De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

De PowerMindset Podcast voor Ondernemers
Nummers 21 - 40

Luister waar en wanneer je maar wilt naar mijn inspirerende Podcasts vol met Tips, Inzichten & Inspiratie om jouw ambities met je bedrijf waar te maken dankzij een IJzersterke Mindset.

De Power in You Podcast
Ook te luisteren op Spotify!

Podcast #21 – Waarom de ene coach een wachtlijst heeft en de ander nul klanten
Hier is maar één antwoord op mogelijk. Namelijk dat de meeste coaches zich niet op het speelveld begeven. Ze blijven liever lekker veilig aan de zijlijn staan. Kijken wat er op het speelveld gebeurt. Maar ja, als je niet meedoet, dan win je sowieso niet. Luister daarom in deze podcast #21 wat jij te doen hebt, zodat jij straks heel veel klanten kunt gaan helpen.

Podcast #22 – Die eeuwige twijfels die je als ondernemer flink in de weg kunnen zitten
Wie kent ze niet? Die eeuwige twijfels als je weer klaar denkt te zijn voor de volgende stap met je bedrijf. Heb je eindelijk het besluit genomen om de volgende stap te zetten, komen die twijfels weer opzetten. Weet dat deze twijfels eigenlijk heel positief zijn. Luister in podcast #22 hoe dit zit. En hoe jij je vanaf nu niet meer hoeft te laten tegenhouden door de twijfels die je soms hebt.

Podcast #23 – Wat is jouw favoriete excuus om de volgende stappen met je praktijk steeds weer uit te stellen?
Er zijn zoveel excuses te bedenken om de volgende stap steeds weer uit te stellen. En we doen het op z’n tijd allemaal weleens. Maar, o, wat houdt dit ondernemers tegen om te groeien. Luister daarom in podcast #23 hoe jij vanaf vandaag kunt afrekenen met het steeds weer bedenken van nieuwe excuses. Zodat je praktijk nu écht goed van de grond kan gaan komen.

Podcast #24 – Nooit meer zonder inspiratie
Een veelgestelde vraag als het gaat om zichtbaarheid is: “Waar haal je elke keer de inspiratie vandaan voor nieuwe Facebookberichten, blogs, video’s of nieuwsbrief?” In deze podcast #24 geef ik je 5 Tips waarmee je nooit meer zonder inspiratie hoeft te zitten om jezelf en je praktijk op de kaart te zetten.

Podcast #25Hoeveel vrijheid ervaar jij écht als ondernemer?
Eén van de grootste redenen waarom mensen ondernemer worden is vrijheid. En toch voelt het voor veel ondernemers niet zo. Ze voelen namelijk niet altijd de vrijheid die ze voor ogen hadden toen ze begonnen. Want voordat je het weet wordt je opgeslokt door je bedrijf. En voel je je gevangen in je eigen bedrijf.  Luister in deze podcast #25 hoe jij het gevoel van vrijheid weer terugkrijgt. En kunt behouden.

Podcast #26 – “Hoe gaat het met je praktijk?”
Eén van de meest gevreesde vragen van coaches is: “Hoe gaat het met je praktijk?” Tenminste, wanneer je praktijk nog niet zo goed loopt. Terwijl je er ondertussen wel al je tijd en energie in steekt. Leer hoe je ervoor zorgt dat je praktijk nu wél goed van de grond gaat komen. En hoe je vanaf nu kunt antwoorden op deze beruchte vraag.

Podcast #27 – Hoe je het ondernemen met het moederschap combineert en in beiden succesvol kunt zijn
Als je naast ondernemer ook moeder bent, dan kan dat – op z’n zachtst gezegd – voor de nodige extra uitdagingen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de balans die vaak ver te zoeken is. Maar ook het schuldgevoel richting je kinderen wanneer je wéér aan het werk gaat. In deze Podcast #27 vertel ik je hoe je hiermee om kunt gaan. Zodat je én een succesvolle ondernemer kan zijn én een goede moeder.

Podcast #28 – 10 ideeën om tijdens je vakantie heel relaxed AAN je bedrijf te werken
Als jij het als gedreven ondernemer niet ziet zitten om tijdens je vakantie drie weken lang helemaal NIKS aan je bedrijf te doen, dan kan ik me dat heel goed voorstellen. Het geeft ook zoveel voldoening, vind je niet? Daarom geef ik je in deze podcast#28 maar liefst 10 ideeën om tijdens je vakantie heel relaxed toch wat AAN de groei van je bedrijf te doen.

Podcast #29 – Waarom je niet naar anderen moet luisteren als het gaat om jouw bedrijf
Je kent deze uitspraken vast wel: “Zou je dat nou wel doen?” “Is daar wel genoeg werk in te vinden?” “Denk je dat mensen jou dat gaan betalen?” Een greep uit de ‘goedbedoelde’ tips en adviezen van mensen die het beste met je voor hebben, maar waar je als ondernemer helemaal niks aan hebt. Sterker nog, ze kunnen je juist enorm tegenhouden bij het opbouwen van je praktijk. Luister in podcast #29 hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je gewoon je eigen ding kan gaan doen.

Podcast #30 – 7 Tips voor meer zichtbaarheid met je praktijk
Voor de meeste coaches is zichtbaarheid best wel een dingetje. Of zeg maar gerust: een DING. Een hele grote, hoge drempel waar ze voor hun gevoel maar niet overheen lijken te komen. In podcast #30 geef ik je Tips om te werken aan je zichtbaarheid. Ook als je het nu nog heel erg spannend vindt om zichtbaar te zijn.

