Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

De Spiritueel Ondernemen Podcast Nr. 341 - 360

spiritualiteit-ondernemen-podcast

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn Podcasts waarin ik mijn Lessen, Tips & Inspiratie deel over spiritualiteit, mindset en ondernemen, om de impact, de vrijheid en de overvloed in je business en in je leven te creëren waar je in je hart naar verlangt, vanuit alignment, moeiteloosheid, plezier en vertrouwen.

Abonneer & luister in je favoriete podcast app:

Podcast #360 – De impact van jouw innerlijke groei op het Grotere Geheel

Wanneer je bezig bent met jouw innerlijke groei, is dat niet alleen heel fijn en waardevol voor jezelf en voor de kwaliteit van je eigen leven, maar het draagt ook nog eens bij aan het grotere geheel.

Doordat jij namelijk innerlijk groeit, groeit jouw bewustzijn en verhoog je automatisch jouw trillingsfrequentie.

Hoe hoger jouw trillingsfrequentie, hoe meer licht en liefde er via jou naar buiten kan stralen. En dus hoe meer licht en liefde je toevoegt aan het collectieve veld. Wat weer impact heeft op het grotere geheel.

En hiervoor hoef je niet eens iets te doen. Je hoeft alleen maar te Zijn. Want alleen al door te Zijn in jouw hoge trillingsfrequentie, wordt jouw licht en liefde al verspreid.

Uiteraard is het ook heel waardevol om jouw hoge trillingsfrequentie te laten doorstralen in de dingen die je doet, bijvoorbeeld het creëren van je content, het doen van je aanbod en het voeren van gesprekken met (potentiële) klanten.

Waardoor de dingen die je doet, ook een nóg grotere impact hebben op het grotere geheel.

En dit alles is allemaal het resultaat van jouw innerlijke werk. Jouw innerlijke groei. Jouw innerlijke processen.

En ik weet dat het niet altijd even makkelijk is, die innerlijke processen die plaatsvinden, wat er allemaal naar boven komt en waar je soms doorheen gaat.

Maar weet dat dit allemaal een goed teken is, alles wat er naar boven komt en alles wat aangepakt mag worden. Want het betekent dat je aan het groeien bent. In bewustzijn. En in trillingsfrequentie.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #360) ga ik hier dieper op in.

Podcast #359 – Laat je Zijn doorstralen in je Doen

Je kunt je boodschap en je aanbod nog krachtiger maken, door jouw Zijn te laten doorstralen in de dingen die je doet.

Door vanuit jouw Zijn je content te creëren en je aanbod te doen. Gesprekken te voeren met (potentiële) klanten. En bij het helpen van je klanten.

Maar ook in je dagelijkse leven is het heel krachtig om jouw Zijn vaker te laten doorstralen in de dingen die je doet.

Het is niet alleen voor jezelf heerlijk om vanuit deze energie te creëren en actie te nemen. Maar de ontvanger voelt op energetisch niveau ook de energie erachter.

Waardoor het op een heel andere manier wordt ontvangen, dan dat je het gewoon doet omdat het zo hoort of omdat je het voor je gevoel moet doen.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #359) geef ik je verschillende ideeën hoe je je Zijn meer kunt laten doorstralen in de dingen die je doet. Ook leg ik uit wat er wordt bedoeld met je ‘Zijn’.

Podcast #358 – Het nieuwe ondernemen in de nieuwe tijd op de nieuwe Aarde

We zijn op weg naar een nieuwe Aarde. We zitten midden in de transformatie naar een nieuwe tijd. We gaan van 3D bewustzijn naar 5D bewustzijn.

Wanneer je ontwaakt bent en spiritueel aan het groeien bent, merk je op een gegeven moment dat bepaalde dingen in het ondernemen niet meer bij je passen. Het kan zijn dat je weerstand voelt. Dat dingen ineens veel moeite kosten. Ook al heb je dit hiervoor altijd zo gedaan.

De oude structuren en oude manieren van ondernemen passen dan niet meer bij je huidige bewustzijn. Bij een nieuwe tijd en een nieuwe Aarde past ook een nieuwe manier van ondernemen.

Een manier van ondernemen die aansluit bij het 5D bewustzijn en de hogere trillingsfrequenties, waar we naartoe aan het groeien zijn.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #358) neem ik je mee in het nieuwe ondernemen vanuit een nieuw bewustzijn. Ook vertel ik over de nieuwe tijd en de nieuwe Aarde waar we naar op weg zijn.

