragen beantwoord en met je meedenk. En je kunt je in de groep verbinden met andere ondernemende vrouwen die hier ook zijn om met hun bedrijf een verschil te maken. 

Je hoeft het dus niet alleen te doen. 

Want ik en de andere leden in de Power in You Academie groep, zijn er voor je om je te motiveren, te helpen, met je mee te denken en je aan te moedigen bij het creëren van het bedrijf en het leven van je dromen. 

En om dit helemaal te doen op de manier zoals jij dat zelf het liefste wilt en die het beste bij je past. 

Want dat is waar ik voor sta: ondernemen op de manier die bij jou past en waar jij gelukkig van wordt.

De PowerMindset methode voor Ondernemers

Al mijn kennis en ervaring over Mindset, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en ondernemen heb ik samengebracht in mijn eigen methode: De PowerMindset voor Ondernemers.

De PowerMindset voor ondernemers bestaat uit 7 bouwstenen die alles bevatten om als ondernemer persoonlijk- én zakelijk te groeien. 

Je Mindset is namelijk dé basis voor alles wat je in je leven en met je bedrijf bereikt. En niet alleen volgens mij. Maar ook volgens al die andere succesvolle ondernemers die dagelijks een grote impact maken in het leven van hun klanten.

De experts zeggen zelfs dat succes voor 80% bestaat uit Mindset en voor 20% uit strategie. Sommigen zeggen zelfs 95% Mindset. En 5% strategie.

Zonder de juiste Mindset ga je namelijk niet de stappen zetten die nodig zijn en die je nog heel spannend vindt. Zet je niet door wanneer het even tegenzit. Is het een stuk lastiger om met kritiek en de menig van anderen om te gaan. En is het een grote uitdaging om het vertrouwen te houden dat het je gaat lukken met je bedrijf, als de resultaten elke keer tegenvallen.

De PowerMindset methode leert je stap voor stap om de juiste Mindset te creëren. En helpt je om je zelfvertrouwen als ondernemer te vergroten. Waardoor je makkelijker en sneller de juiste stappen zet (en blijft zetten) om jouw mooie dromen met je bedrijf waar te maken. En de impact te maken die jij zo graag wilt. En waarvoor jij hier op aarde bent gekomen.

Alle 7 bouwstenen van de PowerMindset methode leer je in de PowerMindset Training.

De training heeft mij onwijs veel opgeleverd. Ik dacht dat ik al een aardig eindje op weg was met mijn persoonlijke ontwikkeling. Maar daar zijn ondertussen zo veel informatie, tools en tips bijgekomen. Ik bezit nu een enorme gereedschapskist aan kennis zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, marketing als alle informatie die nodig is om een krachtige onderneemster te zijn.

Doordat ik de training heb gevolgd kan ik mijn potentiele klanten een gigantische waarde aan informatie, tips en tools bieden. Zelf sta ik nóg sterker in mijn schoenen en heb ik bepaalde overtuigingen kunnen omdenken om hier geen belemmering van te ervaren in het ondernemen.

Wendy belooft je zilver maar je krijgt goud. Ik kan niet omschrijven hoeveel mij dit heeft gegeven. Ik heb nu een ijzersterke basis vanwaar ik verder kan gaan bouwen.
Wendy je bent een topper!!!
Jenny Fielt,
Succes Coach & Mindset Trainer

Hoe is de training opgebouwd?

Met de online video lessen en de bijbehorende werkbladen – die voor je klaar staan in mijn PowerMindset Academie, waar je direct na je aanmelding toegang toe krijgt ook al is het 02.00 uur ’s nachts – bouw je onder mijn begeleiding stap voor stap aan een sterke Mindset. En groeit je zelfvertrouwen naar de next level.

De lessen en opdrachten waarmee je aan de slag gaat in deze training, zijn – volgens de onderneemsters die jou al voorgingen – life changing. 

Niet alleen voor de groei van je bedrijf, maar ook voor je eigen ontwikkeling en in je persoonlijke leven merk je gelijk de effecten van een andere Mindset. En je kunt alles wat je leert ook weer toepassen in je eigen vakgebied. Bijvoorbeeld in je communicatie met (potentiële) klanten en bij het helpen van je klanten (een mooie win-win-win). 

Doordat alle lessen online staan, heb je de vrijheid om deze op je eigen tijd, plaats en tempo te volgen. Zo kun je dus waar en wanneer je maar wilt werken aan jouw persoonlijke groei en -ontwikkeling, jouw groei als ondernemer en aan de groei van je bedrijf. 

En als extraatje heb je elke maand de mogelijkheid om je vragen aan mij te stellen tijdens de Live Q&A in de Power in You Academie groep, waar je direct na je aanmelding toegang toe krijgt. 

Mijn doel voor deze training is dat jij het maximale eruit haalt. Voor jezelf, voor je bedrijf én voor al die mensen die met smart op jou en jouw aanbod zitten te wachten. En waarvoor jij het verschil kan maken.

Ik raad de training ook aan andere ondernemers aan, want het legt een hele goede basis om vanuit te kunnen groeien. Buiten de geweldige training vind ik de coach calls en input van anderen in de groep heel erg fijn. Je leert van elkaar, helpt elkaar. Dat is heel fijn, omdat je als ondernemer toch ook veel alleen opereert.
Lilian Peters,
Gezondheidscoach

De PowerMindset Training

PowerMindset training voor Ondernemers

De 9 modules van de training

Module 1

Een goede Start


Alles wat je gaat helpen om het maximale resultaat uit deze training te halen, leer je in deze eerste Module. Ook zet je hier gelijk dé basis neer voor alles wat je in je verdere leven en met je bedrijf wilt bereiken. Met deze nieuwe NLP basishouding, merk je gelijk al positief verschil in je persoonlijke- en zakelijke groei en ontwikkeling.

Module 2

Omgaan met onzekerheid

Je leert in deze module hoe je kunt omgaan met je onzekerheden in het ondernemen. Zoals afwijzing van potentiële klanten, de mening en kritiek van andere mensen, (faal)angst, perfectionisme en wat andere mensen van je denken. Ook help ik je in deze module om stappen te gaan zetten in de zichtbaarheid van je bedrijf.

