Logo Power in You
Voor ondernemende vrouwen die het verschil willen maken

Mindset & Manifestatie in Business Bundel

Wanneer je niet langer je bedrijf wilt laten groeien vanuit alleen maar keihard werken (terwijl het nauwelijks iets oplevert), stress, frustraties, wanhoop, jezelf tekort doen, onzekerheid, angst, twijfels en/of dingen doen die eigenlijk helemaal niet bij je passen, dan vind je in deze Mindset & Manifestatie in Business Bundel precies de trainingen die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien vanuit vertrouwen, rust, plezier, gemak en alignment.

Om je bedrijf te laten groeien op een manier die helemaal bij jou past. Waardoor het ondernemen ten eerste veel leuker en makkelijker wordt. En je ten tweede vanuit alignment en vertrouwen alles gaat bereiken met je bedrijf wat je wilt.

Je hoeft vanaf nu, vanaf dit moment, dus geen dag langer meer te struggelen in het ondernemen. Je hoeft jezelf niet meer te pushen om nóg harder te werken, omdat je bang bent dat je anders geen klanten krijgt.

Je hoeft geen dingen meer te doen die totaal niet bij je passen. En je hoeft je niet meer in te houden om je échte boodschap te delen of om je aanbod te verkopen.

Hoe fijn is dat?!

In deze trainingen bundel bied ik nu voor het eerst mijn beste Mindset & Manifestatie trainingen om je bedrijf te laten groeien vanuit vertrouwen en alignment – die ik eerder alleen als besloten trainingen voor mijn Power in You Innercircle members heb gegeven – als losse trainingen aan.

Je kunt ervoor kiezen om de trainingen los aanschaffen. Of voor de complete bundel te gaan. 

Bij de complete bundel krijg je als bonussen nog een extra training (die nergens los te koop is), 4 weken coaching van mij en extra korting op de trainingen.

Training 1

'Denken en doen als een succesvolle ondernemer'

Training OndernemersMindset

De meeste vrouwelijke ondernemers zijn hun bedrijf begonnen omdat ze graag mensen willen helpen. Ze zijn goed in hun vak, maar ze voelen zich geen ondernemer. Waardoor ze voor hun gevoel maar wat aan het doen zijn. En het krijgen van klanten heel moeizaam gaat.

Ondernemen is een vak apart. Een vak wat je niet op school leert. En ook niet tijdens de meeste vakopleidingen (of soms maar een heel klein beetje).

Goed nieuws: want ondernemen is wel een vak wat je kunt leren. En het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Het vereist alleen een andere manier van denken. En een andere manier van doen.

Er zit namelijk nogal een verschil in denken en doen vanuit je rol in je vakgebied (coach, tekstschrijver, trainer, va, etc).

En het denken en doen vanuit je rol als ondernemer.

En daarom help ik je in deze training helpen om te groeien in jouw rol als succesvolle ondernemer. Om te gaan denken als een succesvolle ondernemer. En te handelen zoals een echte succesvolle ondernemer doet.

Zodat je vanuit je succesvolle ondernemersrol de klanten gaat krijgen die je vanuit jouw rol in je vakgebied zo graag wilt helpen. En de impact kunt maken waarvoor je hier werkelijk bent.

Wat zit er allemaal in de training?

Krijg direct toegang tot de training voor slechts 111 euro

Of kies voor de complete Mindset & Manifestatie in Business Bundel en krijg naast de 3 Trainingen uit deze bundel, ook direct toegang tot 3 extra bonussen: de Power Focus Training, 4 weken coaching van mij in mijn besloten Power in You Innercircle groep en extra korting op de trainingen.

Training 2

'De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen'

Training De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen website

In deze training neem ik je mee in de wonderlijke wereld van het manifesteren van ALLES wat je wilt. Ik leg je stap voor stap uit hoe de Wet van Aantrekking écht werkt.

Ik vertel je waar het bij de meeste mensen mis gaat, waardoor het manifesteren bij veel mensen niet lukt (en hoe jij het wél voor je kan laten werken).

En je ontdekt hoe je de Wet van Aantrekking succesvol kunt toepassen in het ondernemen. 

En hoe je daardoor meer rust en vertrouwen ervaart in het ondernemen. 

En alleen nog maar de dingen gaat doen die bij je passen en waar je blij van wordt. 