Podcast #357 – Het ontdekken van je zielsmissie

Hoe kom je erachter wat je zielsmissie is? Een vraag die veel mensen bezighoudt. En dat is ook niet zo gek. Want misschien voel je van binnen dat je iets wilt betekenen. Écht iets wilt betekenen. Voor de wereld, voor andere mensen, voor de dieren en/of voor de natuur. Of misschien heb je helemaal nog geen idee in welke richting je het moet zoeken, maar voel je wel dat je naar meer verlangt. Meer voldoening. Meer betekenis. Meer zingeving.

Je zielsmissie komt niet vanuit je hoofd. Dat betekent dat je wel kunt gaan bedenken wat je zielsmissie zou kunnen zijn, maar dat het antwoord wat er vanuit je hoofd komt, vaak niet je echte zielsmissie is.

Je zielsmissie komt vanuit je ziel. En dat kun je met je hoofd niet bedenken. Dat komt van binnenuit. Vanuit je hart. Vanuit je innerlijke Zijn.

Je zielsmissie ontdekken kun je niet forceren. En dat kunnen we als mens zeer frustrerend vinden. Want we willen het liefst de controle hebben over het hoe en het wanneer. Als we het willen weten, dan willen we het nu weten.

Maar je zielsmissie wordt vanzelf duidelijk. Op het juiste moment en op de juiste manier.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #357) ga ik hier dieper op in.

Podcast #356 – Waarom de oude manieren van ondernemen in deze tijd niet meer bij iedere ondernemer passen

Wat als je voelt dat je huidige manier van ondernemen niet meer bij je past? Je kan er niet precies je vinger op leggen, maar je voelt gewoon dat dit niet (meer) jouw manier is.

In deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #356) leg ik uit hoe dit kan. Hoe het kan dat steeds meer ondernemers voelen dat de oude – op ego gebaseerde manier – van ondernemen niet meer bij ze past.

En hoe je de switch kunt maken naar de nieuwe manier van ondernemen. Naar de manier van ondernemen die helemaal bij je past. Waar je blij van wordt. En waardoor alles in je bedrijf moeiteloos gaat stromen.

Podcast #355 – Ondernemen vanuit je ziel (in gesprek met Ria Kaashoek)

Wat doe je als je bedrijf al helemaal staat en gevestigd is en je voelt dat je een andere kant op geleid wordt met je business?

In deze aflevering van de Power in You Podcast ben ik in gesprek met mijn dierbare vriendin en collega-onderneemster Ria Kaashoek. Ria en ik kennen elkaar al jaren. En onze gesprekken gingen van mindset en marketing naar spiritualiteit en ondernemen.

Het afgelopen jaar hebben wij allebei een spirituele reis doorgemaakt. En zijn we op een andere manier naar ons bedrijf, ons aanbod en onze zielsmissie gaan kijken.

Dit viel niet altijd mee, want deze reis en de keuze om het pad van onze ziel te gaan volgen in ons bedrijf, ging ook gepaard met de nodige mentale uitdagingen.

We nemen je in deze aflevering mee op onze spirituele reis, bij de uitdagingen die we hierbij zijn tegengekomen en welke keuzes we hebben gemaakt voor ons bedrijf.

In deze podcast hebben we het over:

– Het volgen van het pad van je ziel (en hoe dit bij je ego de nodige weerstand oproept).

– De beslissingen die we hebben genomen voor ons bedrijf nu we zo dicht in verbinding staan met onze ziel en onze zielsmissie.

– Hoe we zijn omgegaan met onze onzekerheden, twijfels en angsten in dit transformatieproces.

– Hoe je van ondernemen vanuit je hoofd en hoe het ‘hoort’ de switch kunt maken naar ondernemen vanuit je hart en vanuit alignment met je ziel en met je zielsmissie.

– Hoe je je kunt overgeven aan het spirituele transformatieproces en alles wat daarbij komt kijken.

– Hoe het is om je bestaande aanbod waar je al zo lang mee bezig bent en naam mee hebt gemaakt, los te laten en een andere richting op te gaan met je bedrijf.

– Hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie en je bewustzijn verhoogt en hierdoor een nóg groter verschil maakt voor het leven hier op aarde.

– Het creëren van financiële vrijheid.

Laat je inspireren door de spirituele en mentale lessen die we delen in deze Power in You Podcast (aflevering #355).

