De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

De PowerMindset Podcast voor Ondernemers Nr. 201 - 220

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn PowerMindset Podcasts vol met Tips, Inzichten & Inspiratie om met een IJzersterke OndernemersMindset en het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking met je bedrijf de impact te maken waarvoor je hier werkelijk bent — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Abonneer & luister in je favoriete podcast app:

Podcast #220 – Luister meer naar je inner being en meer naar je interne kritische panel

Wat zijn ze soms toch irritant hè, die stemmetjes in je hoofd. Elke keer wanneer jij een volgende stap wilt zetten met je bedrijf, brengen zij je weer aan het twijfelen of het nou wel zo’n goed idee is. Of je het wel kan. Of dit wel het juiste moment is. Of het wel goed genoeg is.

En laten ze je ook nog even zien wat er allemaal wel niet mis kan gaan.

Waardoor je – als je hier naar luistert – voor je gevoel elke keer maar niet verder komt met je bedrijf. Terwijl jouw inner being jou elke keer de juiste richting in stuurt. Want die WEET waarvoor je hier bent. Wat jij hier te doen hebt. En hoe je daar gaat komen.

Je zou dus kunnen zeggen dat je inner being en je interne kritische panel niet op 1 lijn liggen. Wat het lastig maakt om tóch die stappen te zetten. Want je interne kritische panel kan nogal overheersend zijn, is het niet?

Daarom deel ik in deze PowerMindset Podcast (aflevering #220) drie manieren om minder te luisteren naar je interne kritische panel (ook al roepen ze nog zo hard) en meer te gaan luisteren en handelen naar je inner being.

Want dan kom je verder met je bedrijf. Dan maak jij de impact die je wilt. En waarvoor je hier bent.

Podcast #219 – Stap nu alvast in de toekomstige jij die met haar bedrijf al staat waar jij naartoe wilt

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #219) deel ik een mega waardevolle tip met je die ervoor gaat zorgen dat jij met je bedrijf een stuk sneller gaat bereiken wat je wilt.

Een tip waardoor je direct een stuk sterker in het ondernemen staat. Waardoor DIRECT jouw punt van aantrekking verandert. En waardoor je vandaag al een stuk dichterbij jouw gewenste succes bent.

Podcast #218 – Als je jouw innerlijke wereld verandert, dan veranderen je resultaten automatisch met je mee

Als je nu nog niet de resultaten hebt met je bedrijf die je wilt, dan is dat voor 80% omdat er in je innerlijke wereld (ofwel je mindset) iets is wat nog niet helemaal goed zit.

Wanneer je namelijk je innerlijke wereld verandert, dan kan het niet anders dan dat je resultaten veranderen.

Dus ben jij klaar voor meer klanten, meer impact en meer omzet? Luister dan deze PowerMindset Podcast (aflevering #218) om direct jouw innerlijke wereld én dus je resultaten te veranderen.

Zodat je een grotere impact kan maken, makkelijker klanten aantrekt en meer geld verdient met je bedrijf.

Podcast #217 – Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit

Zo irritant. Je voelt dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit. Je wilt zo graag vooruit met je bedrijf, maar ergens voelt het alsof je wordt afgeremd. Alsof iemand jou steeds weer terug trekt, op het moment dat jij een volgende stap wilt zetten.

En ondertussen blijf je wel met dat gevoel zitten. Omdat je WEET dat je meer kan. Alleen niet weet hoe je het eruit kan laten komen.

Daarom heb ik deze PowerMindset Podcast (aflevering #217) voor je opgenomen. Om datgene wat al in jou zit te trappelen om naar buiten te komen, nu ook echt eruit te laten komen.

En jij daardoor meer impact kunt maken in het leven van anderen.

Podcast #216 – Je hoeft niet de beste te zijn om een grote impact te maken

Vaak denken ondernemers dat ze meer impact kunnen maken, wanneer ze de beste zijn in hun vakgebied.

Maar wie bepaalt eigenlijk wie de beste is?

Is dat degene die het meeste zichtbaar is?

Die het hardste roept?

Degene met de meeste klanten?

Met de meeste omzet?

Of met de beste resultaten?

Het wil niet altijd zeggen dat de beste in jouw vakgebied, ook de beste resultaten behaalt.

En dus de grootste impact maakt.

De vraag is dan ook: wil jij ernaar streven om de beste te zijn? Of wil jij een grote impact maken?

