Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Logo Power in You

Kado 3

De Nummer #1 Ondernemers Community
voor Coaches

"Alles wat je nodig hebt om een succesvolle praktijk op te bouwen op één plek."

Kennisbank

Krijg toegang tot ALLE ondernemerstrainingen in de Kennisbank ‘Op en top Ondernemer’, waarin je exact leert wat er allemaal nodig is om je praktijk écht goed op de kaart te zetten. Stap voor stap.

Community

Kom in contact met gelijkgestemde coaches die er ook serieus voor gaan met hun praktijk. Je kunt er met ze sparren, ervaringen en uitdagingen delen en je successen vieren.

Q&A sessies

Elke twee weken beantwoord ik Live al je vragen die je hebt over het ondernemen en het laten groeien van je praktijk tijdens de Ondernemers Q&A. Ook leer je veel van de vragen van de andere coaches.

Challenges

Elke maand is er een nieuwe Challenge om met de juiste focus elke keer een boost te geven aan de groei van je praktijk. We doen het samen, waardoor je meer resultaat behaalt.

Ondernemen is een vak apart...

De meeste coaches voelen van binnen die geweldige passie borrelen om mensen te helpen met hun coaching. Om echt van betekenis te zijn. 

Alleen hebben ze geen idee wat er -naast een KvK inschrijving, een website, een praktijkruimte en visitekaartjes – allemaal bij het opbouwen van een goedlopende praktijk komt kijken. En hoe ze de mensen die ze zo graag willen helpen in hun praktijk kunnen krijgen.

Mijn naam is Wendy Koning. Als nuchtere Volendamse Ondernemerscoach en NLP Trainer help ik gedreven coaches die heel graag voor hun praktijk willen gaan. Maar het tegelijkertijd ook nog erg spannend vinden om zichzelf en hun praktijk op de kaart te zetten. En daarnaast ook geen flauw idee hebben wat er allemaal bij het ondernemen en het krijgen van betalende klanten komt kijken.

Mijn overtuiging is, dat wanneer je hier écht heel graag het verschil wilt maken en bereid bent om te doen wat nodig is, dat het voor iedereen mogelijk is om een goedlopende praktijk op te bouwen. En impact te maken in het leven van heel veel mensen💖 

Wendy Koning - OndernemersCoach

Dit is wat ik heb ontdekt

Voordat je denkt dat het opbouwen van mijn praktijk bij mij helemaal vanzelf ging en vanaf het begin gelijk in een stijgende lijn omhoog ging, moet ik je heel eerlijk vertellen dat het alles behalve dat was. Want ik heb alle onzekerheden, angsten, teleurstellingen en momenten van twijfel en wanhoop meegemaakt. Ik weet dus dat het niet altijd meevalt om je praktijk van de grond te krijgen. 

Tot het moment dat je besluit om te stoppen met zelf blijven aanrommelen. En jezelf en je praktijk serieus neemt door de juiste stappen te gaan zetten. En dingen te doen die wél werken. 

Pas toen ik me ging verdiepen in het ondernemen en leerde wat er allemaal voor nodig is om je praktijk serieus op de kaart te zetten, kwam het van de grond. En ging het ineens heel snel. Waardoor ik de afgelopen jaren tientallen coaches heb mogen helpen om te groeien als ondernemer en met hun praktijk.

Voor jou is dit nu ook mogelijk

De afgelopen jaren heb ik tienduizenden euro’s en nóg meer aan uren besteed aan heel veel trainingen over het ondernemen, marketing, Facebook adverteren, funnels, e-mailmarketing, verkopen, copywriting en webpsychologie. 

Ook volgde ik een (heel prijzig) traject bij een goede businesscoach. 

Overigens volg ik nog steeds elke dag trainingen om mezelf als ondernemer en als coach te blijven ontwikkelen. En het mooie is, dat ik al mijn nieuwe kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten.

Omdat ik het iedere coach gun om een goedlopende praktijk op te bouwen en elke dag te doen wat je het liefste doet en waar je goed in bent, heb ik al mijn kennis over het ondernemen en mijn eigen ervaringen met het opbouwen en laten groeien van mijn praktijk samengevoegd in de Power in You Community. 

Waardoor het nu voor een hele, hele, hele lage investering voor iedere coach mogelijk is om samen met mij en de andere leden van de Community aan de groei van je praktijk te werken. Zodat je meer mensen kunt helpen, meer inkomen uit je praktijk haalt en meer vrijheid krijgt.

