Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Logo Power in You

Ondernemersprogramma voor Coaches

‘Op en top Ondernemer’

Leer denken en doen als een échte ondernemer,
zet je praktijk goed op de kaart en trek de klanten aan die jij het liefste wilt

Dit tijdelijke aanbod verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Stel je voor: je hebt een goedlopende praktijk met meer dan genoeg geweldige klanten. Je haalt je inkomen uit je praktijk. En je doet elke dag wat je het allerliefste doet en waar je goed in bent. En nog mooier: je doet het helemaal op de manier zoals jij dat wilt en die bij jou past. 

En dat alleen omdat je jezelf naast coach ook serieus neemt als ondernemer. En geen enkele situatie meer uit de weg gaat om van jouw praktijk een succes te maken.

Pas als jij je ondernemer voelt en jezelf ziet als een ondernemer, dan bén je ondernemer. En als jij ondernemer bent, kan jouw praktijk ook pas serieus gaan groeien. Zodat je meer klanten kunt helpen, meer inkomen krijgt en meer vrijheid.

Klinkt goed? Lees verder.

Wendy is een hele betrokken, inspirerende en motiverende ondernemerscoach met zeer veel kennis op het gebied van mindset en (online) ondernemen. Ook vind ik het bewonderenswaardig hoe zij op haar eigen manier een online traject toch héél persoonlijk maakt. Daarin is zij voor mij ook echt een voorbeeld.

Ik raad het iedere (startende) coach aan om haar 4 maanden training te volgen, want nu kan ik vol zelfvertrouwen zeggen dat ik niet alleen een goede coach ben, maar ook een échte ondernemer! En dat is een absolute “must” voor ondernemen met veel plezier en een succesvol bedrijf!
Corine van der Schouw,
Conversiestoornis Coach

Wil je wel, maar kom je niet vooruit?

Je bent lifecoach, kindercoach, jongerencoach, voedingscoach, vitaalcoach, NLP coach, burn-out coach, of in welke branche je ook zit. Je hebt een geweldige dienst te bieden. Je weet dat je daarmee een verschil kan maken. De wereld een stukje mooier maakt. 

Je wilt het liefst een verschil maken in het leven van jouw ideale klanten. En (meer dan) voldoende inkomen halen uit je praktijk. Je weet dat je het kan. Dat je goed bent in je vak (ook al laat je interne kritische panel – die vervelende stemmen in je hoofd – je daar soms aan twijfelen). 

Alleen lukt het je maar niet om je praktijk van de grond te krijgen.
Tenminste: niet zoals je zou willen.

Veel coaches lukt het maar niet om hun praktijk van de grond te krijgen. Herkenbaar?

Ondanks alles ben je over het algemeen gerust wel lekker bezig met je praktijk. Alleen:

Voor veel coaches is dit een steeds terugkerende innerlijke strijd met zichzelf. Laat staan dat ze daadwerkelijk de stappen zetten die nodig zijn om verder te komen met hun praktijk. Ja, soms zetten ze de eerste paar stappen, maar als het weer even lastig wordt, dan kiezen ze toch weer voor de makkelijke weg: uitstellen, vermijden of ze geven het helemaal maar op.

Zo jammer…

…want als coach heb je zoiets moois te bieden.

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier die ervoor zorgt dat je wél steeds de juiste stappen gaat en blijft zetten die nodig zijn om van jouw praktijk een succes te maken. Zonder dat je elke keer weer nieuwe excuses bedenkt, omdat je je bijvoorbeeld nog wat onzeker voelt.

“Hoe dan”, vraag je je nu waarschijnlijk af. Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Alle succesvolle ondernemers hebben één ding gemeen: de juiste Mindset. Ze denken als een ondernemer. Ze voelen zich ondernemer. Ze zien zichzelf als ondernemer. Ze doen als een ondernemer. En ze zijn van top tot teen ondernemer. Waardoor ze elke keer de stappen zetten die nodig zijn, no matter what.

Het goede nieuws is dat jij dit ook kunt bereiken. Namelijk met mijn 6-maanden programma ‘Op en top Ondernemer’.

Ik voel me niet alleen als persoon krachtiger en zelfverzekerder, ook als ondernemer. Ik sta zoveel positiever en dankbaarder in het leven. Ik ben er echt van overtuigd dat ik een keuze heb, altijd. Dat ik mijn leven zo kan maken zoals ik dat zelf wil, gewoon door erin te geloven en ernaar te handelen. Dat geeft zoveel rust en vrijheid! Ook wanneer ik een onzeker moment heb, stap ik er sneller uit. Jij hebt mij echt geleerd gedachten de herkennen, erkennen en vervolgens de actie te ondernemen die ik wil.
Marijke van Wolfswinkel-Donker,
Leerkracht/leercoach

Stel je eens voor…

En ook: Dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van de omstandigheden of van andere mensen om voor de volle 100% te gaan voor wat jij het liefste wilt met je praktijk.

Hoe ga je dit bereiken?

Je hebt misschien al wat dingen geprobeerd om verder te komen met je praktijk, (zelfhulp) boeken gelezen, overal gratis e-books gedownload, diverse (gratis) webinars, challenges en trainingen gevolgd, maar nergens kwam je écht veel verder mee. Ja, misschien een paar stappen, maar al snel bleek in de praktijk dat er nog veel meer bij het ondernemen komt kijken.

Je mist gewoon nog de juiste kennis en vaardigheden om je praktijk écht goed op de kaart te zetten. En om te denken en doen als een échte ondernemer.

Al heb je nog niks van dit alles geprobeerd… ook dan heb ik goed nieuws: je hoeft niet al die dingen te doorstaan die vele andere ondernemende coaches (inclusief ikzelf) al voor jou hebben doorgemaakt. 

Lees verder…

Dit is je grootste ‘obstakel’

De meeste coaches beginnen hun praktijk vanuit een passie, een interesse of een opleiding. Ze schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel, laten visitekaartjes en een website maken. En zijn er helemaal klaar voor om te beginnen.

En dat begint het: ondernemen.

Al snel wordt duidelijk dat een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het hebben van een website en visitekaartjes, niet automatisch betekent dat de klanten gelijk in de rij staan. En dit betekent ook niet dat je gelijk ondernemer bent.

