Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Welke vragen heb je over het opbouwen van je praktijk?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Je hoeft niet alles alleen te doen...

Het is nogal wat, hè? Begin je een eigen praktijk, omdat je graag mensen wilt helpen met je coaching, ben je ineens ook ondernemer. En moet je ineens iets met zichtbaarheid, een weggever, e-mailmarketing, een ideale klant, funnels en verkopen. Maar wat precies??? En hoe???

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Ik heb mezelf als nuchtere Volendamse – die als één van de weinige Volendammers niet mooi kan zingen😊 – volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach.

Ook ik had de eerste jaren geen idee wat er allemaal bij het ondernemen kwam kijken. Ik begon gewoon. Naast mijn baan in loondienst toen nog. Totdat ik op een gegeven moment heel sterk voelde dat ik meer uit mijn praktijk wilde halen. En ik erachter kwam dat er bij het écht goed van de grond krijgen van een eigen praktijk, wel even wat meer kwam kijken dan een Kamer van Koophandel inschrijving, een mooie website, visitekaartjes en een Facebookpagina. 

Daarom ben ik me vanaf dat moment volledig gaan storten op de wereld van het ondernemen. Ik volgde talloze trainingen en coaching op het gebied van ondernemen, marketing, copywriting, funnels, verkopen en webpsychologie. Waardoor ik jou nu antwoord kan geven op al jouw vragen over het ondernemen en het krijgen van klanten in je praktijk.

Wendy Koning - OndernemersCoach

Ben je erbij?

Op vrijdag 14 februari (jaja, de dag van de liefde…) om 09.00 uur beantwoord ik alle vragen over het ondernemen en het krijgen van klanten. Deelname is gratis.

50%

Superleuk dat je meedoet met de
Live Ondernemers Q&A voor Coaches

Waar kan ik de bevestiging en praktische informatie naartoe sturen?

Wendy Koning

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.