Ik ben nu sinds drie dagen lid van Power in You community, en ben nu al zo gemotiveerd en veel aan het leren! Ongelooflijk hoeveel waarde dit meteen toevoegd aan mijn ontwikkeling. Voor alle twijfelaars, doe het gewoon! Onder de bezielde leiding van Wendy en met elkaar kunnen we onze dromen waar maken!
Rosemarijn de Ruiter,
Life coach

Dit is wat je krijgt als lid van de Power in You Community…

Toegang tot ALLE ondernemerstrainingen in de Kennisbank 'Op en top Ondernemer'

Stap #1 - De juiste OndernemersMindset

Een sterke Mindset is onmisbaar wanneer je een succes wilt maken van je praktijk. De ‘PowerMindset training voor Ondernemers’ is daarom een hele belangrijke en waardevolle training om te volgen. 

Het mooie is dat je de Mindset training gewoon naast de andere ondernemerstrainingen kunt volgen. Omdat persoonlijke ontwikkeling sowieso altijd goed is om mee bezig te zijn. 

En ondertussen bouw je  met deze training een ijzersterke OndernemersMindset.

Stap #2 - Je ideale klant

Pas wanneer je je ideale klant helemaal helder hebt en hem of haar door en door kent, is het zinvol om verder te gaan met de volgende stappen. 

Want dan kun je je aanbod, je website, je weggever en je berichten volledig afstemmen op jouw ideale klant. 

Waardoor het een stuk makkelijker is om je ideale klant te bereiken en aan te spreken. En om je aanbod te verkopen. 

Stap #3 - Je aanbod

In deze stap maak je voor jouw Ideale klant een passend en aantrekkelijk aanbod. 

En je krijgt tips en inspiratie om je aanbod vorm te geven. 

Zodat jij straks een aanbod hebt dat makkelijk te verkopen is, omdat het exact aansluit bij jouw ideale klant.

Stap #4 - Je weggever

Hoe zorg je ervoor dat je voor jouw ideale klant een waardevolle weggever creëert? In deze module krijg je verschillende ideeën voor je weggever. 

En je ontdekt hoe je de inhoud van je weggever perfect kunt af te stemmen op je ideale klant. 

Zodat jouw weggever onderscheidend is van de weggevers van de collega’s in jouw vakgebied. Die vaak veel te standaard en algemeen zijn. 

En waardoor jij dankzij jouw weggever on top of mind bent bij jouw ideale klant.

Stap #5 - Funnels

In deze stap start je met het bouwen van een funnel. Ook wel strategie genoemd. Ik vertel je exact welke stappen je hebt te nemen om jouw funnel goed neer te zetten. 

Want een goede funnel zorgt voor betalende klanten. En dat is waar we voor gaan, toch?!

Stap #6 - Copywriting

Copy…what?! Copywriting is het schrijven van wervende teksten voor commerciële doeleinden. Ofwel: het schrijven van goede (verkoop)teksten, waardoor je van je lezers betalende klanten maakt. 

Wanneer je je boodschap deelt of je aanbod doet, is het ontzettend belangrijk welke woorden je kiest. 

Waar je het beste rekening mee kunt houden leer je in de masterclasses en de trainingen in deze module.

Stap #7 - Marketing

Naast de waardevolle masterclass ‘Online Marketingplan’ van mijn dierbare collega Ria Kaashoek, vind je in deze module ook verschillende trainingen over hoe een e-mailmarketingsysteem werkt, Facebook adverteren opzetten, wat belangrijk is voor de wet AVG, tips voor je website, tips voor het opnemen van video’s en how-to video’s over verschillende tools en programma’s die ik zelf voor mijn bedrijf gebruik en die wellicht ook handig zijn voor jou en je praktijk.

Stap #8 - Verkopen

Nu gaat het gebeuren. Je gaat je aanbod doen. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Wanneer kun je het beste je aanbod doen? Hoe zorg je ervoor dat een potentiële klant JA zegt op je aanbod? 

Je leert er alles over in de module ‘Verkopen’.

Stap #9 - Opvolging na je aanbod

Deze stap maakt de OndernemersRoute naar een succesvolle praktijk compleet. 

Want door een gebrekkige opvolging, gaan de meeste verkopen niet door. En dat willen we natuurlijk voorkomen. 

Daarom krijg je in deze module tips hoe je met jouw potentiële klant het beste de opvolging kunt inplannen. 

En je krijgt letterlijk de zinnen die je kunt zeggen wanneer een potentiële klant met bezwaren komt als geen tijd, te duur, mijn partner is het er niet mee eens, etc.

Toegang tot ALLE trainingen

Als lid van de Power in You Community krijg je dus toegang tot ALLE ondernemerstrainingen in mijn online leeromgeving.