En daar gaat het vaak mis. Want als je geen ondernemer bent, dan is het meer een hobby. Dan is het iets wat je ‘erbij’ doet. En begrijp me niet verkeerd, een hobby is hartstikke leuk. 

Maar als je écht iets van je praktijk wilt maken, als je veel mensen wilt helpen met jouw coaching, (meer dan) genoeg inkomen wilt verdienen en meer vrijheid wilt hebben, dan is er meer voor nodig dan een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, visitekaartjes en een website.

Want om een serieus bedrijf te maken van je praktijk, is het nodig om je op en top ondernemer te voelen. En om op en top ondernemer te zijn.
Maar hoe?

De oplossing: leer ondernemen en creëer de juiste OndernemersMindset

Tijdens mijn programma ‘Op en top Ondernemer’ werk je samen met maximaal negen andere coaches onder mijn persoonlijke begeleiding 6 maanden aan jouw groei als ondernemer. Je leert denken, voelen, kijken en doen als een échte ondernemer. 

Daarnaast ga je aan de slag met de groei van je praktijk. Want ik ben er 6 maanden lang elke dag voor jou om je te helpen stap voor stap je praktijk écht goed op de kaart te zetten. 

Een mooie bijkomstigheid van mijn programma is, dat de Mindset die je creëert ook doorwerkt in je persoonlijke leven. En in jouw communicatie met (potentiële) klanten, waardoor je ook nog eens een stuk makkelijker klanten krijgt. Een win-win-win-situatie dus. En daar hou ik van.

Het meest complete Ondernemersprogramma dat er is voor ambitieuze en gedreven coaches

Mijn programma ‘Op en top Ondernemer’ is een gecombineerd online en offline coachprogramma met mijn dagelijkse persoonlijke begeleiding. Je krijgt hierin mijn jarenlange ervaring als NLP Coach & Trainer en als ondernemer. En mijn uitgebreide kennis over Mindset, NLP, persoonlijke ontwikkeling, online marketing, copywriting, webpsychologie, verkopen en ondernemen.

Je ontvangt in deze zes maanden heel veel inzichten, kennis, tips, zetjes in de juiste richting, prikkelende vragen en praktische opdrachten en technieken die gemakkelijk zijn toe te passen in je dagelijkse leven. En die je steeds naar de volgende groeifase helpen. 

Het mooie is dat je het niet alleen hoeft te doen. Want ik ben er voor je om je elke keer in de juiste richting te helpen. En persoonlijk met je mee te denken over de stappen die jij op dat moment het beste kunt nemen. 

Zodat je straks vol zelfvertrouwen en daadkracht je praktijk opbouwt en je praktijk blijvend kunt laten groeien. En daardoor alles met je praktijk gaat bereiken wat je voor ogen hebt. En helemaal op de manier zoals jij dat zelf het liefste wilt.

De PowerMindset voor Ondernemers

Al mijn kennis en ervaring over Mindset heb ik samengebracht in mijn eigen methode: De PowerMindset voor Ondernemers.

De PowerMindset bestaat uit 7 bouwstenen die alles bevatten om als ondernemer persoonlijk- én zakelijk te groeien. Mindset is immers dé basis voor alles wat je in je leven en met je praktijk bereikt.

Zonder de juiste Mindset ga je namelijk niet de stappen zijn die nodig zijn.

De PowerMindset leert je stap voor stap om de juiste OndernemersMindset te creëren. En je zelfvertrouwen en daadkracht als ondernemer te versterken. Waardoor je makkelijker de juiste stappen zet (en blijft zetten) om van jouw praktijk een succes te maken.

Alle 7 bouwstenen leer je in de online Mindset training van het programma ‘Op en top Ondernemer’.

Daarnaast vind je in de uitgebreide ‘Kennisbank Op en top Ondernemer’, waar jij als deelnemer exclusief toegang toe krijgt, alle trainingen die je nodig hebt om stap voor stap je praktijk van de grond te krijgen. 

Zes maanden lang ben ik er voor jou. Om van jou een op-en-top ondernemer te maken. En elke keer met je mee te denken welke volgende stappen jij op dat moment het beste kunt zetten met je praktijk. Van het begin tot het eind. Met vanaf dag 1 gelijk praktische en concrete tips die direct een positief effect hebben op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en op die van je praktijk.

Het één kan immers niet zonder het ander in het ondernemen.

De training heeft mij onwijs veel opgeleverd. Ik dacht dat ik al een aardig eindje op weg was met mijn persoonlijke ontwikkeling. Maar daar zijn ondertussen zo veel informatie, tools en tips bijgekomen. Ik bezit nu een enorme gereedschapskist aan kennis zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, marketing als alle informatie die nodig is om een krachtige onderneemster te zijn.

Doordat ik de training heb gevolgd kan ik mijn potentiele klanten een gigantische waarde aan informatie, tips en tools bieden. Zelf sta ik nóg sterker in mijn schoenen en heb ik bepaalde overtuigingen kunnen omdenken om hier geen belemmering van te ervaren in het ondernemen.

Wendy belooft je zilver maar je krijgt goud. Ik kan niet omschrijven hoeveel mij dit heeft gegeven. Ik heb nu een ijzersterke basis vanwaar ik verder kan gaan bouwen.
Wendy je bent een topper!!!
Jenny Fielt,
Succes Coach & Mindset Trainer

Hoe is het programma opgebouwd?

Met de online Mindset trainingen en de bijbehorende opdrachten – die voor je klaar staan in mijn PowerMindset Academie waar je direct na je aanmelding toegang toe krijgt – bouw je stap voor stap aan de juiste OndernemersMindset. Deze lessen en opdrachten zijn life changing. Niet alleen voor de groei van je praktijk, maar ook in je persoonlijke leven. En je kunt de technieken die je leert ook toepassen in je eigen coaching (weer een mooie win-win-win). 

Naast de Mindset training, krijg je ook direct na je aanmelding toegang tot mijn kennisbank ‘Op en top Ondernemer’. In deze kennisbank vind je alle ondernemerstrainingen die je nodig hebt om met de juiste kennis en de juiste stappen je praktijk goed neer te zetten.

