De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

Wil jij dat jouw bedrijf gaat groeien in 2022?

Adventskalender 2019

"Laat je door niets of niemand meer tegenhouden om te gaan voor wat jij écht graag wilt met je praktijk."

De meeste coaches die ik ontmoet willen heel graag mensen helpen met hun coaching. En echt een verschil maken. Alleen hebben ze geen idee wat er -naast een KvK inschrijving, een website en visitekaartjes – allemaal bij het opbouwen van een goedlopende praktijk komt kijken. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach en NLP Trainer. 

Als nuchtere Volendamse help ik coaches die heel graag voor hun praktijk willen gaan, maar het tegelijkertijd ook nog erg spannend vinden om zichzelf en hun praktijk op de kaart te zetten. En tegelijkertijd ook geen idee hebben wat er allemaal bij het ondernemen komt kijken.

Dankzij de ondernemerslessen in deze rijkgevulde Adventskalender ga jij straks als een échte ondernemer 2020 in. En kun jij al die mensen gaan helpen die jouw hulp zo goed kunnen gebruiken.

Wendy Koning - OndernemersCoach

Ondernemers Adventskalender 2019

voor Coaches die hun praktijk in 2020 serieus van de grond willen krijgen

Krijg dit jaar gratis toegang tot de Ondernemers Adventskalender voor Coaches 2019 van 1 tot en met 24 december. 

Zodat jij straks heel veel mensen kunt gaan helpen met jouw coaching, (meer dan) voldoende inkomen haalt uit je praktijk en elke dag doet wat je het liefste doet en waar je goed in bent. 

Bijna klaar... 50%

Schrijf je in voor mijn wekelijkse GroeiTips en Inspiratie.

Je krijgt vanaf 1 december gratis toegang tot de
Ondernemers Adventskalender 2019.

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.