Ervaringen van klanten

Het was best een dingetje: de investering voor Op en top Ondernemer. Het is een hele investering en ik was bang dat ik er misschien niet meer waarde uit ging halen dan ik erin zou stoppen.

Maar het heeft me zoveel opgeleverd. Tijdens het traject al 2 nieuwe klanten. Een heleboel meer zelfvertrouwen in het ondernemen. Een supermooie website die bij mij past. Nieuwe kennis. En nieuwe kennissen.

Ik weet nu meer wat ondernemen inhoudt voor mij persoonlijk en dat er niet maar één manier is “om het goed te doen.” In feite klooien we allemaal maar aan, haha, maar ondernemen is dus experimenteren en uitproberen. En vooral niet stilzitten. Vooral in dat laatste ben ik van nature heel slecht, dus dat is hier een grote plus!

Ook de Ideale Klant training was heel erg fijn, nu heb ik duidelijk wie mijn Ideale Klant is en hoe ik haar het beste aanspreek.

Ook in het kiezen van “ga ik deze persoon wel/niet coachen” is dit een verademing, want soms past een coachee gewoon echt niet bij je. Het stukje gaan staan voor je product valt dus ook onder dit kopje.

Ik vond het ook fijn dat we aangespoord werden om elke week minstens 1 vraag te stellen voor de coach calls. Daardoor ga je toch meer nadenken over waar je mee bezig bent en trek je ook eerder aan de bel als je ergens mee zit. Dus dat was een voordeel.

De feedback op opdrachten of websites was eerlijk en heel uitgebreid. Heb een aantal keren heel hard om mezelf gelachen, maar de logica kwam wel binnen. Nu weet ik dus dat mijn website prima leest en ook niet vaag is (soms is iets in mijn hoofd heel logisch, maar voor de lezer niet) en heb ik punten waarop ik kan letten als ik dingen toevoeg/verander.

En er werd heel lief meegedacht. Er kwamen ideeën voor weggevers die spontaan onder douches ontsprongen, ik werd altijd in de juiste richting gestuurd als Wendy zelf een antwoord niet wist, maar wel iemand kende die het wél wist.

En als er iets op Wendy’s pad kwam waar ik bijvoorbeeld ook mee bezig was, zoals Google Ads en de Law Of Attraction, dan werd dat ook weer met mij gedeeld.

Ik raad de training Op en top Ondernemer zeker aan andere ondernemers aan. Omdat je niet alleen een duidelijker beeld krijgt van het hele ondernemen, maar ook van jezelf als ondernemer. Het is een mooie combi van jouw persoonlijkheid, praktische info en tricks en mindset.

Bovendien heb ik nu een certificaat waarop staat dat ik het programma goed heb doorlopen, dus als die innerlijke criticus nog een keer zijn mond opendoet om te melden dat ik geen echte ondernemer ben, dan heb ik zwart op wit dat ik dat wél ben!

Ik was heel onzeker toen ik net mijn investering had gedaan of dit programma mij wel verder zou helpen. Ik heb echt nog een hele tijd twijfels gehad of het wel een goede keuze was om dit te doen.

Maar toen we eenmaal begonnen heb ik geen seconde meer een twijfel gevoeld, het hele programma lang niet meer.

Wendy weet heel goed waar ze het over heeft, maar weet ook heel goed hoe ze mensen in hun eigen proces kan begeleiden. Daarnaast is ze heel attent en heeft ze leuke, creatieve manieren om je anders naar iets te laten kijken (echt, die ballen!).

Maar ze vult haar programma ook in naar aanleiding van wat de mensen nodig hebben. Soms is “confronterend” een woord dat je het gevoel geeft dat je met je gezicht tegen een harde muur wordt gedrukt, maar bij Wendy is het juist alsof je met je gezicht in de watten valt.

En ze verzorgt uitstekende lunches, de paling was gewoonweg heerlijk 😉
Samantha Spijkers,
Zelfvertrouwen Coach
Als ik een bezwaar had om te investeren in dit programma, was het in het begin de kosten. Die kwamen in eerste instantie op mij af en vond ik wat hoog, ook omdat je dan nog niet zeker weet of je er wat aan hebt. Maar de kosten zijn het echt waard geweest, een zeer uitgebreide cursus Op en Top Ondernemer met waardevolle leermomenten!

Het heeft me zoveel opgeleverd:

- Ik heb mijn ideale klant helder gekregen en tevens geleerd dat dit de basis is van je bedrijf.
- Ik heb geleerd hoe je je aanbod doet
- Ik heb geleerd dat je echt geld mag vragen voor de waarde die je gaat leveren, daarin meegenomen dat je beter een totale kostprijs kunt hanteren dan per uur te factureren, zo kom je ook professioneler over
- Ik heb geleerd dat er nog heel veel coaches nodig zijn, geleerd hierin de juiste Mindset aan te nemen
- Ik heb geleerd de juiste Mindset aan te nemen als ondernemer, dit heeft mij ook meer zelfvertrouwen opgeleverd als mens en als coach
- Ik heb geleerd dat het belangrijk is dat je zichtbaar bent; dit ook te doen zonder twijfels hierin, dit om leads te kunnen krijgen - Ik heb geleerd dat het als ondernemer heel belangrijk is dat je dicht bij jezelf blijft, alleen dan kan je bedrijf slagen
- Ik heb geleerd dat het belangrijk is passie te hebben voor je vak, hier dagelijks mee bezig te zijn en je te blijven ontwikkelen om zo ook daadwerkelijk te kunnen slagen als ondernemer
- Ik heb geleerd dat niet lukken geen optie is
- Ik heb geleerd dat we ervaren waar we ons op focussen
- Ik heb NLP kaders/technieken geleerd
- Ik heb geleerd om eerst te geloven en dan zien i.p.v. eerst zien dan geloven
- Ik heb geleerd van mijn medecursisten in de groep. Het is leerzaam om zo met elkaar deze cursus te volgen. Je leert van elkaars inbreng, daarnaast stimuleer je elkaar
- Ik heb veel geleerd van de Live-dagen waarin specifieke onderwerpen van elke ondernemer (cursist) aan bod kwamen

Ik sta een stuk zekerder in mijn schoenen omtrent het ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb een extra bevestiging gekregen door het programma Op en top Ondernemer. Het heeft mij laten zien dat ik echt passie heb om als coach aan de slag te gaan, het heeft mij gestimuleerd om door te gaan. Door aandacht in het programma Op en top Ondernemer voor de juiste Mindset heb ik hier nog meer interesse in gekregen en vind ik het erg leuk om mij hier verder in te verdiepen.

