De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

De PowerMindset Podcast voor Ondernemers Nr. 301 - 320

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn PowerMindset Podcasts vol met Mindset & Manifestatie Tips en Inspiratie om met een sterke Mindset en het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking vol zelfvertrouwen je bedrijf te laten groeien en je impact te vergroten — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Abonneer & luister in je favoriete podcast app:

Podcast #320 – Als je tekort kunt manifesteren, kun je ook overvloed manifesteren

De Wet van Aantrekking werkt altijd. Ook al voelt dat misschien niet altijd zo. Zeker niet als je op dit moment ergens in je leven of in het ondernemen een tekort ervaart. Of als je al een tijdje iets verlangt, en het er nog steeds niet is.

Als je op dit moment een tekort ervaart, bijvoorbeeld een tekort aan klanten, geld of tijd, dan is dat een manifestatie van hoe jij hierover denkt. Van wat jij hierover gelooft. En hoe je je hierover voelt.

Ik zal het je uitleggen. Het Universum reageert op jouw vibratie. En het Universum geeft jou alles wat een match is met deze vibratie. Als jij je bijvoorbeeld focust op het geld, de tijd of de klanten die je nu niet hebt, dan is dat waar je meer van krijgt. Je krijgt dan dus meer van het niet hebben ervan.

Focus je je op de klanten, de tijd en het geld wat je wél wilt, dan ga je daar meer van aantrekken.

Het is eigenlijk heel simpel:
Als je denkt, voelt en gelooft in tekort, dan manifesteer je tekort.
Als je denkt, voelt en gelooft in overvloed, dan manifesteer je overvloed.

Hoe je jouw vibratie kunt switchen van tekort naar overvloed, vertel ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #320).

Zodat jij meer overvloed kunt gaan manifesteren in je leven en in je bedrijf.

Podcast #319 – De uitdagingen in het ondernemen bereiden je voor op groei met je bedrijf

We zitten er natuurlijk niet echt op te wachten: uitdagingen.

Toch ontkom je er niet aan in het ondernemen. Sterker nog, in het ondernemen kom je ze juist heel vaak tegen. Of je nou net begonnen bent of al jaren bezig bent.

Want bij elke nieuwe stap, nieuw idee of volgende fase in je ondernemerschap, kom je weer nieuwe uitdagingen tegen.

Van nature kiest ons brein in elke situatie de weg van de minste weerstand. Ook bij uitdagingen. Wat in de meeste gevallen vermijden is.

Want als je de uitdaging gewoon vermijd, dan is ie er niet meer. En hoef je er ook niks meer mee. Maar de andere kant is, dat als je het vermijd, je ook niet verder groeit.

Dus wat nou als je anders naar uitdagingen gaat kijken…

Als je uitdagingen gaat ziet als training om jou klaar te maken voor groei met je bedrijf. Om jou klaar te maken voor jouw next level in je ondernemerschap.

Hoe je anders met uitdagingen om kunt gaan, zodat je er juist enorm door gaat groeien, vertel ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #319).

Zodat je straks denkt: “Kom maar op met die uitdagingen!”

Podcast #318 – Je manifesteert niet wat je wilt, maar wat je gelooft

Hoe kan het nou dat sommige mensen alles manifesteren wat ze willen en andere mensen die het ook heel graag willen, het steeds maar niet manifesteren?

Het ligt ‘m niet aan hoe graag je het wilt. Want je manifesteert niet wat je wilt. Je manifesteert wat je gelooft.

Je kan iets nog zo graag willen, maar als er een deel in jou is die nog niet gelooft dat het écht mogelijk is, dan gaat het niet gebeuren.

Daarom is het belangrijk om – nadat je je verlangen hebt uitgezonden naar het Universum – de switch te maken van willen, naar geloven dat het gaat gebeuren.

Dat er geen twijfel mogelijk is dat het gebeurt.

En dat het alleen een kwestie is van het juiste moment en de juiste manier, waarop je het ontvangt.

