Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

De PowerMindset Podcast voor Ondernemers
Nummers 41 - 60

Luister waar en wanneer je maar wilt naar mijn inspirerende Podcasts vol met Tips, Inzichten & Inspiratie om jouw ambities met je bedrijf waar te maken dankzij een IJzersterke Mindset.

De Power in You Podcast
Ook te luisteren op Spotify!

Podcast #41 – Mensen kiezen jou om jou
Je hoeft je niet langer druk te maken om wat een ander van je denkt. En je aan te passen aan anderen. Of aan wat hoort. Want mensen hebben liever iemand die zichzelf is. Klanten kiezen jou om jou. Om wie jij bent. Om wat jij uitstraalt. En om de boodschap die jij deelt. Laat je in deze podcast inspireren hoe jij steeds meer jezelf kan zijn. Ook binnen het ondernemen. Zodat jij de mensen kunt gaan aantrekken die jij het liefste wilt helpen.

Podcast #42 – Tips om je ideale klant aan te spreken
Hoe kun je nou het beste je ideale klant aanspreken? Waar moet je op letten? Wat is belangrijk om de aandacht te trekken? Want je wilt natuurlijk dat je berichten en blogs gelezen worden. En het liefst door de juiste mensen. In deze podcast geef ik je tips om zo effectief mogelijk de juiste mensen aan te spreken. Deze tips kun je ook voor je aanbod gebruiken. Zodat mensen sneller en makkelijker ‘Ja’ zeggen op je aanbod.

Podcast #43 – Hoe je omgaat met die stemmetjes in je hoofd
Je kent ze vast wel, die vervelende stemmetjes in je hoofd die je de hele dag bezig kunnen houden. Die elke keer opduiken juist op het moment dat je een volgende stap wilt gaan zetten. Een nieuw idee hebt. Of jezelf (eindelijk) wilt laten zien. Goed nieuws. Want jij kunt de regie pakken over deze stemmetjes. In deze podcast ontdek je hoe je dat doet.

Podcast #44 – De meest voorkomende missers op websites van coaches
Op bijna elke website van coaches kom ik minstens een van de 3 grootste valkuilen uit deze podcast tegen. Wat ontzettend jammer is. Want hierdoor jaag je je bezoeker heel snel weer van je website af. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Want je hebt juist zoiets moois te bieden als coach. Ontdek de grootste missers op websites in deze podcast. En uiteraard vertel ik je ook wat je dan beter wel op je website kunt zetten.

Podcast #45 – Het eerlijke verhaal over het ondernemen
Ondernemen kan heel leuk zijn. Maar er zitten ook andere kanten aan het ondernemen. Kanten die ondernemers niet zomaar even naar buiten brengen. Zoals de momenten dat het niet gaat zoals je wilt. Momenten dat alles lijkt tegen te zitten. Dat je het zelfs even helemaal niet meer ziet zitten met alles wat er bij je eigen praktijk komt kijken. Daarom deel ik in deze podcast het eerlijke verhaal over het ondernemen. En geef ik je tips hoe je doorzet in elke situatie.

Podcast #46 – Wat als iemand Nee zegt op je aanbod…
Ben jij weleens bang dat iemand Nee zegt als je je aanbod gaat doen? En – als je heel eerlijk bent – doe je daardoor je aanbod soms (of vaak) niet aan een potentiële klant? Dan is het nu tijd om hier verandering in te brengen. Zeker als jij bij de groep coaches hoort die er serieus voor wil gaan met haar praktijk. En met haar coaching de wereld een stukje mooier wil maken. In deze podcast vertel ik je hoe je kunt omgaan met de angst om een Nee te krijgen.

Podcast #47 – Hoe je nieuwe klanten krijgt in de zomerperiode

Veel coaches laten nu omzet liggen omdat ze al te vroeg in de vakantiemodus gaan zitten. Ze denken bijvoorbeeld dat hun ideale klant nu toch geen coaching wil of gaat doen. En dat het toch geen zin heeft om nu een aanbod te doen. In deze podcast deel ik een aantal ideeën met je hoe je juist de zomervakantie slim kunt gebruiken om nieuwe klanten binnen te halen. En dus ook extra omzet te draaien. Doe er je voordeel mee.