En hoe je deze lessen voor jezelf kunt toepassen in je eigen spirituele ontwikkeling, in je bedrijf en bij het uitdragen van je zielsmissie.

Podcast #354 – Is jouw smartphone dienstbaar aan jou en je zielsmissie of is het andersom…

Heb jij ook zo’n haat-liefde verhouding met je telefoon?

Dat je aan de ene kant heel blij bent met alles wat je met je telefoon kan.

​​En dat je je aan de andere kant afhankelijker voelt van je telefoon dan je eigenlijk wilt.

Afgelopen zondag heb ik een telefoon detox dagje gedaan.

Ik merkte de laatste tijd dat ik vaak meer op mijn telefoon zat, dan ik wilde.

En het voelde zelfs alsof het mijn telefoon was, die bepaalde wanneer ik ‘m pakte en waar mijn vinger op het schermpje heen ging.

Misschien herken je het wel…

Ik voelde dat ik weer zelf de regie wilde hebben over het gebruik van mijn telefoon.

Zodat mijn telefoon dienstbaar kan zijn aan mij.

En aan het uitdragen van mijn zielsmissie.

In plaats van dat ik dienstbaar was aan mijn telefoon (want zo voelde het achteraf).

Tijd dus om mijn Power weer terug te pakken. En hoe!

Mijn inzichten en tips om je telefoon dienstbaar te laten zijn aan jou in plaats van andersom en je Power weer terug te pakken, deel ik in deze aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #354).

Podcast #353 – De lessen uit mijn spirituele ontwaking en mijn spirituele reis van de afgelopen 2 jaar

In deze hele persoonlijke podcast aflevering deel ik mijn lessen over mijn spirituele ontwaking en mijn mooie, uitdagende en diepgaande spirituele reis van de afgelopen 2 jaar.

Ik vertel onder andere hoe ik als nuchtere Volendamse naar mijn spirituele ontwaking ben geleid.

Hoe ik ben thuisgekomen bij mezelf.

Ik deel wat ontwaken en spiritualiteit betekent. En dat het helemaal niet zo zweverig is als je misschien nu nog denkt.

Ik vertel over hoe het verhogen van je bewustzijn en je trillingsfrequentie ervoor zorgt dat je een nóg grotere impact kunt maken hier op aarde.

Hoe alles wat er in je leven gebeurt onderdeel is van je zielsplan.

En hoe deze reis ervoor heeft gezorgd dat ik financieel vrij ben geworden.

En ik deel nog veel meer spirituele lessen en wijsheden.

Veel inspiratie toegewenst met het luisteren van deze zeer persoonlijke aflevering van de Power in You Podcast (aflevering #353).

Podcast #352 – Wat als je weerstand voelt tegen bepaalde taken in het ondernemen

In het ondernemen hebben we vaak allerlei regels voor onszelf gecreëerd, waarvan we zijn gaan denken dat we het zo moeten doen. Omdat anderen in ons vakgebied het ook zo doen. Of omdat we dit hebben geleerd van de ‘experts’.

Maar wat nou als die manier van ondernemen niet bij je past? Als dat niet goed voelt voor jou? Als je daar helemaal niet gelukkig van wordt? En voelt dat je het eigenlijk heel anders zou willen doen.

Het vereist moed en vertrouwen om de dingen op je eigen manier te gaan doen. Om los te laten wat ‘hoort’. Om je los te maken van de standaard. En het te gaan doen hoe jij het wilt.

Maar wanneer je op je eigen manier gaat ondernemen, wordt het niet alleen voor jezelf veel leuker. Je trekt ook nog eens veel makkelijker de klanten aan die bij jou passen en waarmee jij het liefste werkt. En er stroomt een heel andere energie door in je boodschap en in je aanbod.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #352) ben ik hierover in gesprek met Sam de Geus. Sam heeft samen met haar man een sportschool en een PT studio. En zij doen het allemaal net even ‘anders’ dan de gemiddelde sportschool.

Het is een heel inspirerend gesprek geworden waarin we het hebben over:

– Het ondernemen op de manier die bij je past.

– De intentie waarmee je je aanbod doet en zichtbaar bent.

– Het combineren van je passie met het ondernemen.

– De balans tussen het volgen van je hart en het verdienen van geld.

– Écht gaan staan waarvoor jij staat en wat jij wilt uitdragen.

– De angst voor afwijzing als je jezelf laat zien zoals je bent.