Dit zijn bijvoorbeeld trainingen over je ideale klant écht goed helder krijgen, een geweldig aanbod neerzetten, een aantrekkelijke weggever maken, goedwerkende funnels (strategieën) ontwikkelen, copywriting (het schrijven van goede (verkoop)teksten), succesvol verkopen en opvolging geven na een verkoopgesprek.

Kortom: alles wat er bij het neerzetten van een goedlopende praktijk komt kijken.

Doordat alle bovengenoemde lessen online staan, heb je de vrijheid om deze in je eigen tijd, plaats en tempo te volgen. Zo kun je dus waar en wanneer je maar wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw groei als ondernemer en aan de groei van je praktijk. 

Elke week heb je de mogelijkheid om me tijdens de online Coach Calls je vragen te stellen over het ondernemen en denk ik graag met je mee wat voor jou persoonlijk op dat moment de beste stap is om te nemen. 

Ook is er elke twee maanden een Live dag waarin we nóg meer de verdieping in gaan met je persoonlijke- en zakelijke groei en ontwikkeling. De datums van deze Live dagen vind je verderop.

Persoonlijke begeleiding en support vind ik enorm belangrijk. Dit is iets wat ik zelf enorm heb gemist bij het volgen van (online) coachprogramma’s. Het helpt je om gemotiveerd te blijven. Om op elk moment je vragen te kunnen stellen, waardoor je niet meer alles zelf hoeft uit te zoeken. En waardoor je het maximale resultaat uit het programma haalt. Je doet immers niet voor niks mee. 

En dat is dan ook precies waar ik voor sta met mijn programma: dat jij het maximale eruit haalt. Voor jezelf én voor je praktijk. 

Daarom kunnen er ook maar maximaal 10 coaches meedoen met het programma.

Ik raad de training ook aan andere ondernemers aan, want het legt een hele goede basis om vanuit te kunnen groeien. Buiten de geweldige training vind ik de coach calls en input van anderen in de groep heel erg fijn. Je leert van elkaar, helpt elkaar. Dat is heel fijn, omdat je als ondernemer toch ook veel alleen opereert.
Lilian Peters,
Gezondheidscoach

Online PowerMindset training voor Ondernemers

PowerMindset training voor Ondernemers

De 9 online modules van de Mindset training

Module 1

Een goede Start


Alles wat je gaat helpen om het maximale resultaat uit deze training te halen leer je in deze eerste Module. Ook zet je hier gelijk dé basis neer voor alles wat je in je leven nog wilt bereiken. Deze nieuwe basishouding heeft gelijk al een positieve invloed op jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling.

Module 2

Omgaan met onzekerheid

Je leert hoe je kunt omgaan met afwijzing van potentiële klanten, de mening en kritiek van andere mensen, (faal)angst, perfectionisme en wat andere mensen van je denken. Ook ga je werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Module 3

De kracht van Mindset

Je ontdekt hoe je elk moment van de dag voor de gek wordt gehouden door je eigen brein. Je leert jouw eigen brein slim te beïnvloeden om sneller en betere resultaten te behalen. En je gaat aan de slag met jouw Mindset over verkopen en het vragen van de juiste tarieven.

Module 4

De regie nemen over je gedachten

Je leert hoe je weer zelf de leiding neemt over jouw interne dialoog (je weet wel, die gesprekken die je de hele dag met jezelf voert). Je gaat leren omdenken en je traint jezelf hierin. En je ontdekt 16 verschillende manieren om dat eeuwige gepieker op elk gewenst moment snel te stoppen. Ook 's avonds in bed.

Module 5

Je emoties onder controle

Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van jouw emoties. Denk aan angst, stress, zenuwen, teleurstelling, frustratie. Want ik ga je leren hoe je snel in een andere, betere stemming komt. Zodat je jezelf vol zelfvertrouwen en daadkracht op elk moment kunt herpakken. En altijd de volgende stap kunt blijven zetten met je bedrijf.

Module 6

Overtuigingen aanpakken

We gaan de diepte in. Want overtuigingen sturen - op onbewust niveau - alles wat je doet. Je gaat afrekenen met oude overtuigingen die je toch alleen maar afremmen en belemmeren. En je gaat nieuwe, bekrachtigende overtuigingen installeren die je wél verder helpen. Daarnaast ontdek je jouw kernwaarden als ondernemer.

Module 7

Grenzen bewaken en Comfortzone vergroten

Je gaat je persoonlijke grenzen beter leren bewaken. Door makkelijker 'Nee' te zeggen. Je kostbare tijd en energie beter te verdelen. En de dingen los te laten die je nog in de weg zitten. Ook ga je stap voor stap je Comfortzone vergroten. Want Succes en groei liggen - zoals je wellicht al weet - buiten je Comfortzone.

Module 8

Van Doel naar Resultaat

Eerst zet je jouw dromen, wensen en verlangens om in concrete doelen. Vervolgens leer je hoe je jouw doelen ook daadwerkelijk gaat bereiken. Je leert wat essentieel is bij het stellen van je doelen. Hoe je de verschillende uitdagingen onderweg trotseert. En hoe je gemotiveerd blijft onderweg. Ook op de momenten dat het even niet vanzelf gaat.

Module 9

Tot slot

In de laatste module geef ik je nog een aantal waardevolle BonusTips en Inzichten die je helpen om de dingen die je tijdens de training hebt geleerd ook op de langere termijn blijvend te veranderen. Zodat je kunt blijven groeien als ondernemer. En daardoor ook met je bedrijf. Zodat je alles gaat bereiken wat je diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf.

Kennisbank 'Op en top Ondernemer'

In de rijkgevulde Kennisbank ‘Op en top Ondernemer’ heb je toegang tot alle onderdelen die bij het ondernemen komen kijken. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt voor je praktijk op 1 plek. En hoef je je informatie en kennis niet meer op allerlei verschillende plekken te zoeken.

Denk bijvoorbeeld aan het goed in kaart brengen je ideale klant, een aantrekkelijke weggever maken, een passend aanbod creëren voor jouw klant, hoe je de juiste mensen kunt aanspreken, hoe je een verkoopgesprek opbouwt en hoe je omgaat met bezwaren van een potentiële klant. 