Willen is namelijk een andere vibratie dan geloven. Vanuit de vibratie van willen, trek je meer willen aan. Maar je manifesteert het dan nog niet.

Vanuit de vibratie van geloven, vertrouwen en verwachten, kan het Universum niet anders dan jou geven wat je gelooft en verwacht.

Dit is gewoon hoe de Wet van Aantrekking werkt.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #318) ga ik hier dieper op in. En vertel ik je hoe je in de vibratie van geloven en verwachten stapt.

Zodat het niet meer de vraag is óf je het gaat manifesteren, maar wanneer het gebeurt. Want dat is aan het Universum. Die geeft jou alles precies op het juiste moment en op de juiste manier.

Podcast #317 – Je bent wie je besluit te zijn

Wie jij gelooft dat je bent, dat is wie je bent.

Dat is de identiteit vanuit waar jij de dingen doet die je doet. Ook in het ondernemen.

Ben jij bijvoorbeeld iemand die onzeker is, dan is het meestal niet zo makkelijk om jezelf te laten zien en je boodschap te delen, dan wanneer jij je vol zelfvertrouwen voelt.

Weet dat je op elk moment een andere keuze maken. Jij kunt op elk moment besluiten om niet meer de persoon te zijn die je tot nu toe altijd bent geweest, als jou dat vandaag de dag niet meer dient.

Als dat jou niet gaat helpen om met jouw bedrijf te groeien.

Jij bent niet meer de persoon die je vroeger was. Je bent zelfs niet meer de persoon die je gisteren was. Alleen als je dit nog steeds blijft geloven.

Jij bent wie jij nu, op dit moment, besluit om te zijn.

Kies voor wie je wilt zijn. En niet meer voor wie je niet meer wilt zijn.

En ga vanuit die versie van jou je boodschap delen. Zodat jouw prachtige bedrijf gaat groeien. En jij de impact maakt waarvoor jij hier werkelijk bent.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #317) help ik je om de persoon te worden die jij wilt zijn.

Podcast #316 – Overvloed is een keuze. Jij kunt NU kiezen voor overvloed

Je hoeft niet te wachten tot je in je fysieke realiteit hebt gemanifesteerd wat je wilt, om overvloed te voelen.

Want overvloed is er ALTIJD. Overvloed is namelijk een keuze. Overvloed is een gevoel wat jij op elk moment van de dag kunt voelen. Door te kiezen om je te gaan focussen op overvloed.

Zelfs als je op dit moment op een bepaald gebied in je leven of in het ondernemen een tekort ergens in ervaart, kun jij NU de overvloed gaan ervaren waar je naar verlangt. En kun jij die overvloed nu al hebben.

Want je hebt NU al veel meer overvloed in je leven dan je denkt. En je kunt NU al meer overvloed in je leven creëren dan je hebt.

Pas als je écht kiest voor overvloed, ga je meer overvloed in je fysieke realiteit aantrekken.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #316) vertel ik je hoe je overvloed kunt gaan voelen op het diepste niveau, zelfs als je nu tekort ervaart.

Zodat je steeds meer en meer en meer overvloed in je leven gaat aantrekken. Op alle vlakken in je leven.

Podcast #315 – Koppel je eigenwaarde niet aan je resultaten

Als je weinig likes en reacties krijgt op je berichten, betekent dat niet dat jij daardoor minder waard bent.

Als je tijdens een lancering weinig of niets verkoopt, betekent dat niet dat jij daardoor minder waard bent.

Als mensen zich uitschrijven van jouw e-maillijst, betekent dat niet dat jij daardoor minder waard bent.

Want wat jij waard bent is niet gekoppeld aan je resultaten. Jouw eigenwaarde zit van binnen. Dat zit in jou. En daar veranderen je resultaten niets aan. Want dat is een gevoel. Een staat van zijn.

Toch ervaren de meeste ondernemers dit niet zo. En dat is ook niet eens zo gek. Want we zijn gewend om onze eigenwaarde te koppelen aan onze resultaten.