Module 3

De kracht van Mindset

Je ontdekt hoe je elk moment van de dag voor de gek wordt gehouden door je eigen brein (zonder dat je het zelf door hebt). Met de transformerende NLP lessen in deze module, leer je jouw eigen brein slim te beïnvloeden om makkelijker met dingen om te gaan en sneller de resultaten te behalen die je wilt. En je gaat aan de slag met je Mindset over verkopen en het vragen van de juiste tarieven. Waardoor verkopen een stuk leuker en makkelijker wordt.

Module 4

De regie nemen over je gedachten

Je leert in module 4 hoe je de regie weer terug pakt over je gedachten. En met name over je interne dialoog (je weet wel, die gesprekken die soms wel de hele dag kunnen plaatsvinden in je hoofd). Daarnaast ontdek je hoe je negatieve en onzekere gedachten kunt omzetten in krachtige en helpende gedachten. Je leert de verschillende technieken van omdenken. En ik leer je 16 verschillende manieren om dat eeuwige gepieker op elk gewenst moment snel te stoppen. Zelfs als je 's avonds in je bed ligt te piekeren.

Module 5

Je emoties onder controle

Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van jouw emoties. En je hoeft je ook niet langer te laten leiden door je emoties. Want zonder dat we ons er bewust van zijn, hebben onze emoties vaak de leiding in ons bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan (faal)angst, stress, zenuwen, teleurstelling of frustratie, waardoor je bepaalde dingen niet doet of uitstelt. In deze module leer ik je hoe je je emoties kunt veranderen. En hoe je snel in een andere, betere stemming komt. Zodat je jezelf vol zelfvertrouwen en daadkracht op elk moment kunt herpakken. En altijd de volgende stap kunt blijven zetten voor je bedrijf.

Module 6

Overtuigingen aanpakken

We gaan in deze module de diepte in. Want overtuigingen sturen - op onbewust niveau - alles wat je doet (en wat je niet doet) en wat je bereikt (en wat je niet bereikt). Je rekent daarom af met die oude overtuigingen die je vandaag de dag (op onbewust niveau) nog steeds afremmen en belemmeren om je dromen waar te maken. En je installeert nieuwe, bekrachtigende overtuigingen, waarmee je alles kunt gaan bereiken wat je wilt. Daarnaast ontdek je jouw kernwaarden als ondernemer. En gaan we kijken hoe je deze kernwaarden kunt laten terugkomen in je bedrijf.

Module 7

Grenzen bewaken en Comfortzone vergroten

Je leert je persoonlijke grenzen beter te bewaken, wat heel belangrijk is als je met je bedrijf wilt groeien. Je leert makkelijker 'Nee' te zeggen. Je ontdekt hoe je je kostbare tijd en energie beter kunt verdelen op een dag, zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd. En je gaat de dingen loslaten, die je nu nog in de weg zitten om jouw mooie dromen werkelijkheid te laten worden. Ook ga je stap voor stap je Comfortzone vergroten. Want jouw waargemaakte dromen en de groei van je bedrijf liggen - zoals je vast al weet - buiten je Comfortzone.

Module 8

Van Doel naar Resultaat

Eerst is het belangrijk om jouw dromen, wensen en verlangens om te zetten in concrete doelen. Vervolgens leer je hoe je jouw doelen ook daadwerkelijk gaat bereiken. Je ontdekt wat essentieel is bij het stellen van je doelen. Hoe je de verschillende uitdagingen die je onderweg tegenkomt trotseert. En hoe je gemotiveerd blijft onderweg. Ook op de momenten dat het even niet vanzelf gaat. Zodat NIKS of NIEMAND nog in de weg hoeft te staan om jouw mooie dromen met je bedrijf waar te maken.

Module 9

Tot slot

In de laatste module geef ik je tot slot nog een aantal waardevolle BonusTips en Inzichten mee die je helpen om alles wat je tijdens de training hebt geleerd, blijvend te veranderen. Zodat je ook na de training persoonlijk kunt blijven groeien. En daardoor ook met je bedrijf kunt blijven groeien. Want je bedrijf kan nooit verder groeien, dan dat jij als persoon bent gegroeid. Door de persoonlijke transformatie die je hebt doorgemaakt aan het einde van deze training, kun jij alles gaan bereiken wat je diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf. Want het is tijd om al die mooie dromen waar te maken.

Iedereen kan leren ondernemen, ook jij

Misschien denk je dat het ondernemen heel ingewikkeld is, omdat er zoveel bij komt kijken. En zie je door de bomen het bos niet meer. Er wordt ook zoveel geroepen over hoe je het zou ‘moeten’ doen. De een roept dit. De ander zegt dat. En weer een ander zegt dat je het beter zo kan doen.

En waarschijnlijk zit je niet eens te wachten op het hele ondernemen. Je bent je bedrijf immers niet begonnen voor het ondernemen zelf, is het niet? Het komt er maar even bij. Of je nou wilt of niet.

En ik snap je heel goed. Want het liefst wil je natuurlijk gewoon graag mensen helpen met datgene wat je het liefste doet. En waar je goed in bent. En daar het verschil mee maken. 

En daar is nou juist dat stukje ondernemen voor nodig. 

Want vanuit je rol als ondernemer kun je de klanten binnen halen, die je vanuit je rol in je vakgebied zo graag wilt helpen.

Het goede nieuws is dat iedereen kan leren ondernemen. Ook jij. En met de juiste mindset is het hele ondernemen eigenlijk best simpel. Het wordt in je hoofd alleen vaak moeilijker gemaakt dan het is.

Jij krijgt het beste van het beste

Helemaal als je nagaat dat jij in deze zeer complete Mindset Training het beste van het beste krijgt uit alle trainingen en coaching die ik de afgelopen jaren heb gevolgd over het ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. En uit mijn jarenlange ervaring als internationaal gecertificeerd NLP Trainer, OndernemersCoach en MindsetExpert.

Natuurlijk moet je er zelf wel wat voor doen. Ik leer je alles in deze training. Geef antwoord op je vragen. En denk met je mee. Maar ik kan het natuurlijk niet voor je doen. Het is een proces. Een proces waarin je uitdagingen en confrontaties met jezelf tegenkomt. 

