Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

De PowerMindset Podcast voor Ondernemers Nr. 321 - 340

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn PowerMindset Podcasts vol met Mindset & Manifestatie Tips en Inspiratie om de business en het leven van je dromen te creëren — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Abonneer & luister in je favoriete podcast app:

Podcast #340 – Zijn jouw klanten beter af met of zonder jouw aanbod

Als ik jou de vraag stel: “Zijn jouw klanten beter af met of zonder jouw aanbod?”

Wat zou je daar dan op antwoorden?

Ik weet bijna zeker dat je vindt dat jouw klanten beter af zijn mét jouw aanbod. Toch? Anders zou je je aanbod natuurlijk niet hebben gecreëerd.

Stel je voor, dat je vanuit deze energie jouw aanbod zou gaan verkopen…

Dat je verkoopt vanuit de energie van helpen. Dat je verkoopt omdat jij jouw ideale klanten het allerbeste gunt. En weet dat jouw aanbod het leven van jouw ideale klant fijner, leuker, makkelijker, waardevoller, succesvoller en/of rijker maakt.

Hoe zou je dan verkopen? Hoe zou het dan zijn om je aanbod te doen? En wat denk je wat er met jouw verkoopresultaten gaat gebeuren, wanneer je vanuit deze energie verkoopt?

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #340) neem ik je helemaal mee in de energie die verkopen zoveel makkelijker en zoveel leuker maakt voor jezelf. Zodat jij vanuit deze zeer aantrekkelijke energie nóg meer mensen kunt helpen met jouw aanbod.

Podcast #339 – Hoe zou je ondernemen als je de druk eraf haalt

Stel je voor dat het ondernemen gewoon heel relaxed gaat. Heel makkelijk gaat. En gewoon heel leuk is om te doen.

Zonder dat je nog druk ervaart. Je zorgen maakt. Of je onzeker voelt.

Hoe zou je dan ondernemen? Hoe zou dat zijn? En wat zou dat voor de resultaten voor je bedrijf betekenen denk je?

Ik geef je alvast een tipje van de sluier…

Want als je plezier hebt in het ondernemen en wanneer alles gewoon lekker gaat, dan heb je een heel andere energie, dan dat je onderneemt vanuit druk, zorgen en onzekerheid.

Vanuit de energie van plezier, trek je heel andere resultaten aan.

Jij kunt er vandaag al voor kiezen om de druk er voor jezelf af te halen in het ondernemen.

Want de druk die je soms voelt in het ondernemen, wordt binnen in jou gecreëerd. Niet van buitenaf. Dat betekent dat je dat je het ook heel gemakkelijk weer binnen in jezelf kunt veranderen.

Hoe dit precies zit en hoe je dit snel en makkelijk kunt veranderen, leg ik je uit in deze PowerMindset Podcast (aflevering #339). Want als je het ondernemen niet meer helemaal leuk vindt, dan gaat dat ten koste van jouw belangrijke werk hier op aarde.

En dat mag niet de bedoeling zijn.

Daarom help ik je heel graag om het ondernemen leuker en makkelijker te maken. Zodat jij jouw belangrijke werk hier op aarde ten volste kan doen.

Podcast #338 – Blijf altijd geloven in jezelf, ook als het even niet zo lekker gaat met je bedrijf

In het ondernemen kunnen weleens fases zijn dat het even wat minder gaat. Is helemaal niet erg. Hoort erbij. Maar in je hoofd kan het ondertussen wel voor veel onrust en onzekerheid zorgen.

Het kan zijn dat je gaat twijfelen aan jezelf. Of dat je twijfelt of het allemaal wel weer goed gaat komen. Of je voelt angst omdat je nu minder inkomen hebt.

Ik heb goed nieuws! Want op de momenten dat het even wat minder gaat, kun je dit heel snel weer shiften naar betere tijden. Je kunt dit zelfs vandaag al shiften.

Hoe je dit doet, vertel ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #338).

Podcast #337 – Welke keuzes heb jij te maken om met je bedrijf naar de next level te kunnen groeien

Als je voelt dat je er klaar voor bent om weer een level verder te groeien met je bedrijf, dan zijn daar een aantal dingen voor nodig.