Ik zou de training Op en top Ondernemer zeker aanraden!, aangezien het een zeer uitgebreide cursus omvat met veel waardevolle informatie, daarnaast is Wendy erg betrokken bij je proces en helpt zij waar kan.

Als laatste wil ik zeggen dat Wendy enorm veel weet over het vak ondernemen en dit ook op de juiste wijze, vol passie kan overbrengen. Ze sluit heel goed aan bij jou als ondernemer, ze geeft goede adviezen maar zorgt ervoor dat je hierin je “eigen” weg kunt bewandelen. Ze geeft alle cursisten die meedoen evenveel aandacht.

Mijn complimenten ook over de verzorging van de cursus, van begin tot aan het einde met mooie kaartjes die je krijgt toegestuurd en alle getrokken kaartjes in de coach-calls, die je aan het einde van de cursus hebt verzameld! Dit alles geeft een extra touch aan de cursus, top! Ik ga dit ook meenemen in het coachtraject van mijn eigen coachees.

Wendy nogmaals heel erg bedankt!!

Liefs Nicoline
Nicoline van der Werf,
Mindfulness en Compassie coach
In december 2019 ontdekte ik bij toeval een challenge om de juiste mindset te ontwikkelen, als het gaat om ondernemen, en die echter ook in het echte leven van toepassing is, en laat Wendy daar nou net een kei in zijn.

Naast een extra stok achter de deur, vooral doelstellingen en successen zijn een onmisbaar fenomeen in het ondernemen.

Met af en toe streng optreden, heeft ze mij altijd mee laten slepen op haar energieke en enthousiaste wijze!

Ik ben zoveel verder gekomen dan ik ooit had durven dromen.

Ik ben zelf ook een fan van NLP, want daar valt en staat alles mee. En onze coaching sessies waren altijd vol passie, betrokkenheid, veel lachen, vreugde en af en toe een traantje wegpinken maar zeker boordevol inspiratie!

Ik heb mega veel opgestoken en geleerd en dat proces blijf ik nog steeds toepassen. Immers persoonlijke groei is zo belangrijk. Ook daarin is Wendy met vlag en wimpel geslaagd om ons iedere keer te motiveren, met duidelijke praktijkvoorbeelden.

Ik ga ons clubje missen, maar we blijven op de hoogte van elkaars prestaties, acties en websites.

Mijn slogan is dan ook: "Ga toch eens leven saaie doos en zorg ervoor dat je de slappe lach krijgt, want echt een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!"

En dat geldt ook voor een dag niet geleerd, is ook zo zonde....

Dare to Live and Have Fun!
Tineke Tjeerdsma,
Transformatie & Positieve energie Coach
In eerst instantie had ik mij opgegeven voor de 30 daagse training, maar ik merkte voordat ik daaraan begon en eerlijk naar mezelf was dat ik meer nodig had qua begeleiding en coaching. En anders ik het gevoel zou houden dat ik bleef aanmodderen en door me op te geven voor Op-en-top dat ik echt stappen kon gaan zetten.

Het programma Op en top Ondernemer heeft me veel opgeleverd:

- Groei in mindset op zowel zakelijk als privé gebied wat heeft gezorgd dat ik bleef doorzetten en hoe ik mezelf kon herpakken.
- Ik ben meer in mezelf gaan geloven als ondernemer en persoon
- Geleerd en toegepast dat Ik altijd een keuze heb in hoe ik ergens mee omga
- Geleerd dat ik het waard ben om te doen wat ik leuk vind en ook naast het moederschap daarin voor mezelf keuzes mag maken en daar de verantwoordelijkheden voor te nemen.
- Geleerd om mijn grenzen aan te geven naar anderen en mezelf. En heel waardevol om eerlijk naar mezelf te zijn wanneer ik dit stiekem als excuus gebruikte.
- Ik ben meer zichtbaarheid geworden op mijn FB pagina.
- Omdenken en meer denken in helpende gedachten en in mogelijkheden vanuit liefdevol zelfleiderschap 😉
- Veel meer inzichten over het ondernemen en dat het niet zomaar iets is wat je erbij doet, maar dat er veel meer bij komt kijken.
- Dat ik trots ben op mezelf en wat ik het afgelopen half jaar heb neergezet.
- Ik ben anders leren kijken naar verkopen

Ik raad deze training zeker aan andere ondernemers aan, omdat in deze training zoveel aspecten samenkomen die zo megawaardevol zijn als je je praktijk echt op de kaart wilt zetten.

En je er ook als persoon alleen al zo door groeit d.m.v. de mindsettraining. De kennis die gegeven wordt in de trainingen zijn megawaardevol en Wendy is echt een coach die met je meedenkt.

Ik ben heel dankbaar voor wat ik het afgelopen halfjaar allemaal heb geleerd en ontdekt. Wendy is een hele goede en gedreven coach met nuchtere humor en kan je op zijn tijd ook (met de beste bedoelingen) liefdevol confronteren om je zo weer verder te helpen.
Jessica Heringa,
Lifecoach voor moeders
Van een collega coach hier uit de regio (Limburg), kreeg ik in mei 2019 een berichtje doorgestuurd dat er een gratis online Challenge georganiseerd werd om te groeien als ondernemer en om te groeien met je (coach-)praktijk. Dat was precies wat ik op dat moment nodig had; groeien in het ondernemerschap én groeien met mijn praktijk.

Na het berichtje gelezen te hebben, dacht ik, wat heb ik te verliezen? Baad het niet dan schaad het niet want er stond nadrukkelijk bij dat de training gratis was. Ik kon er dus alleen maar slimmer van worden.

Alleen al de opbouw gedurende de zeven dagen van de Challenge gaf me al zoveel duidelijkheid en structuur met betrekking tot het ondernemen dat ik meteen voelde dat dit was wat ik nodig had. Door middel van deze materie zou ik als ondernemer én met mijn praktijk gaan groeien.