Maar vooral een proces met heel veel positieve veranderingen en groei. Je leven zal na deze training nooit meer hetzelfde zijn. En dat is nogal een belofte, die ik hier doe. Maar een andere Mindset zorgt simpelweg voor een andere manier van leven. Waardoor alles in je leven en in het ondernemen veel makkelijker wordt.

En we doen het allemaal zo simpel en praktisch mogelijk, zodat je het stukje bij beetje kunt inpassen in jouw leven en in jouw ondernemersproces. 

Met de vragen en opdrachten die je tijdens de PowerMindset Training krijgt, train je jezelf om je oude patronen te veranderen en jezelf nieuwe patronen aan te leren, zodat het ondernemen je steeds gemakkelijker afgaat en je – ook na de training – blijvend kunt groeien met je bedrijf.

Dankzij jouw persoonlijke transformatie door deze training hoef je nooit meer aan jezelf te twijfelen of je het wel waard bent, of mensen wel op jou zitten te wachten of dat je wel klanten gaat krijgen. En je hoeft je nooit meer druk te maken om wat anderen van je denken. Zo bevrijdend!

Want na deze training wéét je dat je het waard bent. Dat het enorm waardevol is wat je te bieden hebt. En hoe je dankzij jouw sterke Mindset altijd meer dan genoeg klanten kunt krijgen, waarvoor jij het verschil kan maken.

En ja: de meeste veranderingen kosten tijd. En energie. Een échte ondernemer ben je niet van de een op andere dag. Je Mindset verander je niet ‘even’. En het ondernemen leer je niet in 1 week. Maar ik kan je uit naam van de deelnemers die jou voorgingen vertellen, dat deze vier maanden een waardevolle en zinvolle investering zijn in de rest van je verdere persoonlijke- en je zakelijke leven

En dat jij je binnen 4 maanden een sterke en zelfverzekerde ondernemer voelt, die geen uitdaging meer uit de weg gaat om haar dromen waar te maken. 

En je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er voor je om jou hierbij te helpen; stap voor stap. Zodat jij vanaf nu alles uit je bedrijf en uit je leven gaat halen wat je wilt. En helemaal op de manier zoals jij dat wilt.

Wat jij in de eerste twee maanden van de training al kunt bereiken

In de training worden in korte tijd al hele mooie en grote stappen gemaakt door de deelnemers. Zowel stappen in hun persoonlijke ontwikkeling als met hun bedrijf.  

Neem dit niet alleen van mij aan, maar laat je meevoeren in een stukje van het proces van de deelnemers in hun eerste twee maanden:

“IK WOU DAT IEMAND MIJ TOEN DE TIJD DIT GELEERD HAD!!!!! Weer zo’n kwartje. En de tips hangen in de wc.”

“Ik ben vandaag zomaar een fysiopraktijk binnengestapt. Ik gaf mezelf geen moment om na te denken… gewoon doen dacht ik… Ik vul mijn succeslijst weer aan.”

“Die foto die ik vandaag plaatste… had ik anders nooit gedaan…sta er prachtig op…ahum…. Ik had nog een andere, maar die was zo gemaakt. Maar het waren mijn eigen gedachtes die me gek maakten… wie zegt dat zij denken ‘jeetje wat staat zij er idioot op/ . En toen dacht ik wat kan er mislukken? Nou niets! Dus druk op de knop.”

“Les 5 Perfectionisme: OMG, dit sluit zo aan bij mij dat ik er stil van word. Daarom gebeurt er dus niets verder dan in mijn hoofd, daarom kwam ik nooit verder (lees je het? “kwam”).

Les 8: Er vallen heel veel kwartjes en wat is dit pijnlijk en mooi om dit alles te ontdekken over mijzelf, dank je wel!!!!!!

“ow… de goed is goed genoeg die kom ik nu wel veel tegen… ik heb berichten ingepland voor fb, maar ik blijf nadenken dit kan beter en dat kan beter…. Nee goed is goed genoeg, blijf er vanaf!”

“Ik werd wakker met een unheimlich gevoel: Waar ben ik aan begonnen? Maar toen bedacht ik mij: NEEM DE STAP EN DAARNA DE VOLGENDE STAP EN DAARNA WEER EEN STAP.”

“Ik laat me niet meer zo sterk meer van mijn stuk brengen, ik heb een geweldig bedrijf!!! Ik heb zelfvertrouwen en ben niet meer bang.”

“Ik ben zoooo dankbaar! Dankbaar dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen. Dankbaar dat ik een mega fout heb gemaakt (prive) en dat ik daar helemaal niet meer mee zit! Dankbaar dat ik een facebook bericht kan posten zonder het eerst nog 10 keer te lezen! Ja er is veel verandert!”

“Ik hang nu vol trots mijn flyer op in de supermarkt ipv gebukt en bijna met bivakmuts op.”

“De training werkt ook aan je assertiviteit heb ik gemerkt vanmiddag… ;-)”

“Ik heb les 16 gedaan, ik kwam op 8 angsten wat betreft het ondernemen. Ik werd er behoorlijk verdrietig van, maar gaandeweg de les, begreep ik dat het allemaal in mijn hoofd zit. En als het alleen in mijn hoofd zit, dan kan ik ook groene gedachten in mijn hoofd zetten. Ik ben absoluut goed genoeg en iedereen zit op mij te wachten, maar ze hebben me nog niet gevonden. Angst is een illusie.”

“Hey… ik heb helemaal geen last van vakantiestress. Heel relaxed alles in de auto gezet en nu rustig aan het schoonmaken. Ik denk dat ik tijd overhoud vandaag! Het is zo ontzettend rustig dat ik mij af ga vragen of we niet wat vergeten zijn….apart hoor”

“Na een pittig reisje zijn we gister in zuid tirol aangekomen. Mijn man verbaasde zich erover hoe rustig ik bleef… hahaha ja waar de training al niet goed voor is.”

