Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

De gratis Challenge is helaas al afgelopen.

Maar wanneer je je inschrijft je in voor mijn wekelijkse GroeiTips (is ook gratis) hou ik je op de hoogte van de eerstvolgende Challenge. En krijg je gelijk al waardevolle Tips & Inspiratie waarmee je nu al kunt gaan groeien als Ondernemer én met je Praktijk. Schrijf je hieronder in.

mindset-ondernemen-groei

Wil jij nu écht gaan groeien met je Praktijk?

"Ik wil je even zeggen dat ik jouw Mindset van de week elke maandag met heel veel plezier lees, sterker nog het is altijd een powermomentje aan het begin van de nieuwe week!"

De meeste coaches die ik voorbij zie komen blijven eerst een tijdje aanrommelen. Sommigen zelfs langer dan een jaar. Of nóg langer. Ze zijn goed in hun vak, maar het ondernemen zelf valt ze enorm tegen. Waardoor ze zich steeds onzekerder en gefrustreerder voelen, omdat ze weinig tot geen klanten krijgen en veel te weinig verdienen om rond te komen van hun praktijk. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach, MindsetExpert en NLP Trainer. De afgelopen jaren heb ik mezelf als nuchtere Volendamse volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach. Ik coach en train ambitieuze en gedreven Coaches die van binnen die enorme drive voelen om van hun praktijk een serieus bedrijf te maken. Maar het tegelijkertijd ook nog erg spannend vinden om er écht voor te gaan. En zichzelf daardoor enorm tegenhouden.

Met mijn GroeiTips & Inspiratie help ik jou steeds meer te groeien in jouw rol als ondernemer. En ik help je om vanaf nu wél steeds de volgende stap te gaan maken om je praktijk verder van de grond te krijgen. 

 

Wendy Koning - OndernemersCoach

GroeiTips & Inspiratie

voor ambitieuze en gedreven Coaches

Ontvang elke maandagochtend om 07.00 uur mijn Tips en Inspiratie om te blijven groeien als Ondernemer én met je Bedrijf. 

Je krijgt nu ook gelijk mijn 21 beste MindsetTips om vanaf vandaag altijd de volgende stap te blijven zetten met je Bedrijf. No matter what.

mindset-ondernemen-groei
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.