– Zichtbaar zijn op de manier die bij je past en je boodschap delen vanuit de juiste energie.

– Hoe je om kunt gaan met eventuele negatieve reacties op je boodschap.

– Het aantrekken van de klanten die jij het liefste wilt helpen.

– En het delen van je boodschap, zonder je nog druk te maken over wat een ander ervan denkt.

Podcast #351 – Sta op en maak het verschil (motivatieboost)

Ik heb een motivatieboost voor je opgenomen om op te gaan staan en het verschil te gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Om je niet meer in te houden. Je niet meer klein te houden. Je niet meer druk te maken om wat een ander van je denkt. En niet meer aan jezelf te twijfelen of je wel goed genoeg bent.

Maar om je eigen Power weer terug te pakken en te gaan doen waarvoor je hier bent gekomen.

Want jij hebt de mogelijkheid om een positief verschil te maken met wat je te bieden hebt.

En daarom is het tijd om op te staan. Écht op te staan.

En het verschil te maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Let’s go!

Podcast #350 – Wat als je weerstand voelt tegen bepaalde taken in het ondernemen

Ondernemen hoort niet zwaar te zijn. Ondernemen is immers een middel om jouw belangrijke werk hier op aarde neer te zetten. En niet het doel op zich.

Het kan zijn dat je op een gegeven moment weerstand voelt tegen bepaalde taken in het ondernemen. Dat je bijvoorbeeld op ziet tegen het maken van je content. Of tegen bepaalde afspraken. Of tegen de manier waarop je nu je klanten helpt.

Als je ergens weerstand tegen voelt of tegen bepaalde dingen opziet, dan is het waardevol om eens te kijken of het nog wel iets is wat je op deze manier wilt blijven doen.

En dat je het niet alleen zo blijft doen, omdat je het altijd al zo hebt gedaan. En het spannend voelt om het anders te gaan doen. Of misschien heb je geen idee hoe het anders kan. Of ben je bang dat je anders geen klanten krijgt, als je dit niet op deze manier blijft doen.

Veel ondernemers blijven bepaalde dingen die ze helemaal niet leuk vinden doen vanuit angst. Angst dat ze anders geen klanten krijgen. Dat ze niet genoeg mensen bereiken. Dat ze hun aanbod anders niet verkopen.

Wees je er bewust van dat achter alles wat je doet, een bepaalde energie zit waarmee je het doet. Jouw energie die je op dat moment voelt.

Als je dus de dingen die je de wereld deelt met weerstand doet, dan is dat de energie die daarin doorstroomt. Doe je datgene wat je doet vanuit plezier en liefde, dan is dat de energie die erin doorstroomt. De ontvanger van jouw content, voelt pp onbewust niveau die energie.

Door te doen wat bij je past en waar jij blij van wordt in het ondernemen, kun je dus nóg meer impact maken voor jouw klanten. En het is voor jezelf natuurlijk ook veel fijner om de dingen te doen die je plezier geven en die bij je passen.

In deze Power in You Podcast (aflevering #350) ga ik hier dieper op in.

Podcast #349 – Je bent hier niet om continue te struggelen in het ondernemen

Je bent hier als ziel gekomen om het leven op aarde te ervaren. Om ten volste te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

En je bent hier gekomen met een zielsmissie. Om te gaan doen waarvoor je hier als ziel naar de aarde bent gekomen. En natuurlijk horen struggels erbij in het leven. Net zoals je in het ondernemen weleens de nodige struggels ervaart.

Het helpt je om te groeien. Maar het is niet de bedoeling dat je continue hoeft te blijven struggelen. Dat het ondernemen vaak zwaar voelt. En dat het plezier in het ondernemen soms ver te zoeken is.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #349) neem ik je mee in een andere manier van ondernemen: ondernemen vanuit je ziel.

Door je af te stemmen op je ziel. In plaats van je te laten leiden door je mind. Door je gedachten. Of door je ego.

Waardoor het ondernemen zoveel makkelijker wordt. En waardoor je ook nog eens zoveel meer mensen kunt helpen.

Want dat is waar we het voor doen, toch?!

Podcast #348 – Moeiteloos manifesteren: maak het manifesteren niet zo ingewikkeld

Het manifesteren kan zoveel makkelijker! Echt!

Er wordt heel veel gedeeld over manifesteren. En dat is heel fijn. Want de wereld is op spiritueel niveau enorm aan het veranderen. Bewust manifesteren krijgt een belangrijkere plek in onze samenleving. En steeds meer mensen ‘ontwaken’ spiritueel.