“Ik heb een nieuwe mindset: In alles ben ik succesvol. Natuurlijk heb ik mijn kritische panel nog steeds, maar dan denk ik:”oh joepie, daar is ie weer en vervolgens DOEI”

“Ik ben trots op mezelf!!!”

“Ik heb besloten dat ik mijn passie ga leven.”

En dit is wat jij ook in de komende twee maanden al kunt bereiken …
Laat staan waar jij en je bedrijf over vier maanden staan.

Een zinvolle investering

Dit is de meest complete Mindset Training die er is voor ondernemende vrouwen, die voelen dat ze hier zijn om een verschil te maken en die hun dromen met hun bedrijf willen waarmaken.

Je rekent namelijk af met ALLES wat jou nu nog in de weg zit om de impact te maken waarvoor jij hier bent. Om jouw bedrijf te laten groeien. En om jouw dromen waar te maken.

Daarnaast is persoonlijke groei en -ontwikkeling sowieso altijd de meest waardevolle investering die je als mens en als ondernemer kunt doen. Voor jezelf. Én voor je bedrijf. Want door jezelf te blijven ontwikkelen, groei je als persoon én als ondernemer. 

En als jij groeit, kan je bedrijf ook weer verder groeien. En als jouw bedrijf groeit, kun je weer meer mensen helpen. 

Vanaf dag 1 ga je al gelijk gericht aan de slag met je Mindset en met de groei van je zelfvertrouwen, waardoor je al heel snel de eerste positieve veranderingen merkt.

Dit is wat je straks hebt bereikt:

En ook:

En niet te vergeten:

En dan had ik je dit nog niet verteld:

Lees hieronder wat Ida en Pauline hebben bereikt dankzij de training

Voordat ik me aanmeldde voor de training merkte ik dat ik het mezelf moest leren gunnen om zo’n bedrag in mezelf te investeren. Of mijn bedrijf het gunnen. Nu denk ik daar heel anders over en zie ik alleen maar dat mijn bedrijf en ik nu en in de toekomst nog veel trainingen nodig hebben om maar weer verder te komen. Het is echt een investering.

De training heeft me heel veel opgeleverd. Zowel zakelijk als privé is het rustiger, ik reageer rustiger, ik zit er niet meer zo over in. Ik pieker niet of nauwelijks meer. Ik heb geen last meer van stemmetjes die mij naar beneden willen halen.

In mijn coaching ben ik enorm gegroeid. Alles wat ik geleerd heb over emoties, gedachtes, maar ook overtuigingen en zelfs dingen op identiteit herken ik bij mijn klanten waar ik ze dan echt mee kan helpen. Ik merk echt dat dit een meerwaarde voor mijn coaching is.

Ik ben nu echt zelfverzekerd. Daardoor kan ik er echt voor gaan. Staat niets me meer in de weg.

Ik heb leren niet in te vullen voor een ander, dus daardoor hoef ik niet te oordelen. Mij maken ze niet zo snel meer bang. Ik zie overal nieuwe mogelijkheden.

Ik raad deze training vooral aan startende ondernemers aan of waar het bedrijf nog niet zo goed uit de grond is gekomen. Omdat je zelfverzekerd wordt ga je echt groeien en sta je er echt!

Wendy is geweldig om mee samen te werken. Ik ben erg blij dat ik mij dit gegund heb. Daardoor staat mijn bedrijf meteen al goed en vanuit hier kan het alleen nog maar beter gaan!
idastolk-uniekinvorm
Ida Stolk,
voedingscoach
Ik was al een aantal jaren bezig met het Slabak Theater, ik had af en toe een opdracht als clown, dan weer als typetje om gasten te verwelkomen op een feest en clownslessen geven aan alle kinderen van 6/7 jaar. Maar welke richting ik nu echt op wilde dat wist ik niet. Ik nam het eigenlijk niet serieus ook al voelde ik dat ik dit wel moest doen.

En toen kwam de challenge van Wendy en ging ik mee doen. Alleen al door de challenge dacht ik; deze training wil ik voor mezelf doen. Maar wat is het duur en dan komt de btw er ook nog eens bij.... Na veel wikken en wegen heb ik het besluit genomen om toch deze training te volgen. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want het bleek de beste investering te zijn in mezelf!

Dankzij de training weet ik mijn doel in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden. Positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen dmv de Complimentenservice en voor kinderen clownslessen. Het gevolg is dat ik zelfvertrouwen heb in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik verstop mij niet meer achter een typetje of de clownsneus, ik merkte zelfs dat dit niet meer bij me paste. Alle overtuigingen die ik had over mezelf, die mij nerveus, onzeker maakte en mijzelf niet serieus nam, zijn verdwenen. Laagje voor laagje heb ik mezelf mbv de training en Wendy afgepeld en kwam ik eindelijk tevoorschijn.

Ik ben een stuk rustiger geworden en niet meer zo gespannen. Ook heb ik zoveel plezier en lol in alles wat ik doe, het is geen “motten” meer.

Ook in mijn privéleven is heel veel veranderd en alleen maar positief, als gezin zijn we veel hechter geworden en mijn echtgenoot vindt het geweldig om te zien hoe ik gegroeid ben. Ook is het contact met mijn familie enorm verbeterd.

Ik raad je aan om deze training te volgen, want je wordt zo goed begeleid door Wendy en het levert je zo veel op, voor je bedrijf en voor jezelf, zo veel meer dan je ooit had durven dromen! Kies voor jezelf, volg je hart en doe deze training!!
Pauline op ten Berg-Theunissen,
positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen

Tijdelijke Bonussen bij dit aanbod

Bonus 1

Toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen t.w.v. € 1.497,-

Wat begon als een challenge met mezelf om 365 dagen podcasts op te nemen, is uitgegroeid tot een rijke audio-bibliotheek boordevol interessante en relevante onderwerpen waarmee je als ondernemer te maken krijgt. In deze private podcasts – die niet openbaar staan en alleen toegankelijk zijn voor mijn klanten – deel ik heel veel waardevolle tips, inzichten, inspiratie en eerlijke, persoonlijke verhalen over mijn eigen uitdagingen, ervaringen en successen in het ondernemen. Voor elke situatie in het ondernemen is er wel een podcast te vinden. Waardoor je nooit meer hoeft stil te blijven staan als je even vastloopt in het ondernemen of geen idee hebt hoe je nu verder moet.