Ik bedoel, op school ging dat vroeger ook al zo. We leven in een overwegend resultaatgerichte maatschappij. We hebben het dus (onbewust) meegekregen.

De hoogste tijd om hier verandering in te brengen. En om je eigenwaarde tot in het diepste van je ziel te gaan voelen. Zodat je resultaten je nooit meer laten twijfelen aan wat jij waard bent.

En jij vanuit jouw eigenwaarde vol vertrouwen jouw boodschap kan gaan delen en jouw aanbod kunt gaan doen, ongeacht de resultaten die daaruit voortkomen. Want dán maak jij het verschil.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #315) ga ik hier dieper op in. Zodat jij jouw eigenwaarde op een dieper niveau kunt gaan voelen. En vanuit daar de impact kunt gaan maken waarvoor jij hier werkelijk bent.

Podcast #314 – Van struggelen in het ondernemen, naar ondernemen vanuit alignment

Er is een heel andere manier van ondernemen, die je misschien nog niet kent. Dit is dan ook niet een manier die je standaard ziet.

Terwijl het wel een manier van ondernemen is die veel makkelijker is. Waarbij alles veel makkelijker gaat. Waarbij alles makkelijker stroomt.

En waardoor je bedrijf gaat groeien vanuit fun. Vanuit ease. Vanuit alleen maar dingen doen die jij leuk vindt. Zowel in je zichtbaarheid, als in je marketing, als in je aanbod, als in het verkopen van je aanbod.

Omdat we niet gewend zijn om op deze manier te ondernemen, neem ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #314) mee in de wereld van het ondernemen vanuit alignment. In plaats van te ondernemen zoals het ‘hoort’ of zoals je het hebt geleerd. En waarbij je vaak alleen maar struggels ervaart. En je bedrijf nog steeds niet loopt zoals je zou willen.

Doe er je voordeel mee!

Podcast #313 – Er is al een versie van jou die al heeft wat jij wilt hebben

Alles wat jij wilt, is al gemanifesteerd. Misschien heb je het nog niet in je fysieke realiteit, maar het is er al wel in vibrationele vorm. Het bestaat al. En het staat al te wachten om naar je toe te komen.

Om het in je fysieke realiteit te kunnen ontvangen, is het belangrijk dat jij een vibrationele match wordt met je verlangen.

Dat jij helemaal bent afgestemd op datgene waar je naar verlangt.

Want anders kan het Universum het jou niet brengen.

Een van de krachtigste dingen die je kunt doen om een vibrationele match te worden met je verlangens, is om in de versie van jezelf te stappen die al heeft wat jij wil hebben.

Die al leeft, zoals jij wil leven.

Die zich al zo voelt, zoals jij je wilt voelen.

Die al de omzet en de klanten heeft die jij wilt hebben.

En het mooie is, deze versie van jou bestaat al. Die is er al.

Hoe je in deze versie van jezelf stapt om sneller te manifesteren wat je wilt, vertel ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #313).

Podcast #312 – Jouw huidige omstandigheden zeggen niks over wat jij allemaal kan bereiken met je bedrijf

Jij kan alles bereiken met je bedrijf wat je wilt. Ook al staan je huidige omstandigheden hier misschien op dit moment heel ver vanaf. En heb je even geen idee hoe je ooit gaat bereiken waar je diep van binnen zo naar verlangt.

Want je huidige omstandigheden zeggen helemaal niks over wat jij allemaal kunt bereiken.

Jouw huidige omstandigheden bepalen namelijk niet wat jij wel of niet bereikt. Het is je Mindset die dit bepaalt.

Het goede nieuws is: je Mindset kun je trainen.

Hoe je je Mindset over je huidige situatie kunt veranderen, zodat dit je niet meer in de weg staat bij het manifesteren van wat je het allerliefste wilt, vertel ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #312).

Podcast #311 – Stel je voor dat ALLES mogelijk zou zijn met je bedrijf…

Stel je voor dat alles, maar dan ook echt alles mogelijk zou zijn met je bedrijf, wat zou jij dan het allerliefste willen bereiken?

