Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Met zelfvertrouwen je praktijk opbouwen

Klaar voor een goedlopende praktijk?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

"Ik wil je even zeggen dat ik jouw GroeiTip van de week elke maandag met heel veel plezier lees, sterker nog het is altijd een powermomentje aan het begin van de nieuwe week!"

De meeste coaches zijn goed in hun vak, maar hebben geen idee hoe ze moeten ondernemen. Waardoor ze steeds maar niet de klanten in hun praktijk krijgen die ze willen. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Ook bij mij ging het opbouwen van mijn praktijk in het begin niet vanzelf.

Ik kan me nog heel goed de onzekerheid herinneren toen ik zichtbaar moest zijn met mijn praktijk. 

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

En dan nog de frustraties omdat ik zo graag mensen wilde helpen, maar geen idee had wat ik moest doen om klanten in mijn praktijk te krijgen. 

Daarom ben ik me destijds helemaal in de wereld van het ondernemen gaan storten. Ik volgde talloze trainingen en coaching (en dit doe ik nog steeds dagelijks en zal ik altijd blijven doen) over het ondernemen, marketing, sales, ondernemersmindset, webpsychologie en copywriting. 

Omdat wij als coaches samen voor nóg meer mensen het verschil kunnen maken, deel ik met alle liefde mijn beste OndernemersTips en Inzichten om een succesvolle praktijk op te bouwen.

Wendy Koning - OndernemersCoach

Klaar om te groeien als Ondernemer en met je Praktijk?

Onderscheid je direct van al die andere coaches in jouw vakgebied door met de juiste stappen je praktijk écht goed op de kaart te zetten.

Want jij weet zometeen dankzij mijn OndernemersTips en door de Tips & Inzichten in dit e-book exact hoe je de klanten in je praktijk krijgt die je wilt. 

En dan kun jij voor jouw doelgroep écht van betekenis zijn met jouw coaching. Hoe geweldig zou dat zijn?

Schrijf je nu in voor mijn OndernemersTips en je ontvangt direct gratis mijn e-book ‘Met zelfvertrouwen je praktijk opbouwen’ in je mailbox.

Met zelfvertrouwen je praktijk opbouwen
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.