Bonus 2

Ideale klant training t.w.v. € 497,-

In mijn tijd als businesscoach maakte ik deze Ideale Klant training, waarin je de diepte in gaat om jouw ideale klant écht goed te leren kennen.

Waardoor je straks jouw ideale klant helemaal helder hebt. 

Exact weet hoe je jouw ideale klant het beste kunt aanspreken. En hoe je daardoor makkelijker je ideale klanten aantrekt.

Deze training is nergens los te kopen. En is op dit moment alleen toegankelijk als bonus bij mijn PowerMindset Training.

Bonus 3

Training Onvoorwaardelijke zelfliefde
t.w.v. € 111,-

Een gebrek aan zelfliefde is één van de grootste redenen die het waarmaken van je dromen kan tegenhouden. Waardoor je het gevoel kunt hebben dat je niet verder komt. Bepaalde stappen steeds weer uitstelt. En nog niet helemaal durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt. 

Daarom ga je in deze training wat laagjes afpellen. Om steeds dichterbij je echte zelf te komen. En jezelf te accepteren zoals je bent.

In deze training ontdek je onder andere de sleutel tot zelfliefde. En ik geef je waardevolle tips en inzichten om dichter bij je diepere kern te komen. Zodat alles beter gaat stromen in je leven en in je bedrijf.

Bonus 4

Training Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien
t.w.v. € 111,-

Met deze training ga je je oude, automatische patronen doorbreken om met je bedrijf weer een level verder te kunnen groeien.

We hebben namelijk gedurende ons leven heel veel onbewuste patronen gecreëerd. En dat is op zich heel handig, want er zijn genoeg patronen die ontzettend handig zijn om te hebben.

Maar er zijn ook heel veel patronen ontstaan, die niet zo handig zijn… En zeker niet wanneer je met je bedrijf wilt groeien.

Vaak zijn we ons niet bewust van onze automatische patronen, omdat ze onbewust gaan. Wist je dat 95% van wat je elke dag doet onbewust gaat??!! 

Tijd dus om de patronen die jou op dit moment in de weg zitten om naar de next level te groeien met je bedrijf (ongeacht waar je nu staat), te doorbreken.

Deze training is een hele mooie aanvulling en verdieping op de lessen die je leert in de PowerMindset Training.

Bonus 5

Training Denken en doen als een succesvolle ondernemer t.w.v. € 111,-

Ook deze training is een waardevolle aanvulling en gelijk een verdieping op de PowerMindset Training. 

In deze training leer je het verschil tussen het denken en doen vanuit je rol in je vakgebied (coach, tekstschrijver, trainer, va, etc).

En het denken en doen vanuit je rol als ondernemer.

Met deze training ga je nóg meer groeien in jouw rol als succesvolle ondernemer. Je gaat denken als een succesvolle ondernemer. En handelen zoals een echte succesvolle ondernemer dat doet.

Zodat je vanuit je succesvolle ondernemersrol de klanten gaat krijgen die je vanuit jouw rol in je vakgebied zo graag wilt helpen. En de impact kunt maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Bonus 6

Training De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen
t.w.v. € 111,-

In deze training neem ik je mee in de wonderlijke wereld van het manifesteren van ALLES wat je wilt. 

Ik leg je stap voor stap uit hoe de Wet van Aantrekking écht werkt.

Ik vertel je waar het bij de meeste mensen mis gaat, waardoor het manifesteren bij veel mensen niet lukt (en hoe jij het wél voor je kan laten werken).

En je ontdekt hoe je de Wet van Aantrekking succesvol kunt toepassen in het ondernemen. En hoe je daardoor meer rust en vertrouwen ervaart in het ondernemen. En alleen nog maar de dingen gaat doen die bij je passen en waar je blij van wordt. Terwijl je ondertussen de resultaten behaalt met je bedrijf die je wilt.

Je voelt je vrij. En relaxed. En het ondernemen gaat veel moeitelozer. Waardoor je meer kunt genieten van alles wat je doet. Zowel in je persoonlijke leven, als in het ondernemen.

Ook geef ik je Tips & Inspiratie hoe je met het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking de juiste klanten aantrekt. En de omzet gaat manifesteren die je graag wilt.

Of in 4 termijnen:

Direct na je aanmelding krijg je toegang tot alle lessen in de online PowerMindset Training, ook al is het 02.00 uur ’s nachts, zodat je kunt starten wanneer je wilt en de training kunt volgen op je eigen tijd, plaats en tempo

Ter waarde van € 1.997,-

Per module krijg je een MP3 met de samenvatting van de betreffende module, die je kunt downloaden en regelmatig kunt beluisteren om de dingen die je hebt geleerd in je automatische systeem te integreren

Bij elke les staat een werkblad met zorgvuldig samengestelde vragen en opdrachten die zorgen voor een blijvende transformatie

Je hebt blijvend toegang tot de online PowerMindset Training, zodat je de training op je eigen tempo kunt volgen en de lessen altijd nog eens terug kunt zien

Je krijgt direct en blijvend toegang tot mijn besloten Power in You Academie groep, waarin je me tijdens de maandelijkse Live Q&A je vragen kunt stellen. En waarin ik je graag de zetjes in de juiste richting geef om jouw mooie dromen met je bedrijf waar te maken.

Ook kun je in de groep verbinden met andere ondernemende vrouwen die ook heel graag het verschil willen maken.

Ter waarde van: onbetaalbaar

Bonus 1: 365 Wijze Ondernemerslessen

Na je aanmelding krijg je gelijk toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen (dit zijn mijn besloten podcasts die nergens openbaar staan, met alledaagse uitdagingen en ervaringen in het ondernemen en een aanrader om te luisteren).

Je hebt hier blijvend toegang toe, zodat je ze altijd weer opnieuw kunt luisteren. Want voor elke situatie in het ondernemen is er wel een podcast te vinden.