Je kunt namelijk niet naar de next level groeien, als je hetzelfde blijft doen. Klinkt logisch, toch?

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #337) geef ik je de tips en inspiratie die je gaan helpen om naar de next level te groeien met je bedrijf.

We gaan ervoor!

Podcast #336 – Focus je op klanten die jouw waarde zien

Als potentiële klanten regelmatig Nee zeggen op je aanbod of als verkopen helemaal uitblijven, dan kun je weleens gaan twijfelen aan je waarde. Of aan de waarde van je aanbod.

Laat je waarde niet bepalen door mensen die jouw waarde niet zien. Maar focus je op de mensen die jouw waarde wél zien.

Want het ligt niet aan jou als iemand Nee zegt. Of niet van je koopt. En in de meeste gevallen ligt het ook niet aan je aanbod.

Het ligt meestal aan de klanten waar je je op focust. Of hoe je denkt over verkopen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #336) ontdek je hoe je je kunt gaan focussen op de allerleukste klanten. Op klanten die jouw waarde zien. En op klanten die jou graag betalen voor je aanbod.

Zodat je makkelijker de klanten aantrekt die jouw waarde zien. En de klanten met wie jij het allerliefste werkt.

Podcast #335 – Stel je voor wat er mogelijk zou zijn als je niet meer aan jezelf zou twijfelen

Hoe zou jouw bedrijf lopen als je niet meer aan jezelf zou twijfelen? Welke tarieven zou je dan vragen? Hoe zou je aanbod eruit zien? Hoe zou je verkopen? Hoe zou je dan zichtbaar zijn?

De twijfels aan jezelf kunnen een flinke belemmering zijn bij het laten groeien van je bedrijf. Het remt je namelijk vaak af om bepaalde stappen te zetten. Want als je interne kritische panel je even ‘goedbedoeld’ laat zien wat er allemaal mis kan gaan, dan sta je vaak niet meer te trappelen om de stappen die je eerder nog wilde zetten, te gaan zetten, toch?

Stel nou, dat al die remmingen weg zouden zijn. Dat je niet meer aan jezelf zou twijfelen. Dat er niks meer in de weg hoeft te zitten wat jou tegenhoudt om nu eindelijk eens te gaan doen waarvoor je hier werkelijk bent.

Wat zou dat voor de groei van je bedrijf betekenen denk je? Wat zou er dan allemaal mogelijk zijn? Welke impact zou jij dan maken? Hoeveel zou je dan verdienen?

En weet je, dit is dichterbij dan je denkt. Want in deze PowerMindset Podcast (aflevering #335) ontdek je hoe je afrekent met die eeuwige twijfels aan jezelf. En vol vertrouwen gaat voor wat je écht wilt — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Podcast #334 – Laat los wie of wat jou tot nu toe heeft klein gehouden

Als je bedrijf nog niet loopt zoals je zou willen, dan kan dat verschillende redenen hebben.

Een van de grootste redenen is omdat je jezelf nog klein houdt. Jezelf nog tegenhoudt. Nog niet helemaal durft te gaan staan voor wat je te bieden hebt. Jezelf nog inhoudt om vol vertrouwen je échte boodschap te delen, omdat je bang bent dat anderen er iets van zullen denken.

Maar zolang jij jezelf klein houdt, hou je (onbewust) ook je bedrijf klein. En je omzet. En je inkomen. En je impact.

Omdat ik niets liever doe dan jou en je bedrijf helpen om te groeien, geef ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #334) tips en inspiratie die je gaan helpen om te stoppen met jezelf nog langer klein te houden. Zodat je straks vol vertrouwen gaat staan voor wat je te bieden hebt, voor waar je in gelooft en voor wat je waard bent.

Want de wereld heeft jou nodig. De wereld zit te wachten op jouw boodschap. En op de waarde die jij met je aanbod te bieden hebt.

En het is tijd dat je de wereld niet langer ontneemt wat jij werkelijk te bieden hebt, alleen maar omdat er nog bepaalde oude overtuigingen in de weg zitten, waardoor je jezelf nog klein houdt.

