Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

De PowerMindset Podcast voor Ondernemers Nr. 261 t/m 281

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn PowerMindset Podcasts vol met Mindset & Manifestatie Tips en Inspiratie om met een IJzersterke Mindset en het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking je bedrijf te laten groeien vanuit alignment en de impact te maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Abonneer & luister in je favoriete podcast app:

Podcast #280 – Wat voor advies zou jij een ander geven in jouw situatie

We zijn er altijd heel goed in om anderen goed en stimulerend advies te geven, maar als het om onszelf gaat, dan is het vaak wat lastiger.

Want wat voor advies zou je een ander bijvoorbeeld geven als je ziet dat diegene ontzettend veel waarde te bieden heeft, maar zichzelf niet durft te laten zien.

Of als iemand die jou dierbaar is haar tarieven wil verhogen en bang is dat ze dan geen klanten meer krijgt, terwijl jij ziet hoeveel waarde zij biedt in haar aanbod.

Vaak luidt dat advies voor een ander, anders dan het advies wat je jezelf zou geven.

Luister deze waardevolle PowerMindset Podcast (aflevering #280) hoe je jezelf het meest waardevolle advies kunt geven die je jezelf maar kunt geven. En hoe je daardoor enorm gaat groeien met je bedrijf.

Podcast #279 – Er is niks mis met hard werken als ondernemer, als je het maar doet vanuit de juiste intentie

Als jij als gedreven ambitieuze onderneemster graag veel en hard werkt, dan is daar helemaal niks mis mee. Mits je het leuk vindt natuurlijk. En het niet doet omdat je anders denkt dat je niet genoeg klanten krijgt. Of niet genoeg omzet maakt. Waardoor je een continue druk voelt om veel en hard te werken.

Kijk, als jij je werk gewoon ontzettend leuk vindt en het liefst 24/7 met je bedrijf bezig WILT zijn, omdat het je ontzettend veel voldoening geeft, dan is dat toch helemaal prima.

En misschien begrijpen mensen om je heen het niet hè. Dat jij gewoon altijd aan het werk bent. En het nog leuk vindt ook.

Maar laat je daardoor niet tegenhouden om jouw bedrijf te runnen hoe jij dat wilt. Want zij voelen niet die passie die jij voelt voor jouw werk.

De meeste mensen vinden hun werk namelijk niet eens leuk. En doen het alleen voor het geld. Waar ook niks mis mee is. Maar het is logisch dat je dan blij bent als je juist vrij bent. In plaats van om aan het werk te zijn.

Luister in deze PowerMindset Podcast (aflevering #279) waar je wel even op moet letten als hard werkende ondernemer.

Podcast #278 – Hou je niet meer in om jouw boodschap met de wereld te delen

Hoe vrijer jij je voelt in het delen van jouw boodschap, hoe meer jouw boodschap zich energetisch kan en zal verspreiden.

Als jij bijvoorbeeld nog bezig bent met denken wat een ander ervan zal denken als jij jouw echte boodschap gaat delen, dan hou je je onbewust nog in. Dan sta je nog niet écht vol vertrouwen voor de boodschap die jij diep van binnen het liefste wilt delen. En dan kan jouw boodschap zich dus ook niet verder verspreiden.

Wanneer jij voelt dat jij hier bent om impact te maken, om een verschil te maken in het leven van anderen, ga dan staan voor jouw boodschap. En hou je niet meer in.

Want jouw boodschap heeft de potentie om het leven van anderen positief te veranderen.

Hoe je vol zelfvertrouwen jouw boodschap met de wereld kunt gaan delen, vertel ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #278).

Podcast #277 – Verander je voornemens in doelen

De meeste mensen beginnen het Nieuwe Jaar met goede voornemens.

Alleen lukt het merendeel van de mensen het niet om deze voornemens vol te houden. En geven ze na een paar dagen, sommigen na een paar weken hun voornemens weer op.

Waardoor ze (weer) niet bereiken wat ze wel heel graag wilden.

Om jou te helpen om dit te voorkomen, geef ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #277) een lesje NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) als het gaat om het bereiken van je doelen.

Ik vertel je onder andere de grootste verschillen tussen voornemens en doelen. En tussen proberen en doen.