Ter waarde van € 1.497,-

 

Bonus 2: Ideale klant training

In mijn tijd als businesscoach maakte ik een hele waardevolle Ideale Klant training, waarin je de diepte in gaat om jouw ideale klant écht goed te leren kennen.

Waardoor je straks jouw ideale klant helemaal helder hebt. 

Exact weet hoe je jouw ideale klant het beste kunt aanspreken. En hoe je daardoor makkelijker je ideale klanten aantrekt.

Deze training is niet los te koop. En is op dit moment alleen toegankelijk als bonus bij mijn PowerMindset Training.

Ter waarde van € 497,-

Bonus 3: Training Onvoorwaardelijke Zelfliefde

Een gebrek aan zelfliefde is één van de grootste redenen die je succes kan tegenhouden. Waardoor je het gevoel kunt hebben dat je niet verder komt. Bepaalde stappen steeds weer uitstelt. En nog niet helemaal durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt. 

Daarom ga je in deze training wat laagjes afpellen. Om steeds dichterbij je echte zelf te komen. En jezelf te accepteren zoals je bent.

In deze training ontdek je onder andere de sleutel tot zelfliefde. En ik geef je waardevolle tips en inzichten om dichter bij je diepere kern te komen. 

Ter waarde van € 111,-

Bonus 4: Training Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien

Met deze training ga je je oude patronen doorbreken om met je bedrijf weer een level verder te kunnen groeien.

We hebben namelijk gedurende ons leven heel veel onbewuste patronen gecreëerd. En dat is op zich heel handig, want er zijn genoeg patronen die ontzettend handig zijn om te hebben.

Maar er zijn ook heel veel patronen die niet zo handig zijn… En zeker niet wanneer je met je bedrijf wilt groeien.

Vaak zijn we ons niet bewust van onze automatische patronen, omdat ze onbewust gaan. Wist je dat 95% van wat je elke dag doet onbewust gaat??!!

Tijd dus om de patronen die jou op dit moment in de weg zitten om naar de next level te groeien met je bedrijf (ongeacht waar je nu staat), te doorbreken.

Ter waarde van € 111,-

Bonus 5: Training Denken en doen als een succesvolle ondernemer

Ook deze training is een waardevolle aanvulling en gelijk een verdieping op de PowerMindset Training. 

In deze training leer je het verschil tussen het denken en doen vanuit je rol in je vakgebied (coach, tekstschrijver, trainer, va, etc).

En het denken en doen vanuit je rol als ondernemer.

Met deze training ga je nóg meer groeien in jouw rol als succesvolle ondernemer. Je gaat denken als een succesvolle ondernemer. En handelen zoals een echte succesvolle ondernemer dat doet.

Zodat je vanuit je succesvolle ondernemersrol de klanten gaat krijgen die je vanuit jouw rol in je vakgebied zo graag wilt helpen. En de impact kunt maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Ter waarde van € 111,-

Bonus 6: Training De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen

In deze training neem ik je mee in de wonderlijke wereld van het manifesteren van ALLES wat je wilt. 

Ik leg je stap voor stap uit hoe de Wet van Aantrekking écht werkt.

Ik vertel je waar het bij de meeste mensen mis gaat, waardoor het manifesteren bij veel mensen niet lukt (en hoe jij het wél voor je kan laten werken).

En je ontdekt hoe je de Wet van Aantrekking succesvol kunt toepassen in het ondernemen. En hoe je daardoor meer rust en vertrouwen ervaart in het ondernemen. En alleen nog maar de dingen gaat doen die bij je passen en waar je blij van wordt. Terwijl je ondertussen de resultaten behaalt met je bedrijf die je wilt.

Je voelt je vrij. En relaxed. En het ondernemen gaat veel moeitelozer. Waardoor je meer kunt genieten van alles wat je doet. Zowel in je persoonlijke leven, als in het ondernemen.

Ook geef ik je Tips & Inspiratie hoe je met het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking de juiste klanten aantrekt. En de omzet gaat manifesteren die je graag wilt.

Ter waarde van € 111,-

Of 4 termijnen:

Hou jezelf niet langer tegen om voor jezelf en voor je mooiste dromen met je bedrijf te kiezen. Ik neem je graag stap voor stap bij de hand om die zelfverzekerde ondernemer te worden die binnen in jou al staat te trappelen om naar buiten te komen, zodat jij met je bedrijf de impact kunt gaan maken waarvoor je hier bent.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.
Het is goed om te weten dat de kosten en de BTW voor deze training fiscaal aftrekbaar zijn. En daardoor dus nog meer extra voordelen biedt om in jezelf en in je bedrijf te investeren. Bij je boekhouder of de belastingdienst kun je navragen wat dit voordeel voor jou betekent.

Terugblikkend op de afgelopen vier maanden kan ik zeker zeggen dat ik mij zowel persoonlijk als zakelijk positief ontwikkeld heb en de training voor mij heel waardevol was.

Wat ik vooral geleerd heb is dat het opbouwen van een praktijk een proces is en dat je eigenlijk nooit klaar bent. Het gaat om de ontwikkeling en het groeien van jezelf en je praktijk en dat houdt nooit op (in positieve zin, hoor).

Wendy was altijd stand-by bij vragen of problemen en heeft met haar complimenten, aanmoedigingen en constructieve feedback hier enorm aan bij gedragen.

De aangeboden lessen uit de training zijn goed gestructureerd en duidelijk. En ik voelde mij gezien en gewaardeerd en dat gaf mij zelfvertrouwen.
Svenja Rokahr,
Coach voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Voor wie is de training (en voor wie zeker niet)?

Mijn PowerMindset Training is speciaal voor zielsgedreven onderneemsters die in hun hart voelen dat ze hier zijn om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld en heel graag het verschil willen maken. 

Je voelt dat er meer in je zit en dat je meer kan en wil bereiken, maar het komt er nog niet uit. Je bent hier om een verschil te maken. Je wilt heel graag van betekenis zijn. En ergens weet je wel dat je het kan, maar die eeuwige onzekerheid zit nog in de weg. Waardoor je aan jezelf twijfelt of je wel goed genoeg bent. En nog niet volledig het vertrouwen voelt in jezelf dat je het kan waarmaken.