Ook vind je er verschillende trainingen over de praktische zaken die bij het ondernemen komen kijken. Zoals: wat zet je op je website, welke programma’s heb je nodig, wat zet je op je Facebookpagina, hoe werkt Facebook adverteren, hoe werkt een e-mailprogramma. En nog veel meer.

Daarnaast heb je 26 weken lang elke week de gelegenheid om bij de gezamenlijke Coach Calls al je vragen aan mij te stellen over de stappen waar jij mee bezig bent voor je praktijk. En denk ik elke keer met je mee welke volgende stap jij het beste kunt nemen.  

ondernemen-coach-training-wendy-koning

De voordelen van deze gecombineerde online/offline training

De online ondernemers lessen volg je op je eigen tempo en op de plek en het moment dat voor jou het beste uitkomt. Dit zorgt niet alleen voor heel veel flexibiliteit, maar het scheelt je ook nog eens een hoop extra reistijd en reiskosten. 

Elke week heb je toegang tot mij persoonlijk in de wekelijkse Coach Calls voor het stellen van je vragen, om met mij te sparren en het delen van je uitdagingen.

In de speciale besloten Facebookgroep van het programma ben ik er 5 dagen per week voor je om antwoord te geven op je vragen, om met je mee te denken en om je de support te geven die je nodig hebt. Ook kun je er sparren met gelijkgestemde mede-deelnemers die ook het programma volgen. En dus net zo gedreven zijn als jij. Heel waardevol!

Tijdens de drie Live-dagen gaan we samen nóg een paar stappen verder en dieper in in jouw ondernemersproces. En ga je na afloop bruisend van energie en met nieuwe plannen en ideeën voor je praktijk weer naar huis.

Simpel en praktisch

Misschien denk je dat het ondernemen heel lastig is. Je wilt als coach immers gewoon graag mensen helpen met je coaching. En daar is nu juist het stuk ondernemen voor nodig. Want hoe krijg je anders klanten?

Het goede nieuws is dat ondernemen te leren is. En met de juiste kennis en begeleiding is het zelfs best simpel. 

Helemaal als je nagaat dat jij in zes maanden het beste van het beste krijgt uit alle trainingen en coaching die ik de afgelopen jaren heb gevolgd over het ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. En uit al mijn ervaringen als NLP Trainer en OndernemersCoach.

Natuurlijk moet je er zelf wel wat voor doen. Ik kan het je leren. Maar ik kan het natuurlijk niet voor je doen. Het is een proces. Een proces van uitdagingen en confrontaties met jezelf. 

Maar vooral een proces met heel veel positieve veranderingen en groei. En we doen het zo simpel en praktisch mogelijk, zodat je het stukje bij beetje kunt inpassen in jouw persoonlijke ondernemersproces. En bij het opbouwen en laten groeien van je praktijk.

Met de opdrachten die je tijdens de Mindset training krijgt, train je jezelf om oude patronen te veranderen en jezelf nieuwe patronen aan te leren, zodat het ondernemen je steeds gemakkelijker afgaat en je – ook na het programma – blijvend de gewenste resultaten blijft behalen.

Dankzij de ondernemerstrainingen in de kennisbank hoef je nooit meer aan jezelf te twijfelen of je wel de juiste stappen zet met je praktijk. En hoef je niet alles zelf te gaan uitzoeken. Want in de kennisbank vind je alles wat nodig is om jouw praktijk op de kaart te zetten.

En ja: de meeste veranderingen kosten tijd en energie. Een échte Ondernemer ben je niet van de een op andere dag. Je Mindset verander je niet ‘even’. En het ondernemen leer je niet in 1 week. Maar ik kan je uit naam van de deelnemers die jou voorgingen vertellen, dat deze zes maanden een investering zijn in de rest van je persoonlijke- en je zakelijke leven

En je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er voor je om jou hier persoonlijk bij te helpen; stap voor stap. Zodat jij vanaf nu alles uit je praktijk gaat halen wat je wilt. En helemaal op de manier zoals jij dat wilt.

Wat jij in de eerste twee maanden van de training al kunt bereiken

In de training worden in korte tijd al hele mooie en grote stappen gemaakt door de deelnemers. Zowel stappen in hun persoonlijke ontwikkeling als met hun praktijk.  

Neem dit niet alleen van mij aan, maar laat je meevoeren in een stukje van het proces van deze deelnemers in hun eerste twee maanden:

“IK WOU DAT IEMAND MIJ TOEN DE TIJD DIT GELEERD HAD!!!!! Weer zo’n kwartje. En de tips hangen in de wc.”

“Ik ben vandaag zomaar een fysiopraktijk binnengestapt. Ik gaf mezelf geen moment om na te denken… gewoon doen dacht ik… Ik vul mijn succeslijst weer aan.”

“Die foto die ik vandaag plaatste… had ik anders nooit gedaan…sta er prachtig op…ahum…. Ik had nog een andere, maar die was zo gemaakt. Maar het waren mijn eigen gedachtes die me gek maakten… wie zegt dat zij denken ‘jeetje wat staat zij er idioot op/ . En toen dacht ik wat kan er mislukken? Nou niets! Dus druk op de knop.”

“Les 5 Perfectionisme: OMG, dit sluit zo aan bij mij dat ik er stil van word. Daarom gebeurt er dus niets verder dan in mijn hoofd, daarom kwam ik nooit verder (lees je het? “kwam”).

Les 8: Er vallen heel veel kwartjes en wat is dit pijnlijk en mooi om dit alles te ontdekken over mijzelf, dank je wel!!!!!!

“ow… de goed is goed genoeg die kom ik nu wel veel tegen… ik heb berichten ingepland voor fb, maar ik blijf nadenken dit kan beter en dat kan beter…. Nee goed is goed genoeg, blijf er vanaf!”

“Ik werd wakker met een unheimlich gevoel: Waar ben ik aan begonnen? Maar toen bedacht ik mij: NEEM DE STAP EN DAARNA DE VOLGENDE STAP EN DAARNA WEER EEN STAP.”