Hoe ziet jouw bedrijf er dan uit? Hoe, waar en wanneer zou jij dan het liefste zichtbaar zijn? Hoe zou jij je dag indelen? Welke omzet zou je dan hebben? Hoeveel klanten heb je dan?

En wat houd je tegen om dat niet nu al te manifesteren? Want jij kunt vandaag ALLES al creëren wat jij wilt.

Er zijn namelijk geen grenzen in wat jij kan bereiken. Er zijn geen beperkingen. Alleen als jij dat gelooft.

En dat is precies waar het vaak mis gaat.

Want op het moment dat je je voorstelt wat je écht het allerliefste wilt bereiken, dan komt jouw interne kritische panel je wel even vertellen waarom dit allemaal niet mogelijk is. Waarom dit toch niet gaat lukken.

En voor je het weet begin je weer te twijfelen. En ga je weer denken in wat er ‘mogelijk’ is en wat ‘haalbaar’ is, in plaats van wat je het allerliefste zou willen.

Maar weet je, overvloed is je geboorterecht. Het Universum kent alleen maar overvloed. Tekort bestaat niet in het Universum. Niet mogelijk bestaat ook niet in het Universum.

Dat is wat we hier hebben gecreëerd met ons bewuste denken.

Jij kunt dus alles manifesteren wat je wilt. Echt alles.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #311) vertel ik je hoe je vandaag al jouw allergrootste dromen in je realiteit kan brengen.

Podcast #310 – Je eigen weerstand is de grootste reden waarom het manifesteren niet lukt

Het kan zo frustrerend zijn als je heeeeeel graag iets wilt manifesteren en dat het dan niet lukt. Terwijl je voor je gevoel alles ‘goed’ doet. En ondertussen zit je maar te wachten en te wachten dat het komt, maar en er gebeurt niks…

Voordat je gaat twijfelen of de Wet van Aantrekking wel echt werkt (want JA het werkt echt), zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om de Wet van Aantrekking bewust voor je te laten werken.

En om de dingen aan te trekken waar je naar verlangt.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je nog niet het volledige vertrouwen voelt dat je het gaat manifesteren, dat je je zorgen maakt over je huidige situatie, dat je een tekort ervaart in je leven en (onbewust) vanuit tekort manifesteert of dat er nog belemmerende overtuigingen in de weg zitten.

Weerstand blokkeert de stroom van overvloed. Zolang er weerstand is, kan het Universum jou niet geven waar je naar verlangt.

Het is dus belangrijk om de weerstand weg te nemen.

In deze PowerMindset Pocast (aflevering #310) vertel ik je hoe je je weerstand kunt wegnemen. En de weg vrij maakt voor het Universum om jou te geven waar je zo naar verlangt.

Podcast #309 – Hoeveel ruimte geef jij je onzekerheid nog in het ondernemen

Hoe meer ruimte jij je onzekerheid nog geeft in het ondernemen, hoe meer ruimte jouw onzekerheid kan innemen.

En dit geldt niet alleen voor je onzekerheid. Maar ook voor de twijfels aan jezelf, angsten en belemmerende overtuigingen die er nog in de weg zitten om écht te gaan staan voor wat je te bieden hebt. En te bereiken wat jij wilt met je bedrijf.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #309) vertel ik je hoe je minder ruimte creëert voor onzekerheid, angst, twijfels en belemmerende overtuigingen.

En meer ruimte voor vertrouwen, overvloed, rijkdom, geluk en vrijheid.

Zodat je vanuit deze vibraties kunt gaan ondernemen. En je van daaruit alles gaat aantrekken wat je wilt.

Podcast #308 – Maak niet alleen het verschil voor anderen, maar ook voor jezelf

Even een reminder voor jou, als jij iemand bent die heel graag het verschil maakt voor anderen.

Want juist als je iemand bent die graag anderen helpt, kan het heel goed zijn dat je jezelf daarbij weleens vergeet.