Kijkje in de Kennisbank

Aan de Kennisbank worden regelmatig nieuwe trainingen toegevoegd, waar jij als Community-member altijd zonder extra kosten toegang toe krijgt.

ondernemen-coach-training-wendy-koning

Q&A sessies

Elke twee weken organiseer ik een LIVE vraag en antwoordsessie voor de leden van de Community. Je kunt mij hier al je vragen stellen over de trainingen die je volgt, de maandelijkse Challenges en al je andere brandende vragen over het ondernemen, marketing en persoonlijke ontwikkeling. 

Ook leer je veel van de vragen van de andere coaches in de groep. Iedereen is immers met hetzelfde grotere doel bezig: een verschil maken in het leven van heel veel mensen.

Stel me je vragen tijdens de Q en A
Maandelijkse Challenge

Maandelijkse Challenge

In de eerste week van iedere maand start er een nieuwe Ondernemers Challenge waarmee je met de juiste focus elke keer een boost geeft aan de groei van je praktijk. Het mooie is, dat je het samen met de andere coaches tegelijk doet. En dat je er dus niet alleen voor staat. 

Elke week krijg je tijdens de Challenge nieuwe praktische vragen en opdrachten, zodat je gericht aan de slag kunt met het thema van die maand. En daardoor het beste resultaat uit de Challenges haalt voor jezelf en voor je praktijk.

En je krijgt als lid van de Power in You Community ook toegang tot alle eerdere Challenges ter waarde van € 588,-.

Power in You Community

In de besloten Community kom je in contact met gelijkgestemde coaches die er -net als jij – serieus voor gaan met hun praktijk. Je kunt er je vragen stellen, kennis en ervaringen delen, successen vieren en elkaar inspireren en motiveren.

Ook starten we de week elke maandagochtend met de ‘Motivation Monday’. Waarin ik je persoonlijk een energieke boost geef om alles uit jouw nieuwe week te halen.

Power in You Community

Dit is wat andere leden zeggen over de Community:

Bonussen als je nu lid wordt:

Toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen t.w.v. € 1.497,-

Wat begon als een challenge met mezelf om 365 dagen podcasts op te nemen, is uitgegroeid tot een rijke bibliotheek boordevol interessante en relevante onderwerpen waarmee je als coach in het ondernemen te maken krijgt. In deze podcasts – die overigens niet openbaar staan en alleen toegankelijk zijn voor mijn klanten – deel ik heel veel waardevolle tips, inzichten, inspiratie en eerlijke, persoonlijke verhalen over mijn eigen uitdagingen, ervaringen en successen in het ondernemen. Voor elke situatie in het ondernemen is er wel een audio-les te vinden. Waardoor je nooit meer hoeft stil te blijven staan als je even vastloopt of geen idee hebt hoe je nu verder moet.

Opnames NLP-Coachtechnieken t.w.v. € 597,-

Voor een klant nam ik als NLP-trainer een aantal trainingen op over verschillende NLP-Coachtechnieken. Omdat deze technieken heel waardevol en effectief zijn om in je coaching toe te passen, heb ik besloten om de opnames van deze trainingen nu tijdelijk als bonus aan te bieden voor nieuwe leden van de Power in You Community. Je krijgt direct toegang tot deze trainingen.

Opnames trainingen NLP technieken

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Per maand

147
 • Alle ondernemerstrainingen - twv € 7.170
 • 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • NLP-Coachtechnieken - twv € 697
 • Maandelijkse Challenge - twv € 147 p.m.
 • Q&A sessies - twv € 97 p.m.
 • Power in You Community - onbetaalbaar
 • Per maand opzegbaar
Veilige keuze

Per kwartaal

Verjaardagsaanbod!
1 maand gratis
441
294
 • Alle ondernemerstrainingen - twv € 7.170
 • 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • NLP-Coachtechnieken - twv € 697
 • Maandelijkse Challenge - twv € 147 p.m.
 • Q&A sessies - twv € 97 p.m.
 • Power in You Community - onbetaalbaar
 • Lifetime korting zolang je lid bent!
 • Per kwartaal opzegbaar
Prima keuze

Per jaar

1470
 • Alle ondernemerstrainingen - twv € 7.170
 • 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • NLP-Coachtechnieken - twv € 697
 • Maandelijkse Challenge - twv € 147 p.m.
 • Q&A sessies - twv € 97 p.m.
 • Power in You Community - onbetaalbaar
 • Per jaar opzegbaar
Beste Keuze

Weet je nog niet helemaal zeker of de Power in You Community wel iets voor je is? Dan heb ik iets interessants voor je.

