De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

De Spiritueel Ondernemen Podcast

spiritualiteit-ondernemen-podcast

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn Podcasts waarin ik mijn Lessen, Tips & Inspiratie deel over spiritualiteit, mindset en ondernemen, om de impact, de vrijheid en de overvloed in je business en in je leven te creëren waar je in je hart naar verlangt, vanuit alignment, moeiteloosheid, plezier en vertrouwen.

Abonneer & luister in je favoriete podcast app:

De nieuwste afleveringen

Podcast #364 – Waar gaat jouw kostbare energie allemaal naartoe in het ondernemen

Jouw energie is de hele dag in beweging. En soms – zonder dat je het bewust doorhebt – gaat je energie gedurende de dag weleens naar mensen en zaken die je heel veel energie kosten. Waardoor er energie bij je wordt weggenomen. Met een lage energie frequentie tot gevolg.

En misschien heb je dat weleens ervaren: hoe lager je in je energie zit, hoe minder fijn je je voelt. En hoe makkelijker je weer kunt terugvallen in je zorgen maken, onzeker voelen, twijfelen, overweldigd voelen, frustratie en angst. Waardoor alles heel zwaar kan voelen.

Aan de andere kant; hoe hoger je in je energie zit, hoe beter je je voelt. En hoe meer energie je hebt om te creëren. Om je zielsmissie uit te dragen. Om te doen wat je hier op Aarde te doen hebt. En ook hoe moeitelozer alles gaat in het ondernemen.

Tijd dus om even stil te staan en je bewust te worden waar jouw kostbare energie op dit moment allemaal naartoe gaat. En om je bewust te worden aan wie en wat je je energie geeft. En vooral aan wie of wat je je energie wílt geven.

Zodat je bewuste keuzes kunt maken in jouw energieverdeling. En dus in hoe je je voelt. En in wat je uitstraalt. En wat je daardoor creëert.

Podcast #363 – De als… dan… illusie en hoe dit de vrijheid en de overvloed in je business blokkeert 

We leven hier op Aarde nog in veel illusies die in het verleden door de mensheid zijn gecreëerd. En die in het collectief vandaag de dag nog steeds aanwezig zijn. En die we automatisch hebben overgenomen en hebben geïntegreerd in ons systeem.

De als… dan… illusie is hier één van. Dit is een illusie die ook in het ondernemen veel gebruikt wordt.

Een paar voorbeelden:

“Als ik genoeg omzet heb, dan ga ik mijn baan opzeggen.”

“Als ik meer zelfvertrouwen heb, dan ga ik écht zichtbaar zijn.”

“Als ik X bedrag op mijn bankrekening heb, dan ben ik financieel vrij.”

“Als ik de gouden strategie heb, dan komen de klanten wel.”

“Als ik meer tijd heb, dan ga ik een nieuw aanbod creëren.”

Het grote nadeel van deze illusie is dat het je manifestaties flink vertraagt. De stroom van overvloed blokkeert. En de impact en de vrijheid waar je naar verlangt in de weg staat.

We zijn vanuit ons 3D bewustzijn zo gewend om lineair te denken. Dat eerst A moet gebeuren, voordat we B kunnen krijgen.

Vanuit het 5D bewustzijn gaat dit precies andersom. Dan hoef je je alleen maar te focussen op wat er achter de ‘dan’ komt (op wat je werkelijk wilt). Vanuit dit bewustzijn stap je vervolgens al in datgene wat je wilt. En creëer je het van daaruit.

Je hoeft dan niet meer afhankelijk te zijn van iets of iemand anders buiten jezelf (bijvoorbeeld een verandering in je omstandigheden of van iets anders in je buitenwereld) om te creëren wat je wilt.

Je creëert dan namelijk direct vanuit datgene wat je wilt. In plaats van wat je denkt dat er nodig is om het pas te kunnen realiseren. Je stapt dan al in de energie van wat je wilt.

In deze aflevering van de Spiritueel Ondernemen podcast (aflevering #363) help ik je om de als… dan… illusie te doorbreken.

Zodat je gelijk de makkelijkere en kortere route kunt nemen naar datgene wat je werkelijk wilt.

Podcast #362 – Waarom niet alle manifestaties altijd lukken

Meestal zie je alleen de succesverhalen voorbij komen van manifestaties die zijn gelukt. Wat natuurlijk ontzettend inspirerend is. En heel krachtig kan werken.

Maar als het bij jou steeds maar niet lukt, dan kan het ook behoorlijk frustrerend voelen. En kun je aan jezelf gaan twijfelen of je het wel goed doet.

Zeker als je alles volgens de ‘regeltjes’ doet en alle stappen van het manifestatieproces wat je hebt geleerd volgt en er dan niks gebeurt.

