Logo Power in You
MindsetCoach voor vrouwelijke ondernemers die impact willen maken

Power in You Innercircle

Voor vrouwelijke ondernemers die niets liever willen dan hun impact in het leven van anderen vergroten en hun bedrijf te laten groeien

De deuren gaan weer dicht over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Maandelijkse thema's

Omdat jouw bedrijf en jouw impact alleen kunnen blijven groeien, als jij zelf als persoon en als ondernemer blijft groeien, is er elke maand een nieuw thema in de Innercircle om weer een level verder te groeien in het ondernemen. Met een online training en de hele maand verdiepende tips en inspiratie, vragen en opdrachten rond dit thema maak je elke maand grote sprongen in jouw ondernemerschap. 

Stel mij je vragen

Elke twee weken geef ik in de Innercircle Q&A Live antwoord op al je vragen over het ondernemen, je ondernemersmindset en het bewust toepassen van de wet van aantrekking in het ondernemen. Ook leer je veel van de vragen en uitdagingen van de andere Innercircle members. De Q&A’s worden altijd als zeer inspirerend en waardevol ervaren.

Likeminded onderneemsters

In de besloten Power in You Innercircle groep ontmoet je likeminded onderneemsters die net als jij ambitieus en gedreven zijn. Die hun impact hier op aarde willen vergroten. En van hun bedrijf een succes willen maken. Je kunt er met ze sparren. Je ervaringen en uitdagingen delen. En je successen vieren. Samen sta je sterker. En groei je sneller.

Next Level Tips & Inspiratie

In de Innercircle groep ben ik jouw dagelijkse gids om jou in jouw ondernemersproces te helpen groeien. Elke dag deel ik een verdiepende Tip, Inzicht en/of Inspiratie op het gebied van Mindset, Ondernemen en de Wet van Aantrekking om jou als ondernemer naar jouw next level te helpen blijven groeien. Want alleen als  jij als persoon en ondernemer naar de next level groeit, kan jouw bedrijf ook verder blijven groeien.

Thema december

Loslaten is groeien

De maand December staat in de Power in You Innercircle helemaal in het teken van Loslaten.
 
Want alleen door los te laten wat jou de afgelopen jaren niet heeft gediend in het ondernemen, maak je de weg vrij om in 2022 met je bedrijf naar de next level te groeien.
 
Je gaat namelijk geen andere resultaten behalen met je bedrijf, als je het komende jaar hetzelfde blijft doen dan dat je het afgelopen jaar hebt gedaan.
 
Klinkt logisch, toch?
 
Als jij in 2022 met jouw bedrijf een level verder wilt groeien, dan is het nu het moment om alles wat jou niet meer dient te gaan loslaten. 
 
Denk bijvoorbeeld aan de mening van andere mensen, de zorgen over je huidige situatie of over de toekomst met je bedrijf, de twijfels over jezelf en over wat je kan bereiken met je bedrijf, je onzekerheden in het ondernemen, het pleasen van anderen en jezelf tekort doen, gebeurtenissen uit het verleden of bepaalde gewoontes die niet handig zijn in het ondernemen (zoals uitstellen, perfectionisme of je makkelijk laten afleiden).
 
Maar het kan ook een bepaald aanbod zijn wat niet meer bij je past, bepaalde klanten waar je niet meer blij van wordt of misschien zelfs een bepaalde doelgroep waar je niet meer helemaal enthousiast over bent.
 
Ik ga jou de hele maand december helpen om alles wat jou in 2022 niet gaat helpen om je bedrijf te laten groeien, los te laten. Om al jouw oude sh*t achter te laten in 2021.
 
Zodat jij straks in 2022 lekker kunt gaan knallen met je bedrijf!

"Je bedrijf kan nooit verder groeien, dan dat jij als persoon bent gegroeid."

Alleen wanneer jij jouw eigen pad gaat volgen, jezelf niet meer klein houdt, afrekent met die eeuwige twijfels en onzekerheden, loslaat wat anderen van je denken, je niet meer laat leiden door angst, niet meer luistert naar wat die irritante stemmetjes in je hoofd je steeds willen wijsmaken en écht gaat staan voor wat jij te bieden hebt, kun jij de impact maken die jij wilt.

Dan kun jij jouw droom met je bedrijf gaan waarmaken.

Mijn naam is Wendy Koning, MindsetCoach voor vrouwelijke ondernemers die met hun bedrijf impact willen maken in het leven van anderen.

Als nuchtere Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om volledig te gaan staan voor waar je in gelooft. Voor wat je te bieden hebt. En om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is hier best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar jij wel of niet voor gaat. Wat jij wel of niet doet. En wat jij wel of niet bereikt met je bedrijf.

Het is je eigen Mindset.

En dat is precies waarin je gaat groeien in de Power in You Innercircle.
Zodat jouw bedrijf ook steeds verder met je mee kan groeien. En jouw impact hier op aarde steeds groter wordt.