Echter toen de Challenge voorbij was en we een week verder waren, viel ik terug in oude patronen. Ik miste de diepgang en wist nog steeds niet waar en hoe ik moest beginnen. Toen kwam de vraag van Wendy hoe het op dit moment ging en die zette me aan het denken…

Het ging helemaal niet… Ik wist nog steeds niet hoe en wat ik moest doen. Oké, de basis was me helder maar het doen en eigen maken van deze stappen lukte me totaal niet alleen. Dit mailde ik terug richting Wendy en de dag erna ontving ik een telefoontje van haar. Samen hebben we gekeken waar ik stond en wat ik nodig had. Toen deed Wendy mij haar aanbod en zei welke investering hierbij hoorde.

Het aanbod klonk als muziek in de oren; dit zocht ik en het mooie voordeel wat er bij zat was dat Wendy zelf in het verleden ook kindercoach is geweest, dus ook op dat vlak kon ze me voorzien van feedback. Het mes sneed aan twee kanten; ze kon me het ondernemen eigen maken en met me meedenken over kindercoaching.

Echter de prijs die hierbij hoorde hield me in eerste instantie tegen. Als startende ondernemer was dit niet niks… Na er een nachtje over geslapen te hebben en met het thuisfront gepraat te hebben, had ik de knoop doorgehakt. Ik moest dit gewoon gaan doen anders zou mijn praktijk dit jaar waarschijnlijk niet meer bestaan omdat ik niet wist waar ik het zoeken moest en hoe ik nu verder kwam met mijn praktijk.

Zowel de mindset training als de ondernemerslessen uit de kennisbank gaven me zoveel duidelijkheid, inzichten en structuur in het ondernemerschap. Vanuit hier kon ik een stevig fundament gaan neerzetten voor mijn praktijk. Wat voelde dat goed!

Terugkijkend heb ik het meeste geleerd van de ondernemerslessen uit de kennisbank. Vanuit hier kon ik gaan werken middels een strategie en een plan. Met alle support van Wendy en mijn mede collega coaches zag ik mezelf als ondernemer groeien en daarnaast groeide mijn praktijk. Nu, december 2019, rond ik met één maand verlenging genomen te hebben alles bij Wendy af en staat er een stevige basis voor mijn praktijk.

Een waardevolle weggever, een mooie, nieuwe en frisse website volledig gericht op mijn ideale klant en een goede emailserie die toe werkt naar mijn aanbod voor mijn klant. Dat geeft me zoveel energie, kracht en zelfvertrouwen. Nu de laatste puntjes op de i zetten en dan kan ik gaan promoten en adverteren. Ik heb er zoveel zin in!

Blij en trots heb ik Wendy ook kunnen laten weten dat ik binnen deze maanden dat ik me bij haar ontwikkeld heb, mijn eerste klant heb binnen gehaald. Dat geeft zoveel voldoening voor al dat harde werken. En dan realiseren dat dit pas het begin is van zoveel meer moois wat vast en zeker komen gaat.

Door al deze persoonlijke en professionele ontwikkelingen die het mij en mijn bedrijf heeft opgeleverd zou ik deze training zeker ook aan andere coaches aanraden. Wendy staat altijd voor je klaar, je krijgt uitgebreide en waardevolle feedback en je mag werkelijk alles wat met ondernemen te maken heeft van haar gebruiken.

Wendy; enorm bedankt voor alles wat je me het afgelopen half jaar allemaal geleerd hebt met betrekking tot mindset en ondernemen. Vanuit hier kan ik echt verder met mijn bedrijf en is het tijd om mijn eigen pad verder te gaan bewandelen. Ik heb er heel veel zin in.
Vivian Wijnen,
Opvoedcoach
Tijdens de Challenge “Groeien als ondernemer” was ik gelijk enthousiast over de manier waarop Wendy coacht en al haar kennis deelt. Ik wilde heel graag mijn eigen (online) coaching praktijk opzetten, maar had nog teveel bezwaren.

Al op de 3e dag heb ik al mijn bezwaren over boord gegooid, de stap gezet naar de KvK en CS Expert Coaching opgericht. (Ik help lotgenoten zich bewust te worden van wat hun Conversiestoornis in stand houdt en begeleid ze bij het zetten van de juiste stappen in hun herstelproces, zodat zij hun Conversiestoornis kunnen overwinnen).

Ik weet dat ik goed ben in mijn vak, dus daar had ik niet zoveel twijfels over. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik ook een goede ondernemer ben.

En toen deed Wendy aan het einde van haar zeer waardevolle Challenge haar aanbod voor haar online training “Op en top ondernemer in 4 maanden”. Ik wist het gelijk: “dat is precies wat ik op dit moment nodig heb”. Verder mijn mindset ontwikkelen, een besloten Facebook groep met gelijkgestemde mensen waar je alles mee kunt delen en elkaar kunt inspireren, 2 live dagen, iedere maand een coach call en ook nog eens 5 dagen p/w al mijn vragen stellen aan een ervaren business coach. Het was bijna te mooi om waar te zijn!

Maar 1 klein probleempje: “waar haal ik het geld vandaan als startende ondernemer zonder enig budget”.

Tijdens de Challenge van Wendy had ik geleerd dat je mag openstaan voor alle mogelijkheden i.p.v. van denken in tekorten. En ook dat je persoonlijke ontwikkeling niet moet zien als een uitgave, maar een investering in jezelf en in je bedrijf. En het doel van een investering is dat je het in veelvoud weer terugverdiend.

Dus toen 1 van mijn beste vriendinnen aanbood om mij dit bedrag te lenen heb ik gelijk “ja” gezegd en was dit voor mij een extra motivatie om alles uit deze training te halen.

