De transformatie naar het nieuwe bewustzijn

OndernemersCoach-WendyKoning-PowerinYou
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Oudejaarsaanbod:

Alleen dit jaar nog voor deze lage investering én de bonussen ter waarde van € 1.547,-.

Training

‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’

Leer denken en doen als een ondernemer,
zodat je van je coachpraktijk een serieus Bedrijf kunt maken

Stel je voor: je hebt een goedlopende praktijk met meer dan genoeg geweldige klanten. Je doet elke dag wat je het allerliefste doet en waar je goed in bent. En je doet dat helemaal op de manier zoals jij dat wilt en die bij jou past. Je voelt je vol zelfvertrouwen en gaat geen situatie meer uit de weg om van jouw praktijk een succesvol bedrijf te maken.

En dat alleen omdat je denkt en doet als een échte ondernemer. 

Pas als jij je ondernemer voelt en jezelf ziet als een ondernemer, dan bén je ondernemer. En als jij ondernemer bent, kan jouw praktijk ook pas serieus gaan groeien. Zodat je meer klanten kunt helpen, meer inkomen krijgt en meer vrijheid.

Klinkt goed? Lees verder.

Wil je wel, maar kom je niet vooruit?

Je bent lifecoach, kindercoach, jongerencoach, voedingscoach, vitaalcoach, NLP coach, burn-out coach, of in welke branche je ook zit. Je hebt een geweldige dienst te bieden. Je weet dat je daarmee een verschil kan maken. De wereld een stukje mooier maakt. 

Je wilt het liefst een verschil maken in het leven van jouw ideale klanten. En (meer dan) voldoende inkomen halen uit je praktijk. Je weet dat je het kan. Dat je goed bent in je vak (ook al laat je interne kritische panel – die vervelende stemmen in je hoofd – je daar soms aan twijfelen). 

Alleen lukt het je maar niet om je praktijk van de grond te krijgen.
Tenminste: niet zoals je zou willen.

Veel coaches lukt het maar niet om van hun praktijk een serieus bedrijf te maken. Herkenbaar?

Ondanks alles ben je over het algemeen gerust wel lekker bezig met je praktijk. Alleen:

Voor veel ondernemers is dit een steeds terugkerende innerlijke strijd met zichzelf. Laat staan dat ze daadwerkelijk de stappen zetten die nodig zijn om verder te komen met hun praktijk. Ja, soms zetten ze de eerste paar stappen, maar als het weer even lastig wordt, dan kiezen ze toch weer voor de makkelijke weg: uitstellen, vermijden of ze geven het helemaal maar op.

Zo jammer…

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier die ervoor zorgt dat je wél steeds de juiste stappen gaat en blijft zetten die nodig zijn om van jouw praktijk een Succes te maken. Zonder dat je er elke keer als een berg tegenop ziet, omdat je je bijvoorbeeld nog wat onzeker voelt.

“Hoe dan”, vraag je je nu waarschijnlijk af. Het is een stuk eenvoudiger dan je denkt.

Alle succesvolle ondernemers hebben één ding gemeen: de juiste Mindset. Ze denken als een ondernemer. Ze voelen zich ondernemer. Ze zien zichzelf als ondernemer. Ze doen als een ondernemer. En ze zijn van top tot teen ondernemer. Waardoor ze gewoon elke keer de stappen zetten die nodig zijn, no matter what.

Wil jij dat ook? Dat bereik je stap voor stap met mijn training
‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’.

Stel je eens voor…

En ook: Dat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van de omstandigheden of van andere mensen om voor de volle 100% te gaan voor wat jij wilt met je praktijk.

Hoe ga je dit bereiken?

Je hebt misschien al wat dingen geprobeerd om verder te komen, (zelfhulp) boeken gelezen, overal gratis e-books gedownload, diverse (gratis) webinars, challenges en trainingen gevolgd, positiever in het leven proberen te staan, maar niks gaf echt blijvende resultaten. Ja, in het begin ging het misschien even beter, maar al snel verviel je weer in je oude patroon.

Je mist gewoon nog de juiste kennis en tools om het blijvend te veranderen. En om te denken en doen als een échte ondernemer.

