Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

1-op-1 Next Level Coaching

Als ambitieuze en gedreven ondernemer kom je regelmatig op het punt dat je voelt dat je weer een level verder wilt en mag groeien in je ondernemerschap.

Dit kan bijvoorbeeld een next level zijn in je omzet, in (het aanpassen van) je doelgroep, het makkelijker aantrekken van de juiste klanten, in een bepaald aanbod dat niet meer helemaal bij je past, in hoe je aan het ondernemen bent, in hoe je zichtbaar bent, in het geloof in jezelf, in je Mindset, in het het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking in het ondernemen of in het creëren van een betere balans tussen het ondernemen en privé .

Het kan ook zijn dat je nog niet exact helder hebt naar welke next level je precies wilt groeien, maar wel voelt dat je klaar bent voor een volgende groeistap met je bedrijf en/of dat je het ondernemen meer op je eigen manier wilt gaan doen. 

Wendy Koning - Ondernemerscoach

New level, new devil

Om met je bedrijf naar de next level te kunnen groeien, is het nodig om eerst helemaal in de next level versie van jezelf te stappen. Je bedrijf kan namelijk nooit verder groeien, dan dat jij als persoon bent gegroeid. 

Want bij elke next level die je verder wilt groeien, kom je weer nieuwe uitdagingen tegen. Zijn er ineens weer nieuwe onzekerheden. En nieuwe belemmerende overtuigingen. 

Ze zeggen niet voor niks: “New level, new devil.”

In het Next Level Coachtraject help ik jou naar de next level versie van jezelf te groeien.

Pakken we de uitdagingen, onzekerheden en belemmerende overtuigingen aan die je tegenkomt bij het groeien naar jouw next level. 

En kijken we hoe je jouw bedrijf vanuit flow en vertrouwen naar de next level kan laten groeien. Op de manier die het beste bij jou past.

Wanneer het Next Level Coachtraject?

Maak in korte tijd grote sprongen naar jouw next level

Het Next Level Coachtraject is een 1-op-1 traject van 2 maanden.

2 maanden lang ben ik jouw coach. Jouw mentor. Jouw sparringspartner. 

En help ik jou om in de next level versie van jezelf te stappen. Zodat de next level met je bedrijf moeiteloos kan volgen.

Om de week hebben we een online coachsessie van anderhalf uur. In de week dat we geen coachsessie hebben, doen we een check-in en kun je me jouw vragen stellen.

Zo creëren we momentum. En maak je in korte tijd grote sprongen naar jouw next level.

Je investering voor het 1-op-1 Next Level Coachtraject is 2.500 euro (excl. BTW).

Voor wie?

Het Next Level Coachtraject is speciaal voor ambitieuze en gedreven onderneemsters die heel graag het verschil willen maken. Die de wereld een stukje mooier willen maken met wat ze met hun bedrijf te bieden hebben.

Waar je op dit moment staat in je ondernemerschap maakt niet uit. Net zo min als de omzet of het aantal klanten dat je nu hebt. Want elke next level is een next level, ongeacht waar je nu staat.

En ik doe niks liever dan ondernemende vrouwen met een sterke drive, naar hun persoonlijke en zakelijke next level te helpen groeien.

Wat voor mij belangrijk is om met jou aan de slag te gaan, is dat je gemotiveerd bent. Dat je heel graag wilt groeien. En dat je bereid bent om te investeren in jezelf en in de groei naar de next level versie van jou en van je bedrijf. Zowel in tijd, als in geld, als in energie. 

Voor wie niet?

Mijn Next Level Coaching is niet voor iedereen.

Het is namelijk niet voor ondernemers die wel roepen dat ze willen groeien, maar ondertussen de confrontaties met zichzelf die nodig zijn om te groeien blijven vermijden, die blijven hangen in excuses, die vinden dat je eigen persoonlijke ontwikkeling om met je bedrijf te groeien niet nodig is, die moeilijk doen over investeren in zichzelf en in hun bedrijf, die niet bereid zijn om de tijd te creëren om met zichzelf aan de slag te gaan en liever hun omstandigheden of anderen de ‘schuld’ geven waarom ze niet verder groeien met hun bedrijf.

Nu weet ik bijna zeker dat jij dit allemaal totaal niet bent, maar ik wil graag open, eerlijk en duidelijk zijn om eventuele teleurstelling te voorkomen bij ondernemers die zich hier wel in herkennen.

Want ik werk alleen met gedreven ondernemers die er voor de volle 100% voor willen gaan.

Sta jij te trappelen om naar de next level te groeien in jouw ondernemerschap?

Dan ga ik heel graag met jou aan de slag.

Om van beide kanten te kijken of wij een match zijn voor het Next Level Coachtraject, nodig ik je uit om een match-call in te plannen via de knop hieronder.

Als blijkt dat we een match zijn, gaan wij binnenkort samen aan de slag. 

Klaar voor jouw next level?

Wendy Koning - Mindset en Manifestatie Coach
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.