Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

1-op-1 Next Level Coaching

Stel je voor dat je een succesvol bedrijf hebt, waarin je volledig onderneemt vanuit alignment. 

Dat je moeiteloos de meest geweldige klanten aantrekt, die jou met liefde betalen en waar jij het liefste mee werkt.

Dat je je omzet en je inkomen elke maand ziet groeien. 

Terwijl jij ondertussen elke dag doet wat je het liefste doet. En wat jou het meest gelukkig maakt. 

En dat je dit ook nog eens allemaal doet op een manier die helemaal bij jou past.

En zoals jij dat het allerliefste wilt.

Hoe geweldig zou dat zijn?!

Je kan niet naar de next level groeien met je bedrijf vanuit de persoon die je nu bent

Als je bedrijf op dit moment nog niet loopt zoals je zou willen, dan is daar een reden voor.

En dit ligt meestal niet aan je aanbod, je tarieven, je strategie of aan het aantal uren die je maakt. 

Het is namelijk voor het grootste deel je Mindset die bepaalt waar jij nu staat met jouw bedrijf. En wat jij in de toekomst allemaal nog gaat bereiken.

Je eigen Mindset is voor 80% verantwoordelijk voor je succes. Strategie 20%. 

Volgens sommige experts is de verhouding zelfs 95% Mindset – 5% Strategie.

Want je kunt nog zo’n geweldig aanbod hebben, een prachtige website hebben staan, een perfecte funnel hebben lopen en jezelf elke dag laten zien, maar als jij zelf nog niet hélemaal vol vertrouwen gaat staan voor wat je te bieden hebt en voor wat je waard bent, dan gebeurt er vaak weinig. Of soms zelfs helemaal niks.

Mensen kopen jouw energie

Hoe jij jouw boodschap deelt en hoe je je aanbod doet, is een belangrijke factor in het krijgen van klanten. 

Want hoe je dit doet – en met name hoe je je daarbij voelt – is de energie die je daarmee (onbewust) uitstraalt. En op onbewust niveau voelen mensen jouw energie. Dat is dan ook de grootste reden dat ze van jou willen kopen. Of juist niet willen kopen.

En laten we eerlijk zijn, mensen kopen liever van iemand die zelfvertrouwen uitstraalt. Die vol vertrouwen staat voor haar aanbod. En voor haar waarde. Die écht gelooft in wat ze te bieden heeft. Die dit ook in het diepste van haar kern kan voelen. En haar boodschap en haar aanbod daardoor op een natuurlijke manier weet over te brengen.

Dát is wat mensen voelen. En dat is de reden waarom mensen voor jou kiezen. Of ervoor kiezen om naar een ander te gaan.

Jij bent hier voor iets groters

Als jij voelt dat jij hier bent omdat je heel graag iets wilt betekenen voor de wereld, dan is dat niet voor niks dat je dat voelt. 

Dan bén jij hier om een verschil te maken. En dan is dat wat jij hier mag doen.

Hoe mooi is dat?!

Dat jij dit gewoon elke dag mag doen. En dat jij elke dag voldoening kunt halen uit datgene wat je het liefste doet. 

En dat ondertussen jouw bedrijf, jouw omzet en jouw inkomen met je mee groeien.

En daar kun jij vandaag al mee beginnen. Écht mee beginnen. 

Door nu het besluit te nemen om je niet langer klein te houden. En je niet meer te laten tegenhouden door gedachten als:

“Wie zit er nou op mij te wachten?”

“Wat zullen anderen van mij denken?”

“Kan ik het wel?”

“Wie ben ik om dit te doen?”

“Ben ik wel goed genoeg?”

Want je gedachten kun je veranderen. 

En als je andere gedachten denkt, dan voel je je anders. En als je je anders voelt, dan straal je ook een andere energie uit. En vanuit die andere energie bereik je ook andere resultaten.

"Jouw bedrijf kan nooit verder groeien, dan dat jij als persoon bent gegroeid."

Wanneer het Next Level Coachtraject?

Praktische informatie

Het Next Level Coachtraject is een 1-op-1 traject van 3 maanden.

3 maanden lang ben ik jouw coach. Jouw mentor. Jouw teacher. En jouw sparringspartner. 

En help ik jou om jou en je bedrijf naar de next level te brengen. Ik help je om volledig in de next level versie van jezelf te gaan stappen. Zodat je vol vertrouwen de next level stappen gaat zetten die jouw bedrijf binnen no time naar de next level brengen. En ook nog eens helemaal op de manier die bij jou past.

Waardoor je bedrijf gaat groeien vanuit moeiteloosheid. En jij de impact gaat maken waarvoor je hier werkelijk bent — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Om de week hebben we een online coachsessie van anderhalf uur. 

Tijdens de coachsessies en in de periode tussen onze sessies krijg je precies wat je nodig hebt om volledig in de next level versie van jou te gaan stappen, die al is waar jij naartoe wilt groeien met je bedrijf. 