Waardoor je voor jezelf direct een duidelijke focus creëert. En de kans om je doelen daadwerkelijk te gaan bereiken enorm vergroot.

Doe er je voordeel mee!

Podcast #276 – Volg je eigen pad

Jij mag jouw eigen pad volgen. Zowel in het ondernemen, als in elk ander gebied in jouw leven.

Je hoeft niet te doen wat anderen van je verwachten. Wat je denkt dat ‘hoort’. Of zoals je denkt dat het moet, omdat iedereen het zo doet, terwijl dat helemaal niet bij je past.

Het is tijd om jouw EIGEN pad te gaan volgen. Om het op jouw manier te gaan doen. En te gaan doen waarvoor jij hier werkelijk bent.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #276) ga ik hier dieper op in. En help ik je om op alle vlakken in je leven je eigen pad te gaan bewandelen.

Podcast #275 – Mijn beste Tips om in 2022 vol vertrouwen al jouw doelen te bereiken die je wilt

Wanneer jij er klaar voor bent om naar de next level te groeien in je ondernemerschap, dan is deze PowerMindset Podcast (aflevering #275) een must listen.

Want in deze Podcast deel ik mijn beste Tips om vol vertrouwen AL jouw doelen te bereiken die je wilt.

Let’s do this Powervrouw!

Podcast #274 – Wanneer affirmaties wel en niet werken

Affirmaties kunnen heel krachtig werken om je sneller te helpen groeien op een bepaald vlak in je leven of in je ondernemerschap.

Bijvoorbeeld in je MoneyMindset. In je zelfvertrouwen. In het vergroten van je eigenwaarde. Of het creëren van een positief zelfbeeld.

Alleen werken affirmaties niet altijd. Zelf had ik er in het begin helemaal niks mee. Ze deden niks. Het werkte voor geen meter. En ik voelde er niks bij.

Totdat ik ontdekte waarom het niet werkte. En hoe ik ze dan wél kon laten werken.

En nu ik ze goed inzet, werkt het juist superkrachtig. En ben ik mede daardoor het afgelopen jaar enorm snel gegroeid op verschillende vlakken in mijn ondernemerschap. En in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #274) deel ik de do’s en dont’s wanneer je affirmaties succesvol wilt toepassen om sneller te groeien op welk vlak dan ook in je leven en in je ondernemerschap.

Doe er je voordeel mee!

Podcast #273 – Stap in de zelfverzekerde versie van jezelf

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #273) laat ik je in jouw zelfverzekerde versie stappen. Want die versie van jou die vol zelfvertrouwen doet wat nodig is om je bedrijf te laten groeien en je impact hier op aarde te vergroten, zit al in jou.

En die gaan we nu naar buiten brengen.

Want wanneer je de dingen doet vanuit zelfvertrouwen, gaat het allemaal veel makkelijker. Groeit je bedrijf een stuk sneller. En behaal je veel betere resultaten.

En daarnaast voelt het natuurlijk ook gewoon heerlijk om je vol zelfvertrouwen te voelen, toch?!

Podcast #272 – Je krijgt meer van waar je je op focust

Als je je focust op een tekort aan klanten, krijg je daar meer van. Als je je focust op een overvloed aan klanten, is dat waar je meer van krijgt.

Als je je focust op je onzekerheden, krijg je daar meer van. Als je je focust op zelfvertrouwen, is dat waar je meer van krijgt.

Dit is simpelweg hoe het werkt. Zowel vanuit Mindset gezien, als gezien vanuit de Wet van Aantrekking.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #272) vertel ik je hoe dit precies zit. En hoe je dit bewust kunt toepassen om sneller te groeien met je bedrijf.

.

Podcast #271 – Jij bent zoveel sterker dan je denkt

Onderschat nooit hoe sterk jij eigenlijk bent. Zelfs op de momenten dat je even je eigen kracht niet meer voelt, ben jij zoveel sterker dan je denkt.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #271) laat ik je voelen hoe sterk jij bent. En hoe je vanuit deze kracht in jou, jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw impact hier in de wereld kunt vergroten.

Podcast #270 – Word de versie van jou die de impact maakt waarvoor je hier bent

Een hele krachtige manier om jouw impact in het leven van anderen te vergroten, is om nu al in die versie van jou te stappen die de impact maakt waarvoor je hier bent.

