Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

ondernemen-wendykoning-groei-bedrijf

Als je blijft doen wat je altijd al deed,
dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Laat je niet langer tegenhouden...

…om te gaan voor wat je diep van binnen het allerliefste wilt met je coachpraktijk. Laat je niet meer leiden door wat andere mensen ervan vinden. Door het feit dat ‘er al zoveel coaches zijn’. Of door al die andere redenen die je keer op keer bedenkt waarom het nu écht ‘nog niet het juiste moment is’. Leer omgaan met je onzekerheden en de (mentale) uitdagingen in het ondernemen. Zodat niks jou meer in de weg hoeft te staan om alles te gaan bereiken wat je wilt met je praktijk. 

Wie je ook bent. En op welk gebied je ook coacht: Neem zelf de regie. Over je gedachten. Over de dingen die je wel en vooral ook niet doet. Hoe je ergens mee omgaat. En wat je in je leven allemaal bereikt. Want er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Wendy Koning | Power in You

Heb je het gevoel dat je niet vooruit komt?

Je wilt het liefst vol gas gaan met je praktijk, maar in werkelijkheid kom je niet of nauwelijks vooruit. Het voelt alsof je steeds weer wordt afgeremd als je de volgende stap wilt gaan zetten. 

Terwijl je van binnen die enorme drive voelt om er voor de volle 100% voor te gaan. Dat je er klaar voor bent om een serieus bedrijf neer te zetten in plaats van het er maar een beetje bij te doen. 

Toch lukt het je niet om daadwerkelijk de stappen te zetten die nodig zijn. En om een serieus bedrijf te maken van je praktijk. Het ondernemen zelf valt je zwaarder dan je had verwacht.

Je weet dat wanneer je van je praktijk een serieus bedrijf wilt maken, er dingen moeten veranderen. Je wilt wel, maar je weet gewoon niet hóe. En als je heel eerlijk bent, vind je het tegelijkertijd ook wel heel erg spannend om er écht voor te gaan.

Herkenbaar?

Stel je voor...

Waar kies jij voor?

Wanneer je klaar bent met die kleine muizenstapjes met je praktijk. En klaar bent voor het echte werk, lees dan verder… 

Alles begint het met het nemen van een besluit. Misschien kies je – net als de grootste groep coaches – liever voor de makkelijkste weg. En blijf je het doen zoals je het tot nu toe hebt gedaan. Blijf je maar wat aanrommelen. En tegen beter weten in wachten op ‘het juiste moment’. Met het risico dat je over een paar jaar denkt: “Had ik toen maar…”. Omdat het toch aan je blijft knagen. En je achteraf spijt krijgt dat je niet nu al voor jezelf en voor je prachtige praktijk hebt gekozen, waar je nu al zoveel meer mensen mee kunt helpen. 

Of neem je vanaf vandaag zelf de regie over alles wat je in je leven én met je praktijk bereikt? Haal je vanaf nu alles eruit wat je eruit wilt halen? En ga je eindelijk voor wat jij zelf het liefste wilt? 

Stel je voor waar jij en je bedrijf dan staat over een half jaar. Over een jaar. Twee jaar. Vijf jaar. 

Alleen JIJ kunt nu de keuze maken om voor eens en voor altijd af te rekenen met al die dingen die jou nu nog in de weg staan. En alleen JIJ kiest ervoor om er nu écht voor te gaan.

Wat ik voor je kan doen:

Don’t limit yourself.
Many people limit themselves to what they think they can do.
You can go as far as your mind lets you.
What you believe, remember, you can achieve.
Mary Kay Ash
verandering maken

Maak de verandering die jij wilt maken

Maak de verandering die jij wilt maken Velen van ons verlangen naar een mooiere wereld. Een wereld waarin liefde en vrede weer regeren, in plaats van angst, macht en controle. Het goede nieuws is, dat deze transformatie op energetisch niveau al gaande is. Alleen zie je daar, als je alleen

Lees verder »
Geen zorgen maken

Je hoeft je geen zorgen te maken

Je hoeft je geen zorgen te maken Er kunnen weleens situaties zijn in je leven of in het ondernemen waarover je je zorgen maakt. Bijvoorbeeld over geld. Over de groei van je bedrijf. Over hoe je meer klanten krijgt. Over wat er allemaal gebeurt in de wereld. Over je eigen

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.