Het is tijd om vandaag nog te stoppen met jezelf klein te houden.

En om de impact te gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Let’s do this.

Podcast #333 – Je kunt het ondernemen zo moeilijk of zo makkelijk maken als je zelf wilt

Het ondernemen kan heel leuk en makkelijk zijn. Maar het kan ook zwaar en moeilijk voelen.

Hoe moeilijk of hoe makkelijk je het maakt is een keuze. Want je kunt er zelf voor kiezen hoe je het doet. Hoe je onderneemt.

Dus waarom zou je er niet voor kiezen om alleen nog maar dingen in het ondernemen te doen die je leuk vindt? Die je makkelijk af gaan? Waar je energie van krijgt? Toch?

Want wat denk je dat er met de groei van jouw bedrijf gaat gebeuren, als jij onderneemt vanuit een energie van fun, van ease, van flow en van vertrouwen. Dan wordt het ineens een stuk makkelijker om klanten te krijgen. Om omzet te maken. En om je impact in het leven van anderen te vergroten.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #333) help ik je om het ondernemen voor jezelf makkelijker én leuker te maken. Zodat je bedrijf vanuit die fijne energie makkelijker en sneller gaat groeien. En jij daardoor ook nog eens meer impact maakt in het leven van meer mensen.

Podcast #332 – Het verschil tussen ondernemen op wilskracht en ondernemen vanuit alignment

Er is een groot verschil tussen ondernemen op wilskracht en het ondernemen vanuit alignment.

Ondernemen op wilskracht is jezelf vaak ergens toe moeten zetten. Waar op z’n tijd niets mis mee is, maar als je jezelf op een gegeven moment steeds vaker moet pushen om je taken gedaan te krijgen, dan kan dit ten koste gaan van je plezier in het ondernemen. En daardoor ook ten koste van je resultaten.

Ondernemen vanuit alignment is vooral doen wat goed voelt. Inspired action volgen. En vanuit vertrouwen ondernemen.

Dit laatste is een manier van ondernemen die de meeste ondernemers nog niet kennen. Of weleens van hebben gehoord, maar niet goed weten hoe ze dit kunnen toepassen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #332) vertel ik je meer over het ondernemen vanuit alignment. En neem ik je mee in de grote verschillen tussen ondernemen op wilskracht en ondernemen vanuit alignment.

Want er is geen goed of fout in deze beide manieren van ondernemen.

Wat belangrijk is, is dat je onderneemt op een manier die bij je past.

Want dan stroomt het allemaal veel beter. En gaat alles voor jezelf ook veel soepeler in het ondernemen.

Ontdek welke manier van ondernemen jou het meeste aanspreekt. En ga hiermee experimenteren.

Een combinatie van beide manieren kan ook. Ook daar vertel ik je meer over in deze podcast.

Podcast #331 – Schrijf je content vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd

Heb je weleens dat je vastloopt bij het schrijven of opnemen van je content? Dat je even helemaal blokkeert omdat je niet weet waar je moet beginnen? Of omdat je geen idee hebt wat je moet delen?

Wanneer je blokkeert bij het creëren van je content, dan komt dat vaak doordat je teveel in je hoofd bezig bent.

Door gedachten als:

“Wat moet ik delen? Wie zit hier nou op te wachten? Is het wel interessant genoeg? Is het wel waardevol genoeg? Wat zal een ander ervan denken?”

Er is een andere manier van content creëren. Een makkelijkere manier. Een manier waarbij je vanuit flow je content schrijft of opneemt. Zonder erbij na te denken.

En dat is content creëren vanuit je hart.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #331) geef ik je tips om niet langer vanuit een geforceerd gevoel je content te maken vanuit je hoofd. Maar je content te maken vanuit je hart.

Waardoor alles veel beter gaat stromen. Zowel in jezelf, als in je content, als in je bedrijf.