Al heb je nog niks van dit alles geprobeerd… ook dan heb ik goed nieuws: je hoeft niet al die dingen te doorstaan die vele andere ondernemende coaches (inclusief ikzelf) al voor jou hebben doorgemaakt.
Lees verder…

Dit is je grootste ‘obstakel’

De meeste coaches beginnen hun praktijk vanuit een passie, een interesse of een opleiding. Ze schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel en zijn er helemaal klaar voor om te beginnen.

En dat begint het: ondernemen.

Al snel wordt duidelijk dat een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het hebben van een eigen bedrijf, niet automatisch betekent dat je ook gelijk ondernemer bent. 

En daar gaat het vaak mis. Want als je geen ondernemer bent, dan is het meer een hobby. En begrijp me niet verkeerd, een hobby is hartstikke leuk. 

Maar als je écht iets van je praktijk wilt maken, als je veel mensen wilt helpen, (meer dan) genoeg wilt verdienen en meer vrijheid wilt hebben, dan is er meer voor nodig.

Want om een serieus bedrijf te maken van je praktijk, is het nodig om je op en top ondernemer te voelen. En om op en top ondernemer te zijn.
Maar hoe?

De oplossing: creëer de juiste OndernemersMindset en stap volledig in jouw rol als Ondernemer

Tijdens de training ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ werk jij vier maanden intensief aan jouw groei als ondernemer. Je gaat leren denken, voelen, kijken en doen als een échte ondernemer. Waardoor je als vanzelf al snel de volgende stappen gaat zetten met je praktijk. En je praktijk nu echt van de grond gaat komen.

Een mooie bijkomstigheid is, dat een andere Mindset ook doorwerkt in je persoonlijke leven. En in jouw communicatie met (potentiële) klanten. Een win-win-win-situatie dus.

Groeien als Ondernemer én met je Bedrijf

De training ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ is een gecombineerde online en offline training met veel persoonlijke aandacht. Met daarin mijn jarenlange ervaring als NLP Coach & Trainer. En mijn uitgebreide kennis over Mindset, persoonlijke ontwikkeling en Ondernemen.

Je ontvangt in 4 maanden heel veel inzichten, kennis, tips, zetjes in de juiste richting en praktische opdrachten en technieken die gemakkelijk zijn toe te passen in je dagelijkse leven en die je steeds naar de volgende stap helpen. 

Zo creëer je stap voor stap de juiste Mindset, waarmee je vol zelfvertrouwen en daadkracht je bedrijf opbouwt en blijvend kunt laten groeien. Zodat je alles met je bedrijf gaat bereiken wat je voor ogen hebt. En helemaal op de manier zoals jij dat zelf het liefste wilt.

De meest complete OndernemersTraining die er is voor coaches om persoonlijk én zakelijk te groeien

Al mijn kennis en ervaring heb ik samengebracht in mijn eigen methode: De PowerMindset voor Ondernemers.

De PowerMindset bestaat uit 7 bouwstenen die alles bevatten om als ondernemer persoonlijk- én zakelijk te blijven groeien.

De PowerMindset leert je stap voor stap om de juiste OndernemersMindset te creëren. En je zelfvertrouwen en daadkracht als ondernemer te versterken. Waardoor je makkelijker de juiste stappen zet (en blijft zetten) om van jouw praktijk een Succesvol bedrijf te maken.

Alle 7 bouwstenen leer je in module 2 t/m 8 van de online training.

Vier maanden lang ben ik er voor jou. Elke dag. Om van jou een op-en-top ondernemer te maken. Van het begin tot het eind. Met vanaf dag 1 gelijk concrete tips en inzichten die gelijk een positief effect hebben op jouw ontwikkeling en groei.

Hoe is de training opgebouwd?

In de online lessen die voor je klaar staan in de PowerMindset Academie leer ik je alles over de juiste OndernemersMindset. En werk je waar en wanneer je maar wilt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei als ondernemer. 

In de speciale Facebookgroep, tijdens de twee-wekelijkse Live online Coach Calls en de twee Live dagen geef ik je elke keer een zetje in de juiste richting met je bedrijf. En denk ik met je mee over jouw volgende stappen. Zodat je naast het werken aan jouw groei als ondernemer, ook gelijk de volgende stappen gaat maken met je bedrijf. 

