Logo Power in You
MindsetCoach voor vrouwelijke ondernemers die het verschil willen maken

PowerMindset Adventskalender voor Ondernemers 2021

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Dit is wat je krijgt:

"Succes is 80% Mindset en 20% Strategie."

Wil jij als ondernemer het verschil maken?

Alleen wanneer jij jouw eigen pad gaat volgen, jezelf niet meer klein houdt, afrekent met je twijfels en onzekerheden, loslaat wat anderen van je denken, je niet meer laat leiden door angst, niet meer luistert naar wat die irritante stemmetjes in je hoofd je steeds willen wijsmaken en écht gaat staan voor wat jij te bieden hebt, kun jij de impact in het leven van anderen maken waarvoor jij hier bent.

Dan kun jij al jouw mooie dromen, jouw ambities, gaan waarmaken.

En dan kan jouw bedrijf ook met je meegroeien.

Mijn naam is Wendy Koning, MindsetExpert en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Als echte Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om te gaan staan voor waar je in gelooft. Voor wat je te bieden hebt. En om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar jij wel of niet voor gaat. Wat jij wel of niet doet. En wat jij wel of niet bereikt.

Het is jouw eigen Mindset. 

En daar ga ik jou tot en met 24 december in helpen groeien. Helemaal gratis.

Wendy Koning - MindsetExpert voor Ondernemers

Maak in 2022 je dromen waar

Laat je door NIKS of NIEMAND meer tegenhouden om jouw dromen met je bedrijf waar te maken.

Je krijgt tot en met 24 december gratis toegang tot de PowerMindset Adventskalender voor Ondernemers die gevuld is met waardevolle Ondernemerslessen, Tips, Inspiratie en Inzichten om vol zelfvertrouwen je bedrijf te laten groeien en je impact in het leven van anderen te vergroten.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.