Logo Power in You
Mindset & Manifestatie Coach voor Ondernemers

Challenge 'Boost je zelfvertrouwen in het ondernemen'

De Challenge die zou starten op 24 januari gaat helaas niet door...

Wanneer je staat ingeschreven voor mijn gratis Mindset & Manifestatie Tips word je automatisch op de hoogte gehouden wanneer de eerstvolgende Challenge is.

Ondernemen met zelfvertrouwen

Het is tijd om te stoppen met jezelf klein te houden…

Alleen wanneer jij jouw eigen pad gaat volgen, jezelf niet meer klein houdt in het ondernemen, afrekent met je twijfels en onzekerheden, loslaat wat anderen van je denken, je niet meer laat leiden door angst, niet meer luistert naar wat die irritante stemmetjes in je hoofd je steeds wijsmaken en écht gaat staan voor wat jij te bieden hebt, kun jij het verschil maken waarvoor jij hier bent.

Dan kun jij al jouw mooie dromen, jouw ambities, gaan waarmaken.

En dan kan jouw bedrijf ook met je meegroeien. Zowel qua klanten, als omzet, als met de impact die je maakt.

Mijn naam is Wendy Koning, Mindset & Manifestatie Coach voor ondernemende vrouwen die vanuit alignment en vertrouwen hun bedrijf willen laten groeien en heel graag de impact in het leven van anderen willen maken waarvoor ze hier zijn. Ook al vinden ze dat nu nog best spannend.

Als echte Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om écht te gaan staan voor waar je in gelooft. Voor wat je te bieden hebt. En om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar jij wel of niet voor gaat. Welk pad jij volgt. Wat jij wel of niet doet. En wat jij wel of niet bereikt.

Het is jouw eigen Mindset. 

En daar ga ik jou van 24 tot en met 26 januari in helpen groeien. Helemaal gratis.

Want samen kunnen wij voor nog veel meer mensen het verschil maken.

Wendy Koning - Mindset & Manifestatie Coach voor Ondernemers

Dit zeggen deelnemers tijdens mijn eerdere Challenges:

Klaar om in de zelfverzekerde versie van jezelf te stappen?

En om de impact te gaan maken waarvoor je hier werkelijk bent?

Dan nodig ik je graag uit om mee te doen met deze gratis Challenge, waarin ik jouw zelfvertrouwen een boost geef en jij straks vol vertrouwen gaat staan voor wat je te bieden hebt. 

Zodat jouw bedrijf gaat groeien en jij straks elke dag doet wat je het liefste doet en waar je goed in bent. En daarmee het verschil maakt voor heel veel mensen.

mindsettips-voor-ondernemers
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.