Persoonlijke begeleiding vind ik enorm belangrijk. Dit is iets wat ik zelf de laatste tijd vaak mis bij het volgen van (online) trainingen. Het helpt je om gemotiveerd te blijven. Om op elk moment je vragen te kunnen stellen en snel antwoord te krijgen. En daardoor het maximale resultaat uit de training te halen. Je doet immers niet voor niks mee. 

En dat is dan ook precies waar ik voor sta met mijn training: dat jij het maximale eruit haalt voor jezelf én voor je bedrijf.

De 9 online modules

Module 1

Een goede Start


Alles wat je gaat helpen om het maximale resultaat uit deze training te halen leer je in deze eerste Module. Ook zet je hier gelijk dé basis neer voor alles wat je in je leven nog wilt bereiken. Deze nieuwe basishouding heeft gelijk al een positieve invloed op jouw persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling.

Module 2

Omgaan met onzekerheid

Je leert hoe je kunt omgaan met afwijzing van potentiële klanten, de mening en kritiek van andere mensen, (faal)angst, perfectionisme en wat andere mensen van je denken. Ook ga je werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Module 3

De kracht van Mindset

Je ontdekt hoe je elk moment van de dag voor de gek wordt gehouden door je eigen brein. Je leert jouw eigen brein slim te beïnvloeden om sneller en betere resultaten te behalen. En je gaat aan de slag met jouw Mindset over verkopen en het vragen van de juiste tarieven.

Module 4

De regie nemen over je gedachten

Je leert hoe je weer zelf de leiding neemt over jouw interne dialoog (je weet wel, die gesprekken die je de hele dag met jezelf voert). Je gaat leren omdenken en je traint jezelf hierin. En je ontdekt 16 verschillende manieren om dat eeuwige gepieker op elk gewenst moment snel te stoppen. Ook 's avonds in bed.

Module 5

Je emoties onder controle

Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van jouw emoties. Denk aan angst, stress, zenuwen, teleurstelling, frustratie. Want ik ga je leren hoe je snel in een andere, betere stemming komt. Zodat je jezelf vol zelfvertrouwen en daadkracht op elk moment kunt herpakken. En altijd de volgende stap kunt blijven zetten met je bedrijf.

Module 6

Overtuigingen aanpakken

We gaan de diepte in. Want overtuigingen sturen - op onbewust niveau - alles wat je doet. Je gaat afrekenen met oude overtuigingen die je toch alleen maar afremmen en belemmeren. En je gaat nieuwe, bekrachtigende overtuigingen installeren die je wél verder helpen. Daarnaast ontdek je jouw kernwaarden als ondernemer.

Module 7

Grenzen bewaken en Comfortzone vergroten

Je gaat je persoonlijke grenzen beter leren bewaken. Door makkelijker 'Nee' te zeggen. Je kostbare tijd en energie beter te verdelen. En de dingen los te laten die je nog in de weg zitten. Ook ga je stap voor stap je Comfortzone vergroten. Want Succes en groei liggen - zoals je wellicht al weet - buiten je Comfortzone.

Module 8

Van Doel naar Resultaat

Eerst zet je jouw dromen, wensen en verlangens om in concrete doelen. Vervolgens leer je hoe je jouw doelen ook daadwerkelijk gaat bereiken. Je leert wat essentieel is bij het stellen van je doelen. Hoe je de verschillende uitdagingen onderweg trotseert. En hoe je gemotiveerd blijft onderweg. Ook op de momenten dat het even niet vanzelf gaat.

Module 9

Tot slot

In de laatste module geef ik je nog een aantal waardevolle BonusTips en Inzichten die je helpen om de dingen die je tijdens de training hebt geleerd ook op de langere termijn blijvend te veranderen. Zodat je kunt blijven groeien als ondernemer. En daardoor ook met je bedrijf. Zodat je alles gaat bereiken wat je diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf.

De voordelen van deze gecombineerde online/offline training

De online ondernemers lessen volg je op je eigen tempo en op de plek en het moment dat voor jou het beste uitkomt. Dit zorgt niet alleen voor heel veel flexibiliteit, maar het scheelt je ook nog eens een hoop extra reistijd en reiskosten. 

In de speciale besloten Facebookgroep ben ik dagelijks aanwezig om antwoord te geven op jouw vragen. Voor support. En om je aan te moedigen. Ook krijg je uiteraard support van jouw mede-cursisten. En kun je met ze sparren. 