Want wanneer je nu lid wordt en je vindt het toch maar niks, dan kun je binnen 7 dagen kosteloos je lidmaatschap beëindigen. Je krijgt dan je volledige betaalde bedrag terug (ongeacht voor welk abonnement je hebt gekozen). En we zijn nog steeds even goede vrienden.

Je loopt dus geen enkel risico om lid te worden. Ja, het enige risico dat je loopt is dat je gaat groeien ;-).

Kom er gewoon bij, bij de Power in You Community. En kijk met eigen ogen of het iets voor je is.

Meest gestelde vragen

Ja, er zit een opbouw in de Kennisbank die je stap voor stap kunt volgen om met de juiste structuur de juiste stappen te zetten om je praktijk goed op te bouwen en te laten groeien. En loop je even vast, dan zijn we er in de Community voor je om je weer in de juiste richting te helpen.

Jazeker. Na je aanmelding krijg je direct toegang tot mijn online leeromgeving waar je direct kunt starten met de online trainingen, ook al is het 02.00 uur ’s nachts. Ook voeg ik je zo snel mogelijk toe aan de besloten Power in You Community, waar de andere Community leden en ik je graag met open armen ontvangen. 

Dat ligt eraan hoe serieus je het wilt aanpakken met je praktijk. Val je onder de categorie ‘ik kijk eerst zelf wel even hoe het gaat’, dan zou ik dat gewoon gaan doen. 

Maar val je onder de categorie ‘ik wil het gelijk goed aanpakken’, dan raad ik je aan om juist nu al te starten met de voorbereidingen voor je praktijk. Want elke juiste stap die je nu al kunt zetten, geeft jou straks gelijk een goede start met je praktijk. Als je namelijk dan pas gaat beginnen met alles, dan ben je alvast de eerste paar maanden kwijt om uit te zoeken hoe het allemaal werkt in het ondernemen. En met het krijgen van klanten. Daarom raad ik je zeker aan – als jij er serieus voor wilt gaan met je praktijk – om nu al achter de schermen te starten met het zetten van de eerste juiste stappen.

Ja! Want in de Power in You Community leer je dankzij de trainingen en de maandelijkse Challenges ook hoe je jouw huidige (verkoop)processen kunt verbeteren en optimaliseren, zodat je makkelijker, sneller en meer klanten in je praktijk krijgt.

Nee hoor, dat is geen probleem. Je kunt de trainingen op je eigen tijd en tempo volgen. Dat is het mooie van de online leeromgeving. Je logt in wanneer je wilt (ook al is het ’s nachts of in het weekend) en je volgt de trainingen in de tijd die jij daarvoor (over) hebt.

En in de Community volgt sowieso iedereen haar eigen proces. Er is dus niet een kwestie van verder zijn of sneller gaan dan de andere leden in de Community.

Maar wel met de steun, inspiratie en motivatie van en voor elkaar.

Je krijgt als lid van de Power in You Community gelijk toegang tot ALLE trainingen. Mocht je dus liever met een andere module beginnen, omdat je bijvoorbeeld al wat verder bent of liever ergens anders mee wilt beginnen voor je praktijk, dan kan dat ook. Je bent daar vrij in.

Ja, de kosten voor ondernemerstrainingen en -coaching zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie en wat het voordeel voor jou precies is, verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Zolang je lid bent van de Community heb je toegang tot ALLE online trainingen in de Kennisbank. Ook tot de nieuwe trainingen, die regelmatig worden toegevoegd. Zonder extra kosten.

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit kunt doen. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zeker waard. En ik ben er samen met de andere leden voor jou in de Community om je hier zo goed mogelijk bij te helpen.

Dat is helemaal prima. En ook gelijk een extra reden om bij de Community te komen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom je nog niet bent waar je al had willen zijn met je praktijk. Want dit gevoel vermijden en daardoor (weer) dingen gaan uitstellen is ook veel makkelijker om te doen. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En om je gerust te stellen: in de Community kom je in contact met gelijkgestemde coaches. Deze coaches hebben allemaal hun eigen onzekerheden. Dit is dan ook één van de belangrijke dingen waar we in de Community aan werken. 

Later kan altijd. Dat is helemaal jouw keuze. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het als mijn plicht om je dit als ondernemerscoach mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’, het uiteindelijk nooit gaan doen. Het juiste moment komt nooit, als je er op blijft wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, uit jouw leven en uit je praktijk haalt, is een gemiste kans. Het juiste moment creëer je zelf.

