Logo Power in You
Voor ondernemende vrouwen die het verschil willen maken

Power in You Innercircle membership

Online coaching en support voor ondernemende vrouwen met een zielsmissie om de wereld een mooiere en liefdevollere plek te maken

Verbinden, groeien en het verschil maken

De Power in You Innercircle is een groep die exclusief toegankelijk is voor klanten en oud-klanten van Power in You. En die met mij en met gelijkgestemde onderneemsters willen verbinden. En die graag gebruik willen maken van mijn coaching en support om te groeien in hun ondernemersproces. En op hun zielspad.

Het is een plek voor ondernemende vrouwen die voelen dat ze hier zijn om een verschil te maken. En met hun waardevolle boodschap en aanbod de wereld een mooiere en liefdevollere plek willen maken.

Elke twee weken is er een Live Q&A via Zoom, waarin ik met alle liefde je vragen beantwoord, met je meedenk en je coach op je persoonlijke uitdagingen in het ondernemen.

In de week dat er geen Live Q&A is, verschijnt er een nieuwe aflevering van de Private Power in You Innercircle Podcast. Deze private Podcast afleveringen staan niet openbaar en zijn alleen toegankelijk voor Power in You Innercircle members. 

Live Q&A's

Om de week geef ik een Live Q&A via Zoom, waarin ik antwoord geef op al je vragen, waarin ik graag met je meedenk en waar ik je met alle liefde coach op jouw persoonlijke uitdagingen in het ondernemen, bij het waarmaken van je dromen en bij het uitdragen van jouw zielsmissie. Mocht je een keertje niet Live aanwezig kunnen zijn bij de Q&A, dan kun je van tevoren alsnog je vragen stellen. Je kunt het antwoord dan terugzien in de opname van de Q&A, die je achteraf ontvangt. 

Verbinden met gelijkgestemden

In de besloten Power in You Innercircle groep op Facebook kun je verbinden met gelijkgestemde onderneemsters, die hier ook zijn om een verschil te maken. Die hun impact hier op aarde willen vergroten. En hun mooiste dromen met hun bedrijf willen waarmaken. Je kunt er met ze sparren. Je ervaringen en uitdagingen delen. En je successen vieren. 

Private podcasts

Als member van de Power in You Innercircle krijgt je toegang tot mijn exclusieve Private Power in You Innercircle Podcasts. Elke twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering. In deze pocasts/audiotrainingen deel ik mijn kennis en wijsheid over mindset, ondernemen vanuit alignment, spirituele groei en het manifesteren van het leven en de business van je dromen. 

Lid worden van de Power in You Innercircle

De Power in You Innercircle is alleen toegankelijk voor klanten en oud-klanten van Power in You. Wanneer je nu of in het verleden een training of coaching van mij hebt gevolgd en je wilt graag verbinden met mij en met gelijkgestemde onderneemsters die hier ook zijn om het verschil te maken, dan ben je van harte welkom om lid te worden van de Power in You Innercircle groep.

Voor maar 27 euro per maand ben je al lid van de Power in You Innercircle. Je kunt lid blijven zolang je wilt. Je kunt gewoon per maand opzeggen. 

Omdat de Power in You Innercircle alleen toegankelijk is voor klanten en oud-klanten van Power in You, kun je je niet direct op deze openbare pagina aanmelden. 

Wanneer je even je gegevens stuurt via dit formulier, dan stuur ik je de geheime aanmeldlink voor het Power in You Innercircle Membership toe.

Jij bent hier met een zielsmissie

We zijn hier allemaal gekomen met een persoonlijke zielsmissie. En als ondernemers voeren we onze zielsmissie uit via ons bedrijf. Het is belangrijk om je er bewust van te zijn dat je bedrijf het middel is om je zielsmissie uit te dragen. En niet het doel op zich.

Want hier zie ik het vaak misgaan bij ondernemende vrouwen die niets liever willen dan de wereld een mooiere en liefdevollere plek te maken.

De meeste aandacht en energie gaat naar hun bedrijf en het ondernemen. Waardoor je weleens kan vergeten waarvoor je het ook alweer allemaal doet. En de lol er soms afgaat. Terwijl je hier juist zo belangrijk werk hebt te doen.  

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben hier om vrouwen zoals jij en ik, die niets liever willen dan een positief verschil te maken in het leven van anderen, eraan te herinneren wie ze werkelijk zijn. Waarvoor ze hier zijn. En hoe krachtig ze zijn. Zodat ze voluit kunnen gaan doen waarvoor ze hier gekomen zijn.

De Power in You Innercircle is ontstaan omdat er behoefte was aan een plek om vragen aan mij te stellen en door mij gecoacht te worden. Daarom heb ik nu 1 centrale plek gecreëerd waar al mijn klanten en oud-klanten welkom zijn om met mij en gelijkgestemde onderneemsters te verbinden. En gebruik te maken van mijn coaching en support tijdens de Q&A’s en met de Private Podcasts.

 

wendy-koning-power-in-you
Wendy Koning - OndernemersCoach

Power in You Innercircle membership

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.