Logo Power in You
Spiritueel ondernemen met Wendy Koning

De Power in You Inspiratiemail

Gratis Lessen, Tips en Inspiratie over Spiritualiteit & Ondernemen in je mailbox.

mindset-manifestatie-tips-voor-ondernemers

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Creëer de vrijheid en overvloed in je business en in je leven waar je naar verlangt, op een manier die bij je past en die moeiteloos voelt.

Jij bent hier om een verschil te maken

Alleen wanneer jij jouw eigen pad gaat volgen, jezelf niet meer klein houdt, afrekent met je twijfels en onzekerheden, loslaat wat anderen van je denken, je niet meer laat leiden door angst, niet meer luistert naar wat die irritante stemmetjes in je hoofd je steeds willen wijsmaken en écht gaat staan voor wat jij te bieden hebt, kun jij het verschil maken waarvoor je hier op aarde bent.

Dan kun jij al jouw mooie dromen met jouw prachtige bedrijf gaan waarmaken. En jouw mooiste leven leven. 

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben hier om vrouwen die een verschil willen maken, zoals jij en ik, eraan te herinneren wie ze werkelijk zijn. Waarvoor ze hier zijn. En hoe krachtig ze zijn.

Als nuchtere Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om weer helemaal te zijn wie je werkelijk bent. Te doen wat jij zelf wilt. Om volledig je plek in te nemen. Om zo eigenwijs te zijn om alle standaard marketing- en ondernemersregels los te laten en het allemaal op je eigen manier te gaan doen. En om je niet meer in te houden om te laten zien waar je écht voor staat en waar je in gelooft. 

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is hier best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar jij wel of niet voor gaat. Wat jij wel of niet laat zien. Wat jij wel en niet met de wereld deelt. Wat jij wel of niet doet. En wat jij wel of niet bereikt in je leven en met je bedrijf.

Het is wat jij er zelf mee doet. Wat jij er zelf over denkt. En wat jij erover gelooft. Het is jouw eigen Mindset

Wendy Koning - Mindset & Manifestatie Coach voor Ondernemers

Creëer de Business en het leven van je dromen op jouw manier

Laat je door NIKS of NIEMAND meer tegenhouden om jouw mooiste dromen met je bedrijf waar te maken.  En om voluit te gaan doen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen.

Je krijgt nu tijdelijk nog gratis toegang tot mijn besloten audiotraining ‘De 7 stappen voor een IJzersterke OndernemersMindset’, waarin ik mijn beste MindsetTips deel om je zelfvertrouwen in het ondernemen direct een boost te geven.

Zodat je de business en het leven van je dromen kunt creëren op jouw manier. En de impact kunt gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.