Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

De Power in You Podcast
Meer inspirerende podcasts? Luister ze allemaal op Spotify!

Podcast #16 – Er zijn al zoveel coaches
Ja, er zijn al zoveel coaches, maar dat zegt helemaal NIKS over wat jij kunt gaan bereiken met je praktijk. Want wat jij kunt bereiken, dat ligt niet aan het aantal coaches dat er is, maar dat ligt bij jouzelf. Aan wat jij ervoor doet en ervoor over hebt om jouw praktijk écht van de grond te krijgen. Luister in podcast #16 hoe je ervoor kunt zorgen dat het feit dat er al zoveel coaches zijn, geen belemmering hoeft te zijn bij het opbouwen en laten groeien van jouw praktijk.

Podcast #23 – Wat is jouw favoriete excuus om de volgende stappen met je praktijk steeds weer uit te stellen?
Er zijn zoveel excuses te bedenken om de volgende stap steeds weer uit te stellen. En we doen het op z’n tijd allemaal weleens. Maar, o, wat houdt dit ondernemers tegen om te groeien. Luister daarom in podcast #23 hoe jij vanaf vandaag kunt afrekenen met het steeds weer bedenken van nieuwe excuses. Zodat je praktijk nu écht goed van de grond kan gaan komen.

Podcast #29 – Waarom je niet naar anderen moet luisteren als het gaat om jouw bedrijf
Je kent deze uitspraken vast wel: “Zou je dat nou wel doen?” “Is daar wel genoeg werk in te vinden?” “Denk je dat mensen jou dat gaan betalen?” Een greep uit de ‘goedbedoelde’ tips en adviezen van mensen die het beste met je voor hebben, maar waar je als ondernemer helemaal niks aan hebt. Sterker nog, ze kunnen je juist enorm tegenhouden bij het opbouwen van je praktijk. Luister in podcast #29 hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je gewoon je eigen ding kan gaan doen.

Podcast #33Hoe je de stap maakt van Hobby coach naar Ondernemende coach
Op het moment dat meer wilt met je praktijk dan het er een beetje bij doen en af en toe een klant, is het nodig om te gaan ondernemen. En om de overstap te maken van hobby coach naar ondernemende coach. In deze podcast #33 vertel ik je hoe je dit doet. Zodat jij straks voor heel veel mensen het verschil kan gaan maken. En er ook nog (meer dan) genoeg inkomen mee verdient.

Podcast #41 – Mensen kiezen jou om jou
Je hoeft je niet langer druk te maken om wat een ander van je denkt. En je aan te passen aan anderen. Of aan wat hoort. Want mensen hebben liever iemand die zichzelf is. Klanten kiezen jou om jou. Om wie jij bent. Om wat jij uitstraalt. En om de boodschap die jij deelt. Laat je in deze podcast inspireren hoe jij steeds meer jezelf kan zijn. Ook binnen het ondernemen. Zodat jij de mensen kunt gaan aantrekken die jij het liefste wilt helpen.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.