Tijdens de twee Live-dagen gaan we samen nóg een paar stappen verder in in jouw ondernemersproces. En ga je na afloop bruisend van energie en met nieuwe plannen en ideeën weer naar huis.

training-ondernemers-groei

Simpel en praktisch

Misschien denk je dat het ondernemen heel lastig is. En dat Succes voor jou niet is weggelegd. Maar met de juiste begeleiding is het tegendeel waar.
Helemaal als je nagaat dat jij in 4 maanden het beste van het beste krijgt uit mijn jarenlange verdieping in persoonlijke- en zakelijke groei en ontwikkeling. En uit al mijn ervaringen als NLP Trainer en OndernemersCoach.

Natuurlijk moet je er zelf wel wat voor doen. Het is een proces. Een proces van uitdagingen en confrontaties met jezelf. Maar vooral een proces met heel veel positieve veranderingen. En we doen het zo simpel en praktisch mogelijk, zodat je het stukje bij beetje kunt inpassen in jouw ontwikkeling. En bij het opbouwen en laten groeien van je bedrijf.

Met de opdrachten die je tijdens de training doet, train je jezelf om oude patronen te veranderen en jezelf nieuwe patronen aan te leren, zodat het je steeds gemakkelijker afgaat en je – ook na de training – blijvend de gewenste resultaten blijft behalen.

En ja: de meeste veranderingen kosten tijd en energie. Een échte Ondernemer ben je niet van de een op andere dag. Je Mindset verander je niet ‘even’. Maar het is een investering in de rest van je persoonlijke- en je zakelijke leven

En je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er om jou hier persoonlijk bij te helpen; stap voor stap. Zodat jij vanaf nu alles uit je bedrijf gaat halen wat je wilt. En helemaal op de manier zoals jij dat wilt.

Wat jij in de eerste twee maanden van de training al kunt bereiken

In de training worden in korte tijd al hele mooie en grote stappen gemaakt door de deelnemers. Zowel stappen in hun persoonlijke ontwikkeling als met hun bedrijf.  

Neem dit niet alleen van mij aan, maar laat je meevoeren in een stukje van het proces van de deelnemers in hun eerste twee maanden:

“IK WOU DAT IEMAND MIJ TOEN DE TIJD DIT GELEERD HAD!!!!! Weer zo’n kwartje. En de tips hangen in de wc.”

“Ik ben vandaag zomaar een fysiopraktijk binnengestapt. Ik gaf mezelf geen moment om na te denken… gewoon doen dacht ik… Ik vul mijn succeslijst weer aan.”

“Die foto die ik vandaag plaatste… had ik anders nooit gedaan…sta er prachtig op…ahum…. Ik had nog een andere, maar die was zo gemaakt. Maar het waren mijn eigen gedachtes die me gek maakten… wie zegt dat zij denken ‘jeetje wat staat zij er idioot op/ . En toen dacht ik wat kan er mislukken? Nou niets! Dus druk op de knop.”

“Les 5 Perfectionisme: OMG, dit sluit zo aan bij mij dat ik er stil van word. Daarom gebeurt er dus niets verder dan in mijn hoofd, daarom kwam ik nooit verder (lees je het? “kwam”).

Les 8: Er vallen heel veel kwartjes en wat is dit pijnlijk en mooi om dit alles te ontdekken over mijzelf, dank je wel!!!!!!

“ow… de goed is goed genoeg die kom ik nu wel veel tegen… ik heb berichten ingepland voor fb, maar ik blijf nadenken dit kan beter en dat kan beter…. Nee goed is goed genoeg, blijf er vanaf!”

“Ik werd wakker met een unheimlich gevoel: Waar ben ik aan begonnen? Maar toen bedacht ik mij: NEEM DE STAP EN DAARNA DE VOLGENDE STAP EN DAARNA WEER EEN STAP.”

“Ik laat me niet meer zo sterk meer van mijn stuk brengen, ik heb een geweldig bedrijf!!! Ik heb zelfvertrouwen en ben niet meer bang.”

“Ik ben zoooo dankbaar! Dankbaar dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen. Dankbaar dat ik een mega fout heb gemaakt (prive) en dat ik daar helemaal niet meer mee zit! Dankbaar dat ik een facebook bericht kan posten zonder het eerst nog 10 keer te lezen! Ja er is veel verandert!”