Podcast #31 – Heb jij een eigen praktijk, maar voel jij je geen ondernemer?
Heel vaak hoor ik van coaches dat ze zich geen ondernemer voelen. Ze willen gewoon graag mensen helpen. Dat is waar ze goed in zijn. En dat was wat ze in gedachten hadden toen ze hun praktijk begonnen. Maar ja, hoe krijg je al die klanten in je praktijk die je zo graag wilt helpen? Door in je rol als ondernemer te stappen. In podcast #31 vertel ik je hoe je dit kunt doen.

Podcast #32 – Hoe je als coach het juiste tarief bepaalt en ervoor zorgt dat jouw klanten jou dit graag betalen
De juiste tarieven bepalen is voor veel coaches een moeilijk punt. Want wat vraag je als coach? Hoe bepaal je je tarief? En hoe zorg je ervoor dat mensen jou dit tarief gaan betalen? Zelfs als jouw doelgroep het geld er niet voor heeft. Ontdek het allemaal in podcast #32.

Podcast #33 – Hoe je de stap maakt van Hobby coach naar Ondernemende coach
Op het moment dat meer wilt met je praktijk dan het er een beetje bij doen en af en toe een klant, is het nodig om te gaan ondernemen. En om de overstap te maken van hobby coach naar ondernemende coach. In deze podcast #33 vertel ik je hoe je dit doet. Zodat jij straks voor heel veel mensen het verschil kan gaan maken. En er ook nog (meer dan) genoeg inkomen mee verdient.

Podcast #34 – Als je als coach de bomen door het bos niet meer ziet in het ondernemen
Er komt zoveel bij het ondernemen kijken, dat je je soms helemaal verdwaald kan voelen. De een zegt dit, de ander roept dit. En vooral als je net begint, kun je hierdoor al snel aan jezelf gaan twijfelen of je wel de juiste dingen doet. In deze podcast #34 geef ik je tips om focus en overzicht te houden in het ondernemen. Zodat niks jou nog in de weg staat om jouw praktijk op de kaart te zetten.

Podcast #35 – Hoe je je als Coach onderscheid van al die andere Coaches
Iedere coach weet natuurlijk dat er meerdere coaches op de markt zijn. Het is goed om te weten dat er maar weinig coaches zijn die zich weten te onderscheiden. Wat dus gelijk al in jouw voordeel is. Want in deze podcast #35 ontdek jij hoe je je als coach kunt onderscheiden van al die andere coaches in jouw vakgebied. Doe er je voordeel mee.

Podcast #36 – Wat als een potentiële klant niks meer van zich laat horen…
Heb je net een heel fijn gesprek gehad met een potentiële klant. Je hebt er een goed gevoel over. Je hebt je aanbod gedaan, ook al vond je dat misschien best wel spannend. En tot je grote vreugde is de ander super enthousiast. De uren en dagen kruipen voorbij en je hoort steeds maar niks… Helaas gebeurt dit vaak. Ontdek daarom in deze podcast #36 hoe je hier het beste mee om kunt gaan. En beter nog, hoe je met elke potentiële klant na het doen van je aanbod later nog in gesprek kunt komen.

Podcast #37 – 10 praktische Tips waarmee jij en je praktijk sterker uit de coronacrisis komen
Normaal is het al een flinke uitdaging om je praktijk van de grond te krijgen. En nu met de coronacrisis lijkt het voor de meeste coaches nóg lastiger te zijn om aan hun praktijk te werken. Toch zijn er heel veel dingen die je nu wel kunt doen. Juist nu. Zodat jij en je praktijk straks supersterk uit deze corona-periode komen. Ik vertel je er alles over in podcast #37.

Podcast #38 – Hou vol! Ook als het even niet zo lekker gaat in het ondernemen…
Er zijn weleens van die momenten in het ondernemen dat het even niet zo lekker gaat. Dat alles lijkt tegen te zitten. Of dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Op dat soort momenten komt het aan op je eigen Mindset. Dát is namelijk de nummer #1 factor wat succesvolle ondernemers succesvol maakt. Daarom heb ik deze podcast voor je opgenomen. Om je te helpen door te zetten. Op elk moment. En in elke situatie.

Podcast #39 – Hoe je je praktijk opbouwt naast een baan
De meeste coaches starten hun praktijk naast een baan in loondienst. Een flinke uitdaging. Want waar haal je de tijd en de focus vandaan om je praktijk van de grond te krijgen als je daarnaast al een paar dagen per week kwijt bent aan je werk? In deze podcast geef ik je een aantal praktische tips die jou hierbij gaan helpen. En waarmee jij het maximale uit jouw kostbare tijd haalt.

Podcast #40 – Ontdek de 3 belangrijkste stappen om een goedlopende praktijk op te bouwen
Veel coaches zijn aan het worstelen om hun praktijk van de grond te krijgen. Ze werken er keihard voor (vaak nog naast een baan in loondienst). Ze hebben passie voor hun vak. Ze willen heel graag mensen helpen. Maar het lukt ze maar niet om meer klanten in hun praktijk te krijgen. Daarom vertel ik je in deze podcast met welke 3 stappen jij altijd de klanten in je praktijk weet te krijgen die je wilt.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.