Wendy Koning - OndernemersCoach
Ik ben nu sinds drie dagen lid van Power in You community, en ben nu al zo gemotiveerd en veel aan het leren! Ongelooflijk hoeveel waarde dit meteen toevoegd aan mijn ontwikkeling. Voor alle twijfelaars, doe het gewoon! Onder de bezielde leiding van Wendy en met elkaar kunnen we onze dromen waar maken!
Rosemarijn de Ruiter,
Life coach

Dit is wat je krijgt als member van de Power in You Innercircle:

Maandelijkse Challenge

Elke maand een nieuw thema om jouw groei als ondernemer een boost te geven

Iedere maand is er in de Innercircle een specifiek thema waarmee we aan de slag gaan. In de maand december is dit ‘Loslaten is groeien’.

Door deze maandelijkse thema’s maak je elke maand grote sprongen in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. En in jouw groei als ondernemer. Waardoor jouw bedrijf ook weer met je mee kan groeien. En jij meer impact kan maken.

Vervolgens coach ik je de hele maand op dit thema met mijn Next Level Tips & Inspiratie en de prikkelende vragen en opdrachten op het werkblad die je elke maandag van me krijgt. 

Persoonlijke coaching in de Q&A sessies

Elke twee weken organiseer ik een LIVE vraag en antwoordsessie voor de members van mijn Innercircle. Je kunt mij hier al je vragen stellen over het ondernemen, je ondernemersmindset en het bewust toepassen van de wet van aantrekking in het ondernemen. Zodat je nooit meer stil hoeft te blijven staan en elke keer weer de volgende stappen kunt maken in jouw ondernemersproces.

Ook leer je veel van de vragen van de andere onderneemsters in de Innercircle. De Q&A’s worden dan ook als heel waardevol en inspirerend ervaren.

Stel me je vragen tijdens de Q en A

Likeminded onderneemsters

In de besloten Innercircle groep kom je in contact met gelijkgestemde onderneemsters die – net als jij – de ambitie hebben om er serieus voor gaan met hun bedrijf. En die ook heel graag het verschil willen maken in het leven van anderen. 

Je kunt er met ze sparren, kennis en ervaringen delen, successen vieren en elkaar inspireren en motiveren om naar de next level te groeien als ondernemer en met je bedrijf.

Elke dag verdiepende Tips & Inspiratie

In de besloten Innercircle groep coach ik je vijf dagen per week op jouw groei als ondernemer met mijn speciale Next Level Tips & Inspiratie op het gebied van Mindset en de Wet van Aantrekking in combinatie met het ondernemen. Ongeacht waar je nu staat in je ondernemersproces.

 

Dit is wat anderen zeggen over de Innercircle:

Extra bonus:

Toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen t.w.v. € 1.497,-

Wat begon als een challenge met mezelf om 365 dagen podcasts op te nemen, is uitgegroeid tot een rijke bibliotheek boordevol besloten podcasts met interessante en relevante onderwerpen waarmee je als ondernemer te maken krijgt in het ondernemen. In deze besloten podcasts – die niet openbaar staan en alleen toegankelijk zijn voor mijn Innercircle members – deel ik heel veel waardevolle tips, inzichten, inspiratie en eerlijke, persoonlijke verhalen over mijn eigen uitdagingen, ervaringen en successen in het ondernemen. 

Voor elke situatie in het ondernemen is er wel een audio-les te vinden. Waardoor je nooit meer hoeft stil te blijven staan als je even vastloopt of geen idee hebt hoe je nu verder moet. 

Als bonus krijg je na je aanmelding direct toegang tot deze besloten podcasts en houd je toegang zolang je lid bent van de Innercircle.

Klaar om te groeien? Stap dan in mijn Innercircle!

Per maand

Maandelijks opzegbaar
97
 • Elke maand een nieuwe Training - twv € 497 p.m.
 • Elke twee weken een Live Q&A sessie - twv € 194 p.m.
 • Toegang tot de Innercircle groep met gelijkgestemden
 • Bonus: 365 Wijze Ondernemerslessen - twv € 1.497
 • Besloten Power in You Innercircle groep - onbetaalbaar
 • Maandelijks opzegbaar
 • Life-time deze lage investering zolang je lid bent

Per Jaar

2 maanden gratis
1.164
970
 • Elke maand een nieuwe Training - twv € 497 p.m.
 • Elke twee weken een Live Q&A sessie - twv € 194 p.m.
 • Toegang tot de Innercircle groep met gelijkgestemden
 • Bonus: 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • Besloten Power in You Innercircle groep - onbetaalbaar
 • Life-time deze lage investering zolang je lid bent

Veelgestelde vragen

We starten de nieuwe maand altijd op de 1e van de maand. Je krijgt na je aanmelding wel alvast toegang tot de besloten Power in You Innercircle groep, waar je al veel tips en inspiratie kunt vinden met een IJzersterke OndernemersMindset en het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking je bedrijf te laten groeien.

En je krijgt na je aanmelding direct toegang tot mijn online PowerMindset Academie, waar je direct kunt luisteren naar de 365 Wijze Ondernemerslessen (mijn besloten podcasts die alleen toegankelijk zijn voor mijn Innercirlce Members).