Terwijl je ondertussen de resultaten behaalt met je bedrijf die je wilt.

Je voelt je vrij. En relaxed. 

En het ondernemen gaat veel moeitelozer. 

Waardoor je meer kunt genieten van alles wat je doet. 

Zowel in je persoonlijke leven, als in het ondernemen.

Ook geef ik je Tips & Inspiratie hoe je met het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking de juiste klanten aantrekt. 

En de omzet gaat manifesteren die je graag wilt.

Wat zit er allemaal in de training?

Krijg direct toegang tot de training voor slechts 111 euro

Of ga voor de complete Mindset & Manifestatie in Business Bundel en krijg naast de 3 Trainingen uit deze bundel, ook direct toegang tot 3 extra bonussen: de Power Focus Training, 4 weken coaching van mij in mijn besloten Power in You Innercircle groep en extra korting op de trainingen.

Training 3

'Ondernemen vanuit Fun & Ease'

Over het algemeen zijn we geneigd om de dingen (veel) moeilijker te maken, dan dat ze werkelijk zijn.

Daarom gaan we met deze training kijken naar al die dingen in het ondernemen die een stuk leuker en makkelijker kunnen.

Want heel veel dingen kunnen namelijk echt veel leuker en makkelijker. Zowel in je bedrijf, als in je ondernemersproces, als in je eigen mindset.

Hoe simpeler en hoe leuker je de dingen in het ondernemen maakt, hoe makkelijker het allemaal gaat voor jezelf en hoe meer resultaat je behaalt.

In de Training Ondernemen vanuit Fun & Ease ontdek je de tools en de juiste Mindset om het ondernemen leuker en makkelijker te maken.

Let’s have FUN!

Wat zit er allemaal in de training?

Krijg direct toegang tot de training voor slechts 111 euro

Of ga voor de complete Mindset & Manifestatie in Business Bundel en krijg naast de 3 Trainingen uit deze bundel, ook direct toegang tot 3 extra bonussen: de Power Focus Training, 4 weken coaching van mij in mijn besloten Power in You Innercircle groep en extra korting op de trainingen.

Of ga voor de Complete Mindset & Manifestatie in Business Bundel

Training 1

Denken en doen als een succesvolle ondernemer

Training OndernemersMindset

Ter waarde van € 111,-

Training 2

De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen

Training De Wet van Aantrekking succesvol toepassen in het ondernemen website

Ter waarde van € 111,-

Training 3

Ondernemen vanuit Fun & Ease

Ter waarde van € 111,-

Bonussen bij de complete Mindset & Manifestatie in Business Bundel

Bonus 1

Power Focus Training

Power Focus Training

Wanneer je toegang tot de complete bundel kiest, dan krijg je nu ook blijvend toegang tot mijn Power Focus Training, die overigens nergens los te koop is en alleen toegankelijk is als bonus bij de Mindset & Manifestatie in Business Bundel.

Focus is één van de grootste uitdagingen van ondernemers. Er is ook zoveel afleiding tegenwoordig. En dan zijn er ook nog elke keer die nieuwe ideeën die je als ondernemer steeds krijgt, waardoor het sowieso al lastig is om eerst iets af te maken, voordat je weer met het nieuwe idee aan de slag gaat.

Met de Tips & Inzichten die ik deel in de Power Focus Training is een gebrek aan focus vanaf nu nooit meer een probleem. Ook ontdek je hoe je meer uit je dagen kan halen. Waardoor je meer bereikt. En ook nog eens een stuk sneller.

Ter waarde van € 111,-

Bonus 2

4 weken Mindset & Manifestatie Coaching

Mindset en Manifestatie Coaching Wendy Koning

Bij de complete Mindset & Manifestatie in Business Bundel krijg je nu 4 weken toegang tot mij als jouw Mindset & Manifestatie Coach in mijn Power in You Innercircle groep. Dit is mijn besloten groep met gelijkgestemde onderneemsters en waar je elke week je vragen aan mij kan stellen over Mindset & Manifesteren in het ondernemen. Deze vragen beantwoord ik Live in de wekelijkse Q&A.

Ter waarde van € 47,-

Bonus 3

11% korting op de trainingen

Krijg direct toegang tot de complete
Mindset & Manifestatie in Business Bundel voor slechts 297 euro

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.