Logo Power in You
Spiritueel ondernemen met Wendy Koning

De Power in You Inspiratiemail

Gratis Lessen, Tips en Inspiratie over Spiritualiteit & Ondernemen in je mailbox.

jij maakt het verschil
Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Creëer de impact, de vrijheid en de overvloed in je business en in je leven waar je in je hart naar verlangt, op een manier die bij je past en die moeiteloos voelt.

Maak het verschil waarvoor je hier bent

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben hier om vrouwen zoals jij en ik, die niets liever willen dan een verschil te maken hier op aarde, eraan te herinneren wie ze werkelijk zijn. Waarvoor ze hier zijn. En hoe krachtig ze zijn. 

Met mijn kennis, ervaring, coaching en teachings over NLP, mindset, bewustzijn, energie, frequenties, ondernemen en spiritualiteit, begeleid ik mijn klanten om hun droombusiness en hun droomleven te creëren, helemaal op hun eigen manier en op hun eigen voorwaarden. En wat in alignment voelt met wie ze werkelijk zijn en met hun zielsmissie. 

Ik help ze om de laagjes af te pellen en de onbewuste patronen te doorbreken, die ze gedurende hun leven hebben opgebouwd, zodat ze weer voluit kunnen zijn wie ze diep van binnen – onder al die laagjes en onbewuste patronen – werkelijk zijn. En voluit kunnen gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn gekomen. 

En ik leer ze hoe ze hun bewustzijn en persoonlijke trillingsfrequentie kunnen verhogen, zodat ze vanuit deze energie nóg meer impact kunnen maken. En waarmee ze de impact, de vrijheid en de overvloed in hun leven en in hun business kunnen creëren, waar ze in hun hart naar verlangen.

Als echte Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om weer helemaal te gaan zijn wie je werkelijk bent. Om die geconditioneerde laagjes af te pellen, die je in de loop van je leven onbewust hebt opgebouwd, omdat je die destijds nodig had om te kunnen functioneren in deze maatschappij. Om op te gaan staan voor de mensen voor wie je het verschil wilt maken. Om volledig je plek in te nemen. Om zo eigenwijs te zijn om alle standaard marketing- en ondernemersregels die niet (meer) bij je passen, los te laten en het allemaal op je eigen manier te gaan doen. En om je niet meer in te houden om te laten zien waar je in gelooft en waar je écht voor staat. 

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is hier best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar je wel of niet voor gaat. Wat jij wel of niet laat zien. Wat jij wel en niet met de wereld deelt. Wat jij wel of niet doet. Hoe jij je leven leeft. En hoe jij je bedrijf runt. 

Het is wat jij er zelf mee doet. Wat jij er zelf over denkt. En wat jij erover gelooft. Het zijn je eigen Mindset en je eigen energie die dit bepalen. 

Het is mijn zielsmissie om jou te leren hoe je weer in verbinding komt met jouw eigen inner powers. En hoe je jouw inner powers kunt inzetten, om het verschil te maken waarvoor je hier bent. En alles in je leven en in je business te creëren waar je in je hart naar verlangt.

 Zodat je je leven kunt leven en je business kunt runnen vanuit moeiteloosheid, flow, plezier, vrijheid, overvloed en vertrouwen. Terwijl je ondertussen de impact maakt waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Helemaal op jouw eigen unieke manier.

Wendy Koning | Spiritueel Leraar & Mentor voor Ondernemers

Creëer de Business en het leven van je dromen op jouw manier

Laat je door NIKS of NIEMAND meer tegenhouden om jouw mooiste dromen met je bedrijf waar te maken. En om voluit te gaan doen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen.

Je krijgt nu tijdelijk gratis toegang tot de visualisatie ‘Laat je licht stralen’, die normaal alleen toegankelijk is voor klanten van de training ‘Je plek innemen’.

Zodat je gelijk jouw prachtige licht kunt laten stralen. Want jouw licht maakt de wereld mooier.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.