Podcast #48 – Hoe Je Een Echte Power Focus Creëert Als Ondernemer
Wist je dat Focus de Nummer 1 succesgewoonte is van ondernemers die succesvol zijn? Omdat dit tegelijkertijd ook één van de lastigste dingen is in het ondernemen, geef ik je in deze podcast concrete Tips & Inzichten hoe je de focus creëert van een succesvolle ondernemer. Waardoor je meer gedaan krijgt in de kostbare tijd die je hebt. En automatisch ook meer bereikt.

Podcast #49 – Dit is waarom Social Media je geen klanten oplevert
De frustratie van Social Media kan zeer groot zijn als het gaat om het krijgen van klanten. Misschien herken je dat wel. Je plaatst er berichten, krijgt af en toe een like of reactie (meestal van familie of bekenden), maar het levert je geen enkele klant op. Logisch dat je kunt gaan denken dat Social Media voor jou niet werkt om klanten te krijgen. Maar het tegendeel is waar. Want Social Media is juist een enorm krachtig platform om klanten uit te krijgen. Alleen niet op de manier zoals de meeste coaches het inzetten. Daarom vertel ik je in deze podcast hoe je Social Media slim kunt inzetten om er wél klanten uit te krijgen.

Podcast #50 – De kracht van gelijkgestemden om je heen
Ondernemen kan soms best eenzaam voelen. En als je dan eens wat deelt met de mensen in je omgeving, dan krijg je vaak reacties waar je helemaal niks mee kunt. Die zelfs een negatieve invloed op je kunnen hebben. Omdat zij niet begrijpen waarom jij er alles voor over hebt om een succesvolle praktijk op te bouwen. Door je te omringen met gelijkgestemden, die het beste in je naar boven halen, groei je enorm. Als persoon en als ondernemer. En daardoor ook met je praktijk. Laat je inspireren door de belangrijke boodschap die ik hierover met je deel in deze podcast.

Podcast #51 – Waar marketing echt om draait
Marketing is iets waar de meeste coaches geen kaas van hebben gegeten. Ze willen gewoon coachen. Mensen helpen. En zouden het marketing stuk het liefst overslaan. Alleen ontkom je er niet aan om aan marketing te doen. Tenminste als je klanten in je praktijk wilt krijgen. En daar ga ik wel vanuit als je dit leest. Toch is marketing makkelijker dan je denkt. In deze podcast ontdek je waar marketing – in mijn visie – echt om draait. En dat is waarschijnlijk anders dan je tot nu toe had gedacht.

Podcast #52 – Wat als… het wel lukt
Wat als… er straks niemand op je aanbod reageert. Als je negatieve reacties krijgt op je bericht. Als het straks zelfs helemaal niet gaat lukken met je praktijk. Wat als, wat als, wat als… De wat als gedachten zijn vaak zeer hardnekkig. Ze laten je alle doemscenario’s zien die er ‘zouden kunnen’ gebeuren als je een volgende stap wilt zetten met je praktijk. Ontdek in deze podcast hoe je kunt omgaan met deze wat als gedachten. Zodat jij gewoon kunt blijven gaan voor je praktijk. En je door niets of niemand hoeft te laten tegenhouden. En al helemaal niet door die vervelende ‘wat als’ gedachten.

Podcast #53 – Iedereen willen helpen
Een van de valkuilen van coaches is dat ze het liefst iedereen willen helpen. Waardoor het vaak lastig is om te kiezen voor een specifieke doelgroep ofwel een ideale klant. Het gevoel om mensen uit te sluiten voelt gewoon niet goed. En zeker voor coaches niet. Maar weet je, je kunt juist meer mensen helpen door wél te kiezen. In deze podcast vertel ik je hoe dat precies zit. Zodat je makkelijker de klanten in je praktijk weet te krijgen die je wilt.