“Ik hang nu vol trots mijn flyer op in de supermarkt ipv gebukt en bijna met bivakmuts op.”

“De training werkt ook aan je assertiviteit heb ik gemerkt vanmiddag…”

“Ik heb les 16 gedaan, ik kwam op 8 angsten wat betreft het ondernemen. Ik werd er behoorlijk verdrietig van, maar gaandeweg de les, begreep ik dat het allemaal in mijn hoofd zit. En als het alleen in mijn hoofd zit, dan kan ik ook groene gedachten in mijn hoofd zetten. Ik ben absoluut goed genoeg en iedereen zit op mij te wachten, maar ze hebben me nog niet gevonden. Angst is een illusie.”

“Hey… ik heb helemaal geen last van vakantiestress. Heel relaxed alles in de auto gezet en nu rustig aan het schoonmaken. Ik denk dat ik tijd overhoud vandaag! Het is zo ontzettend rustig dat ik mij af ga vragen of we niet wat vergeten zijn….apart hoor”

“Na een pittig reisje zijn we gister in zuid tirol aangekomen. Mijn man verbaasde zich erover hoe rustig ik bleef… hahaha ja waar de training al niet goed voor is.”

“Ik heb een nieuwe mindset: In alles ben ik succesvol. Natuurlijk heb ik mijn kritische panel nog steeds, maar dan denk ik:”oh joepie, daar is ie weer en vervolgens DOEI”

“Ik ben trots op mezelf!!!”

“Ik heb besloten dat ik mijn passie ga leven.”

En dit is wat jij ook in slechts twee maanden al kunt bereiken, hè…
Laat staan waar jij en je bedrijf na vier maanden training zijn.

ondernemers-training-powerinyou-wendykoning

Een zinvolle investering

Dit is de meest complete Ondernemers Training die er is op het gebied van persoonlijke- én zakelijke groei voor gedreven en ambitieuze coaches die écht iets van hun praktijk willen maken. 

Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling sowieso altijd een waardevolle investering in jezelf. Én in je bedrijf. Want door jezelf te blijven ontwikkelen, groei je als persoon én als ondernemer. 

En als jij groeit, kan je bedrijf ook weer verder groeien.  

Vanaf dag 1 gaan we gelijk gericht aan de slag, waardoor je al heel snel de eerste positieve veranderingen merkt.

Dit is wat je krijgt:

En ook:

En niet te vergeten:

En dan had ik je dit nog niet verteld:

Lees hieronder wat de deelnemers die jou voorgingen hebben bereikt dankzij de training

Voordat ik me aanmeldde voor de training merkte ik dat ik het mezelf moest leren gunnen om zo’n bedrag in mezelf te investeren. Of mijn bedrijf het gunnen. Nu denk ik daar heel anders over en zie ik alleen maar dat mijn bedrijf en ik nu en in de toekomst nog veel trainingen nodig hebben om maar weer verder te komen. Het is echt een investering.

De training heeft me heel veel opgeleverd. Zowel zakelijk als privé is het rustiger, ik reageer rustiger, ik zit er niet meer zo over in. Ik pieker niet of nauwelijks meer. Ik heb geen last meer van stemmetjes die mij naar beneden willen halen.

In mijn coaching ben ik enorm gegroeid. Alles wat ik geleerd heb over emoties, gedachtes, maar ook overtuigingen en zelfs dingen op identiteit herken ik bij mijn klanten waar ik ze dan echt mee kan helpen. Ik merk echt dat dit een meerwaarde voor mijn coaching is.

Ik ben nu echt zelfverzekerd. Daardoor kan ik er echt voor gaan. Staat niets me meer in de weg.

Ik heb leren niet in te vullen voor een ander, dus daardoor hoef ik niet te oordelen. Mij maken ze niet zo snel meer bang. Ik zie overal nieuwe mogelijkheden.

Ik raad deze training vooral aan startende ondernemers aan of waar het bedrijf nog niet zo goed uit de grond is gekomen. Omdat je zelfverzekerd wordt ga je echt groeien en sta je er echt!