In deze aflevering van de Spiritueel Ondernemen (aflevering #362) deel ik een aantal redenen waarom niet alle manifestaties altijd lukken. En waarom niet alle manifestaties altijd verschijnen wanneer jij het heel graag wilt of wanneer je het nodig hebt

Podcast #361 – Alles wat er in je leven en in je business gebeurt, gebeurt vóór je en heeft een hoger doel

Elke ervaring, gebeurtenis en situatie in je leven, geeft je de gelegenheid om te kunnen groeien en te kunnen leren.

Alleen zien we dat niet altijd zo. En ervaren we dat niet altijd zo.

Zeker niet wanneer je bijvoorbeeld midden in een nare situatie zit.
Of als er iets ernstigs gebeurt in je leven.

Toch gebeurt niets in je leven en in je business zomaar zonder reden. En heeft alles wat er gebeurt een hoger doel.

Het leven overkomt je niet, het leven gebeurt vóór je.

Om je de mogelijkheid te geven om weer verder te kunnen groeien.

Om je te ontwikkelen.

En om te leren.

Omdat dit niet altijd makkelijk te begrijpen en te accepteren is vanuit ons menszijn, leg ik in deze nieuwe aflevering (aflevering #361) van de Spiritueel Ondernemen Podcast uit, hoe je dit kunt zien.

En hoe je elke situatie in je leven en in het ondernemen kunt gebruiken om te groeien en jezelf weer verder te ontwikkelen.

Podcast #360 – De impact van jouw innerlijke groei op het Grotere Geheel

Wanneer je bezig bent met jouw innerlijke groei, is dat niet alleen heel fijn en waardevol voor jezelf en voor de kwaliteit van je eigen leven, maar het draagt ook nog eens bij aan het grotere geheel.

Doordat jij namelijk innerlijk groeit, groeit jouw bewustzijn en verhoog je automatisch jouw trillingsfrequentie.

Hoe hoger jouw trillingsfrequentie, hoe meer licht en liefde er via jou naar buiten kan stralen. En dus hoe meer licht en liefde je toevoegt aan het collectieve veld. Wat weer impact heeft op het grotere geheel.

En hiervoor hoef je niet eens iets te doen. Je hoeft alleen maar te Zijn. Want alleen al door te Zijn in jouw hoge trillingsfrequentie, wordt jouw licht en liefde al verspreid.

Uiteraard is het ook heel waardevol om jouw hoge trillingsfrequentie te laten doorstralen in de dingen die je doet, bijvoorbeeld het creëren van je content, het doen van je aanbod en het voeren van gesprekken met (potentiële) klanten.

Waardoor de dingen die je doet, ook een nóg grotere impact hebben op het grotere geheel.

En dit alles is allemaal het resultaat van jouw innerlijke werk. Jouw innerlijke groei. Jouw innerlijke processen.

En ik weet dat het niet altijd even makkelijk is, die innerlijke processen die plaatsvinden, wat er allemaal naar boven komt en waar je soms doorheen gaat.

Maar weet dat dit allemaal een goed teken is, alles wat er naar boven komt en alles wat aangepakt mag worden. Want het betekent dat je aan het groeien bent. In bewustzijn. En in trillingsfrequentie.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #360) ga ik hier dieper op in.

Podcast #359 – Laat je Zijn doorstralen in je Doen

Je kunt je boodschap en je aanbod nog krachtiger maken, door jouw Zijn te laten doorstralen in de dingen die je doet.

Door vanuit jouw Zijn je content te creëren en je aanbod te doen. Gesprekken te voeren met (potentiële) klanten. En bij het helpen van je klanten.

Maar ook in je dagelijkse leven is het heel krachtig om jouw Zijn vaker te laten doorstralen in de dingen die je doet.

Het is niet alleen voor jezelf heerlijk om vanuit deze energie te creëren en actie te nemen. Maar de ontvanger voelt op energetisch niveau ook de energie erachter.

Waardoor het op een heel andere manier wordt ontvangen, dan dat je het gewoon doet omdat het zo hoort of omdat je het voor je gevoel moet doen.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #359) geef ik je verschillende ideeën hoe je je Zijn meer kunt laten doorstralen in de dingen die je doet. Ook leg ik uit wat er wordt bedoeld met je ‘Zijn’.

Podcast #358 – Het nieuwe ondernemen in de nieuwe tijd op de nieuwe Aarde

We zijn op weg naar een nieuwe Aarde. We zitten midden in de transformatie naar een nieuwe tijd. We gaan van 3D bewustzijn naar 5D bewustzijn.

Wanneer je ontwaakt bent en spiritueel aan het groeien bent, merk je op een gegeven moment dat bepaalde dingen in het ondernemen niet meer bij je passen. Het kan zijn dat je weerstand voelt. Dat dingen ineens veel moeite kosten. Ook al heb je dit hiervoor altijd zo gedaan.

De oude structuren en oude manieren van ondernemen passen dan niet meer bij je huidige bewustzijn. Bij een nieuwe tijd en een nieuwe Aarde past ook een nieuwe manier van ondernemen.