Want wanneer in de versie van jou stapt die je bent wanneer je de impact maakt waarvoor je hier bent, dan trek je sneller en makkelijker de klanten aan voor wie jij het verschil wilt maken.

En maak je sneller daadwerkelijk de impact die je wilt maken en waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #270) neem ik je stap voor stap mee in het proces van het worden van de versie van jou die al de impact maakt waarvoor je hier bent.

Podcast #269 – Het ondernemen is niet altijd alleen maar leuk en dit is hoe je met die momenten omgaat

Misschien niet zo’n hele positieve titel van deze podcast, maar wel met een hele positieve boodschap.

En daarnaast is het ook weleens fijn om te horen dat je niet de enige bent die het ondernemen ook weleens als niet makkelijk of niet leuk ervaart, toch?

Want hoewel het ondernemen superleuk kan zijn, zijn er ook weleens momenten dat het even niet zo leuk is. Dat even tegenvalt allemaal. Dat je even vastloopt. Of dat niks wat je doet lijkt te lukken.

En op die momenten, dan kun je een paar dingen doen. Je kunt balen. Je kunt gefrustreerd raken. Je kunt opgeven. Of je gaat kijken hoe je het weer leuk kunt maken.

En voor die laatste deel ik in deze PowerMindet Podcast (aflevering #269) concrete tips.

En niet alleen om het ondernemen op de minder leuke momenten weer leuk te maken. Maar ook om je bedrijf hierdoor enorm te laten groeien.

Want in de niet leuke momenten zitten vaak hele waardevolle leer- en groeimomenten.

Podcast #268 – Geef nooit, maar dan ook nooit je droom op

Geef nooit, maar dan ook nooit je droom op. Om welke reden dan ook.

Niet door je omstandigheden. Niet door andere mensen. En ook niet door wat die stemmetjes in je hoofd je allemaal vertellen.

Want je hebt deze droom niet voor niks. En jij mag jouw dromen gaan waarmaken.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #268) vertel ik je hoe je de ‘opgeven is geen optie’ mentaliteit creëert. En hoe dit je gaat helpen om al jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Podcast #267 – Creëer de Mindset van een winnaar

Met de Mindset van een winnaar ga jij ALLES bereiken met je bedrijf wat je maar wilt.

Een winnaar zet ALTIJD door. Een winnaar geeft NOOIT op. Een winnaar weet dat uitdagingen hem sterker maken. Een winnaar kijkt altijd naar wat er wél mogelijk is. Een winnaar houdt zijn focus op het doel. En is bereid om ALLES te doen wat nodig is om zijn doel te bereiken.

En dat is ook precies waarom een winnaar altijd wint.

Luister deze PowerMindset Podcast (aflevering #267) om een echte winnaarsmentaliteit te creëren in het ondernemen. Want met deze mentaliteit is succes met jouw bedrijf onvermijdelijk.

Podcast #266 – Ga staan voor wat je te bieden hebt

Het is tijd om te gaan staan voor wat je te bieden hebt. Om je niet meer in te houden. Je niet meer klein te houden.

Maar om nu echt je plek in te nemen. En de wereld te laten zien waar jij voor staat. Echt voor staat. En met het moois wat jij te bieden hebt de wereld een stukje mooier te maken.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #266) help ik je in de versie van jou die vol vertrouwen gaat staan voor wat ze te bieden heeft. Zodat je bedrijf gaat groeien. En je impact in het leven van anderen nóg groter wordt.

Podcast #265 – Niemand is groot geworden door klein te denken

Door klein te denken blijft je bedrijf klein. Door groot te gaan denken wordt je bedrijf groot. Klinkt logisch, toch?

Wil jij dus groeien met je bedrijf, ga dan groter denken. Denk groter dan wat volgens jouw brein ‘realistisch’ lijkt of ‘haalbaar’ is.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #265) ga ik hier de diepte op in. En vertel ik je waarom je brein je doelen liever realistisch houdt. En hoe je jezelf kunt trainen in het groter gaan denken. Zodat jij ALLES met je bedrijf kunt gaan bereiken wat je diep van binnen het allerliefste wilt. Zelfs als dat op dit moment niet ‘realistisch’ lijkt.

