Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Wil je in 2019 serieus gaan groeien met je Coachpraktijk?

Adventskalender 2018

"Jouw Praktijk kan pas verder groeien, wanneer jij als Ondernemer verder groeit"

De meeste coaches die ik om me heen zie, blijven eerst een tijdje aanrommelen. Sommigen zelfs langer dan een jaar. Of nóg langer. Ze zijn goed in hun vak, maar het ondernemen zelf valt ze enorm tegen. Waardoor ze zich steeds onzekerder en gefrustreerder voelen, omdat ze weinig tot geen klanten krijgen en veel te weinig verdienen om rond te komen van hun praktijk. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach, MindsetExpert en NLP Trainer. De afgelopen jaren heb ik mezelf als nuchtere Volendamse volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach. Ik coach en train ambitieuze en gedreven Coaches die van binnen die enorme drive voelen om van hun praktijk een serieus bedrijf te maken. Maar het tegelijkertijd ook nog erg spannend vinden om er écht voor te gaan. En zichzelf daardoor enorm tegenhouden.

Met mijn praktische Tips & Inzichten help ik jou steeds meer te groeien in jouw rol als ondernemer. En ik help je om jouw praktijk nu echt goed van de grond te gaan krijgen. 

 

Wendy Koning - OndernemersCoach

Ondernemers Adventskalender 2018

voor Coaches die in 2019 serieus willen groeien met hun Praktijk

Schrijf je nu in voor mijn wekelijkse GroeiTips en ontvang tot en met 24 december elke dag een waardevolle Tip, Inzicht, Opdracht, Vraag of (gratis) Aanbod kado om te gaan groeien als Ondernemer én met je Praktijk. 

Zodat jij straks heel veel mensen kunt helpen, (meer dan) voldoende inkomen hebt uit je Praktijk en elke dag doet wat je het liefste doet en waar je goed in bent. 

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.