De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

De PowerMindset Podcast voor Ondernemers
Nummers 81 -100

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn PowerMindset Podcasts vol met Tips, Inzichten & Inspiratie om eindelijk de impact te gaan maken die je wilt — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

De Power in You Podcast
Nu ook te luisteren op Spotify!

Podcast #100 – Een positieve Mindset zorgt voor positieve resultaten

Het verschil tussen ondernemers die succesvol zijn en ondernemers die nooit hun gewenste succes zullen bereiken is hun Mindset.

Hoe sta jij eigenlijk in het ondernemerschap? Gaat het je allemaal gemakkelijk af? Of gaat het heel moeizaam? En zakt de moed je soms in de schoenen omdat je voor je gevoel maar niet verder komt?

En hoe ga je om met tegenslagen? Wat doe je als er iets mislukt? En wat doe je als er steeds weer geen reacties komen op de berichten die je deelt? Of op je aanbod?

Hoe je hiermee omgaat en welke acties je hierop onderneemt, is essentieel voor alles wat jij wilt bereiken met je bedrijf.

Daarom vertel ik je in deze podcast wat de juiste Mindset is voor succes en hoe je een IJzersterke OndernemersMindset creëert, zodat je alles kunt bereiken wat je wilt.

Podcast #99 – Als je alles al geprobeerd hebt om klanten te krijgen en niks lukt

Wat als je voor je gevoel alles al hebt geprobeerd om klanten te krijgen? En de moed je inmiddels in de schoenen zakt, omdat je zo graag klanten wilt, maar het steeds maar niet lukt…

Dit kan ontzettend frustrerend zijn. Want je doet zo je best. Je werkt keihard. Je wilt heel, heel, heel graag. En toch staan de klanten niet in de rij.

Ik weet hoe dit voelt. En daarom ben ik hier nu om je te vertellen dat er hoop is. En dat het voor iedere ondernemer mogelijk is om de klanten te krijgen die je wilt. Ook voor jou.

Daarom vertel ik je in deze podcast wat je allemaal kunt doen om wél de klanten te krijgen die je wilt.

Podcast #98 – Alleen de juiste acties brengen je dichterbij je doel

Zonder dat we het doorhebben zijn we als ondernemer vaak bezig met dingen die ons totaal niet dichterbij onze doelen brengen. Ook al heb je soms het gevoel dat je heel druk bezig bent.

Alleen… druk bezig zijn, betekent niet dat je ook automatisch met de juiste dingen bezig bent. En dat je door druk bezig te zijn automatisch je doelen bereikt.

Daarom vertel ik je in deze PowerMindset podcast hoe je kunt voorkomen dat je alleen maar druk bezig bent met het afwerken van je to-do lijst, terwijl je voor je gevoel geen meter vooruit komt met je bedrijf.

En hoe je je kunt gaan focussen op de juiste acties, die je wél dichterbij je doel brengen. Want dat is waar we het voor doen, toch?

Podcast #97 – Jij bent niet minder dan een ander

Heb je weleens het gevoel dat je minder bent dan een ander? Dat je al die andere ondernemers om je heen het veel beter ziet doen? Ze krijgen makkelijker klanten. Ze hebben meer volgers. Terwijl jij zo je best doet. En keihard werkt om je bedrijf van de grond te krijgen.

Waardoor de twijfel aan jezelf nog weer eens wordt versterkt. En je het gevoel hebt dat jij veel minder bent dan die andere ondernemers waarbij het wel lukt.

Wanneer jij dit gevoel weleens hebt, luister dan naar deze aflevering van de PowerMindset Podcast. Zodat je je nooit meer minder hoeft te voelen dan een ander. En je vanaf nu volledig kunt focussen op jouw eigen proces. En volledig kunt gaan voor wat jij het liefste wilt. Want dan gaat er zoveel voor je veranderen. En voor je bedrijf.