Podcast #264 – Je mag altijd op je besluit terugkomen

Door het gevoel te hebben dat als je een bepaald besluit hebt genomen in het ondernemen, je je daar altijd aan moet blijven houden, kun je jezelf onnodig veel druk op leggen.

Zeker als de situatie verandert. Of als je het toch liever anders wilt. Of als je ineens een bepaalde druk voelt.

Bijvoorbeeld je doelgroep die je wilt veranderen. Of een (onderdeel van een) aanbod wat je liever niet meer wilt aanbieden. Of stoppen met een klant die je alleen maar energie kost. Of wanneer je ergens Ja tegen hebt gezegd en achteraf spijt hebt.

Weet dat je altijd op je besluit terug mag komen. Wat je besluit ook was.

Luister deze PowerMindset Podcast (aflevering #264) om het makkelijker te maken om op je besluit terug te komen en creëer direct meer ruimte en rust voor jezelf.

Podcast #263 – Je kunt je verleden niet veranderen, maar je kunt wel je toekomst beïnvloeden

Gebeurtenissen uit het verleden kunnen vandaag de dag nog een grote rol spelen in het ondernemen. Bijvoorbeeld jezelf klein houden omdat je vroeger bent gepest. Altijd maar Ja zeggen tegen alles en iedereen, omdat je geen Nee durft te zeggen. Jezelf nog niet helemaal durven te laten zien, omdat je geleerd hebt ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Of dat je je nog inhoudt, omdat je vroeger iets hebt meegemaakt.

De dingen uit je verleden kun je niet meer veranderen. Maar wel hoe je er vandaag de dag naar kijkt. En hoe je hiermee omgaat. Want hoe je hier vandaag de dag mee omgaat, bepaalt niet allen je heden. Maar het bepaalt ook jouw toekomst. En de toekomst met je bedrijf.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #263) geef ik je Tips hoe je de toekomst voor jezelf en voor je bedrijf kunt creëren die jij het allerliefste wilt. En hoe je deze toekomst vandaag al kunt beïnvloeden.

Podcast #262 – Succes is niet een kwestie van geluk, maar een kwestie van doorzetten

Het is niet zo dat succesvolle mensen zo succesvol zijn geworden omdat ze geluk hebben gehad. Alleen zien we vaak niet hun weg naar succes. Waardoor het kan lijken alsof het de ander is komen aanwaaien.

Maar niets is minder waar. Want succes is niet een kwestie van geluk hebben. Succes is een kwestie van doorzetten. Van doorgaan als het even moeilijk wordt. Van elke keer weer opstaan en doorpakken als iets is mislukt. Van je focus houden op je doelen en bereid zijn om te doen wat nodig is om je doelen te bereiken. Dat is wat succes is.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #262) geef ik je een motivatieboost om door te zetten, no matter what. Zodat jij het succes met je bedrijf gaat bereiken wat je voor ogen hebt.

Podcast #261 – Laat die stemmetjes in je hoofd niet je toekomst bepalen

“Zou je dat nou wel doen? Denk je dat mensen daar wel op zitten te wachten? Wat als er niemand reageert op je aanbod?”

Zomaar een greep uit de dingen die jouw interne kritische panel (zoals ik die stemmetjes in je hoofd noem) je kunnen zeggen voordat je een bepaalde stap wilt nemen in het ondernemen.

Of het nou gaat om een aanbod lanceren, een bericht dat je wilt plaatsen of een andere stap die je wilt zetten voor je bedrijf, voor jouw brein is het allemaal maar doodeng, al die dingen in het ondernemen.

Want je brein wil je veilig houden. Die wil alles het liefste gewoon bij het oude houden. Waardoor je interne kritische panel je – goedbedoeld – wil proberen tegen te houden om een nieuwe stap te zetten.

Maar ja, als je wilt groeien met je bedrijf, dan is het nodig om daar bepaalde stappen voor te zetten. ​​En dat zijn vaak juist de stappen die je nog niet eerder hebt gezet.

Daarom vertel ik je in deze PowerMindset Podcast (aflevering #261) hoe je kunt omgaan met die stemmetjes in je hoofd. Zodat je je niet meer hoeft te laten tegenhouden om de stappen te zetten die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.