En echt bizar wat je allemaal kunt bereiken in slechts 4 maanden:

- de basis van mijn bedrijf staat
- mijn aanbod is helder
- ik heb (betalende) klanten
- heel veel positieve recensies
- mijn marketing en strategie
uitgewerkt - ik heb een weggever met een uitgebreide funnel
- een “krachtige ondernemersmindset” ontwikkeld waardoor ik nog wel sommige dingen eng vind, maar mij nergens meer door laat weerhouden.
- een geweldige groep met gemotiveerde ondernemers ontmoet met wie ik nu ook na de training nog veel contact heb. Want na de training verlaat Wendy de groep, maar verder blijft de groep gewoon zoals die is en dat is heel erg fijn.
- Een enorme groei in mijn persoonlijke ontwikkeling waardoor er niet alleen op zakelijk gebied, maar ook privé hele positieve ontwikkelingen zijn ontstaan.

En als je na 4 maanden nog verder wil (zoals bijna bij onze hele groep het geval is) heeft Wendy ook nog eens een geweldig vervolgtraject waarin ze meer verdieping geeft in alles wat er bij het ondernemen komt kijken.

Wat ik vooral een meerwaarde van Wendy vind is dat als wij ergens tegen aan liepen wat niet standaard in de training was opgenomen, zij er even in korte tijd een complete module van maakte waar wij enorm mee waren geholpen. Zo hebben we naast de modules in de online academie ook nog heel veel losse modules kunnen volgen, die precies aansloten op waar wij op dat moment mee bezig waren.

Wendy is een hele betrokken, inspirerende en motiverende ondernemerscoach met zeer veel kennis op het gebied van mindset en (online) ondernemen. Ook vind ik het bewonderenswaardig hoe zij op haar eigen manier een online traject toch héél persoonlijk maakt. Daarin is zij voor mij ook echt een voorbeeld.

Ik raad het iedere (startende) coach aan om haar 4 maanden training te volgen, want nu kan ik vol zelfvertrouwen zeggen dat ik niet alleen een goede coach ben, maar ook een échte ondernemer! En dat is een absolute “must” voor ondernemen met veel plezier en een succesvol bedrijf!
Corine van der Schouw,
Conversiestoornis Coach
Ik heb wel even moeten wikken en wegen (vooral financieel) voor ik de knoop kon door hakken. Als allerlaatste van de groep nog net op de valreep heb ik besloten dat ik wilde mee doen aan de training. Op dat moment niet wetende dat het mij zoveel zou gaan opleveren.

Door jouw heb ik mezelf echt leren kennen. Het is niet te geloven wat ik in 4 maanden tijd allemaal geleerd en bereikt heb. Vooral mijn mindset is zo veranderd, zowel zakelijk als prive, ik maak mij nu veel minder druk om dingen!

NLP voelde voor mij al thuiskomen, wat een herkenning. Daar wil ik dus zeker nog meer van weten op het gebied van kindercoaching.

Wendy je bent echt een top ondernemerscoach, wat ben jij een leuk mens en wat ben ik blij met jouw! Wil je de training bij Wendy volgen maar twijfel je nog? Stop mijn twijfelen en ga ervoor!

Move before you’re ready.
Marjolein Patz
Kindercoach
Tijdens de bootcamp van Wendy heb ik Wendy leren kennen. Het was heel gek, maar ik merkte gelijk een klik. Ik herkende me zo in haar eigenschappen en ik voelde mij heel prettig bij haar. Het voelde direct als een gelijkwaardige band. Wendy is een ‘gewone’ Volendamse en ik ben een ‘gewone’ Achterhoeker. Toch was het niet alleen de klik die ‘Ja’ zei tegen haar aanbod.

Ze vertelt informatie die er echt toe doet, die waarde heeft en waar je écht verder mee kunt. Vaker volgde ik Webinars maar zelden met resultaat. Na de week met Wendy kon ik nergens anders meer aan denken. Het voelde als een roze wolk. Ook Wendy voelde dit en benaderde mij om mee te doen met de training. Hoewel ik nog zó graag wilde had ik de financiële mogelijkheden op dat moment voor andere zaken gereserveerd. Dit was mijn enorme belemmering.

Ik wilde namelijk mijn droom realiteit maken met een eigen coachingspraktijk. Ondertussen was ik ook nog bezig met mijn opleiding Lifecoach. In het verleden heb ik een fikse burn-out gehad en wilde mezelf beschermen door de lat niet te hoog te leggen en mijn bezigheden te beperken tot een aantal dingen. Zodat ik het niet té druk zou krijgen. Maar ja… toen was daar Wendy.

Wendy ging met mij in gesprek en heeft al mijn twijfels en onzekerheden weggehaald. Want juist door de training leerde ik hoe om te gaan met al deze facetten. Daardoor kwam die deur voor mij open te staan. Yes! Ik ging de training op en top ondernemer in 4 maanden volgen.

De training heeft mij onwijs veel opgeleverd. Ik dacht dat ik al een aardig eindje op weg was met mijn persoonlijke ontwikkeling. Maar daar zijn ondertussen zo veel informatie, tools en tips bijgekomen. Ik bezit nu een enorme gereedschapskist aan kennis zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, marketing als alle informatie die nodig is om een krachtige onderneemster te zijn.

Inmiddels heb ik mijn eigen coachpraktijk en kan ik al deze waardevolle informatie ook weer meenemen naar mijn potentiele klanten. Dubbel winst! Hierdoor is de investering er al dubbel en dwars uit. Het meeste heb ik gehad aan alle ondernemers en marketing weetjes. Op gebied van copywriting, onbewust beïnvloeden en daarbij komende NLP technieken.

Doordat ik de training heb gevolgd kan ik mijn potentiele klanten een gigantische waarde aan informatie, tips en tools bieden. Zelf sta ik nóg sterker in mijn schoenen en heb ik bepaalde overtuigingen kunnen omdenken om hier geen belemmering van te ervaren in het ondernemen.

Ik raad de training meer dan aan. Wendy belooft je zilver maar je krijgt goud. Ik kan niet omschrijven hoeveel mij dit heeft gegeven. Tevens is het zo fijn om een ‘maatje’ te hebben waar je telkens weer even op terug kan vallen, aangezien het ondernemen voor mij helemaal nieuw is. Ik heb nu een ijzersterke basis vanwaar ik verder kan gaan bouwen.

Daarom ga ik ook nog even door met de vervolgtraining van Wendy ‘Blijvend groeien als ondernemer’ tot ik mij sterk genoeg voel om het in mij eentje te kunnen. Wendy je bent een topper!!!