Podcast #330 – Het Universum geeft je niet altijd wat je wilt, maar het geeft je altijd wat je nodig hebt

Als je iets wilt manifesteren, dan wil je dat het liefste natuurlijk meteen. En misschien heb je al gemerkt, dat het niet altijd zo werkt. Dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Zeker als je iemand bent die gewoon alles wat ze in haar hoofd heeft, meteen wil hebben(been there, done that). En ongeduldig wordt, wanneer het niet snel genoeg gaat.

Herkenbaar?

Het Universum geeft je nu eenmaal niet altijd meteen wat je wilt. Soms kan het zelfs best een tijdje duren voordat je manifestatie in fysieke realiteit is gemanifesteerd.

En dat is niet voor niks. Dat heeft namelijk een reden. Het kan zelfs meerdere redenen hebben.

Want het Universum geeft je misschien niet altijd per se wat je wilt op het moment dat jij dat wilt. Maar het Universum geeft je ALTIJD wat je op dit moment nodig hebt.

En van daaruit kom je dichterbij je manifestatie.

Het is belangrijk om te vertrouwen op het proces. Om je ongeduld en frustraties los te laten (ik weet het, het is een uitdaging). En los te laten wanneer je het gaat ontvangen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #330) ontdek je hoe je volledig kunt vertrouwen op het proces. Hoe je omgaat met de momenten dat je je ongeduldig en gefrustreerd voelt, omdat het je niet snel genoeg gaat. En hoe je altijd precies datgene ontvangt wat je nodig hebt.

Podcast #329 – Hoe je door het zetten van intenties enorm snel groeit

De meeste ondernemers doen gewoon hun ding. Zijn over het algemeen best wel lekker bezig. Maar hebben niet altijd een duidelijk doel. Of een heldere intentie, van waaruit ze aan de slag gaan.

Terwijl dit je juist enorm helpt om te groeien. Een doel geeft namelijk richting. Waardoor je zowel bewust als onbewust weet waar je heen gaat. Wat handig is, want anders loop je het risico om in rondjes te blijven ronddwalen. Waardoor je nooit komt, waar je wilt zijn.

Een intentie zorgt voor focus. Door het zetten van een intentie, bepaal je je punt van aantrekking. En wat je dan gaat merken, is dat je elke keer de juiste zetjes, ideeën en inspired actions op je pad krijgt, die je aansluiten bij deze intentie.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #329) ontdek je de kracht van intenties en hoe je hierdoor megasnel gaat groeien. En deel ik mijn eigen ervaringen, sinds ik bewuste intenties ben gaan zetten.

Podcast #328 – Zo weet je altijd of je dichterbij je manifestatie komt of er juist verder vanaf gaat

Er is een manier om heel duidelijk te weten of je dichterbij je manifestatie komt. Of dat je er juist verder vanaf gaat.

Wat ontzettend handig is. Want als je iets wilt manifesteren, dan wil je er natuurlijk wel steeds dichterbij komen. En er niet verder vanaf gaan.

Want hoe dichterbij je bent, hoe sneller je het in je fysieke realiteit krijgt. En hoe verder verwijderd je bent, hoe langer het duurt voordat je het in je fysieke realiteit krijgt.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #328) vertel ik je hoe je altijd weet of je dichterbij komt of er verder vanaf gaat. En hoe je op elk moment de richting kunt kiezen die je dichterbij je manifestatie brengt.

Podcast #327 – Hoe je als ondernemer kunt omgaan met afwijzing op je aanbod

Het hoort erbij, maar het is niet altijd leuk: de Nee’s op je aanbod.

Zeker niet als je net een leuk gesprek hebt gehad met een potentiële klant en jij het gevoel had dat jij echt iets voor de ander zou kunnen betekenen. En ook echt had verwacht dat de ander Ja zou gaan zeggen.

Voor je het gaan er allerlei gedachten door je hoofd waar het aan zou kunnen liggen dat de ander Nee heeft gezegd. Draait je brein overuren. En voel je je rot.

“Ligt het aan mij? Ligt het aan mijn aanbod? Ben ik te duur? Ben ik te goedkoop? Ben ik wel goed genoeg? Is het wel waardevol genoeg? Etc, etc, etc.”