En dat je ondertussen wel het verschil maakt voor heel veel andere mensen, maar niet voor jezelf.

Terwijl jij zelf zo ontzettend belangrijk bent. En daarom is het tijd dat je nu ook voor jezelf het verschil gaat maken.

En het mooie is, dat wanneer jij voor jezelf het verschil maakt, jij er ook nóg beter kan zijn voor anderen. Een win-win dus.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #308) ga ik hier dieper op in.

Podcast #307 – De sleutel tot onvoorwaardelijke zelfliefde is zelfacceptatie

Als je erover nadenkt is het eigenlijk bizar hoe negatief we soms over onszelf kunnen denken. En dat we in het verleden overtuigingen hebben gecreëerd, die er vandaag de dag nog steeds voor kunnen zorgen dat het voelt alsof je niet goed genoeg bent. Of dat je het niet waard bent.

En dat je je daardoor inhoudt om je boodschap te delen. Om écht te gaan staan voor wat je te bieden hebt.

Terwijl de wereld jou zo hard nodig heeft.

Ontdek in deze PowerMindset Podcast (aflevering #307) waarom zelfliefde zo belangrijk is in het ondernemen. En hoe je je zelfliefde kunt laten groeien.

Zodat ook je bedrijf gaat groeien. En jij voor heel veel mensen het verschil kunt gaan maken door je liefde en je boodschap te verspreiden.

Podcast #306 – Het Universum wil niet dat je nóg harder werkt, maar dat je meer vertrouwt

Je hoeft niet nóg harder te werken om te manifesteren wat je wilt. Je hoeft niet harder je best te doen. Toch is dit wel wat de meeste mensen denken. Als ik maar nog meer uren maak, als ik nóg harder werk, nóg meer mijn best doe, dan ga ik het wel manifesteren.

Dit is dan ook hoe we hebben geleerd te denken vanuit onze hard werkende maatschappij. Maar dit is niet hoe de Wet van Aantrekking werkt.

Want het Universum wil niet dat je nóg harder werkt. Het Universum wil dat je meer vertrouwt. Dat je erop vertrouwt dat wat jij wilt al naar je onderweg is. En dat het pas kan komen als jij erop vertrouwt dat het komt.

Nu is er niks mis met hard of veel werken. Zolang het maar vanuit de juiste intentie is. En niet omdat je gelooft dat je pas krijgt wat je wilt, als je nóg harder werkt.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #306) ga ik hier dieper op in. En vertel ik je hoe je leert vertrouwen op het Universum. En dat wat jij wilt al is gemanifesteerd. En hoe jij dit naar je toe kunt laten komen.

Podcast #305 – Ben jij meer een gever of meer een nemer

De meeste ondernemers die het verschil willen maken in het leven van anderen, zijn echte gevers. Ze vinden het heerlijk om te geven. En ze vinden het ook veel makkelijker om te geven, dan om te ontvangen.

Het geeft dan ook heel veel voldoening om te geven, vind het niet?

Als je met de Wet van Aantrekking aan de slag gaat, dan is een van de belangrijkste dingen om te doen om in de ontvangstmodus te komen. Om open te staan om te ontvangen. Om in de vibratie te stappen waarin je het ontvangt.

Maar als jij een echte gever bent, dan kan dat nogal een uitdaging zijn. Want als je niet makkelijk kunt ontvangen, kan het Universum jou het niet geven.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #305) help ik je om je om te leren ontvangen. Want als je kunt ontvangen, kun je alles manifesteren wat je wilt. Zowel met je bedrijf als in je privé.

En hoe meer je ontvangt, hoe meer je ook weer kunt geven ;-).

Podcast #304 – Wat je kunt doen als je je even totaal uit alignment voelt in het ondernemen

Er zijn weleens van die dagen dat je je wat minder voelt in het ondernemen. Bijvoorbeeld omdat je je zorgen maakt of het allemaal wel goed komt. Dat je gefrustreerd voelt omdat het niet lukt. Of dat alles tegen lijkt te zitten.