“Ik laat me niet meer zo sterk meer van mijn stuk brengen, ik heb een geweldig bedrijf!!! Ik heb zelfvertrouwen en ben niet meer bang.”

“Ik ben zoooo dankbaar! Dankbaar dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen. Dankbaar dat ik een mega fout heb gemaakt (prive) en dat ik daar helemaal niet meer mee zit! Dankbaar dat ik een facebook bericht kan posten zonder het eerst nog 10 keer te lezen! Ja er is veel verandert!”

“Ik hang nu vol trots mijn flyer op in de supermarkt ipv gebukt en bijna met bivakmuts op.”

“De training werkt ook aan je assertiviteit heb ik gemerkt vanmiddag…”

“Ik heb les 16 gedaan, ik kwam op 8 angsten wat betreft het ondernemen. Ik werd er behoorlijk verdrietig van, maar gaandeweg de les, begreep ik dat het allemaal in mijn hoofd zit. En als het alleen in mijn hoofd zit, dan kan ik ook groene gedachten in mijn hoofd zetten. Ik ben absoluut goed genoeg en iedereen zit op mij te wachten, maar ze hebben me nog niet gevonden. Angst is een illusie.”

“Hey… ik heb helemaal geen last van vakantiestress. Heel relaxed alles in de auto gezet en nu rustig aan het schoonmaken. Ik denk dat ik tijd overhoud vandaag! Het is zo ontzettend rustig dat ik mij af ga vragen of we niet wat vergeten zijn….apart hoor”

“Na een pittig reisje zijn we gister in zuid tirol aangekomen. Mijn man verbaasde zich erover hoe rustig ik bleef… hahaha ja waar de training al niet goed voor is.”

“Ik heb een nieuwe mindset: In alles ben ik succesvol. Natuurlijk heb ik mijn kritische panel nog steeds, maar dan denk ik:”oh joepie, daar is ie weer en vervolgens DOEI”

“Ik ben trots op mezelf!!!”

“Ik heb besloten dat ik mijn passie ga leven.”

En dit is wat jij ook in slechts twee maanden al kunt bereiken, hè…
Laat staan waar jij en je praktijk na vier maanden training staan.

training-ondernemers-groei

Een zinvolle investering

Dit is het meest complete Ondernemersprogramma dat er is op het gebied van persoonlijke- én zakelijke groei voor gedreven en ambitieuze coaches die écht iets van hun praktijk willen maken. 

En als je me niet gelooft, ga gerust op zoek.

Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling, zoals jij als coach vast al weet, sowieso altijd een waardevolle investering in jezelf. Én in je bedrijf. Want door jezelf te blijven ontwikkelen, groei je als persoon én als ondernemer. 

En als jij groeit, kan je bedrijf ook pas verder groeien. 

Vanaf dag 1 gaan we gelijk gericht aan de slag met de juiste stappen, waardoor je al heel snel de eerste positieve veranderingen merkt.

Dit is wat je krijgt:

En ook:

En niet te vergeten:

En dan had ik je dit nog niet verteld:

Lees hieronder wat Ida en Pauline hebben bereikt dankzij de training

Voordat ik me aanmeldde voor de training merkte ik dat ik het mezelf moest leren gunnen om zo’n bedrag in mezelf te investeren. Of mijn bedrijf het gunnen. Nu denk ik daar heel anders over en zie ik alleen maar dat mijn bedrijf en ik nu en in de toekomst nog veel trainingen nodig hebben om maar weer verder te komen. Het is echt een investering.

De training heeft me heel veel opgeleverd. Zowel zakelijk als privé is het rustiger, ik reageer rustiger, ik zit er niet meer zo over in. Ik pieker niet of nauwelijks meer. Ik heb geen last meer van stemmetjes die mij naar beneden willen halen.

In mijn coaching ben ik enorm gegroeid. Alles wat ik geleerd heb over emoties, gedachtes, maar ook overtuigingen en zelfs dingen op identiteit herken ik bij mijn klanten waar ik ze dan echt mee kan helpen. Ik merk echt dat dit een meerwaarde voor mijn coaching is.

Ik ben nu echt zelfverzekerd. Daardoor kan ik er echt voor gaan. Staat niets me meer in de weg.

Ik heb leren niet in te vullen voor een ander, dus daardoor hoef ik niet te oordelen. Mij maken ze niet zo snel meer bang. Ik zie overal nieuwe mogelijkheden.

Ik raad deze training vooral aan startende ondernemers aan of waar het bedrijf nog niet zo goed uit de grond is gekomen. Omdat je zelfverzekerd wordt ga je echt groeien en sta je er echt!

Wendy is geweldig om mee samen te werken. Ik ben erg blij dat ik mij dit gegund heb. Daardoor staat mijn bedrijf meteen al goed en vanuit hier kan het alleen nog maar beter gaan!
idastolk-uniekinvorm
Ida Stolk,
voedingscoach
Ik was al een aantal jaren bezig met het Slabak Theater, ik had af en toe een opdracht als clown, dan weer als typetje om gasten te verwelkomen op een feest en clownslessen geven aan alle kinderen van 6/7 jaar. Maar welke richting ik nu echt op wilde dat wist ik niet. Ik nam het eigenlijk niet serieus ook al voelde ik dat ik dit wel moest doen.

En toen kwam de challenge van Wendy en ging ik mee doen. Alleen al door de challenge dacht ik; deze training wil ik voor mezelf doen. Maar wat is het duur en dan komt de btw er ook nog eens bij.... Na veel wikken en wegen heb ik het besluit genomen om toch deze training te volgen. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want het bleek de beste investering te zijn in mezelf!

Dankzij de training weet ik mijn doel in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden. Positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen dmv de Complimentenservice en voor kinderen clownslessen. Het gevolg is dat ik zelfvertrouwen heb in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik verstop mij niet meer achter een typetje of de clownsneus, ik merkte zelfs dat dit niet meer bij me paste. Alle overtuigingen die ik had over mezelf, die mij nerveus, onzeker maakte en mijzelf niet serieus nam, zijn verdwenen. Laagje voor laagje heb ik mezelf mbv de training en Wendy afgepeld en kwam ik eindelijk tevoorschijn.