Wendy is geweldig om mee samen te werken. Ik ben erg blij dat ik mij dit gegund heb. Daardoor staat mijn bedrijf meteen al goed en vanuit hier kan het alleen nog maar beter gaan!
idastolk-uniekinvorm
Ida Stolk,
voedingscoach
Ik was al een aantal jaren bezig met het Slabak Theater, ik had af en toe een opdracht als clown, dan weer als typetje om gasten te verwelkomen op een feest en clownslessen geven aan alle kinderen van 6/7 jaar. Maar welke richting ik nu echt op wilde dat wist ik niet. Ik nam het eigenlijk niet serieus ook al voelde ik dat ik dit wel moest doen.

En toen kwam de challenge van Wendy en ging ik mee doen. Alleen al door de challenge dacht ik; deze training wil ik voor mezelf doen. Maar wat is het duur en dan komt de btw er ook nog eens bij.... Na veel wikken en wegen heb ik het besluit genomen om toch deze training te volgen. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want het bleek de beste investering te zijn in mezelf!

Dankzij de training weet ik mijn doel in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden. Positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen dmv de Complimentenservice en voor kinderen clownslessen. Het gevolg is dat ik zelfvertrouwen heb in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik verstop mij niet meer achter een typetje of de clownsneus, ik merkte zelfs dat dit niet meer bij me paste. Alle overtuigingen die ik had over mezelf, die mij nerveus, onzeker maakte en mijzelf niet serieus nam, zijn verdwenen. Laagje voor laagje heb ik mezelf mbv de training en Wendy afgepeld en kwam ik eindelijk tevoorschijn.

Ik ben een stuk rustiger geworden en niet meer zo gespannen. Ook heb ik zoveel plezier en lol in alles wat ik doe, het is geen “motten” meer.

Ook in mijn privéleven is heel veel veranderd en alleen maar positief, als gezin zijn we veel hechter geworden en mijn echtgenoot vindt het geweldig om te zien hoe ik gegroeid ben. Ook is het contact met mijn familie enorm verbeterd.

Ik raad je aan om deze training te volgen, want je wordt zo goed begeleid door Wendy en het levert je zo veel op, voor je bedrijf en voor jezelf, zo veel meer dan je ooit had durven dromen! Kies voor jezelf, volg je hart en doe deze training!!
Pauline op ten Berg-Theunissen,
positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen

Bonussen als je nog dit jaar beslist:

Individuele CoachSessie op korte termijn
ter waarde van € 150,-

Om je na je aanmelding alvast gelijk goed op weg te helpen met de eerstvolgende stappen met je bedrijf, plannen we op korte termijn al een online 1-op-1 sessie in van 45 minuten. Zodat je niet hoeft te wachten tot 26 februari. En nu al onder mijn persoonlijke begeleiding de eerste stappen in de juiste richting kunt gaan zetten

1-op-1 Coach Call tijdens de training ter waarde van € 150,-

Tijdens de training krijg je nu één individuele coachsessie van 45 minuten kado. Deze kun je inplannen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Hierin gaan we 1-op-1 sparren over een onderwerp die jij zelf kiest. Bijvoorbeeld de stappen die voor jou op dat moment het handigste zijn om te nemen, meedenken over jouw persoonlijke (online) marketingstrategie, hoe je het beste je teksten kunt opbouwen en/of handvatten om jouw ideale klanten het beste te benaderen. 

3 weken extra coaching
in de speciale besloten Facebookgroep t.w.v. € 127,-

Drie weken voordat de training start voeg ik je al toe aan de speciale besloten Facebookgroep die exclusief en alleen voor de deelnemers van deze training is. Je kunt vanaf dat moment – dus nog vóórdat de training officieel start – al gebruik maken van mijn dagelijkse coaching en support. 

Dit boek mag niet ontbreken in de boekenkast van gedreven ondernemers zoals jij. Het is een ‘must-have’ voor iedere ondernemer die succesvol wil worden. Met maar liefst 30 Wetten van de Winnaars, waarmee je gelijk praktisch aan de slag kunt. Je ontvangt het boek na je aanmelding zo snel mogelijk in huis.

Het inspirerende boek 'De Wetten van de Winnaars'

wetten-van-de-winnaars-boek-ondernemen

€ 600,- extra korting op je investering

Als je nu beslist, krijg je bovenop de hierboven genoemde bonussen én de reeds zeer aantrekkelijke investering, nog eens € 600,- extra korting.

Je investering is nu dus geen € 3.000,-.
Geen € 2.497,- (zoals op mijn website staat). Maar alleen dit jaar nog slechts 1.897 euro.