Als jij voelt dat jij hier bent omdat je impact wilt maken in het leven van anderen, luister dan deze PowerMindset Podcast (aflevering #216).

Zodat je je volledig kunt gaan focussen op het maken van de impact die jij zo graag wilt maken.

En jij voor jouw klanten sowieso de beste bent.

Podcast #215 – Durf te kiezen voor je droomklanten

Om een aantal redenen kiezen veel ondernemers voor een te brede doelgroep. Bijvoorbeeld omdat ze niemand willen uitsluiten. Of omdat ze bang zijn dat er anders niet genoeg klanten voor ze zijn.

Maar wist je, dat juist door te kiezen voor je droomklanten je ten eerste meer mensen helpt, omdat ze veel beter resoneren met jou en met wat je te bieden hebt, waardoor ze sneller klant bij je worden.

En ten tweede maak je een nóg grotere impact, omdat jouw droomklanten het beste in jou naar boven halen. En jij daardoor nóg beter je werk kan doen en zij daardoor nóg betere resultaten behalen.

Luister in deze PowerMindset Podcast (aflevering #215) hoe je kunt kiezen voor je droomklanten, zonder bang te zijn dat je mensen uitsluit of dat er dan niet genoeg klanten voor je zullen zijn.

Zodat jij jouw impact kunt vergroten. En je bedrijf sneller gaat groeien.

Podcast #214 – Waarom de mening van een ander er helemaal niet toe doet

Vooral wij vrouwen kunnen ons enorm druk maken om wat een ander van ons vindt. “Wat zullen de mensen in mijn omgeving ervan vinden als ik me zoveel laat zien op social media? Als ik écht ga staan voor mijn boodschap en dit ga delen?”

Waardoor het logisch is dat je jezelf gaat inhouden. En nog niet helemaal gaat staan voor je boodschap. Maar ondertussen voel je wel dat je hier het verschil wilt maken met wat jij te bieden hebt.

En dan zie en hoor je weleens dingen voorbij komen als: “Je moet er gewoon niks om geven wat een ander van je denkt.” Of: “F*ck de mening van een ander.” Of: “Je moet het gewoon doen.”

En ja, daar ben ik het helemaal mee eens. Maar het is makkelijker gezegd, dan gedaan.

Zeker als je niet weet ‘hoe’ je dat dan moet doen. En daarom heb ik deze PowerMindset Podcast (aflevering #214) hierover opgenomen.

Om je uit te leggen hoe de mening van een ander eigenlijk tot stand komt. En waarom dit betekent dat de mening van een ander helemaal niks zegt over jou. Of over de boodschap die je deelt. Of over hoe je zichtbaar bent.

En je zult merken, dat wanneer je dit weet, het veel makkelijker is om los te laten wat een ander van je denkt. En het gewoon te doen hoe jij het zelf wilt. Op jouw manier. En nu ook écht te gaan staan voor de impact die jij hier wilt maken.

Ga ervoor!

Podcast #213 – Draait zichtbaarheid binnen jouw bedrijf om zien of gezien worden?

Je ziet het als ondernemer vast vaak voorbij komen: “Je moet zorgen dat je zichtbaar bent. Dat je gezien wordt. Zichtbaar zijn is belangrijk.”

En ja, dat is het ook. Zeker wanneer jij een impact wilt maken in het leven van heel veel mensen. Want als je niet gezien wordt, dan kunnen de mensen voor wie jij het verschil wilt maken jou niet vinden.

Alleen draait zichtbaarheid niet alleen om gezien worden. In mijn overtuiging draait zichtbaarheid veel meer om ‘zien’. Om het zien van jouw ideale klant. Mensen willen graag gezien worden. En wanneer jouw ideale klant zich gezien voelt, ziet ie jou vanzelf.

Deze andere manier van zichtbaarheid zoals die je misschien gewend bent, leg ik je uit in deze PowerMindset Podcast (aflevering #213). Hierdoor wordt je namelijk niet alleen makkelijker gezien door de juiste mensen, maar je hoeft ook NOOIT meer onzeker te zijn om jezelf te laten zien.

Podcast #212 – Alleen wanneer jij een match wordt met je verlangens, kan het Universum jou geven wat je wilt

Waarom gaat het bij de ene ondernemer allemaal zo makkelijk en is de andere ondernemer alleen maar aan het struggelen zonder dat het enig resultaat oplevert?