Het kan dan ook voelen als een persoonlijke afwijzing als iemand Nee zegt tegen je aanbod. En afwijzing is iets wat we liever niet voelen.

Waardoor het kan zijn dat je je de volgende keer inhoudt met het doen van je aanbod. Of je aanbod zelfs helemaal even niet meer doet. Omdat je het gevoel van afwijzing (onbewust) liever wilt vermijden.

Want dat is voor ons brein in de meeste gevallen de weg van de minste weerstand: vermijden.

Dit gaat vaak automatisch. Want dit is simpelweg hoe je brein werkt. Maar gelukkig kun je dit veranderen. Door je brein te trainen om anders met afwijzing om te gaan. En afwijzing je niet meer persoonlijk raakt. Want afwijzing is niet persoonlijk. We maken het persoonlijk.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #327) deel ik concrete Tips hoe je kunt omgaan met afwijzing. Zodat je je niet meer teleurgesteld, afgewezen of rot hoeft te voelen wanneer iemand Nee heeft gezegd op je aanbod.

En jij je kunt gaan focussen op al die klanten die Ja tegen je zeggen. Want dat zijn de mensen voor wie jij het verschil kunt maken.

Podcast #326 – Zelfvertrouwen vind je niet buiten jezelf, maar in jezelf

Laat je zelfvertrouwen niet bepalen door externe factoren. Zoals het aantal likes of reacties op je berichten. Het aantal in- of uitschrijvingen op je nieuwsbrief. Het aantal reacties op je aanbod. Of de bevestiging van andere mensen.

Want dan ben je altijd afhankelijk van factoren buiten jezelf om je zelfverzekerd te voelen.

Terwijl wanneer jij het zelfvertrouwen in jezelf kunt vinden en vanuit daar kunt laten groeien, je geen externe factoren meer nodig hebt om jouw zelfvertrouwen te voeden en te voelen.

Dan kun jij je namelijk op elk moment zelfverzekerd voelen.

Omdat je dan niet meer afhankelijk bent van die externe factoren.

Want je haalt het gewoon uit jezelf.

Waardoor geen uitdaging nog groot genoeg is om je tegen te laten houden om jouw droom met je bedrijf waar te maken.

Wat denk je dat het voor de groei van je bedrijf gaat betekenen, wanneer jij nu in de zelfverzekerde versie van jezelf gaat stappen?

En vanuit daar jouw boodschap gaat delen. Jouw aanbod gaat doen. En jouw bedrijf gaat runnen.

Ontdek in deze PowerMindset Podcast (aflevering #326) hoe je het zelfvertrouwen van binnenuit laat groeien. Zodat groei met jouw bedrijf onvermijdelijk is.

Podcast #325 – Je manifesteert wat dominant is in je vibratie

Als je nu niet manifesteert wat je wilt, dan is het waardevol om eens te kijken naar je dominante vibratie op dit moment.

Maak je je overwegend zorgen of je bedrijf ooit echt goed van de grond gaat komen? Voel je je onzeker in het ondernemen? Twijfel je of er wel genoeg klanten komen en of je er wel genoeg geld mee kan verdienen?

Dan is dat wat je manifesteert: meer om je zorgen over te maken, meer situaties om je onzeker over te voelen en een tekort aan klanten en omzet.

Maar voel je je overwegend vol vertrouwen en focus je je op een overvloed aan klanten en omzet, dan is dat wat je manifesteert.

Je manifesteert namelijk wat dominant is in je vibratie.

Daarom is het zo belangrijk om je er bewust van te zijn hoe je denkt en hoe je je daarbij voelt.

Want hoe jij denkt over het ondernemen, het krijgen van klanten, het delen van je boodschap en het verdienen van geld, is wat je in je realiteit gespiegeld krijgt.

Hoe het nu gaat met jouw bedrijf, zegt dus heel veel over hoe je hierover denkt en hoe je je hierbij voelt.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #325) leer ik je hoe je de vibratie van overvloed dominant kan maken. Zodat je steeds meer en meer overvloed gaat aantrekken.