Deze training is speciaal voor de onderneemsters die er klaar mee zijn om zich nog langer klein te houden. En zich niet meer willen laten tegenhouden door hun eigen twijfels, angsten en onzekerheden.  

Die eindelijk willen afrekenen met al die dingen, die hun tot nu toe steeds hebben tegengehouden om er nu écht voor te gaan met hun bedrijf. Die het verlangen hebben om heel veel mensen te helpen. En daar ook (meer dan) voldoende inkomen mee willen verdienen. En de training is voor ondernemers die al weten hoe belangrijk het is om jezelf als persoon en als ondernemer te blijven ontwikkelen:

In al deze – en nog veel meer – gevallen is dit dé training die alles bevat om jouw zelfvertrouwen naar de next-level te brengen, zodat je vol vertrouwen jezelf en je bedrijf op de kaart gaat zetten. En tegelijkertijd het leven en het bedrijf van je dromen creëert.

Een extra winst van deze training is, dat je alles wat je leert over de juiste mindset ook weer kunt toepassen in je eigen werk met klanten. Zo kun je de kennis die je leert en je eigen transformaties ook weer delen met en doorgeven aan jouw klanten. Een win-win training dus. En daar hou ik van.

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “Wendy, ik wil mijn dromen met mijn bedrijf echt wel waarmaken, maar ik heb op dit moment eigenlijk niet zoveel zin om er tijd, geld en energie in te investeren”, dan kun je nu beter stoppen met lezen. 

Want de enige die jouw dromen met je bedrijf kan waarmaken, ben jij. Ik leer jou stap voor stap hoe je het doet, maar ik kan het niet voor je doen. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn. En dat je er heel graag voor wilt gaan met je bedrijf.

Ik werk alleen samen met zielsgedreven ondernemers. Ondernemende vrouwen die heel graag het verschil willen maken hier in de wereld. En die bereid zijn om hier tijd, geld en energie in te investeren.

Waarom zou je met mij werken?

wendy-koning

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben een ‘echte’ Volendamse, ook al woon ik sinds oktober 2020 nét 2 straten buiten de grens van Volendam. Daarnaast ben ik MindsetCoach voor ondernemende vrouwen die heel graag het verschil willen maken in het leven van anderen. En sinds januari 2016 ben ik ook Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. 

Van 2013 tot en met 2017 heb ik verschillende NLP trainingen en NLP gerelateerde trainingen en opleidingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Daarnaast volg ik elke dag nog mindset trainingen, trainingen over de wet van aantrekking, manifesteren en spiritualiteit en andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En ook trainingen op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing, webpsychologie en het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Mijn lijfspreuk is dan ook: “Een dag niets nieuws geleerd, is een dag niet geleefd”. Zo voelt het echt voor mij. Het geeft me enorm veel voldoening om nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen. Zo blijf ik groeien. En zo zorg ik ervoor dat mijn bedrijf en mijn impact ook steeds verder kunnen blijven groeien. 

En het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Om ze hiermee verder te helpen. Want dat is wat ik het allerliefste doe. Mijn kennis delen met anderen. En anderen daarmee helpen groeien. 

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als het soms lijkt. Of als anderen ons doen geloven. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het is. En we houden onszelf daardoor – onbewust – veel te klein. 

Dat kan anders, gelukkig. Simpelweg met de juiste mindset. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt.

En daar ligt precies mijn expertise. Die ik heel graag met jou deel. Zodat je met jouw bedrijf de impact kunt gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Vraag en antwoord

Veel ondernemers zijn – zeker in het begin van het ondernemerschap – niet gewend om te investeren in zichzelf. Terwijl je daar juist zo enorm van groeit. En wanneer jij als persoon groeit, dan groeit je bedrijf met je mee.
De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is: “Wat kost het me nu? En in de toekomst? Als ik het op deze manier blijf doen?” Vaak kost het nu meer, dan de investering die je doet in deze zeer complete Mindset Training. En ik kan je met zekerheid zeggen: het gaat je enorm veel opleveren. Het is een investering in de rest van je verdere leven. Zowel in je privé als in je bedrijf.
Investeren in jezelf is sowieso altijd de beste investering die je kunt doen.
Doordat jij groeit als persoon, kan jouw bedrijf ook weer verder groeien. En daarmee gaat niet alleen de kwaliteit van je persoonlijke- en je zakelijke leven omhoog, maar als vanzelf gaat daardoor ook je omzet omhoog. En verdien je meer.

Nee. Behalve de BTW komen er geen kosten meer bij. Dit is je investering voor het complete programma zoals op deze pagina beschreven. De enige verrassing achteraf zal het resultaat zijn.

Ja, dat kan. Je kunt het bedrag ook betalen in 4 maandelijkse termijnen van 297 euro.

Ja, de kosten voor deze ondernemerstraining zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Je hebt toegang tot de PowerMindset Training zolang als deze bestaat.  

Ja, je kunt direct starten. Je hoeft je alleen maar aan te melden via één van de roze buttons op deze pagina met ‘Ja, ik ga ervoor’ erop en ik stuur je direct jouw inloggegevens voor mijn online PowerMindset Academie toe. Waarna je direct toegang hebt tot de PowerMindset Training. 

Dat is helemaal oké. Want dat betekent dat er sowieso een verlangen in je zit om dit te veranderen. En dit gevoel is ook gelijk een extra reden om mee te doen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom je nog niet bent, waar je al had willen zijn met je bedrijf. En nog niet onderneemt op de manier zoals jij dat zelf het liefste zou willen. Doen wat je altijd al deed is ook veel makkelijker 😉. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En ik ben er om je te begeleiden. Je staat er dus niet alleen voor.

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit kunt doen. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zó waard. En ik ben er voor jou om je hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Later kan altijd. Want het is jouw eigen keuze om wel of niet deze training te doen. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het als mijn plicht om je dit als MindsetCoach mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’ het uiteindelijk nooit gaan doen. Dit is namelijk één van de meest voorkomende mindsets, die ervoor zorgt dat je niet verder groeit. Het juiste moment komt nooit, als je er op gaat wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, uit jouw leven en uit je bedrijf haalt, is weer een kostbare dag die voorbij is. Waarom zou je nog wachten op het juiste moment? Het juiste moment creëer je zelf. 

