Logo Power in You
Voor ondernemende vrouwen die het verschil willen maken

Uplevel your Inner Power Bundel

Wist je dat klanten van jou kopen om de energie die jij uitstraalt?

Als je je boodschap deelt of je aanbod doet vanuit onzekerheid, dan is dat wat je onbewust uitstraalt. En wat mensen voelen.

Als jij je boodschap deelt of je aanbod doet vanuit zelfvertrouwen, dan is dat wat je uitstraalt. En dat is dan ook wat potentiële klanten voelen. Waardoor ze eerder van je kopen. 

Want mensen werken graag met iemand die zelfvertrouwen uitstraalt. En die vol vertrouwen staat voor wat ze te bieden heeft. 

Je hoeft je vanaf nu, vanaf dit moment, niet langer onzeker te voelen in het ondernemen. Je hoeft je niet meer te laten tegenhouden door de angst wat anderen van je vinden als jij jezelf volledig laat zien en je boodschap deelt of je aanbod doet. Of door de twijfels of mensen wel op jou en je aanbod zitten te wachten.

Want met deze Uplevel your Inner Power Trainingen ga jij in de next level versie van jezelf stappen. Zodat je vanuit de zelfverzekerde versie van jou je bedrijf kan laten groeien. En nóg meer mensen kan helpen met jouw geweldige aanbod.

Hoe mooi is dat?!

In deze Uplevel your Inner Power Bundel bied ik nu mijn beste Trainingen – die ik eerder alleen voor mijn Innercircle members heb gegeven –  om om jouw inner power naar de next level te brengen als losse trainingen aan.

Want wanneer je jouw innerlijke wereld naar de next level brengt, veranderen automatisch je resultaten in de buitenwereld met je mee. Waardoor je bedrijf dus ook met je mee kan groeien naar de next level. 

Je kunt ervoor kiezen om de trainingen los aanschaffen. Of voor de complete bundel te gaan. 

Bij de complete bundel krijg je als bonussen nog een extra training (die nergens los te koop is), 4 weken coaching van mij en extra korting op de trainingen.

Training 1

'Onvoorwaardelijke Zelfliefde'

Training Onvoorwaardelijke Zelfliefde

Een gebrek aan zelfliefde is één van de belangrijkste oorzaken die je succes kan tegenhouden.

Waardoor je het gevoel kunt hebben dat je niet verder komt met je bedrijf. Bepaalde stappen in het ondernemen steeds weer uitstelt. En nog niet helemaal durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt.

Want alleen wanneer je onvoorwaardelijke liefde voor jezelf kunt voelen en jezelf volledig accepteert zoals je bent, kun je jouw liefde delen met de wereld. En dus ook met je volgers en klanten.

En vanuit deze onvoorwaardelijke zelfliefde maak jij écht het verschil.

Daarom ga je met de kennis die ik deel in de Training ‘Onvoorwaardelijke Zelfliefde’ en met de vragen en opdrachten op de werkbladen wat laagjes afpellen.

Om steeds dichterbij je echte zelf te komen. En jezelf te accepteren zoals je bent.

In deze training ontdek je onder andere de sleutel tot zelfliefde.

En ik geef je waardevolle tips en inzichten om dichter bij je diepere kern te komen.

Zodat je vanuit de jij die jij diep van binnen werkelijk bent je bedrijf kunt laten groeien en je impact hier op aarde kunt vergroten.

Wat zit er allemaal in de training?

Krijg direct toegang tot de training voor slechts 111 euro

Of kies voor de complete Uplevel your Inner Power Bundel en krijg naast de 3 Trainingen uit deze bundel, ook direct toegang tot 3 extra bonussen: de Training ‘Je plek innemen’, 4 weken coaching van mij in mijn besloten Power in You Innercircle groep en extra korting op de trainingen.

Training 2

'Shift je identiteit'

Training Shift je identiteit

De Training ‘Shift je identiteit’ gaat voor een grote impact zorgen in zowel je persoonlijke- als in je zakelijke ontwikkeling. We gaan in deze Training namelijk aan de slag op identiteitsniveau.

Identiteit ligt op een diep onbewust niveau.

Wat betekent dat de impact mega groot is wanneer je hier bepaalde shifts in maakt.

Wie moet je bijvoorbeeld zijn om te bereiken wat je wilt? Wie moet je zijn om de impact te maken die je wilt? Wie moet je zijn om te gaan ondernemen zoals jij dat wilt? En wie moet je zijn om je leven volledig zo te leven zoals jij dat het liefste wilt?