Een manier van ondernemen die aansluit bij het 5D bewustzijn en de hogere trillingsfrequenties, waar we naartoe aan het groeien zijn.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #358) neem ik je mee in het nieuwe ondernemen vanuit een nieuw bewustzijn. Ook vertel ik over de nieuwe tijd en de nieuwe Aarde waar we naar op weg zijn.

Podcast #357 – Het ontdekken van je zielsmissie

Hoe kom je erachter wat je zielsmissie is? Een vraag die veel mensen bezighoudt. En dat is ook niet zo gek. Want misschien voel je van binnen dat je iets wilt betekenen. Écht iets wilt betekenen. Voor de wereld, voor andere mensen, voor de dieren en/of voor de natuur. Of misschien heb je helemaal nog geen idee in welke richting je het moet zoeken, maar voel je wel dat je naar meer verlangt. Meer voldoening. Meer betekenis. Meer zingeving.

Je zielsmissie komt niet vanuit je hoofd. Dat betekent dat je wel kunt gaan bedenken wat je zielsmissie zou kunnen zijn, maar dat het antwoord wat er vanuit je hoofd komt, vaak niet je echte zielsmissie is.

Je zielsmissie komt vanuit je ziel. En dat kun je met je hoofd niet bedenken. Dat komt van binnenuit. Vanuit je hart. Vanuit je innerlijke Zijn.

Je zielsmissie ontdekken kun je niet forceren. En dat kunnen we als mens zeer frustrerend vinden. Want we willen het liefst de controle hebben over het hoe en het wanneer. Als we het willen weten, dan willen we het nu weten.

Maar je zielsmissie wordt vanzelf duidelijk. Op het juiste moment en op de juiste manier.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #357) ga ik hier dieper op in.

Podcast #356 – Waarom de oude manieren van ondernemen in deze tijd niet meer bij iedere ondernemer passen

Wat als je voelt dat je huidige manier van ondernemen niet meer bij je past? Je kan er niet precies je vinger op leggen, maar je voelt gewoon dat dit niet (meer) jouw manier is.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #356) leg ik uit hoe dit kan. Hoe het kan dat steeds meer ondernemers voelen dat de oude – op ego gebaseerde manier – van ondernemen niet meer bij ze past.

En hoe je de switch kunt maken naar de nieuwe manier van ondernemen. Naar de manier van ondernemen die helemaal bij je past. Waar je blij van wordt. En waardoor alles in je bedrijf moeiteloos gaat stromen.

Podcast #355 – Ondernemen vanuit je ziel (in gesprek met Ria Kaashoek)

Wat doe je als je bedrijf al helemaal staat en gevestigd is en je voelt dat je een andere kant op geleid wordt met je business?

In deze aflevering van de Power in You Podcast ben ik in gesprek met mijn dierbare vriendin en collega-onderneemster Ria Kaashoek. Ria en ik kennen elkaar al jaren. En onze gesprekken gingen van mindset en marketing naar spiritualiteit en ondernemen.

Het afgelopen jaar hebben wij allebei een spirituele reis doorgemaakt. En zijn we op een andere manier naar ons bedrijf, ons aanbod en onze zielsmissie gaan kijken.

Dit viel niet altijd mee, want deze reis en de keuze om het pad van onze ziel te gaan volgen in ons bedrijf, ging ook gepaard met de nodige mentale uitdagingen.

We nemen je in deze aflevering mee op onze spirituele reis, bij de uitdagingen die we hierbij zijn tegengekomen en welke keuzes we hebben gemaakt voor ons bedrijf.

In deze podcast hebben we het over:

– Het volgen van het pad van je ziel (en hoe dit bij je ego de nodige weerstand oproept).

– De beslissingen die we hebben genomen voor ons bedrijf nu we zo dicht in verbinding staan met onze ziel en onze zielsmissie.

– Hoe we zijn omgegaan met onze onzekerheden, twijfels en angsten in dit transformatieproces.

– Hoe je van ondernemen vanuit je hoofd en hoe het ‘hoort’ de switch kunt maken naar ondernemen vanuit je hart en vanuit alignment met je ziel en met je zielsmissie.

– Hoe je je kunt overgeven aan het spirituele transformatieproces en alles wat daarbij komt kijken.

– Hoe het is om je bestaande aanbod waar je al zo lang mee bezig bent en naam mee hebt gemaakt, los te laten en een andere richting op te gaan met je bedrijf.

– Hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie en je bewustzijn verhoogt en hierdoor een nóg groter verschil maakt voor het leven hier op aarde.

– Het creëren van financiële vrijheid.

Laat je inspireren door de spirituele en mentale lessen die we delen in deze Power in You Podcast (aflevering #355).

En hoe je deze lessen voor jezelf kunt toepassen in je eigen spirituele ontwikkeling, in je bedrijf en bij het uitdragen van je zielsmissie.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.