Podcast #54 – De eerste keer
Kun je je nog je eerste keer herinneren? En nee, ik bedoel niet die eerste keer ;-). Want er zijn meerdere eerste keren. Zeker in het ondernemen. Want voor de meeste coaches zijn de dingen die nodig zijn om betalende klanten te krijgen allemaal nieuw. Ondernemen is nieuw. Marketing. Verkopen. Noem maar op. In deze podcast vertel ik je hoe je kunt omgaan met al die eerste keren die er gaan komen in het ondernemen. Zodat je eerder de stap kunt zetten. Want na de eerste keer wordt het namelijk al een stuk makkelijker.

Podcast #55 – Een motivatieboost voor een goede start van het Nieuwe jaar
Een nieuw jaar is begonnen. En dat betekent dat er weer een jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen voor je ligt. Een nieuw jaar waarin jij al je dromen kunt waarmaken. Om jou gelijk een goede start van dit nieuwe jaar te geven, heb ik deze motivatieboost voor je opgenomen. Zodat je na alle feestdagen gelijk in de juiste flow komt om al jouw mooie doelen te gaan bereiken. We gaan ervoor!

Podcast #56 – Hoe je omgaat met de frustraties in het ondernemen
In het ondernemen gaat helaas niet altijd alles zoals je zou willen. Bijvoorbeeld het krijgen van nieuwe klanten dat tegenvalt, berichten waar niemand op reageert of acties waar je zo je best op hebt gedaan en die helemaal niks geen resultaat opleveren. Dat is natuurlijk ontzettend frustrerend. En daarom vertel ik je in deze podcast hoe je met deze frustraties in het ondernemen kunt omgaan. Zodat je niet te lang meer in de frustraties hoeft te blijven hangen. Snel weer door kunt pakken. En er zelfs door kunt groeien, wanneer je hier op een bepaalde manier mee omgaat.

Podcast #57 – Eerst zelf proberen
“Ik ga het eerst zelf proberen.” Iets wat ik vaak hoor van coaches die net starten met hun praktijk. En ik snap het ook wel. Want dit is hoe je denkt vanuit je rol als coach. En daarom is dit een grote valkuil van coaches. Omdat het op deze manier heel lang kan duren voordat je praktijk van de grond komt. Geen probleem als je je praktijk als hobby ziet. Iets voor ‘erbij’. Maar als meer met je praktijk wilt bereiken, vereist het een andere mindset. De mindset van een ondernemer.

Podcast #58 – Tarieven wel of niet op je website
Is het nou verstandig om wel of juist niet je tarieven op je website te zetten? In deze podcast geef ik je een aantal overwegingen mee die je hierin kunt maken. Want er is niet 1 goed of fout antwoord hierop. Maar wel een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden.

Podcast #59 – De vele kansen die deze tijd biedt
De tijd waarin we nu leven biedt ontzettend veel kansen. Alleen zien veel coaches deze kansen niet, vanwege de huidige omstandigheden waar we nu mee te maken hebben. In deze podcast vertel ik over de kansen die deze tijd juist nu biedt voor coaches. En hoe je je praktijk juist NU flink kunt laten groeien. Want er is altijd veel meer mogelijk dan je denkt.

Podcast #60 – Laat je door niets of niemand meer tegenhouden
Als jij voelt dat jij er nu écht voor wilt gaan met je praktijk, laat je dan door niets of niemand meer tegenhouden. Niet door je omstandigheden, niet door de mensen om je heen, niet door je belemmerende overtuigingen of door wat je interne kritische panel je allemaal wil wijsmaken. Ik weet het, makkelijker gezegd dan gedaan. Maar er is niemand anders dan jij die het kan doen. En daarom inspireer ik je in deze podcast hoe je je vanaf nu door niets of niemand meer hoeft te laten tegenhouden om te gaan voor wat JIJ zelf het allerliefste wilt.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.