Een interessante vraag. En het antwoord is simpel: de ene ondernemer onderneemt vanuit vertrouwen. Heeft haar focus op wat ze wil bereiken. En is een match met alles wat zij wil bereiken.

En de andere ondernemer onderneemt vanuit onzekerheid en angst. Ze weet wel wat ze allemaal wil bereiken, maar ze is geen match met dit verlangen, omdat de onzekerheid, twijfels en angst nog overheersen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #212) vertel ik je hoe jij een match wordt met je verlangens. Zodat het Universum jou dit in jouw fysieke realiteit kan geven. En jij dus al jouw verlangens kan realiseren.

Podcast #211 – Je hoeft niet altijd veel te veranderen om veel te veranderen

Als je andere resultaten wilt, dan hoeft dat helemaal niet zo moeilijk te zijn als dat je misschien nu denkt.

Wil je bijvoorbeeld dat je funnel beter gaat lopen? Dan kan 1 kleine verandering daar al voor zorgen. Wil je meer tijd hebben om aan je bedrijf te werken? Dan kan dat vaak al met een kleine aanpassing in je dagelijkse routine. Wil je meer zelfvertrouwen? Dan kan 1 mindset shift hier al voor zorgen.

Ontdek in deze PowerMindset Podcast (aflevering #211)hoe je met hele kleine, simpele veranderingen al een heel ander resultaat kan krijgen. En hoe je dit kunt inzetten om met jouw bedrijf naar de next level te groeien.

Podcast #210 – Als je twijfelt of je wel goed bezig bent in het ondernemen

Er kunnen in het ondernemen weleens van die momenten zijn dat je je afvraagt of je wel goed bezig bent. Omdat het voor je gevoel allemaal zo moeizaam gaat. Omdat de klanten nog niet in de rij staan. Omdat je keihard werkt en het levert allemaal niks op. Of in ieder geval niet wat je had gehoopt.

Omdat ik hier vaak ondernemers over hoor twijfelen, heb ik deze PowerMindset Podcast (aflevering #210) hierover opgenomen.

Een must-listen als jij voelt dat jij hier voor iets groters bent. En heel graag een verschil wilt maken. Maar het ondernemen nog niet ervaart als fun en ease.

Want er is een manier waardoor jij wél alles gaat bereiken wat jij wilt met je bedrijf.

Podcast #209 – Ondernemen vanuit de juiste energie om de klanten aan te trekken die jij wilt

Als je op dit moment moeite hebt om de klanten aan te trekken die je wilt, dan zit er meestal iets nog niet helemaal goed in de energie vanuit waar jij aan het ondernemen bent.

De energie vanuit waar jij aan het ondernemen bent reflecteert namelijk jouw resultaten in je bedrijf.

Onderneem jij vanuit tekort of angst (bijvoorbeeld: zijn er wel genoeg klanten voor mij, wat als ze mij niet willen betalen, etc), dan zal je bedrijf nog niet zo goed lopen als dat je onderneemt vanuit volledig vertrouwen en de focus op de juiste klanten.

Het is belangrijk om heel specifiek te zijn in wie je wilt helpen. En bij welke klanten jij jouw beste werk kan doen. Om de best mogelijke resultaten te bereiken met jouw klant. En daardoor je impact enorm vergroot.

En daar gaat deze PowerMindset Podcast (aflevering #209) over. Over hoe je vanuit de juiste energie de klanten gaat aantrekken waar jij het allerliefste mee wilt werken. Zodat jij nóg meer impact gaat maken in deze wereld.

Let’s go!

Podcast #208 – Staat jouw deur wel helemaal open voor nieuwe klanten?

“Hoe kan ik meer klanten krijgen?”
Een vraag die menig ondernemer bezighoudt. Wat logisch is, want je wilt natuurlijk graag mensen helpen. Van betekenis zijn voor een ander. En geld verdienen met je bedrijf.

En dan blijkt in de praktijk dat het nog niet zo makkelijk is om steeds weer nieuwe klanten te krijgen. En dat het heel moeizaam gaat allemaal.

Waardoor je het gevoel kan hebben dat je het niet goed doet. En je je inmiddels afvraagt of het je ooit gaat lukken om een continue stroom aan klanten te krijgen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #208) deel ik een hele belangrijke factor met je waardoor de klanten nu niet komen, ook al doe je nog zo hard je best. En ook niet gaan komen, wanneer je dit niet shift.