Hoe meer je je verdiept in manifesteren, hoe meer je erover leert.

Alleen wordt er heel veel gedeeld. En ook veel verschillende dingen. Het is net als in het ondernemen. De een zegt dat je dit moet doen. De ander zegt dat je het beter zo kan doen. En weer een ander zegt dat het alleen werkt als je het op deze manier doet.

En voor je het weet zijn je dagen gevuld met allemaal rituelen en ‘moetjes’ omdat je denkt dat anders je manifestaties niet uitkomen.

Maar net zoals in het ondernemen, kun je ook manifesteren op jouw eigen manier. En net zoals in het ondernemen is er niet 1 juiste manier van manifesteren.

Het zijn namelijk niet al die regeltjes en acties die je denkt te moeten doen, die ervoor zorgen dat jouw manifestaties werkelijkheid worden. Het is jouw aanname over het manifesteren, wat ervoor zorgt wat je wel en niet manifesteert.

Je kunt het manifestatieproces dus zo uitgebreid of eenvoudig maken als je zelf wilt. Hoe fijn is dat?

Want wat jij erover gelooft (the law of assumption) bepaalt hoe en wat jij manifesteert.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #348) neem ik je mee in de wereld van moeiteloos manifesteren. En vertel ik je hoe je vanuit rust en moeiteloosheid al jouw verlangens kunt manifesteren.

Podcast #347 – Maak de weg vrij voor ongelimiteerde overvloed in je business

Soms heb je weleens een periode in het ondernemen dat het totaal niet stroomt zoals je zou willen. Dat alles in het ondernemen je ineens veel meer moeite kost. En het lijkt alsof klanten, geld en overvloed de weg ook even niet meer weten te vinden naar je business.

Zeer frustrerend. Zeker als je niet weet wat de reden is dat het niet stroomt. En geen idee hebt hoe je het dan wél weer kunt laten stromen.

Als het niet stroomt, dan is daar altijd een reden voor. Wat deze reden precies is, kan heel verschillend zijn.

Wanneer je de blokkade die de stroom in je business blokkeert aanpakt, maak je direct de weg vrij om overvloed weer ongelimiteerd te laten stromen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #347) deel ik een aantal redenen die de stroom van overvloed aan klanten, geld en inspiratie in je business kunnen blokkeren. En geef ik je Tips hoe je deze blokkade kan aanpakken.

Zodat klanten, geld en inspiratie weer moeiteloos naar jou en je business toe kunnen stromen.

Podcast #346 – Ondernemen vanuit afstemming, alignment, inspired action en flow

Ineens was ik er helemaal klaar mee; met het ondernemen zoals ik dat nu deed. Terwijl ik een paar uur daarvoor nog dacht dat dit voor mij dé manier van ondernemen was.

Ik heb dezelfde dag nog alles omgegooid en ik ben hélemaal gaan ondernemen vanuit afstemming, alignment, inspired action en flow.

Wat simpelweg betekent dat je geen to-do lijsten meer nodig hebt. Niet meer zelf je content of je aanbod hoeft te bedenken. En jezelf niet meer hoeft te pushen om bepaalde dingen gedaan te krijgen.

Misschien denk je dat je op een bepaalde manier moet ondernemen, omdat je anders geen klanten krijgt. Dat je bepaalde dingen ‘moet’ doen, omdat je bedrijf anders niet groeit.

Omdat je dat zo hebt geleerd. Of omdat je het andere ondernemers zo ziet doen.

Maar er is niet 1 manier van ondernemen. En je moet al hélemaal niks. Want er zijn zoveel manieren van ondernemen. Zoveel strategieën om klanten te krijgen. En zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te laten groeien. En dat ook nog eens helemaal op jouw manier.

En dat ontdek je heel snel wanneer je gaat ondernemen vanuit afstemming, alignment, inspired action en flow.

Want dan hoef je niks meer te doen wat je niet wilt en wat helemaal niet bij je past. Je hoeft dan niet meer zelf te bedenken wat je nou weer moet gaan delen. Welk aanbod je kan creëren. Of welke tarieven je het beste kan vragen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #346) vertel ik je hoe je de shift kunt maken van struggelen in het ondernemen en jezelf pushen naar volledig ondernemen vanuit afstemming, alignment, inspired action en flow.