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar mijn training te verkopen. Want je doet het niet voor mij. Je doet het voor jezelf. Ik coach en train inmiddels negen jaar en door mijn ruime ervaring als coach en trainer kan ik met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om mee te doen met deze training. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan.

De training duurt zolang of zo kort als jij erover wilt doen. Ik bied je een structuur van 4 maanden om de training binnen 4 maanden af te ronden. Maar wil je liever sneller of juist langzamer, dan kan dat ook.

Je krijgt daarnaast blijvend toegang tot mijn besloten Power in You Academie groep op Facebook, waarin je wordt omringd door gelijkgestemde onderneemsters. En waarin je elke maand je vragen aan mij kunt stellen tijdens de Live Q&A.

Dat hangt af van jouw persoonlijke ondernemersproces en het tempo waarin je groeit. Het zijn vooral praktische en stap voor stap opdrachten, waar je – als je alles zelf had moeten uitzoeken – zeker minimaal tien keer zoveel tijd aan kwijt had geweest. Je bespaart jezelf dus juist al enorm veel tijd (en energie) door mee te doen.  

Persoonlijke coaching per mail zit niet bij de training. Je kunt mij je vragen stellen tijdens de maandelijkse Live Q&A in de Power in You Academie groep op Facebook, waar je direct na je aanmelding toegang toe krijgt. Het is als deelnemer van mijn Trainingen wel mogelijk om losse 1-op-1 sessies bij te boeken.

In principe wel. De voorbeelden en informatie die ik deel in deze training zijn specifiek gericht op situaties in het ondernemen. Maar Mindset is voor iedereen heel waardevol om daarin te groeien. Ben je (nog) geen ondernemer? En spreekt mijn training je wel aan? Mail me dan even via wendy@powerinyou.nl en dan denk ik even met je mee of deze training op dit moment passend is voor je. 

Nee. Want weet je, investeren is één van de dingen die als ondernemer nodig is om verder te kunnen groeien met je bedrijf. En wanneer je gelooft dat alles mogelijk is en overal een oplossing voor is, dan verschijnen er (financiële) mogelijkheden waar je eerder misschien nog niet aan hebt gedacht. Obstakels overwinnen hoort bij het ondernemen. Het is nodig om verder te komen en je doelen te kunnen bereiken. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen resultaten. De enige die de dingen in jouw leven kan veranderen, ben jij. En de enige die de keuze maakt om in jezelf en in je bedrijf te investeren ben jij. Investeren in jezelf is dus de eerste en belangrijkste stap om écht iets te veranderen. Overigens is investeren in jezelf de beste investering die je kunt doen.

Het is goed om te weten dat het ook mogelijk is om in 4 termijnen te betalen.

Is dit op dit moment ook niet haalbaar, maar wil je écht heel, heel, heel graag deze training volgen, mail me dan even. Dan kijk ik even wat ik je anders nog voor een passende oplossing kan bieden.

Ja, dat kan. Stuur me even een mailtje naar  wendy@powerinyou.nl. Dan plannen we op korte termijn even een  belafspraak in.

Je kunt me altijd mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef je – op doordeweekse dagen – altijd binnen 24 uur een antwoord op je vraag/vragen. Mocht je me in het weekend willen mailen, dan kan dat natuurlijk ook, ik reageer dan op maandag.

Laat je door NIKS of NIEMAND meer tegenhouden

Wie je ook bent en in welk vakgebied je ook onderneemt: ga voor wat jij diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf en laat je door niks of niemand nog tegenhouden. 

Niet door wat andere mensen van je denken. Niet door je omstandigheden. En al helemaal niet door wat die stemmetjes in je hoofd je steeds proberen wijs te maken.

Als jij diep van binnen het verlangen voelt om er helemaal voor te gaan met je bedrijf en meer uit jezelf, je bedrijf en je leven wilt halen, doe het dan nu. Ook al vind je het misschien op dit moment nog heel spannend als je er alleen al aan denkt. Want je staat er niet alleen voor.

Waarom nu?

Ik ga even heel direct en eerlijk met je zijn. Want weet je, je leven hier op aarde wordt elke dag korter. En hoewel we het liever niet onder ogen zien, is het wel de realiteit. 

En elke dag dat jij je nog klein houdt, dat je nog niet gaat staan voor wat je te bieden hebt, je van alles en nog wat aantrekt van wat een ander van je denkt en jezelf nog tegenhoudt om de impact te maken waarvoor je hier bent, is weer een kostbare dag die voorbij is. 

En zo vliegen de dagen, weken, maanden en jaren voorbij… Ik bedoel, een week is niks meer tegenwoordig, het gaat zo snel weer om!

En niet alleen voor jou is het weer een kostbare dag die voorbij is, zonder dat je nog doet waarvoor je hier bent. Maar ook voor al die mensen die met smart op jou en jouw aanbod zitten te wachten. Want jij bent degene die het verschil voor ze kan maken. 

Neem jezelf, je bedrijf en je dromen serieus als jij aan alles in je hele lijf voelt dat jij nu écht die impact wilt gaan maken waarvoor je hier bent.

Ik help je er graag bij. Heel graag zelfs.

Liefs,

Wendy

PS. Ik weet op dit moment nog niet hoe lang deze lage investering en de bonussen nog blijven staan voor de PowerMindset Training. Ik onderneem namelijk helemaal vanuit alignment. Dat betekent dat ik nooit van tevoren weet hoe lang de deuren open blijven, of deze investering zo laag blijft en of al deze bonussen nog blijven staan. Het kan zomaar zijn dat het op het een op andere moment weer anders is. 

PPS. Twijfel je nog? Mail me dan even op wendy@powerinyou.nl als je het fijn vindt om even te bellen. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je de training ga opdringen, want dat is niet de manier waarop ik werk. Ik help je wel graag om voor jezelf, voor jouw bedrijf en voor je dromen de juiste keuze te maken, zodat je niet straks achteraf spijt hebt.

coaching-zelfvertrouwen-ondernemen-mindset-powerinyou
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.