Want overvloed is je geboorterecht.

Podcast #324 – Dit is de grootste reden waarom mensen wel of niet van je kopen

Onze aankoopbeslissing wordt bepaald door een aantal factoren. Waarvan vooral onbewuste factoren.

Er zijn dus een paar redenen op basis waarvan mensen (onbewust) beslissen wat ze kopen en bij wie ze het kopen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #324) deel ik de belangrijkste onbewuste factoren die bepalen of mensen wel of niet van je kopen.

Podcast #323 – Jij bent het waard om succesvol te zijn

Succes is je geboorterecht. Net zoals dat overvloed je geboorterecht is. En doen wat jij het allerliefste doet. En je leven te leven zoals jij het wilt. En gaan voor wat jij diep van binnen het allerliefste wilt.

Tot voelt het misschien niet altijd zo.

Dit komt omdat we geconditioneerd zijn om op een bepaalde manier te denken. En die is vaak totaal anders dan de manier van denken vanuit je inner-being (de jij die jij werkelijk bent).

Gaandeweg ons leven hebben we (onbewust) veel normen, waarden, gedrag en overtuigingen overgenomen van andere mensen. En van de maatschappij.

En die laten je soms iets heel anders geloven, dan wat jij diep van binnen wel voelt, maar zelf nog niet echt kan geloven.

Daarom heb ik deze PowerMindset Podcast (aflevering #323) opgenomen.

Om jou eraan te herinneren dat je het waard bent om succesvol te zijn. Om te gaan voor wat jij het allerliefste wilt.

En om je het ook te laten voelen, dat je het waard bent.

Zodat je je vanaf vandaag niet meer laat tegenhouden door die stemmetjes in je hoofd, die je elke keer aan je eigenwaarde laten twijfelen.

En je nu eindelijk écht de impact gaat maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Podcast #322 – Vraag de tarieven die je kunt dragen

Je tarieven bepalen of je tarieven verhogen, kan soms best een dingetje zijn.

Want wat vraag je? Gaan mensen het wel betalen? Vinden ze het niet te duur?

Daarom neem ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #322) mee in de Mindset van het bepalen en het vragen van de tarieven die jouw dienst of product waard is.

En hoe je vol zelfvertrouwen deze tarieven gaat vragen.

Podcast #321 – Vanuit welke versie van jou ben jij op dit moment aan het ondernemen

Wist je dat er 2 versies van jou zijn: de geconditioneerde versie van jou en de jij die jij werkelijk bent.

De geconditioneerde versie van jou is wie jij gedurende je leven bent geworden. Die heeft geleerd om op een bepaalde manier te denken. Om op een bepaalde manier naar de wereld te kijken. Om de dingen op een bepaalde manier te doen.

En dit is ook de versie van jou die zich druk maakt om wat anderen van haar denken. Die twijfelt of ze wel goed genoeg is. Die zich afvraagt of mensen eigenlijk wel op haar zitten te wachten.

De jij die jij werkelijk bent – ook wel je ziel, je hogere zelf of je inner-being genoemd) is een heel andere versie van jou.

Dat is de versie van jou die weet wat jij hier te doen hebt. Die weet wat jij wilt. Dit weet waarom jij hier bent. En die zich totaal niet bezig houdt met alles wat er in het verleden is gebeurd. Of met wat andere mensen van haar denken.

Dat is de versie van jou die haar eigen pad wil volgen. Die van betekenis wil zijn. Die overvloed wil ervaren op alle vlakken in haar leven. En die vol zelfvertrouwen haar boodschap deelt en haar aanbod doet, omdat ze weet dat ze hier is om écht iets te betekenen.

Veel ondernemers ondernemen vanuit de geconditioneerde versie van zichzelf. Wat ook heel logisch is, want dit is wie je denkt dat je bent.

Maar er zit dus nog een andere versie van jou binnen in jou, die veel meer is en veel meer kan dan dat je je vanuit de geconditioneerde versie van jou kan bedenken.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #321) vertel ik je hoe je kunt gaan ondernemen vanuit de versie van jou die alles bereikt wat ze wil.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.