wendy-koning-ondernemerscoach

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Samen een grote impact maken

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren dat ze altijd zelf een keuze hebben in hoe ze ergens mee omgaan, zodat niks ze nog in de weg staat om hun leven te leven zoals ze dat zelf willen. 

Omdat wij als coaches samen een nóg veel grotere impact kunnen maken in het leven van al deze mensen, geef ik nu 5 dagen lang gratis mijn kennis over het ondernemen en het krijgen van klanten weg.

Van 14 – 18 oktober neem ik jou stap voor stap bij de hand om je praktijk écht goed van de grond te krijgen, waardoor jij meer mensen kunt gaan helpen met jouw coaching. 

Ik sta erom bekend dat ik heel veel waarde geef.
En ik ga altijd voor het maximale resultaat. 
Het maximale resultaat voor JOU.
En voor jouw praktijk.
Ook als het gratis is.
Zoals met deze Challenge.

Wanneer jij ook écht een verschil wilt maken met jouw coaching, doe dan zeker mee.

Dit zeggen deelnemers tijdens een eerdere Challenge:

Er is niks frustrerender dan dat je er helemaal klaar voor bent om mensen te gaan coachen, en dat er dan bijna niemand komt. Laat staan dat je eens een betalende klant krijgt. Zo zag je het vast niet voor je toen je met je praktijk begon.

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Ik heb mezelf als nuchtere Volendamse – die als één van de weinige Volendammers niet mooi kan zingen😊 – volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach.

Ook bij mij ging het opbouwen van mijn praktijk in het begin niet vanzelf. Ik had geen idee hóe ik die klanten, die ik zo graag wilde helpen, in mijn praktijk moest krijgen.

Daarom ben ik heel veel trainingen en coaching gaan volgen (en nog steeds) over het ondernemen, marketing, webpsychologie en copywriting. Waardoor ik jou nu kan leren hoe jij ook een goedlopende praktijk kunt opbouwen. En hoe jij met de juiste strategie meer klanten in je praktijk krijgt.

Want waar ik achter kwam, is dat het helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt. Je moet alleen even weten wat ervoor nodig is. En in plaats van hier en daar maar ‘wat’ doen, de juiste stappen gaan zetten. 

En daar ga ik jou tijdens deze 5-daagse Challenge stap voor stap mee helpen.

Wendy Koning - OndernemersCoach

Klaar voor meer klanten in je praktijk?

Mis deze 5-daagse Challenge niet.

Want dan heb jij straks binnen een week een effectieve strategie staan, waarmee jij al die mensen die jij zo graag wilt helpen naar jouw praktijk kunt gaan krijgen.

groeien-coachpraktijk-wendy-koning-ondernemerscoach

Vergeet je niet in te schrijven!

Klaar voor meer klanten?

meer-klanten-coach-praktijk-wendy-koning

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.