Veel liefs, Jenny
Jenny Fielt,
Succes Coach & Mindset Trainer
Lieve Wendy,

Wat ben ik dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik heb de afgelopen maanden zoveel bijgeleerd over mindset en de invloed van je gedachten op alles in het leven. De lessen waren voor mij op persoonlijk vlak elke keer raak.

De kennis die je deelt is toegankelijk, goed te volgen en toe te passen. Ik ben me bewuster van mijn eigen gedachten en met name de acties die ik daaraan koppel. Waar ik voorheen klakkeloos mijn gedachten geloofde en daarnaar handelde, trek ik ze nu in twijfel en weet ik beter dan mijn gedachten me vertellen.

Die bewustwording maakt écht een wereld van verschil. Waar ik voorheen mij liet tegenhouden door gedachten, herken en erken ik ze en onderneem ik toch ACTIE. Het toverwoord voor mij! ACTIE. Gewoon doen! En bizar hoe gemakkelijk ik dit nu vind.

Ik voel me niet alleen als persoon krachtiger en zelfverzekerder, ook als ondernemer. Ik sta zoveel positiever en dankbaarder in het leven. Ik ben er echt van overtuigd dat ik een keuze heb, altijd. Dat ik mijn leven zo kan maken zoals ik dat zelf wil, gewoon door erin te geloven en ernaar te handelen. Dat geeft zoveel rust en vrijheid! Ook wanneer ik een onzeker moment heb, stap ik er sneller uit. Jij hebt mij echt geleerd gedachten de herkennen, erkennen en vervolgens de actie te ondernemen die ik wil.

De facebookgroep met andere deelnemers had voor mij zoveel meerwaarde. Zo fijn dat je niet de enige bent, dat je dingen kan delen…. vooral successen delen vond ik heel fijn en ga ik zeker voortzetten! Deze kleine, fijne, enthousiaste groep meiden voelde snel heel vertrouwd. Een echte meerwaarde voor de training.

Ik raad deze training anderen absoluut aan, mits ze bereid zijn er helemaal voor te gaan. Want het is een training waarbij jezelf voorin de bus moet gaan zitten. Ben je bereid dit te doen? Ben je klaar voor echte veranderingen? Dan zeker jouw training volgen!!

Duizendmaal dank voor jouw support, eerlijkheid en openheid. Zeker als het gaat om persoonlijke dingen heb ik me enorm op mijn gemak gevoelt. Het voelde alsof ik alles bij je kwijt kon en dat heeft mij zoveel verder geholpen dan al die psychologen. Je luistert, geeft feedback en praktische tips waarmee je gelijk verder kan én je bent niet bang iemand een spiegel voor te houden!

Ik vind je een topper!
Marijke van Wolfswinkel-Donker
Leercoach / leerkracht
Tijdens de gratis bootcamp wist ik gelijk al dat ik de training wilde volgen.

De training en coaching van Wendy heeft me vooral heel veel rust opgeleverd.

Geduld gaat me het meeste opleveren, maar dat vind ik nog niet zo gemakkelijk 😊

Ook kan ik het geleerde meenemen in mijn eigen coaching.

En de dingen die ik leer zijn van invloed op mijn kwaliteit van leven. Het gaat dus veel verder dan alleen op je bedrijf of je persoon.

Daarnaast neem ik veel van het geleerde ook mee in de opvoeding van mijn kinderen, zodat zij deze dingen al van jongs af aan meekrijgen.

Ik raad de training ook aan andere ondernemers aan, want het legt een hele goede basis om vanuit te kunnen groeien.

Buiten de geweldige training vind ik de coach calls en input van anderen in de groep heel erg fijn.

Je leert van elkaar, helpt elkaar.

Dat is heel fijn, omdat je als ondernemer toch ook veel alleen opereert.

Daarnaast is Wendy een heel fijn mens.
Lilian Peters,
Gezondheidscoach
Van tevoren wist ik niet wat de training voor me zou opleveren kwa groei, dus ik twijfelde in eerste instantie even over de kosten.

Maar de training heeft me juist heel veel opgeleverd. Ik ben me veel bewuster geworden. Heb veel nieuwe inzichten gekregen in hoe ik kan omgaan met problemen. Ik vul niet meer in voor een ander. Heb meer focus. En ben simpeler en creatiever gaan denken. Ook kan ik negatieve situaties nu beter omdenken. En negatieve gedachten beter loslaten. En blijf ik niet meer zolang in een negatieve stemming hangen.

Ik voel me meer zelfverzekerd. En ook rustiger. Ik ben me bewuster van het positieve denken. En voel me ook minder faalangstig. Omdat ik nu weet dat je andere keuze kan maken.

Ik zou deze training aanraden aan andere ondernemers, wegens bewust te werken als werkgever, en werknemer tegelijk.

Je krijgt veel nieuwe inzichten. Leert beter om prioriteiten te stellen. En beter om te gaan met problemen en stress. Ook leer je je successen in te zien. En dat falen een leermoment is. En door de Facebookgroep versterkt het leren. Mijn beleving is dat coaching veel beter helpt dan een ggz psycholoog of psychiater.

Kwa persoonlijke groei is deze training ook een investering voor jouw hele leven.

Natascha Vink,
Kapster
Heb ik dat écht nodig? Dat was de eerste gedachte die bij me opkwam toen ik aan coaching dacht. Ik was ten slotte al 10 jaar zzp’er en had tot op heden prima zonder gekund!

Tot ik vast liep. Van loonslaaf was ik een slaaf van mijn eigen bedrijf geworden. Ik stond altijd aan. Was altijd bereikbaar. En als ik niet werkte, dan was ik in mijn hoofd wel met mijn bedrijf bezig. Ik ging tot diep in de nacht door en voelde me de volgende ochtend schuldig als ik niet om 9 uur weer beschikbaar was voor mijn opdrachtgevers. Adviezen over timemanagement, die ik aan anderen zo gemakkelijk kon geven, gingen niet voor mezelf op. Het idee van vrijheid was heerlijk, maar echte vrijheid had ik niet.