Podcast #96 – Welke gewoontes heb jij los te laten om naar de next level te groeien

Alles perfect willen doen, toch nog maar even uitstellen, je druk maken om wat een ander van je denkt, altijd voor een ander klaar staan, jezelf overal verantwoordelijk voor voelen.

Een greep uit de gewoontes die mensen gedurende hun leven ontwikkelen. Misschien herken je er wel een paar.

Een gewoonte is gedrag dat we onszelf hebben aangeleerd. De meeste van deze gewoontes gaan onbewust. Vaak hebben we niet eens door dat we het doen. Want ze zijn geconditioneerd.

Alleen, zijn niet alle gewoontes die je in het verleden hebt aangeleerd even handig in het ondernemen.

Wanneer jij naar de next level wilt groeien, is het nodig om bepaalde gewoontes los te laten.

Daarom deel ik in deze podcast 3 stappen waarmee jij de gewoontes die jou in het ondernemen niet dienen, los te laten. En nieuwe, betere gewoontes aan te leren, zodat jij als persoon en met je bedrijf naar de next level kunt groeien. Ongeacht waar je nu staat in jouw ondernemersproces.

Podcast #95 – Hoe je de impact maakt die jij wilt, zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen

Wanneer jij voelt dat je impact wilt maken. Dat je het verschil wilt maken. De wereld een stukje mooier wilt maken. Dan is het tijd om op te staan. En te laten zien wat jij te bieden hebt.

Ik weet dat het spannend is om je plek in te nemen. En om jezelf te laten zien. En daarom inspireer ik je in deze podcast hoe je de impact kunt gaan maken die jij wilt, zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Podcast #94 – Hoe je volhoudt als de resultaten in het ondernemen steeds weer tegenvallen

Het lijkt in het ondernemen soms wel alsof niks lukt. Je doet zo je best. Je geeft alles. En toch heb je nog niet de resultaten die je wilt.

Zeer frustrerend. Want je wilt zo graag.

Daarom geef ik je in deze podcast een boost om door te zetten. Om door te gaan. Om vol te houden. Want uiteindelijk GA jij bereiken wat je wilt. Echt!

Podcast #93 – Zitten mensen wel op mij te wachten?

Twijfel je weleens of mensen wel op jou zitten te wachten? Of ze wel op jouw boodschap zitten te wachten? Of ze eigenlijik wel zitten te wachten op wat jij te bieden hebt?

Dan is deze video voor jou.

Want JA, mensen zitten op jou te wachten. Ze zitten zefs met smart op jou te wachten.

Alleen laat ons eigen brein ons nog weleens wat anders geloven.

Dan komen die stemmetjes in je hoofd er weer bij.

Die irritante onzekerheden.

En die eeuwige twijfels aan jezelf.

Omdat dit je totaal niet verder helpt in het ondernemen, ontdek je in deze video hoe je met de “Zitten mensen wel op mij te wachten?” gedachte kunt omgaan.

Zodat je jezelf niet meer tegen hoeft te laten houden om jezelf te laten zien.

Om je plek in te nemen.

En om te gaan staan voor wat je te bieden hebt.

Podcast #92 – Je succes wordt bepaalt door de keuzes die je elke dag maakt

Als je nog niet bent waar je al had willen zijn, dan is het waardevol om eens te kijken naar de keuzes die je maakt.

Want de hele dag door maken we keuzes. De meeste van deze keuzes maken we onbewust. Omdat we gewend zijn om op een bepaalde manier te reageren. En te handelen.

Door je bewust te worden van de (onbewuste) keuzes die je door de dag heen maakt, kun je nieuwe keuzes gaan maken. Keuzes die je dichterbij je hogere doel brengen. Keuzes die je helpen om te bereiken wat je wilt.

Ontdek in deze podcast hoe je je bewust wordt van de onbewuste keuzes die je tot nu toe steeds hebt gemaakt. En hoe je dit nu kunt veranderen om te gaan groeien.

Podcast #91 – Hoe je door het juiste ochtendritueel enorm gaat groeien als ondernemer

“Alle succesvolle ondernemers hebben een ochtendritueel.”
Een uitspraak die ik elke keer weer tegenkwam.