Nee hoor, dat is geen probleem. Je kunt alles op je eigen tijd en tempo volgen. Ook worden er altijd opnames gemaakt van de Trainingen en de Q&A’s. Dus mocht je er een keertje niet Live bij kunnen zijn, dan kun je achteraf de replay bekijken wanneer jou dat uitkomt. 

Je blijft hier gewoon toegang toe houden.

En in de Innercircle volgt sowieso iedereen haar eigen proces op haar eigen manier en tempo. Er is dus niet een kwestie van verder zijn of sneller gaan dan de andere leden in de Innercircle.

Maar wel met de steun, inspiratie en motivatie van en voor elkaar.

Ja, de kosten voor ondernemerstrainingen en -coaching zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie en wat het voordeel voor jou precies is, verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Je houdt toegang tot alle trainingen die horen bij de maandelijkse thema’s waar je aan meedoet. 

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit met de juiste Mindset doet. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zeker waard. En ik ben er samen met de andere Innercircle members voor jou om je hier zo goed mogelijk bij te helpen. Om je aan te moedigen, de zetjes in de juiste richting te zetten en je een schop onder je kont te geven als dat nodig is.

Nieuwe stappen voelen in het begin vaak een beetje spannend.

Ik noem dit alijd een ‘groeigevoeletje’. Het betekent namelijk dat je aan het groeien bent.

En het is gelijk een extra reden om bij de Innercircle te komen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En je kunt ervoor weglopen (zoals de meeste mensen doen). Of je gaat het aan. Want dit gevoel vermijden en daardoor (weer) dingen gaan uitstellen is natuurlijk veel makkelijker om te doen. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En als je wilt groeien, dan is het nodig om andere stappen te nemen dan je tot nu toe hebt gedaan.

En om je gerust te stellen: in de Innercircle kom je in contact met gelijkgestemde ondernemeemsters. En net zoals iedereen, hebben ook zij allemaal hun eigen onzekerheden en uitdagingen. Dit is dan ook één van de belangrijkste dingen waar we in de Innercircle aan werken. Zodat jij straks vol vertrouwen de impact gaat maken waarvoor je hier bent.

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar mijn Innercircle aanbod te verkopen. Want je doet het niet voor mij. Je doet het voor jezelf. Ik coach en train inmiddels ruim acht jaar en door mijn ervaring kan ik nu met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En met gelijkgestemden om je heen.

En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om bij de Innercircle te komen. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan. Want als je nu weer toegeeft aan je twijfels, dan bevestig je daarmee weer dat je het inderdaad niet kan. En dan kom je sowieso niet verder.

En dat is niet wat je wilt, toch? Dus voel je welkom om er samen met mij en de andere Innercircle members voor te gaan.

Je kunt lid blijven zolang als je wilt. Sommige onderneemsters zijn zelfs al anderhalf jaar lid. 

Je zit nergens aan vast en kunt gewoon per maand kunt opzeggen als je dat wilt (bij het maandabonnement).

En het mooie is: wanneer je nu lid wordt, blijft deze lage investering voor jou altijd hetzelfde, zolang je lid bent. Ongeacht eventuele toekomstige prijsverhogingen.

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een Q&A, dan kun je van tevoren alsnog je vragen stellen onder het bericht dat ik altijd van tevoren plaats in de Innercircle groep.

Ik beantwoord ze dan tijdens de Q&A. De opname kun je achteraf terugzien. De opname van de Q&A wordt altijd binnen 48 uur in de online leeromgeving geplaatst.

Je vragen aan mij kun je kwijt bij de twee wekelijkse Q&A’s (vraag en antwoord sessies). En in de speciale Power in You Innercircle groep op Facebook kun je ook altijd je vragen stellen en vragen om te sparren of mee te denken aan de andere Innercircle members.

Ja, dat kan. 

Als member van mijn Power in You Innercircle kun je tegen een gereduceerd tarief losse 1-op-1 PowerSessies met mij boeken wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Tijdens deze sessie gaan we samen de diepte in en coach ik je 1-op-1 op jouw persoonlijke uitdagingen, kun je met me sparren en denk ik met jou en je bedrijf mee.

Je kunt je vraag mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef altijd binnen 48 uur een persoonlijk antwoord terug. Mail me gerust. Want ik zou het jammer vinden, wanneer je nu niet lid wordt terwijl je wel voelt dat je het wilt, alleen maar omdat je nog een vraag of twijfel hebt.

Kom erbij!

Wie je ook bent en in welk vakgebied je ook onderneemt: neem jezelf en je bedrijf serieus wanneer jij écht heel graag het verschil wilt maken met wat je te bieden hebt. 

Ga aan de slag met de juiste OndernemersMindset, het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking in het ondernemen en met de juiste mensen om je heen. Want dan gaan jij en je bedrijf pas écht groeien. En dan kun jij de impact maken die je zo graag wilt. En waarvoor je hier bent.

Kom er gewoon bij, bij de Innercircle! 

Zodat jij al op korte termijn het verschil kan maken voor heel veel mensen.

Je bent meer dan welkom.

Liefs,

Wendy

Kom erbij
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.