Ik zat in een spagaat. Als ik probeerde te ontspannen door iets privé af te spreken, zat ik met mijn hoofd bij het werk dat op me lag te wachten. En zat ik door te typen achter de pc, dan dacht ik aan al die gezellige momenten met vrienden die ik daardoor misliep. Het maakte me een slechtere versie van mezelf – voor mij en de mensen om mij heen – en ik werd er letterlijk ziek van. Als ik nú niets deed, dan was de klim uit het burn-out dal nog vele malen groter. En dus ging ik aan de slag.

Door de coaching bij Wendy keerde ik terug naar de basis: wat vind ík belangrijk? Wat wil ik bereiken en hoe zorg ik ervoor dat ik deze vicieuze cirkel doorbreek? We omschreven mijn zwaktes, maar ook mijn sterktes. En we gingen aan de slag om die zwaktes zo te veranderen dat ik me er beter bij ging voelen. Wendy voelde intuïtief aan wat ik tijdens een coaching sessie nodig had. Ze opende mijn ogen en gaf me, zonder oordelen, handvatten om het in de toekomst anders te doen. Om meer voor mezelf te kiezen.

Mijn grootste eyeopener? Dat hoe je dingen opvat en hoe je daarmee omgaat écht aan jezelf ligt. En dat je daar dus ook invloed op kunt uitoefenen. Het maakte me sterker en weerbaarder en door er bewust mee om te gaan, zorgde het voor verandering: in mijn bedrijfsvoering, maar vooral in mijn hoofd. Er ging letterlijk een knop om!

De individuele coaching sessies hebben mij veel inzicht gebracht en Wendy wist heel mooi ook de positieve dingen uit te lichten, die ik zelf voor ‘normaal’ aannam. Het maakte me trotser op mezelf en op wat ik bereikt had. Mijn doorzettingsvermogen, dat ik vooral zakelijk had ingezet, had me nu zover gebracht dat ik ook ein-de-lijk voor mezelf mocht kiezen. Achteraf vind ik het ongelooflijk hoe we dat samen, in slechts 6 coaching sessies, bereikt hebben!

Na afloop van de laatste sessie zei ik tegen Wendy dat elk individu eigenlijk een coaching traject nodig heeft. Om jezelf en je omgeving beter te leren begrijpen. Je wordt er zoveel beter van! Ik wil niet zeggen dat ik alle hobbels genomen heb, maar ik ben er nu wel bewuster mee bezig en heb een andere ‘state of mind’. In het kort kan ik concluderen dat ik bewuster ben gaan leven en beter weet waar de prioriteiten liggen: mijn werk is geweldig, maar mijn leven is fantastisch!
Janine Klein,
Tekstschrijver
Voordat ik me aanmeldde voor de training merkte ik dat ik het mezelf moest leren gunnen om zo’n bedrag in mezelf te investeren. Of mijn bedrijf het gunnen. Nu denk ik daar heel anders over en zie ik alleen maar dat mijn bedrijf en ik nu en in de toekomst nog veel trainingen nodig hebben om maar weer verder te komen. Het is echt een investering.

De training heeft me heel veel opgeleverd. Zowel zakelijk als privé is het rustiger, ik reageer rustiger, ik zit er niet meer zo over in. Ik pieker niet of nauwelijks meer. Ik heb geen last meer van stemmetjes die mij naar beneden willen halen.

In mijn coaching ben ik enorm gegroeid. Alles wat ik geleerd heb over emoties, gedachtes, maar ook overtuigingen en zelfs dingen op identiteit herken ik bij mijn klanten waar ik ze dan echt mee kan helpen. Ik merk echt dat dit een meerwaarde voor mijn coaching is.

Ik ben nu echt zelfverzekerd. Daardoor kan ik er echt voor gaan. Staat niets me meer in de weg.

Ik heb leren niet in te vullen voor een ander, dus daardoor hoef ik niet te oordelen. Mij maken ze niet zo snel meer bang. Ik zie overal nieuwe mogelijkheden.

Ik raad deze training vooral aan startende ondernemers aan of waar het bedrijf nog niet zo goed uit de grond is gekomen. Omdat je zelfverzekerd wordt ga je echt groeien en sta je er echt!

Wendy is geweldig om mee samen te werken. Ik ben erg blij dat ik mij dit gegund heb. Daardoor staat mijn bedrijf meteen al goed en vanuit hier kan het alleen nog maar beter gaan!
idastolk-uniekinvorm
Ida Stolk,
voedingscoach
Ik was al een aantal jaren bezig met het Slabak Theater, ik had af en toe een opdracht als clown, dan weer als typetje om gasten te verwelkomen op een feest en clownslessen geven aan alle kinderen van 6/7 jaar. Maar welke richting ik nu echt op wilde dat wist ik niet. Ik nam het eigenlijk niet serieus ook al voelde ik dat ik dit wel moest doen.

En toen kwam de challenge van Wendy en ging ik mee doen. Alleen al door de challenge dacht ik; deze training wil ik voor mezelf doen. Maar wat is het duur en dan komt de btw er ook nog eens bij.... Na veel wikken en wegen heb ik het besluit genomen om toch deze training te volgen. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want het bleek de beste investering te zijn in mezelf!

Dankzij de training weet ik mijn doel in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden. Positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen dmv de Complimentenservice en voor kinderen clownslessen. Het gevolg is dat ik zelfvertrouwen heb in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik verstop mij niet meer achter een typetje of de clownsneus, ik merkte zelfs dat dit niet meer bij me paste. Alle overtuigingen die ik had over mezelf, die mij nerveus, onzeker maakte en mijzelf niet serieus nam, zijn verdwenen. Laagje voor laagje heb ik mezelf mbv de training en Wendy afgepeld en kwam ik eindelijk tevoorschijn.

Ik ben een stuk rustiger geworden en niet meer zo gespannen. Ook heb ik zoveel plezier en lol in alles wat ik doe, het is geen “motten” meer.

Ook in mijn privéleven is heel veel veranderd en alleen maar positief, als gezin zijn we veel hechter geworden en mijn echtgenoot vindt het geweldig om te zien hoe ik gegroeid ben. Ook is het contact met mijn familie enorm verbeterd.