Ik ben een stuk rustiger geworden en niet meer zo gespannen. Ook heb ik zoveel plezier en lol in alles wat ik doe, het is geen “motten” meer.

Ook in mijn privéleven is heel veel veranderd en alleen maar positief, als gezin zijn we veel hechter geworden en mijn echtgenoot vindt het geweldig om te zien hoe ik gegroeid ben. Ook is het contact met mijn familie enorm verbeterd.

Ik raad je aan om deze training te volgen, want je wordt zo goed begeleid door Wendy en het levert je zo veel op, voor je bedrijf en voor jezelf, zo veel meer dan je ooit had durven dromen! Kies voor jezelf, volg je hart en doe deze training!!
Pauline op ten Berg-Theunissen,
positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen

Bonussen als je nu beslist:

Toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen t.w.v. € 1.497,-

Wat begon als een challenge met mezelf om 365 dagen podcasts op te nemen, is uitgegroeid tot een rijke bibliotheek boordevol interessante en relevante onderwerpen waarmee je als coach in het ondernemen te maken krijgt. In deze podcasts – die overigens niet openbaar staan en alleen toegankelijk zijn voor mijn klanten – deel ik heel veel waardevolle tips, inzichten, inspiratie en eerlijke, persoonlijke verhalen over mijn eigen uitdagingen, ervaringen en successen in het ondernemen. Voor elke situatie in het ondernemen is er wel een audio-les te vinden. Waardoor je nooit meer hoeft stil te blijven staan als je even vastloopt of geen idee hebt hoe je nu verder moet.

Opnames NLP-Coachtechnieken t.w.v. € 597,-

Voor een klant nam ik als NLP-trainer een aantal trainingen op over verschillende NLP-Coachtechnieken. Omdat deze technieken heel waardevol en effectief zijn om in je coaching toe te passen, heb ik besloten om de opnames van deze trainingen nu als bonus toe te voegen. Je krijgt direct blijvend toegang tot deze trainingen.

Opnames trainingen NLP technieken

Het inspirerende boek 'De Wetten van de Winnaars'

wetten-van-de-winnaars-boek-ondernemen

Dit boek mag niet ontbreken in de boekenkast van gedreven ondernemers zoals jij. Het is een ‘must-have’ voor iedere ondernemer die succesvol wil worden. Met maar liefst 30 Wetten van de Winnaars, waarmee je gelijk praktisch aan de slag kunt. Het boek is nergens meer verkrijgbaar. Maar als deelnemer van Op en top Ondernemer ontvang jij het boek na je aanmelding zo snel mogelijk in huis.

€ 1.000,- extra korting op je investering

Omdat coaches en therapeuten nu harder nodig zijn dan ooit, krijg je als je nu beslist, bovenop de hierboven genoemde bonussen én de reeds zeer aantrekkelijke investering, nog eens € 1.000,- extra korting.

Je investering is nu dus geen € 3.500,- (zoals op mijn website staat). Maar alleen deze keer nog slechts 2.500 euro.

Of 6 termijnen:

Gezamenlijke ‘Klaar voor de Start’ sessie met alle deelnemers op 2 februari

1-op-1 online ‘Klaar voor de Start’ sessie

Blijvend toegang tot de PowerMindset training voor ondernemers die je volgt op het tijdstip en de plek die voor jou het beste uitkomt. Hier volg je de training met behulp van videolessen, geschreven teksten, opdrachten, pdf-downloads en per module een MP3 met de samenvatting van de module
TWV 1.897 euro

Toegang tot de Mindset training zolang als deze bestaat

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de rijkgevulde kennisbank ‘Op en top Ondernemer’ met diverse inspirerende masterclasses (door collega-ondernemers gegeven over hun expertise) en verschillende online trainingen op het gebied van het ondernemen, die allemaal nodig zijn om te groeien met je praktijk, zoals je ideale kant, je aanbod, je weggever, funnels (strategieën), copywriting (het schrijven van goede (verkoop)teksten), verkopen en de opvolging na een verkoopgesprek
TWV 5.273 euro

Een half jaar lang 5 dagen per week mijn intensieve persoonlijke coaching in de speciale besloten Facebookgroep ‘Op en top Ondernemer’, waarin ik je mijn uitgebreide feedback geef, met je meedenk en antwoord geef op al je vragen. Ook ben ik er voor je om je elke keer de support te geven die je nodig hebt (ook als het even niet zo lekker gaat).
En in de groep kun je sparren met gelijkgestemde mede-cursisten.
Dit is een exclusieve groep voor alleen de deelnemers van dit programma (maximaal 10 deelnemers)
TWV 2.497 euro

26 weken lang elke week een online groeps Coach Call waar je je vragen over het ondernemen kunt stellen, met me kunt sparren en je uitdagingen kunt delen. Ik denk elke keer persoonlijke met je mee wat voor jou nu de beste stap is om te nemen. En je leert veel van de vragen en uitdagingen van de andere deelnemers. Deze Coach Calls zijn elke keer op een andere dag, die je ruim van tevoren doorkrijgt.
TWV 1.997 euro

Drie offline Live-dagen (op 5 maart, 16 april en 25 juni 2021) waarin we samen nóg een paar stappen verder en dieper gaan in jouw ondernemersproces. En waarna je bruisend van energie en met nieuwe inzichten en ideeën weer naar huis gaat
TWV 891 euro

Gezamenlijke afsluitende Live online sessie

Of 6 termijnen:

Twijfel niet langer en ga vanaf 2 februari samen met mij en de andere ambitieuze en gedreven coaches die meedoen aan de slag om op en top Ondernemer te worden en om je praktijk nu écht goed van de grond te krijgen.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.
Het is goed om te weten dat de kosten voor deze training fiscaal aftrekbaar zijn. En daardoor dus nog meer extra voordelen biedt om in jezelf en in je bedrijf te investeren. Bij je boekhouder of de belastingdienst kun je navragen wat dit voordeel voor jou betekent.

Terugblikkend op de afgelopen vijf maanden kan ik zeker zeggen dat ik mij zowel persoonlijk als zakelijk positief ontwikkeld heb en de training voor mij heel waardevol was.