En je kunt me tussen onze sessies door altijd mailen met vragen, met de uitdagingen die er op je pad komen en om . Zodat ik je ook tussen onze sessies elke keer weer een zetje in de juiste richting kan geven.

Je investering voor het 1-op-1 Coachtraject is 4.444 euro (excl. BTW). Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Het is goed om te weten dat de kosten voor ondernemerscoaching fiscaal aftrekbaar zijn.

Even voorstellen

Wendy Koning - Mindset en Manifestatie Coach

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben een ‘echte’ Volendamse, ook al woon ik sinds oktober 2020 nét een paar meter buiten de grens van Volendam. Daarnaast ben ik MindsetCoach voor ondernemende vrouwen die heel graag het verschil willen maken in het leven van anderen. En leer ik mijn klanten hoe je met de Wet van Aantrekking je bedrijf kunt laten groeien vanuit alignment.

Van 2013 tot en met 2017 heb ik verschillende NLP trainingen en NLP gerelateerde trainingen en opleidingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Sinds januari 2016 ben ik Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. 

Daarnaast volg ik elke dag nog mindset trainingen, trainingen over de wet van aantrekking, moneymindset en andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En ook trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing, webpsychologie en het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Mijn lijfspreuk is dan ook: “Een dag niets nieuws geleerd, is een dag niet geleefd”. Zo voelt het echt voor mij. Het geeft me enorm veel voldoening om nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen. Zo blijf ik groeien. En zo zorg ik ervoor dat mijn bedrijf ook steeds verder kan blijven groeien. 

En het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Om ze hiermee verder te helpen. Want dat is wat ik het allerliefste doe: mijn kennis delen met andere ondernemers. En ondernemers helpen groeien met mijn coaching en trainingen. 

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als het soms lijkt. Of als anderen ons doen geloven. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het is. En we houden onszelf daardoor – onbewust – veel te klein. 

Dat kan anders, gelukkig. Simpelweg met de juiste mindset. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt. En dus ook met je bedrijf.

En daar ligt precies mijn expertise. Waar ik jou heel graag mee help. Zodat je met een groeiend bedrijf de impact kunt gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent — zonder ooit nog aan jezelf te twijfelen.

Voor wie?

Het Next Level Coachtraject is speciaal voor ambitieuze en gedreven onderneemsters die heel graag het verschil willen maken. En die de wereld een stukje mooier willen maken met wat ze met hun bedrijf te bieden hebben.

Waar je op dit moment staat in je ondernemerschap maakt niet uit. Net zo min als de omzet of het aantal klanten dat je nu hebt. Want bij elke level dat je verder wilt groeien in je ondernemerschap, kom je weer nieuwe (mentale) uitdagingen tegen. Of je nu nog net aan het begin staat, of al wat langer bezig bent.

Ik doe niks liever dan ondernemende vrouwen met een sterke drive, naar hun persoonlijke en zakelijke next level te helpen groeien.

Wat voor mij belangrijk is om met jou aan de slag te gaan, is dat je gemotiveerd bent. Dat je heel graag wilt groeien. En dat je bereid bent om te investeren in jezelf en in de groei naar de next level versie van jou en van je bedrijf. Zowel in tijd, als in geld, als in energie. 

Voor wie niet?

Mijn Next Level Coaching is niet voor iedereen.

Het is namelijk niet voor ondernemers die wel roepen dat ze willen groeien, maar ondertussen de confrontaties met zichzelf die nodig zijn om te groeien blijven vermijden, die blijven hangen in excuses, die vinden dat je eigen persoonlijke ontwikkeling om met je bedrijf te groeien niet nodig is, die moeilijk doen over investeren in zichzelf en in hun bedrijf, die niet bereid zijn om de tijd te creëren om met zichzelf aan de slag te gaan en liever hun omstandigheden of anderen de ‘schuld’ blijven geven waarom ze niet verder groeien met hun bedrijf.

Nu weet ik bijna zeker dat jij dit allemaal totaal niet bent, maar ik wil graag open, eerlijk en duidelijk zijn om eventuele teleurstelling te voorkomen bij ondernemers die zich hier wel in herkennen.

Want ik werk alleen met gedreven ondernemers die er voor de volle 100% voor willen gaan.

Sta jij te trappelen om naar de next level te groeien met je bedrijf?

Dan ga ik heel graag met jou aan de slag.

Om van beide kanten te kijken of wij een match zijn voor het 1-op-1 Next Level traject, nodig ik je uit om een match-call in te plannen via de roze knop hieronder.

Als blijkt dat we een match zijn, gaan we binnenkort vol Power aan de slag om jou en je bedrijf naar de next level te brengen. 

Zodat NIKS of NIEMAND jou nog in de weg staat om de business en het leven van je dromen te creëren. Helemaal op de manier zoals jij dat het liefste wilt. 

Klaar om naar de next level te groeien?

Wendy Koning - Ondernemerscoach
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.