Ik raad je aan om deze training te volgen, want je wordt zo goed begeleid door Wendy en het levert je zo veel op, voor je bedrijf en voor jezelf, zo veel meer dan je ooit had durven dromen! Kies voor jezelf, volg je hart en doe deze training!!
Pauline op ten Berg-Theunissen,
positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen
Van tevoren was ik even bang om weer geld in iets te investeren dat me niet genoeg op zou leveren. Maar na mijn kennismakingsgesprek met Wendy was dat bezwaar meteen verleden tijd. Dit was precies wat ik nodig had op dat moment in mijn leven.

De coaching heeft mij veel meer vertrouwen in mezelf opgeleverd. Het gaf mij bevrijding van mezelf. Waar ik eerst bang was om mezelf zichtbaar te maken, ga ik nu staan voor mezelf en mijn product. Ik heb zin om andere mensen te kunnen helpen en ik zie in dat ik ontzettend waardevol ben en mezelf niet klein hoef te houden.

En ook de combinatie van de kennis die Wendy meegeeft over mindset en haar praktische toepassing daarvan. Wendy ís echt haar methode, oftewel, het gaat haar zo natuurlijk af dat ik nooit het gevoel had dat ze een ’trucje’ op mij toepaste. Wendy is helemaal zichzelf en daarmee heel waardevol.

Wendy nam echt de tijd voor mij en paste de sessies aan op datgene waar ik behoefte aan had. Ik heb al vaker online challenges gevolgd en dat blijft natuurlijk altijd wat algemeen en op iedereen van toepassing. Ik had behoefte aan iemand die mij persoonlijk verder kon helpen, en echt intensief met mij en mijn bedrijf mee zou kijken. Dit kan denk ik vooral in een 1 op 1 coachtraject. En bij Wendy heb ik dat zeker gevonden!

Wendy heeft zelf ook veel ervaring opgedaan met ondernemen, waardoor ze mij praktisch heeft geholpen om mijn doelgroep helder te krijgen, een methode te ontwikkelen en een verdienmodel te maken. Juist door deze dingen te doen groeide mijn vertrouwen in mezelf en in mijn bedrijf.

Wendy is ontzettend positief en lekker in de actiestand. Zij motiveerde en enthousiasmeerde mij om aan de slag te gaan met mijn bedrijf. Ik heb flinke stappen gezet, allemaal dingen die ik al twee jaar aan het uitstellen was en nu direct deed. Wendy maakte concrete afspraken met mij en op de een of andere manier wilde ik het ook graag voor haar (en mezelf natuurlijk) doen. En het werkt dan natuurlijk enorm goed als ik iets engs gedaan had en het achteraf meeviel of zelfs heel leuk was!

Ik raad de coaching aan iedere ondernemer aan. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! De coaching heeft mij zoveel opgeleverd. Onzekerheid is hardnekkig en ontzettend belemmerend, alsof ik mezelf gevangen hield. Het bevrijdde gevoel dat ik nu heb gun ik andere ondernemers die worstelen met onzekerheid ook. Door de coaching van Wendy herken ik dat veel beter mijn eigen niet helpende denkpatronen en heb ik geleerd dat het iets van mezelf is en dat ik het ook heel goed kan veranderen. Wendy kan je als geen ander helpen om die niet helpende denkpatronen te doorbreken.

Wendy is een fijn mens waarbij je lekker je zelf kan zijn. Ik voelde me altijd welkom, alleen al omdat er elke keer als ik kwam heel groot “Welkom Laura” op het whiteboard stond. Ze heeft oog voor detail en is ontzettend attent. Dit traject is afgerond, maar ik heb mijn volgende sessies al gepland. Om nog meer te leren over NLP en om af en toe even in te checken en mijn vragen te kunnen stellen.
Laura Wierda,
studiecoach voor mbo-studenten
"Eind september ben ik begonnen met het coaching traject bij Wendy van Power In You. Eerst werd ik tegengehouden door de kosten maar hieronder wil ik vertellen wat dit voor mij heeft opgeleverd. Het zijn de kosten dubbel en dwars waard!!!

Begin dit jaar kreeg ik een burn-out. Bij mij was het niet alleen een opstapeling van factoren maar ook mijn eigen mind-set die me hielp om succesvol te worden maar daarnaast ook zelf langzaam opgebrand te raken.

Eén ding wist ik zeker, dit wil ik nooit meer!

Als ondernemer is het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Je bent altijd druk. Vol met ideeën die je eigenlijk allemaal tegelijk wil uitwerken. Daarnaast nog een portie administratie en héy daar gaat die telefoon weer! Helemaal niet erg om druk te zijn, maar als het je meer energie gaat kosten dan geeft, dan ga je dat uiteindelijk toch voelen.

Daarom ben ik als eerste stap uit mijn oude bedrijf gestapt en een ander bedrijf opgestart waarbij ik als franchiser onder ‘DieetPlaneet’ werk. Zij nemen heel veel uit handen waardoor je als ondernemer tijd overhoudt voor de belangrijkere zaken; voor het product/dienst van je bedrijf. Een mooi begin.
Daarnaast heb ik me aangesloten bij een groepje ondernemers om dit soort zaken te bespreken, doelen te stellen maar ook elkaar te helpen/inspireren (heel waardevol voor ondernemers trouwens!) Na een burn-out kom je jezelf ook tegen. Ik moest zelf ook veranderen. Nu wilde ik het anders doen. Hoe kan ik toch weer groeien en bloeien met mijn bedrijf zonder dat ik weer in dezelfde valkuilen stap? Anders gezegd; hoe kan ik gezond ondernemen zodat ik toch energie overhoudt? Hoe blijf ik positief? Waar wil ik me op richten?

- Wendy heeft mij geleerd om positief te denken. En Wauw, wat is dit veel waard!!! - Ook heeft ze geleerd om zelf keuzes te maken. Wat wil ik écht, wat geeft mij energie? - Ik heb geleerd mijn agenda beter en gezonder te beheren;
- Hoe ik beter kan omgaan met tegenslagen (want ja, die heb je als ondernemer) waardoor ik me sneller kan herpakken. - Ik weet waar ik me op kan focussen (want alles wat je aandacht geeft, groeit!) - Ik heb ook geleerd om me meer te richten op specialisaties. Ik geloof dat je beter héél goed in een paar dingen kan zijn, dan in overal een beetje. Daarom heb ik me gericht op maag-darmklachten (Fodmap) en kinderen.