En hoeveel makkelijker en leuker het ondernemen daardoor wordt. En hoeveel makkelijker je de resultaten met je bedrijf bereikt die je wilt.

Podcast #345 – Volg jij je zielsverlangens of de verlangens van je ego

Vraagje: volg jij al jouw échte zielsverlangens? De verlangens waarbij je echt dat ultieme, intense geluksgevoel ervaart? Waar je ziel van in vuur en vlam staat? Wat helemaal in alignment voelt met wie je werkelijk bent? En wat helemaal past bij jou en bij jouw zielsmissie?

Of ben je misschien nog de verlangens van je ego aan het najagen? De verlangens waarvan je denkt dat je ze wilt, maar als je wat dieper gaat, erachter komt dat dit eigenlijk niet jouw échte verlangens zijn. Maar dat je deze meer hebt, omdat het voor je ego geweldig zou zijn als je dit bereikt.

Er zit een heel groot verschil tussen het volgen van je zielsverlangens en het volgen van de verlangens van je ego.

En ook in de resultaten die je hiermee bereikt. Hóe je dit bereikt. En de het gevoel wat je erbij hebt. Zowel in het proces naar het doel toe als in het gevoel als je het hebt bereikt. En dan met name het gevoel op langere termijn.

Deze PowerMindset Podcast (aflevering #345) is een must-listen als jij nóg meer jouw zielsverlangens wilt volgen. En het leven en de business voor jezelf wilt creëren, waar ook je ziel naar verlangt.

Want dat is uiteindelijk wat we hier echt willen ervaren. De verlangens van je ziel.

Podcast #344 – Verander je doemscenario’s in het ondernemen in droomscenario’s

Je voelt het verlangen om weer een level verder groeien in je ondernemerschap. Je bent helemaal enthousiast. Voelt ‘m helemaal. Ziet het helemaal voor je. En dan… opeens… zijn ze er weer: die stemmetjes in je hoofd die hier van alles van vinden.

Die het allemaal maar heel spannend vinden wat je nu weer wilt gaan doen. Die niet weten hoe dit gaat uitpakken. Die je aan jezelf laten twijfelen of je het wel kan. Of dit wel het juiste moment is. En die je ook nog even laten zien wat er allemaal mis kan gaan, als je deze stap gaat zetten.

Terwijl je inner-being je vol enthousiasme aanmoedigt om je verlangens te realiseren, probeert je mind je ondertussen ‘goedbedoeld’ te behoeden voor alles wat er mis kan gaan als je dit daadwerkelijk gaat doen.

Waardoor je misschien geneigd bent om het toch nog maar even uit te stellen. Want wat als je faalt. Wat als het helemaal niks wordt. Wat als je kritiek krijgt. Wat als.. wat als… wat als…

Ik heb goed nieuws voor je. Want vanaf vandaag hoef je je nooit meer te laten tegenhouden om te gaan voor wat je écht wilt. Waar je ook naartoe wilt groeien. En waar je nu ook staat.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #344) deel ik een hele waardevolle en praktische tip om je nooit, maar dan ook nooit meer te laten tegenhouden door de goedbedoelde tips en adviezen van je interne kritische panel. En altijd je zielsverlangens te volgen.

Podcast #343 – Je hoeft niet hard je best te doen om succesvol te worden met je bedrijf

Als je met je bedrijf wilt groeien, dan kan je de neiging hebben om nóg harder te gaan werken. Om nóg meer je best te gaan doen. Dit is ook een logische gedachte, als je kijkt naar wat er op social media en internet over het algemeen wordt gedeeld over groei en succes.

En ik ga niet ontkennen dat bij groei en succes op bepaalde momenten hard werken komt kijken. Maar er is een verschil tussen ‘hard werken’ en ‘hard werken’.

Je kunt namelijk nóg meer uren maken, nóg meer zichtbaar zijn, nóg meer jezelf pushen om harder te werken en jezelf ondertussen uitputten.

Maar je kunt ook vanuit alignment de dingen doen die je leuk vindt en die bij je passen om je bedrijf te laten groeien. En dan kan het zijn dat je bijvoorbeeld wel veel uren maakt in bepaalde periodes, maar dan wel vanuit een heel andere energie. Een hele fijne energie.

Veel ondernemers denken dat ze alleen succesvol kunnen worden als ze kei en keihard werken. Als ze zichzelf pushen om nóg beter hun best te doen. En er zijn inderdaad veel ondernemers die op deze manier hun bedrijf hebben laten groeien en succesvol zijn geworden.

