Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Van doel naar resultaat

Boek nu jouw gratis sessie

Wendy Koning-powerinyou.nl-mindset-ondernemers-doelen2site

20 minuten
gratis 1-op-1 sparren over hoe jij jouw doelen vanaf 
nu écht gaat behalen

Het is alweer bijna 2018. Wat gaat een jaar toch snel, vind je niet?
De tijd van goede voornemens, wensen en dromen voor het nieuwe jaar breekt weer aan.

Wat ik om me heen merk is dat veel mensen het houden het bij goede voornemens, wensen en dromen. 
Prima natuurlijk.
Maar wanneer je écht iets wilt bereiken, wanneer meer uit jouw bedrijf wilt halen en wanneer je jouw dromen werkelijkheid wilt laten worden, dan is er meer nodig dan alleen te ‘hopen’ dat het gaat gebeuren.

Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer die meer wil bereiken met zijn of haar bedrijf een doel MOET hebben. Een doel geeft richting. En daardoor weet je waar je naartoe werkt. Zonder doel doen de meeste ondernemers maar wat. Ze zien wel wat er gebeurt. En ook dat is een keuze natuurlijk.

Wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Voor the next-level binnen je bedrijf. En wanneer je wilt groeien, dan is het noodzakelijk om een doel te hebben.

Een goed geformuleerd doel dat ook daadwerkelijk resultaten oplevert (want daar ga je tenslotte voor, toch?) voldoet aan een aantal voorwaarden. Veel ondernemers weten dit niet of passen het niet toe. Jammer, want het is eigenlijk heel simpel. Je moet het alleen even weten. 

Daarom kijk ik graag met jou mee naar jouw dromen, wensen en verlangens. Ik geef je gerichte en praktische Tips hoe je dit omzet in concrete doelen die resultaten gaan opleveren, waarmee jij vanaf nu (eindelijk) jouw dromen, wensen en verlangens werkelijkheid kunt laten worden. 

Ben jij klaar in om vanaf nu van dromen naar doelen naar resultaten te gaan? Wil jij je doelen vanaf nu écht gaan bereiken? En ben je bereid om daar alles voor te doen wat nodig is?

Dan help ik jou graag op weg tijdens een gratis online sparringsessie van 20 minuten via Skype (heb je geen Skype? Geen probleem. Dan regel ik dat we elkaar via een andere weg online live kunnen zien en spreken).

In mijn agenda heb ik elke maand ruimte voor vier ondernemers die er 100% voor willen gaan om vanaf nu hun doelen te gaan bereiken. 

Boek snel jouw gratis sessie als jij één van deze ambitieuze ondernemers bent.

Vul hieronder je gegevens in om jouw gratis sparringsessie te boeken.

Binnen 24 uur ontvang je van mij persoonlijk een bericht om onze sessie in te plannen.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.