Nog elke dag ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kan zelf veel beter ‘nee’ zeggen, keuzes maken en me richten op zaken die belangrijk zijn en energie geven! Ook heeft Wendy mij handvatten gegeven om mijn lieve klanten ook beter te begeleiden in coaching. Alleen maar voordelen :-). Ik raad alle ondernemers die zich herkennen in bovenstaand stukje aan om dit traject met Wendy in te gaan."
Rose Runderkamp,
diëtiste voor maag- en darmklachten en kinderen
"Wendy weet in haar coaching meteen de juiste snaar te raken. Door haar verschillende werkvormen te gebruiken heeft ze bij mij een blijvend resultaat weten te bewerkstelligen."
Linda,
spreker
"Ik heb even getwijfeld of ik de coaching ging doen bij Wendy, het was best wel een investering. Maar na onze gratis powersessie was ik helemaal overtuigd om het te doen. Toen wist ik beter wat ze te bieden had en dat is ook gebleken.

Dankzij Wendy heb ik inzichten en duidelijkheid gekregen. Wendy maakt heel snel duidelijk en helder, door de vragen die ze stelt, waar het probleem zit. Ik wist zelf ff niet meer hoe. Ik wist wel dat ik iets niet meer wilde.

En dankzij Wendy weet ik weer hoe. Ik kan nu weer verder jumpen. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en overzicht. Ik heb een ankertje gemaakt van wat ik uit de coaching heb opgepikt en daar kijk ik regelmatig naar. Dan sta ik heel vlot weer in mijn kracht die ik voelde tijdens de sessies. Dan voel ik weer diezelfde energie

“Omdat ik het wil en niet omdat het moet.”

Ik raad mijn collega ondernemers echt een coach traject met Wendy aan. Ik weet wat deze investering voor mij allemaal in werking gezet heeft en hoe ik gegroeid ben. Dat gun ik iedere ondernemer!!"
Anita,
coach
"Ik zat al enkele jaren met het lastige probleem dat ik veel negatieve gedachtes had over mijzelf en de wereld om me heen. Dat zorgde er weer voor dat ik veel piekerde en daardoor veel stress opbouwde. Eigenlijk had ik al na mijn eerste sessie met Wendy een goed gevoel over haar aanpak. Door de manier van coaching heeft zij ervoor gezorgd dat ik voor het eerst sinds jaren op een andere manier tegen mijn negatieve gedachtes ben aan gaan kijken. Dit proces is bij mij geleidelijk gegaan maar ik kan echt zeggen dat het bij mij een grote verandering teweeg heeft gebracht. Ik weet negatieve gedachtes in mum van tijd om te zetten in positieve gedachtes en dit gaat eigenlijk bijna vanzelf! Wat ik altijd zal onthouden van de coaching is dat er geen mislukking bestaat. Alles wat je meemaakt is een kans om te groeien. Je krijgt alleen feedback en op basis daarvan is er altijd een andere keuze om op een bepaalde manier op dingen te reageren. Die wetenschap geeft mij enorm veel vrijheid. Nogmaals, mijn leven is drastisch veranderd en ik ben Wendy erg dankbaar voor haar hulp hierbij."
Klantreactie
"Ik was heel veel in gedachten en haalde diverse gedachtes erbij waardoor ik heel prikkelbaar was. Na de eerste paar sessies kreeg ik weer een opdracht mee, in mijn geval een moeilijke opdracht, namelijk WAT WIL IK !!!!

Ik ben er wel uitgekomen en ik werd een heel ander persoon. Ik voel mij nu geweldig, je kan wel zeggen herboren, als ik een terugval krijg ga ik weer mijn opdrachten uitvoeren welke ik van Wendy heb ontvangen.

Wendy je was geweldig !!!! echt super !!!! Nogmaals bedankt voor alles. Bedankt. Bedankt"
Klantreactie
"Ik wilde me anders laten voelen en doen met mijn eigen waarde. Dat is echt goed aangepakt. Je sessie over dat het goed is zo als je bent was zeer waardevol. Een afspraak bij jou maken, moet echt vanuit jezelf komen.

De gedachtes waar je mee loopt en die anders kunnen worden . Daar moet je echt zelf aan willen werken. Het is zo moeilijk te omschrijven.

Wat ik heb bereikt is dat ik trotser op mij zelf ben geworden. Het gevoel dat je goed bent zoals je bent .

Dat positieve gevoel, voelt veel beter dan in een negatief gevoel over jezelf te blijven. De spook gedachten hoe anderen over je denken...veranderen in goede gevoelens. Echt jezelf even toespreken dat het anders is dan de negatieve gedachten.

Eerst is het onwennig ..je moet blijven werken en oefenen met jezelf.
Je briefje met:

Gedachten lezen...

Hoe weet ik zo zeker dat het waar is wat ik denk?

Waar baseer ik dat op ?

Lees ik elke dag.

Dikke kus"
Sophia
"Telkens als ik een andere taal wilde spreken of er alleen maar aan dacht schoot ik in de stress en kon geen woord uitbrengen terwijl ik eigenlijk heel goed wist wat ik wilde zeggen.

Voelde me heel onzeker en zelfs dom. Ik baalde hier enorm van, vooral omdat ik niet kon plaatsen waarom dit gebeurde.
Uiteindelijk besloten om de stap te zetten hier iets aan te doen en zo kwam ik bij Power in you terecht. Een hele goede stap kan ik wel zeggen.

Na 4 sessies voel ik mij een ander mens, of eerlijk gezegd voel ik mij nu mezelf. Ik heb geleerd dat ik mag zijn wie ik ben en dat je altijd een keuze hebt dat voelt heel goed en geeft veel rust.

Dit merk ik in alles in het dagelijks leven, twijfel minder over alles en maak beslissingen nu sneller dit geeft veel rust en ruimte in mijn hoofd.

Alle stress die het veroorzaakte is helemaal verdwenen er is geen angst meer, wat een opluchting! Wendy nogmaals bedankt voor alles!"
Klantreactie
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.