Maar het kan ook anders. En als jij nu voelt dat je naar de next level wilt groeien met je bedrijf, maar niet door nóg harder te werken of jezelf moet pushen om bepaalde dingen te doen in het ondernemen die je helemaal niet leuk vindt om te doen, luister dan deze PowerMindset Podcast (aflevering #343).

Want in deze podcast deel ik verschillende manieren om met je bedrijf naar de next level te groeien op een manier die volledig in alignment voelt. En waarbij je jezelf niet hoeft te pushen om dingen te doen. Of jezelf hoeft te forceren om bepaalde stappen te zetten.

Maar waar je juist superveel energie van krijgt. En vanuit deze energie veel makkelijker de resultaten bereikt die je wilt.

Podcast #342 – Als je twijfelt of je nog op het juiste pad zit in het ondernemen

In het ondernemen kom je weleens op dat punt dat je twijfelt of je nog wel op het juiste pad zit.

Of je het nog wel helemaal leuk vindt wat je doet. Of dit aanbod nog wel bij je past. Of je je marketing nog op deze manier wilt blijven doen. Of je tarieven nog passen. Of dat je nog wel in de juiste richting zit met je bedrijf.

Als je deze twijfel voelt, dan voel je dat niet voor niks. Het is een signaal om hier aandacht aan te geven. Om voor jezelf helder te krijgen of je inderdaad nog wel op het juiste pad zit. Want het hoeft niet zo zijn, dat je altijd op hetzelfde pad moet blijven, omdat je het nu zo doet en omdat je het misschien al jaren zo doet.

Doordat je zelf steeds aan het groeien bent en meer ervaringen opdoet, kan het zijn dat je huidige pad in het ondernemen niet meer helemaal past. En dat is oké. Dat hoort bij groei en ontwikkeling.

Weet dat je het altijd anders mag gaan doen. Dat je zelfs je aanbod mag stoppen, als dat niet meer past. Je tarieven mag veranderen, als dat is wat je voelt. Je marketing mag gaan doen een manier die beter bij je past. Je hele bedrijf omgooien, als dat is wat je voelt (been there, done that inmiddels al 3 keer).

Jij mag altijd aanpassingen maken op je huidige pad. Zodat je weer op het punt komt dat je zeker weet dat je weer op het juiste pad zit. En weer volop kunt genieten van alle dingen die je doet. En vanuit daar de impact maakt waarvoor je hier bent.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #342) help ik je ontdekken of je op dit moment nog op het juiste pad zit. Ik vertel je hoe je dit kunt weten. En hoe je weer helemaal op het juiste pad komt.

Podcast #341 – Neem jij de beslissingen voor je bedrijf vanuit angst of vanuit liefde

In het ondernemen kun je beslissingen nemen die gebaseerd zijn op angst. En beslissingen die gebaseerd zijn op liefde.

Je kunt dezelfde dingen doen in het ondernemen vanuit de angst energie of vanuit de energie van liefde.

Hier zit nogal een verschil in. En vaak zijn we ons er niet eens bewust van dat we bepaalde dingen doen vanuit angst of vanuit liefde.

Het zichtbaar zijn bijvoorbeeld, doe je dat omdat je denkt dat je anders geen klanten krijgt? Of doe je dat omdat je vanuit liefde jouw boodschap wilt delen?

Op de momenten dat je je aanbod doet, doe je dat dan met in je achterhoofd dat je het geld echt nu nodig heb (angst). Of doe je je aanbod vanuit de intentie en de energie dat je de ander wilt helpen (liefde).

Maar ook wanneer je elke dag veel uren maakt en keihard werkt voor je bedrijf, doe je dat dan vanuit de angst dat er anders geen klanten komen? Of omdat je het graag wilt?

Voel je het verschil?

Het voelt niet alleen heel anders om de dingen te doen vanuit angst of vanuit liefde, maar je resultaten zijn ook anders.

Vanuit angst krijg je heel andere resultaten dan vanuit liefde.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #341) geef ik concrete voorbeelden over ondernemen vanuit angst of vanuit liefde. Want we nemen onbewust vaker beslissingen vanuit angst dan we denken.

En ik vertel je hoe je dit kan shiften naar het nemen van de beslissingen en het doen van de dingen in het ondernemen vanuit de energie van liefde.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.