Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

ondernemen-wendykoning-groei-bedrijf

Dit is sowieso waar je straks een stuk verder in bent:

Maar dat is nog niet alles...

Want je gaat niet alleen 7 dagen aan de slag met jouw ontwikkeling en groei als Ondernemer, maar ik help je ook om minstens zeven stappen verder te komen met je Bedrijf

Je hebt het vast al in de gaten: ik hou van aanpakken.
En ik ga voor het maximale resultaat. 

Verwacht dus vooral héél veel praktische Tips & Inzichten die je gelijk kunt toepassen. Daarnaast geef je elke dag een zetje in de juiste richting met je bedrijf. En soms – als het nodig is – een schop onder je kont ;-).

Dit zeggen deelnemers tijdens de vorige Bootcamp:

Ze willen wel, maar ze doen het niet...

De meeste (startende) ondernemers die een serieus bedrijf willen neerzetten, durven er nog niet voor de volle 100% voor te gaan. Of pas na een (lange) tijd. Als ze eerst lang genoeg hebben aangerommeld.

Weet je, er is altijd wel een reden te bedenken om het toch nog ‘even’ uit te stellen. En ondertussen ben je zo weer een paar dagen, weken of zelfs maanden verder. Zonder dat je ook maar één stap vooruit bent gekomen met je bedrijf.

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach, MindsetExpert en NLP Trainer. De afgelopen jaren heb ik mezelf als nuchtere Volendamse volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach. Ik coach en train gedreven (startende) onderneemsters die van binnen die enorme drive voelen om een serieus bedrijf neer te zetten. Maar het tegelijkertijd nog erg spannend vinden om er écht voor te gaan. 

Tijdens deze 7-daagse Bootcamp help ik je stap voor stap te groeien als Ondernemer. En ik zet je in Actie om nu wél de volgende stappen te gaan zetten met je Bedrijf. 

 

Wendy Koning - OndernemersCoach

Nog 3 maanden om serieuze stappen te gaan zetten met je Bedrijf in 2018

Ik help je er graag bij.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.