En waarop ik gelijk weerstand voelde. Want mijn gedachten gingen gelijk van: “Ja, maar ik lig zo lekker ’s ochtends en ik snooze liever nog even verder. Dus laat maar zitten. Want dat is niks voor mij.”

In het verleden heb ik het trouwens al weleens geprobeerd en dat was toen geen succes.

Totdat ik het wéér hoorde en op dat moment voelde dat ik weer een level verder mocht groeien. En ik toch de uitdaging ben aangegaan om een ochtendritueel te starten.

Inmiddels heb ik een ochtendritueel voor mezelf gecreëerd die supergoed bij mij past. En waarbij ik nog niet één keer heb gedacht: “Ik heb er vandaag even geen zin in.”

Ik kijk er zelfs naar uit dat mijn wekker gaat.

En daarom deel ik in deze podcast ter inspiratie mijn ochtendritueel. En vertel ik je hoe dit mij in slechts een paar weken enorm heeft helpen groeien. Want dit is ook iets wat jou enorm kan helpen om te groeien. Als persoon en als ondernemer.

Podcast #90 – Hou jezelf niet meer in

Het is tijd om jezelf te laten zien. Écht te laten zien.

Je niet meer in te houden, omdat je bang bent wat een ander dan van je zal denken. Maar je plek in te gaan nemen. Te gaan staan voor waar je in gelooft. En te laten zien wat je te bieden hebt.

Podcast #89 – Neem niet zomaar van iedereen advies over het ondernemen aan

Vraag jij weleens advies van iemand uit je omgeving over het ondernemen? Of geeft iemand je weleens (ongevraagd) goedbedoeld advies over wat je beter wel en niet kunt doen met je bedrijf?

Wees je dan heel bewust van wie je het advies aanneemt. Want advies over het ondernemen van iemand uit je omgeving die zelf geen ondernemer is en nog niet staat waar jij naartoe wilt, heeft niet zoveel waarde.

En advies van iemand aannemen over of je wel of niet een bepaalde training of coachtraject moet gaan volgen om naar de next level te groeien, heeft ook geen zin. Omdat hij of zij niet voelt wat JIJ voelt. Zij voelen niet die passie. Die ambitie. En die gedrevenheid die jij wel voelt. En zij voelen ook niet waar jij op dit moment behoefte aan hebt om verder te groeien.

Daarom vertel ik je in deze podcast wat belangrijk is in het aannemen van het advies van een ander. Zodat je meer op je eigen keuzes kunt vertrouwen. En alleen nog maar van de juiste mensen advies hoeft aan te nemen.

Podcast #88 – Alleen toegepaste kennis heeft waarde

Een bekende valkuil van veel ondernemers is, dat ze zich kunnen verliezen in alle kennis die er – vooral online – te vinden is.

Dat ze heel veel kennis aan het vergaren zijn. Van de ene inspirerende podcast naar de andere gaan. Van de ene training naar de andere stappen. Maar de kennis die ze opdoen te weinig toepassen in de praktijk.

Alleen, wanneer je de kennis alleen tot je neemt als ‘interessant en inspirerend’ en er niks mee doet, dan verandert er niks.

Dus wil jij als ondernemer naar de next level groeien, dan is het nodig om je kennis te gaan toepassen.

Ontdek in deze podcast hoe je dit het beste kunt doen.

Podcast #87 – Hoe je omgaat met de tegenslagen in het ondernemen

We zouden ze het liefst willen vermijden, maar tegenslagen horen er toch echt bij in het ondernemen. Niet altijd leuk. Maar je kunt ze simpelweg niet altijd voorkomen.

En daarom geef ik je in deze podcast tips hoe je kunt omgaan met de tegenslagen in het ondernemen. Zodat je je door niks of niemand uit het veld hoeft te laten slaan als het even niet zo gaat zoals je had verwacht.