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar mijn aanbod te verkopen. Want je doet het niet voor mij. Je doet het voor jezelf. Ik coach en train inmiddels bijna zeven jaar en door mijn ervaring kan ik nu met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En met gelijkgestemden om je heen. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om mee te gaan doen. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan. Want als je nu weer toegeeft aan je twijfels, dan bevestig je daarmee weer dat je het inderdaad niet kan. En dan kom je sowieso weer niet verder.

Dat is helemaal aan jou. Je kunt lid blijven zolang als je wilt. En het mooie is: wanneer je nu lid wordt, blijft deze investering voor jou altijd hetzelfde. 

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een Q&A, kun je van tevoren alsnog je vragen stellen onder het daarvoor bestemde bericht. Ik beantwoord ze dan tijdens de Q&A. Deze kun je dan achteraf terugzien. De opname van de Q&A wordt altijd binnen 48 uur in de online leeromgeving geplaatst.

Dat hangt af van jouw persoonlijke ondernemersproces en het tempo waarin je groeit. Het zijn vooral praktische en stap voor stap trainingen en opdrachten, waar je – als je alles zelf moet gaan uitzoeken – zeker minimaal tien keer zoveel tijd aan kwijt bent. Je bespaart jezelf dus enorm veel tijd (en energie) door met de trainingen in de Community aan de slag te gaan. En in welk tempo dat gaat, bepaal jezelf.

Je vragen aan mij kun je kwijt bij de twee wekelijkse Q&A’s (vraag en antwoord sessies). En in de speciale Power in You Community groep op Facebook kun je ook altijd je vragen stellen of vragen om te sparren met de andere leden.

Als ik een vraag zie waar ik gemakkelijk antwoord op kan geven, dan zal ik daarop reageren uiteraard. Ik kijk sowieso door de weeks 1 keer per dag in de groep om te reageren.

En als het bij een vraag handiger is om een uitgebreider antwoord te geven, dan vraag ik je vanzelf of je deze bij de Q&A wilt neerzetten.

Nee. In de Community zitten ook andere ondernemers. In mijn marketing richt ik me specifiek op coaches, maar de kennis en support in de Community is voor elke ondernemer die serieus wil groeien enorm waardevol. 

Ja, dat kan. Daar zijn twee manieren voor:

1.    Als lid van de Power in You Community kun je losse 1-op-1 sessies met mij boeken wanneer jij daar behoefte aan hebt.

2.    Begin september start ik met een nieuwe groep ‘Op en top Ondernemer’. Dit is mijn half jaar programma waarin ik je bij elke stap bij de hand neem en elke keer met je meedenk voor de volgende stap. Waarin ik 5 dagen per week mijn uitgebreide persoonlijke coaching geef in een aparte Facebookgroep voor alleen de deelnemers van Op en top Ondernemer. Waarbij we elke week een Coach Call hebben met een groep van maximaal 10 deelnemers. En waar we 3 Live dagen samen komen om te sparren, te brainstormen, te masterminden en te verdiepen.

Mocht je hier nu al meer over willen weten, mail dan even naar wendy@powerinyou.nl. Dan bellen we even met elkaar een dezer dagen.

Je kunt je vraag mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef altijd binnen 48 uur een persoonlijk antwoord terug.

Kom erbij!

Wie je ook bent en in welk vakgebied je ook coacht: neem jezelf en je praktijk serieus wanneer jij écht graag het verschil wilt maken. 

Ga aan de slag met de juiste stappen voor je praktijk en met de juiste mensen om je heen. Want dan gaan jij en je praktijk pas écht groeien.

Laat al die mensen die dag in dag uit worstelen met problemen die jij met jouw coaching kan oplossen niet langer wachten. 

En kom erbij, bij de Community! 

Zodat jij al op korte termijn het verschil kan maken voor heel veel mensen.

Je bent meer dan welkom in de Community. Graag tot zo.

Groeten Wendy

PS. Op dit moment weet ik nog niet hoe lang ik dit zomeraanbod met deze lage life-time investering van 294 euro per kwartaal en de exclusieve bonussen ter waarde van € 2.094,- laat staan. Zonder aankondiging vooraf kan ik op elk moment besluiten om de normale prijzen weer actief te zetten en/of om de bonussen te schrappen.

PPS. Je loopt geen enkel risico. Want je hebt een 7 dagen niet goed, geld terug garantie: vind je de Power in You Community toch maar niks voor jou, dan kun je binnen 7 dagen je lidmaatschap opzeggen en krijg je je geld terug. 

Kom erbij
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.