Door deze shift te maken ga je namelijk wél de klanten krijgen die je wilt. En ook nog eens een stuk makkelijker.

Podcast #207 – Denken en doen als een echte ondernemer

De meeste ondernemers zijn ontzettend goed in hun vak, maar weten te weinig van het ondernemen. Ze willen heel graag mensen helpen. Maar ze voelen zich eigenlijk geen ondernemer. Wat ook niet zo gek is. Want dat leer je niet op school. En ook niet in de meeste vakopleidingen.

Maar er zit nogal een verschil in denken en doen vanuit je rol in je vakgebied (coach, tekstschrijver, trainer, etc).

En het denken en doen vanuit je rol als ondernemer.

En als je wilt groeien met je bedrijf en meer impact wilt maken, dan is het nodig om ook te denken en doen als een ondernemer.

Want vanuit je ondernemersrol neem je de acties die zorgen voor klanten. En omzet.

In deze PowerMindset Podcast neem ik je mee in de gedachten en acties van een echte ondernemer. Zodat jij ook kunt gaan denken als een ondernemer. En gaan handelen zoals een ondernemer zou doen.

Waardoor je vanuit jouw ondernemersrol de klanten kunt gaan krijgen die jij vanuit jouw rol in je vakgebied zo graag wilt helpen.

Podcast #206 – De enige juiste manier van ondernemen is de manier die bij jou past

Je kunt je soms best overweldigd voelen in het ondernemen. De een roept dat je het zo moet doen. De ander zegt weer dat je het beter anders kan doen. En weer een ander zegt dat dit de gouden formule is om klanten te krijgen.

En voor je het weet ben je van alles aan het doen, terwijl je voelt dat deze manier van ondernemen helemaal niet bij je past.

Het is goed om te weten dat er duizenden manieren zijn om te ondernemen, om klanten te krijgen. Maar er is er maar 1 de juiste.

En dat is de manier die bij JOU past. Waar jij je goed bij voelt. Die moeiteloos voelt. En waar je plezier in hebt.

Laat je niet gek maken door alles wat je voorbij ziet komen over hoe je zou moeten ondernemen. Maar ga jouw eigen manier ontdekken. Zodat je meer plezier en gemak ervaart in het ondernemen. En vanuit die energie moeiteloos de klanten aantrekt die bij je passen en waar jij het liefste mee werkt.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #206) help ik je om los te laten wat ‘ze’ allemaal zeggen. En te gaan ontdekken hoe jij zelf het liefste wilt ondernemen.

Podcast #205 – MoneyMindset: Hoe is jouw relatie met geld?

Veel ondernemers hebben moeite om (veel) geld te verdienen met hun bedrijf. Eén van de belangrijkste oorzaken hiervan is dat hun moneymindset nog niet helemaal goed zit.

Daarom neem ik je in deze PowerMindset Podcast mee in het versterken van jouw moneymindset.

Een belangrijke factor bij het ervaren van tekort of overvloed van geld, is jouw huidige relatie met geld.

Is geld iets wat je maar vanzelfsprekend vindt? Of waardeer je elke cent die je ontvangt en elke cent die je uitgeeft?

Is geld iets wat je zorgen geeft? Of WEET je dat er altijd meer dan genoeg geld voor je zal zijn?

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #205) geef ik je tips om je relatie met geld te verbeteren. Zodat het geld vanuit overvloed naar je toe kan stromen.

Podcast #204 – Wanneer je genoegen neemt met minder, zul je nooit meer krijgen

Vanuit een soort van veiligheid nemen we van nature al snel genoegen met minder.

“Al heb ik maar 2 nieuwe klanten deze maand”, terwijl je er het liefst 20 wil.

“Al val ik maar 5 kilo af”, terwijl je er het liefst 10 af wil.

“Al heb ik maar € 1.000,- omzet deze maand”, terwijl je weet dat je het daar niet mee gaat redden om rond te komen.

“Al kan ik maar een uurtje aan mijn bedrijf werken vandaag tussen alle bedrijven door”, terwijl je er het liefst 8 uur aan wilt werken die dag omdat je heel graag wilt groeien met je bedrijf.

Op het moment dat jij uitzend dat je tevreden bent met minder, dan krijg je ook minder. Want het Universum geeft jou waar je om vraagt.