Je ontdekt in de Training ‘Shift je identiteit’ hoe je stap voor stap je identiteit gaat shiften naar de persoon die jij het liefste wilt zijn. En moet zijn om jouw doelen te gaan bereiken. En jouw dromen waar te maken.

Je komt nóg dichter bij je levensmissie. Je gaat je levensmissie op een nóg dieper niveau voelen. En je gaat jouw ideale leven en jouw ideale bedrijf vormgeven.

Vervolgens ga je met de vragen en de opdrachten op de werkbladen nu al in de persoon stappen die al heeft wat jij wilt hebben. Die al onderneemt op de manier zoals jij wilt ondernemen. Die al de impact maakt die jij wilt maken.

En die volledig haar leven leeft zoals zij dat zelf het allerliefste wil. Zonder je nog druk te maken om wat een ander ervan vindt.

Wat zit er allemaal in de training?

Krijg direct toegang tot de training voor slechts 111 euro

Of ga voor de complete Uplevel your Inner Power Bundel en krijg naast de 3 Trainingen uit deze bundel, ook direct toegang tot 3 extra bonussen: de Training ‘Je plek innemen’, 4 weken coaching van mij in mijn besloten Power in You Innercircle groep en extra korting op de trainingen.

Training 3

'Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien'

Training Oude patronen doorbreken

Met de Training ‘Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien’ ga je je oude patronen doorbreken om met je bedrijf weer een level verder te kunnen groeien.

We hebben namelijk gedurende ons leven heel veel onbewuste patronen gecreëerd.

En dat is op zich heel handig, want er zijn genoeg patronen die ontzettend handig zijn om te hebben.

Maar er zijn ook heel veel patronen die niet zo handig zijn…

En zeker niet wanneer je met je bedrijf wilt groeien.

Vaak zijn we ons niet eens bewust van onze automatische patronen, omdat ze onbewust gaan.

Want wist je dat maar liefst 95% van wat je elke dag doet onbewust gaat??!!

Tijd dus om de patronen die jou op dit moment (onbewust) in de weg zitten om naar de next level te groeien met je bedrijf (ongeacht waar je nu staat in het ondernemen), te doorbreken.

Wat zit er allemaal in de training?

Krijg direct toegang tot de training voor slechts 111 euro

Of ga voor de complete Uplevel your Inner Power Bundel en krijg naast de 3 Trainingen uit deze bundel, ook direct toegang tot 3 extra bonussen: de Training ‘Je plek innemen’, 4 weken coaching van mij in mijn besloten Power in You Innercircle groep en extra korting op de trainingen.

Of ga voor de Complete Uplevel your Inner Power Bundel

Training 1

'Onvoorwaardelijke Zelfliefde'

Training Onvoorwaardelijke Zelfliefde

Ter waarde van € 111,-

Training 2

'Shift je identiteit'

Training Shift je identiteit

Ter waarde van € 111,-

Training 3

'Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien'

Ter waarde van € 111,-

Bonussen bij de complete Mindset & Manifestatie in Business Bundel

Bonus 1

Training 'Je plek innemen'

Training Je plek innemen website 2

Wanneer je kiest voor de complete Uplevel your Inner Power Bundel, dan krijg je nu ook blijvend toegang tot mijn Training ‘Je plek innemen’, die overigens nergens los te koop is en alleen toegankelijk is als bonus bij de Uplevel your Inner Power Bundel.

Want het is tijd om te stoppen met jezelf klein houden. Om nu écht te gaan staan voor wat je te bieden hebt. En om je plek in te nemen.

En dat is precies waar de Training ‘Je plek innemen’ je bij gaat helpen.

Om vol zelfvertrouwen jouw plek in te nemen. Zodat jij voor heel veel mensen het verschil kan gaan maken.

Ter waarde van € 111,-

Bonus 2

4 weken Mindset & Manifestatie Coaching

Mindset en Manifestatie Coaching Wendy Koning

Bij de complete Uplevel your Inner Power Bundel krijg je nu 4 weken toegang tot mij als jouw Mindset & Manifestatie Coach in mijn Power in You Innercircle groep. Dit is mijn besloten groep met gelijkgestemde onderneemsters en waar je elke week je vragen aan mij kan stellen over Mindset & Manifesteren in het ondernemen. Deze vragen beantwoord ik Live in de wekelijkse Q&A.

Ter waarde van € 47,-

Bonus 3

11% korting op de trainingen

Krijg direct toegang tot de complete
Uplevel your Inner Power Bundel voor slechts 297 euro

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.