Als je je uit alignment voelt, ga jezelf dan niet pushen om vanuit dat gevoel de dingen te doen die je je had voorgenomen. Maar maak eerst prioriteit van het weer in alignment komen. Focus je eerst daar op. Doe wat nodig is om weer in alignment te komen. En vanuit daar weer verder te gaan.

Wat soms makkelijker gezegd is dan gedaan, ik weet het.

En daarom geef ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #304) tips en ideeën om weer in alignment te komen.

Want vanuit alignment gaat alles veel makkelijker. Voelt alles veel beter. Komt er inspired action. En manifesteer je sneller wat je wilt.

Podcast #303 – Jij bent nooit minder dan een ander

Jij bent nooit, maar dan ook nooit minder dan een ander. Nooit.

Ook al kan het soms misschien zo voelen. Omdat je anderen in jouw vakgebied het bijvoorbeeld veel beter ziet doen, zij hebben al meer volgers, meer klanten, meer omzet.

Maar dat zegt NIKS, maar dan ook NIKS over jou.

Want jij bent hier, net als ieder ander, met een zielsmissie. En het is jouw taak om JOUW zielsmissie te vervullen. Net zoals dat een ander zijn of haar zielsmissie vervuld.

Er is dus geen kwestie van meer of minder zijn dan een ander. Dat is een gevoel wat we hier hebben gecreëerd door ons bewuste denken. Door ons te vergelijken met anderen.

Tijd dus om weer even te voelen dat jij niet minder bent dan een ander. Maar dat jij precies goed bent zoals jij bent. En dat het tijd is om vanuit de jij die jij werkelijk bent te gaan doen waarvoor jij hier bent.

En niet langer te wachten om jouw plek in te nemen. Om jouw boodschap te delen. Om de wereld een stukje mooier te maken met wat jij te bieden hebt.

Deze PowerMindset Podcast (aflevering #303) is een must listen, als jij je niet langer klein wilt houden in het ondernemen. En voelt dat je hier voor iets groters bent.

Podcast #302 – Wat iemand anders al heeft gemanifesteerd, kun jij ook hebben

Soms lijkt het wel alsof het bij een ander allemaal makkelijker gaat. Dat een ander veel makkelijker manifesteert wat jij ook wilt. Er kan dan weleens even een gevoel van teleurstelling, ongeduld of zelfs een beetje het gevoel van jaloezie ontstaan.

Want waarom lukt het bij de ander wel en bij jou niet? Waarom gaat het bij de ander zo makkelijk en bij jou niet?

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #302) vertel ik je waarom het positief is voor jouw manifestatieproces wanneer je iemand anders ziet manifesteren wat jij wilt.

En hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je vanuit vertrouwen en verwachting datgene kunt manifesteren wat je zo graag wilt.

Podcast #301 – Weet jij wel hoe belangrijk jij bent voor de wereld

Even een reminder om jou eraan te herinneren hoe belangrijk jij bent voor de wereld.

Want jij hebt iets te bieden wat de wereld een stukje mooier maakt. Waarmee je het verschil maakt voor een ander.

Soms lijken we het weleens te vergeten. Hoe belangrijk we zijn voor de wereld.

Bijvoorbeeld als de dingen niet gaan zoals je wilt. Omdat andere mensen er iets van vinden. Of omdat die stemmetjes in je hoofd je eraan laten twijfelen.

Maar in essentie ben jij hier om jouw levensmissie, jouw zielsmissie, te vervullen. Om te doen waarvoor jij hier werkelijk bent. En waarmee jij het verschil maakt.

Daarom deze reminder. Om nooit, maar dan ook nooit te vergeten hoe belangrijk jij bent voor deze wereld.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #301) geef ik je het zetje om jouw eigen pad te gaan bewandelen. Om je te laten voelen dat jij hier bent om het verschil te maken. Ondanks wat andere mensen er misschien van vinden. Of wat die stemmetjes in je hoofd je vertellen.

Want jij bent hier voor iets groters. En het is tijd om ervoor te gaan.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.