Wanneer je dus méér wilt, is het tijd om niet meer te settelen voor minder, maar om te gaan staan voor meer. Voor datgene wat je écht wilt, en niet meer genoegen te nemen met minder, omdat dat nou eenmaal realistischer lijkt op dit moment.

Kom op voor jezelf. En kies voor wat jij écht wilt. Want dan is dat wat je gaat krijgen.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #204) vertel ik je hoe je je Mindset hierin kan shiften, zodat je vol vertrouwen gaat verlangen naar dat wat jij werkelijk wilt. En dit ook gaat krijgen.

Podcast #203 – Laat die Powervrouw in jou eruit

Je voelt wel dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit. Je houdt jezelf veel te klein en diep van binnen weet je dat ook wel.

Terwijl ondertussen die Powervrouw die in jou verscholen zit, staat te trappelen om eruit te komen. Die staat namelijk te popelen om te verschijnen. Alleen kan ze er niet uit, omdat jij de deuren nog dicht houdt voor haar om eruit te komen.

Tijd om die Powervrouw in jou naar buiten te laten komen. En om vol vertrouwen te gaan staan voor wat je te bieden hebt. Want dán kun jij de impact maken waarvoor je hier werkelijk bent. En dán gaat jouw bedrijf groeien.

In deze PowerMindset Podcast help ik je om die Powervrouw in jou – die al staat te trappelen – er nu eindelijk uit te laten komen.

Podcast #202 – Eerst ZIJN, dan hebben

Eerst ZIJN, dan hebben. Een uitspraak die je misschien al weleens voorbij hebt zien komen. En anders vertel ik je hier graag meer over.

Want er zit namelijk een hele belangrijke boodschap in deze uitspraak, wanneer jij met je bedrijf naar een volgend level in je ondernemerschap wilt groeien.

Het betekent namelijk dat je eerst de persoon moet worden die al is waar jij naartoe wilt. En die al heeft wat jij wilt hebben.

Wanneer jij namelijk in de identiteit stapt van de persoon die al daar is waar jij wilt zijn, dan kan het niet anders dan dat het Universum dat matcht met jouw verlangen.

En vanuit de persoon die daar mentaal al is, ga je in het nu ook denken en handelen als die persoon. Waardoor het onvermijdelijk is dat jij gaat bereiken wat je wilt. En krijgt waar je naar verlangt.

In deze PowerMindset Podcast (aflevering #202) vertel ik je hoe je eerst die persoon kunt worden die je moet zijn. En hoe je vervolgens gaat bereiken en gaat krijgen wat je wilt.

Podcast #201 – Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het Universum is er ook voor jou

Het Universum is er voor iedereen. Ook voor jou. Al kan dat soms weleens even niet zo voelen. Omdat je vaak niet krijgt wat je wilt, terwijl je wel je verlangen hebt uitgezonden. Of omdat het voor je gevoel allemaal zo moeizaam gaat in het ondernemen; het krijgen van klanten en het verdienen van geld met je bedrijf.

Terwijl het Universum altijd heel goed weet wat jij wilt, kan het Universum jou dit niet altijd brengen.

Het Universum kan het jou namelijk niet geven als jij nog niet voor de volle 100% gelooft dát het naar je toe gaat komen.

Misschien ben je nog teveel bezig met ‘hoe’ die klanten dan gaan komen. Of twijfel je nog aan jezelf of je wel goed genoeg bent. Of je het wel waard bent. Of mensen jou dit bedrag wel gaan betalen.

Wanneer je nog bepaalde blokkades, onzekerheden, twijfels of angsten hebt, kan het Universum jou niet geven waar je om vraagt.

Want vanuit deze lage vibratie kan het Universum je alleen maar meer geven op deze lage vibratie.

En aan de andere kant: vanuit een hoge vibratie, kan het Universum niet anders, dan jou meer geven wat matcht op deze hoge vibratie.

Het Universum matcht namelijk altijd met de vibratie die jij uitzendt.

Het maakt dus niet uit wie je bent of wat je doet, het gaat erom hoe jij erin staat. Hoe jouw Mindset is. En of je voor de volle 100% vertrouwt dat wat jij verlangt gebeurt.

Want dan kan het Universum jou brengen waar je naar verlangt.

In deze PowerMindset Podcast (podcast#201) ontdek je hoe je door de Wet van Aantrekking bewust toe te passen, alles kunt krijgen waar je naar verlangt.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.