Wat ik vooral geleerd heb is dat het opbouwen van een praktijk een proces is en dat je eigenlijk nooit klaar bent. Het gaat om de ontwikkeling en het groeien van jezelf en je praktijk en dat houdt nooit op (in positieve zin, hoor).

Wendy was altijd stand-by bij vragen of problemen en heeft met haar complimenten, aanmoedigingen en constructieve feedback hier enorm aan bij gedragen.

De aangeboden lessen uit de training zijn goed gestructureerd en duidelijk. Wat ik persoonlijk ook heel fijn vond was de sfeer in de coach calls en livedagen. Ongedwongen en puur. Ik voelde mij gezien en gewaardeerd en dat gaf mij zelfvertrouwen.
Svenja Rokahr,
Coach voor persoonlijke ontwikkeling en groei

Voor wie is het programma (en voor wie zeker niet)?

Mijn programma ‘Op en top Ondernemer’ is speciaal voor gedreven en ambitieuze coaches die weten dat ze het kunnen en wat ze willen, maar zich nog geen ondernemer voelen. Die inmiddels hebben ervaren dat het niet vanzelf gaat om klanten te krijgen. En niet weten wat ze nu precies moeten doen om hun praktijk wél goed van de grond te gaan krijgen. 

En coaches die er klaar mee zijn om zich nog langer te laten tegenhouden door hun eigen onzekerheden en andere belemmeringen.  

Die eindelijk willen afrekenen met al die dingen die hen tot nu toe hebben tegengehouden om er écht voor te gaan. Die de ambitie hebben om zoveel mogelijk mensen te helpen. En daar ook (meer dan) voldoende inkomen mee willen verdienen. En voor coaches die al weten hoe belangrijk het is om jezelf als persoon en als ondernemer te blijven ontwikkelen:

In al deze – en nog veel meer – gevallen is dit hét programma dat alles bevat om van jou een échte ondernemer te maken en om je praktijk op de kaart te zetten. 

Een extra winst van deze training is, dat je alles wat je leert over de juiste mindset ook weer kunt toepassen in je eigen coaching en/of training. Zo kun je het ook weer doorgeven aan jouw klanten. Een win-win training dus. En daar hou ik van.

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “Wendy, ik wil echt wel iets van mijn praktijk maken, maar ik heb geen zin om er tijd, geld en energie in te investeren”, dan kun je nu beter stoppen met lezen. Want de enige die écht wat van jouw praktijk kan maken ben jij. Ik leer jou stap voor stap hoe je het doet, maar ik kan het niet voor je doen. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn. En dat je heel graag je praktijk op de kaart wilt zetten.

Ik werk alleen samen met gemotiveerde coaches. Ondernemende vrouwen met een sterke drive. Die er alles voor over hebben om te bereiken wat ze willen. En bereid zijn om hier tijd, geld en energie in te investeren.

Wendy Koning-powerinyou.nl-website

Waarom zou je met mij werken?

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben een ‘echte’ Volendamse. En daarnaast  OndernemersCoach, MindsetExpert en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Van 2013 tot en met 2017 heb ik veel verschillende NLP trainingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Daarnaast volg ik altijd regelmatig mindset trainingen en andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En ook trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing, webpsychologie en over het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Voor mij geldt: “Een dag niets nieuws geleerd is een dag niet geleefd”. Ik verdiep me voornamelijk in alles wat te maken heeft met persoonlijke groei- en ontwikkeling en ondernemen. Want in mijn visie kan het één niet zonder het ander als je serieus iets van je praktijk wilt maken. Het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Om ze hiermee verder te helpen. Want dat is wat ik het allerliefste doe. Samen kunnen we immers veel meer mensen helpen met onze coaching.

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als het soms lijkt. Of als anderen ons doen geloven. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het is. En we houden onszelf daardoor – onbewust – tegen. Dat kan anders, gelukkig. Simpelweg met een andere mindset en de juiste kennis over het ondernemen. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt.

En daar ligt precies mijn expertise. Die ik heel graag met jou deel. Zodat je meer voldoening uit je praktijk én uit je leven gaat halen. En altijd kunt blijven gaan voor wat jij het liefste wilt.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Ik heb een onvoorwaardelijke garantie, waardoor je kunt deelnemen zonder risico. Door mijn ruime ervaring en de resultaten van mijn klanten die het programma al hebben gevolgd, ben ik overtuigd van de snelle groei van de ondernemers die ik coach en train. Daarom bied ik een ’30 dagen niet goed geld terug garantie’.

Als je de eerste 30 dagen de online lessen volgens het programma hebt gevolgd, alle opdrachten hebt gedaan, mij je vragen hebt gesteld in de Facebookgroep en tijdens de Live Coach Calls en je bent dan nog helemaal niks gegroeid in je ontwikkeling als ondernemer, krijg je het volledige bedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Vraag en antwoord

Veel coaches zijn niet gewend om te investeren in zichzelf. Terwijl je daar juist zo enorm van groeit. En wanneer jij als persoon groeit, dan groeit je bedrijf met je mee.
De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is: “Wat kost het me nu? Als ik het op deze manier blijf doen?” Vaak kost het nu meer, dan de investering die je doet in dit zeer complete programma. En ik kan je met zekerheid zeggen: het gaat je enorm veel opleveren. Het is een investering in de rest van je verdere leven.
Investeren in jezelf is sowieso altijd de beste investering die je kunt doen.
Doordat jij groeit als persoon, kan jouw bedrijf ook weer verder groeien. En daarmee gaat niet alleen de kwaliteit van je persoonlijke- en je zakelijke leven omhoog, maar als vanzelf gaat daardoor ook je omzet omhoog. En verdien je meer.

Nee. Behalve de BTW komen er geen kosten meer bij. Dit is je investering voor het complete programma zoals op deze pagina beschreven. De enige verrassing achteraf zal het resultaat zijn.

Ja, dat kan. Je kunt het bedrag ook betalen in 6 maandelijkse termijnen van 427 euro.