En je jezelf elke keer weer weet te herpakken op de momenten dat het niet gaat zoals je wilt.

Podcast #86 – Hoe je zichtbaar kunt zijn als je niet graag in de belangstelling staat

Zichtbaarheid is vaak best een dingetje voor ondernemers. En al helemaal als je er totaal niet van houdt om in de belangstelling te staan. Om jezelf op de voorgrond te zetten. En om je plek in te nemen.

Alleen is zichtbaarheid wel essentieel om mensen te laten weten dat je er bent. Zodat je het verschil voor ze kan maken met wat jij te bieden hebt.

In deze podcast inspireer ik je om op een andere manier naar zichtbaarheid te kijken. Zodat het makkelijker wordt om jezelf te laten zien. Ook als je het nog niet zo makkelijk vindt om in de belangstelling te staan.

Podcast #85 – Tips voor als je vastloopt in het ondernemen en de motivatie even ver te zoeken is

Als ondernemer kom je weleens momenten tegen dat je even vastloopt. Dat je blokkeert. En even niet weet hoe je verder moet.

Bijvoorbeeld bij een taak waar je tegenop ziet. Of niet precies weet hoe je het moet aanpakken. Zeer frustrerend. Zeker als je wel verder wilt, maar op dat moment simpelweg niet weet hoe. En de motivatie steeds verder wegzakt.

In deze podcast geef ik je tips hoe je met deze situaties kunt omgaan. Zodat je sneller kunt doorpakken. En alsnog de stappen kunt zetten om weer dichter bij je doelen te komen.

Podcast #84 – Ontdek hoe je effectief blokkades opruimt om écht te gaan groeien met je bedrijf

Je bedrijf kan nooit verder groeien dan dat jij als persoon bent gegroeid. Dat betekent, dat wanneer jij nog blokkades ervaart op weg naar jouw hogere doel en daar niks mee doet, dat je bedrijf dan ook niet verder kan groeien.

En jij dus ook niet de impact kunt maken die je wilt.

Daarom deel ik in deze podcast een zeer effectieve manier om blokkades op te ruimen. Zodat je de weg vrij maakt om alles te gaan bereiken wat je wilt.

Podcast #83 – Je kunt zoveel meer dan je nu denkt

Denk je weleens “Ik kan dit niet.” Of: “Ik ben nog niet zover. Ik moet eerst nog …”

Weet dat dit alleen maar iets is wat jouw eigen brein jou wil doen geloven. Om jou veilig te houden. Want dat is nu eenmaal een belangrijke taak van jouw brein. En dat lukt het beste door jou op het punt te houden waar je nu staat.

Maar… wanneer je als ondernemer impact wilt maken in het leven van anderen, dan gaat dat ‘m niet worden wanneer je je laat tegenhouden door dit soort gedachten.

En daarom inspireer ik je in deze podcast hoe je de regie neemt over deze gedachten. Zodat je steeds dichter bij jouw mooie doelen komt.

Podcast #82 – Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen als ondernemer

Investeren is voor veel ondernemers best een dingetje. Al snel wordt bij de gedachte aan investeren de link gelegd met: “Dat gaat me geld kosten.”

Terwijl investeren je helemaal geen geld kost. Maar je juist geld oplevert.

Sterker nog, het kost je veel meer wanneer je niet gaat investeren.

Luister in deze podcast hoe dit precies zit. En hoe investeren jou en je bedrijf juist heel veel gaat opleveren.

Podcast #81 – Falen is onderdeel van de reis

Angst om te falen is één van de grootste angsten die speelt bij ondernemers. Want wat als het mislukt? Wat als ik geen klanten krijg? Wat als er niemand reageert? Wat als er wél iemand reageert?

Faalangst zorgt ervoor dat veel ondernemers op een bepaald punt blijven hangen en daardoor niet verder komen met hun bedrijf. Terwijl falen juist de belangrijkste factor is die mensen succesvol maakt. Tenminste, als je hier op de juiste manier mee om weet te gaan.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.