Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

GRATIS STRATEGIESESSIE

Wil jij van je coachpraktijk een serieus bedrijf maken?

Vraag je je af hoe je jouw praktijk écht van de grond kunt gaan krijgen?
Hoe je meer klanten krijgt die je kunt helpen met jouw coaching?
En hoe je (meer dan) voldoende inkomen haalt uit je praktijk? 

In een persoonlijke strategiesessie kijk ik samen met jou:

Waarom zou je nog langer blijven aanrommelen als je ook nu al de juiste stappen kunt zetten om jouw praktijk écht van de grond te krijgen?

Omdat ik het liefste werk en de beste resultaten behaal met ambitieuze en gedreven coaches die gemotiveerd zijn om er voor de volle 100% voor te gaan, komt niet iedereen in aanmerking voor een gratis strategiesessie. 

Ik ga alleen in gesprek met coaches die bereid en in staat zijn om te investeren in hun groei als ondernemer en in de groei van hun bedrijf. En die ook bereid zijn om de acties te gaan nemen die nodig zijn.

Ben jij zo’n ambitieuze en gedreven coach? Geef je reactie op de onderstaande vragen en je hoort binnen drie dagen of je geselecteerd bent voor de gratis strategiesessie.

PS. Ik gebruik je gegevens alleen om contact met je op te nemen over de gratis Strategiesessie. Zie ook de privacy verklaring.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.