Ja, de kosten voor dit ondernemersprogramma zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Je hebt toegang tot de PowerMindset training zolang als deze bestaat. Tot de kennisbank ‘Op en top Ondernemer’ heb je toegang vanaf je aanmelding en voor zolang het programma duurt. 

Ja, je kunt direct starten. Je hoeft je alleen maar aan te melden via één van de oranje buttons op deze pagina met ‘Ja, ik ga ervoor’ erop en ik stuur je zo snel mogelijk jouw inloggegevens voor de PowerMindset Academie toe. Waarna je direct toegang hebt tot de online Mindset training en tot alle ondernemerstrainingen in de kennisbank ‘Op en top Ondernemer’. Ook ben je – zonder extra kosten – welkom in mijn Power in You Community, waar we elke maand een nieuwe ondernemers Challenge hebben en elke twee weken een Q&A waar je ook nu al je vragen aan mij kunt stellen.

De Live-dagen vinden plaats bij mij thuis in Edam aan de keukentafel. 

Dat is helemaal prima. En ook gelijk een extra reden om mee te doen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom je nog niet bent waar je al had willen zijn met je praktijk. En nog niet onderneemt op de manier zoals jij dat zelf wilt. Doen wat je altijd al deed is ook veel makkelijker 😉. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En om je gerust te stellen: je doet de training met gelijkgestemde coaches. De coaches die meedoen hebben allemaal hun eigen onzekerheden. En dat is één van de belangrijke dingen waarmee we in de training aan de slag gaan. 

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit kunt doen. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zeker waard. En ik ben er samen met de andere deelnemers voor jou om je hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Later kan altijd. Het is jouw keuze. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het als mijn plicht om je dit als ondernemerscoach mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’ het uiteindelijk nooit gaan doen. Het juiste moment komt nooit, als je er op blijft wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, uit jouw leven en uit je praktijk haalt, is een gemiste kans. Het juiste moment creëer je zelf. En tevens is het nu de laatste keer dat ik het programma aanbied voor de lage investering van 2.500 euro.

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar mijn programma te verkopen. Want je doet het niet voor mij. Je doet het voor jezelf. Ik coach en train inmiddels ruim zes jaar en door mijn ervaring kan ik nu met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om mee te gaan doen. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan.

Het programma duurt in totaal 6 maanden. Mocht je na deze 6 maanden onder mijn persoonlijke begeleiding nog langer willen doorpakken, dan zijn daar mogelijkheden voor.

De Coach Call is elke week op een andere dag. Na je aanmelding stuur ik je gelijk alle datums toe, zodat je ze alvast kunt inplannen. Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij een online Coach Call, kun je van tevoren alsnog je vragen stellen. Ik beantwoord ze dan tijdens de Coach Call. Deze kun je daarna terugzien. De opname van de Coach Call wordt altijd binnen 48 uur in de PowerMindset Acadiemie geplaatst.

Dat hangt af van jouw persoonlijke ondernemersproces en het tempo waarin je groeit. Het zijn vooral praktische en stap voor stap opdrachten, waar je – als je alles zelf had moeten uitzoeken – zeker minimaal tien keer zoveel tijd aan kwijt had geweest. Je bespaart jezelf dus juist al enorm veel tijd (en energie) door mee te doen. 

Nee, coaching per mail zit niet bij het programma. Je kunt al je vragen elke week stellen bij de Live online Coach Calls, in de Facebookgroep en tijdens de Live dagen. Het is wel mogelijk om losse 1-op-1 sessies bij te boeken.

In principe wel. Ben je geen coach, maar wel ondernemer? En spreekt mijn programma je aan? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Mail me naar wendy@powerinyou.nl en dan plannen we op korte termijn een gesprek in. Want ook wanneer je geen coach bent, maar wel iets van je bedrijf wilt maken, is het programma interessant om te gaan doen. Andere ondernemers zijn je al voorgegaan.

Nee. Weet je, investeren is één van de dingen die als ondernemer nodig is om écht verder te komen. En wanneer je gelooft dat alles mogelijk is en overal een oplossing voor is, dan verschijnen er mogelijkheden waar je eerder misschien nog niet aan hebt gedacht. Obstakels overwinnen hoort bij het ondernemen. Het is nodig om écht iets te kunnen bereiken. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen resultaten. De enige die de dingen in jouw leven kan veranderen, ben jij. En de enige die de keuze maakt om in jezelf en in je praktijk te investeren ben jij. Investeren in jezelf is dus de eerste en belangrijkste stap om écht iets te veranderen. Overigens is investeren in jezelf de beste investering die je kunt doen.

Ja, dat kan zeker. Stuur me even een mailtje naar  wendy@powerinyou.nl. Dan maken we even een belafspraak.

Je kunt me altijd mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef je graag een persoonlijk antwoord terug binnen 24 uur.

Meld je nu aan

Wie je ook bent en in welk vakgebied je ook coacht: ga met jouw persoonlijke groei als ondernemer aan de slag en leer welke stappen er nodig zijn om je praktijk écht goed op de kaart te zetten. 

Als je dit wilt, doe het dan nu. Waarom?

Je leven wordt elke dag korter. En hoewel we het liever niet onder ogen zien, is het wel de realiteit. Elke dag dat jij je nog klein houdt, je van alles en nog wat aantrekt van een ander en jezelf tegenhoudt om te doen wat je het allerliefste wilt met je praktijk, is een gemiste kans. En niet alleen voor jou. Maar ook voor al die mensen die met smart op jou en jouw coaching zitten te wachten. Want jij bent degene die het verschil voor ze kan maken.

Neem zelf de regie over alles wat je bereikt. Stop met nog langer aanrommelen en zelf alles uitzoeken. En ga ervoor met je praktijk.

Ik help je er graag bij. Heel graag zelfs.

Groeten,

Wendy Koning

P.S. Je loopt geen enkel risico. Want je krijgt maar liefst 30 dagen garantie: volg het programma, doe de opdrachten, stel je vragen en jouw groei en ontwikkeling als ondernemer én met je praktijk is onvermijdelijk. Want persoonlijke groei zorgt simpelweg voor zakelijke groei. 

coaching-zelfvertrouwen-ondernemen-mindset-powerinyou
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.