 

Of 4 termijnen:

Persoonlijk kennismakingsgesprek na aanmelding   

9 online modules met in totaal 36 inspirerende ondernemers lessen met videolessen, geschreven tekst, opdrachten, pdf-downloads en per module een MP3-download met de samenvatting van de betreffende module
TWV 1.297 euro

Live Online ‘Klaar voor de Start’ sessie op 26 februari 2019 met alle deelnemers

Toegang tot de online training zolang als deze bestaat

Lidmaatschap voor de speciale besloten Facebookgroep met dagelijks mijn persoonlijke support, voor al je vragen en uitdagingen tijdens de training.
En waarin je kunt sparren met je mede-cursisten.
Dit is een exclusieve groep voor alleen de deelnemers van deze training
TWV 527 euro

Elke twee weken een online Coach Call van 60 minuten op dinsdag- of woensdagochtend om 09.00 uur waar je je vragen over het ondernemen en jouw persoonlijke- en zakelijke groei kunt stellen. Ik denk Live met je mee hoe jij weer de volgende stappen kunt gaan maken. En je leert veel van de vragen en uitdagingen van de andere deelnemers.
In kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers per sessie
TWV 579 euro

Twee offline Live-dagen (12 april en 14 juni 2019) waarin we samen nóg een paar stappen verder gaan in jouw ondernemersproces. En waarna je bruisend van energie en met nieuwe inzichten en ideeën weer naar huis gaat
TWV 597 euro

Op de laatste dag van de training (2 juli 2019) een afsluitende Online Live sessie samen met alle deelnemers

Of 4 termijnen:

Wacht niet langer en ga vanaf 26 februari samen met mij en de andere gedreven onderneemsters die meedoen aan de slag om op en top Ondernemer te worden en om je praktijk nu écht goed van de grond te krijgen.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.
Het is goed om te weten dat de kosten voor deze training fiscaal aftrekbaar zijn. En daardoor dus nog meer extra voordelen biedt om in jezelf en in je bedrijf te investeren. Bij je boekhouder of de belastingdienst kun je navragen wat dit voordeel voor jou betekent.

Voor wie is de training (en voor wie zeker niet)?

De training ‘Op en top Ondernemer in 4 maanden’ is speciaal voor gedreven en ambitieuze coaches die weten dat ze het kunnen en wat ze willen, maar zich nog geen ondernemer voelen. 

Die er klaar mee zijn om zich nog langer te laten tegenhouden door hun eigen onzekerheden en andere belemmeringen. Die steeds maar niet vooruit lijken komen met hun praktijk, omdat ze bepaalde dingen keer op keer weer uitstellen of vermijden. Terwijl ze weten dat dit ze niet verder helpt. 

Die eindelijk willen afrekenen met al die dingen die hen tot nu toe hebben tegengehouden om er écht voor te gaan. Die de ambitie hebben om zoveel mogelijk mensen te helpen. En daar ook (meer dan) voldoende inkomen mee willen verdienen. En voor ondernemers die al weten hoe belangrijk het is om jezelf als persoon en als ondernemer te blijven ontwikkelen:

In al deze – en nog veel meer – gevallen is dit dé training die alles bevat om van jou een échte ondernemer te maken en om te gaan groeien met je praktijk. 

Een extra winst van deze training is, dat je alles wat je leert over de juiste mindset ook weer kunt toepassen in je eigen coaching en/of training. Zo kun je het ook weer doorgeven aan jouw klanten. Een win-win training dus.

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “Wendy, ik wil echt wel iets van mijn praktijk maken, maar ik heb geen zin om er veel tijd en energie in te steken”, dan kun je nu beter stoppen met lezen. Want de enige die écht wat van jouw praktijk kan maken ben jij. Ik leer jou stap voor stap hoe je het doet, maar ik kan het niet voor je doen. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn. En dat je heel graag een serieus bedrijf wilt maken van je praktijk.

Ik werk alleen samen met gemotiveerde coaches. Vrouwen met een sterke drive. Die er alles voor over hebben om te bereiken wat ze willen. En bereid zijn om hier tijd, geld en energie in te investeren.

Wendy Koning-powerinyou.nl-website

Waarom zou je met mij werken?

Mijn naam is Wendy Koning. Ik ben OndernemersCoach, MindsetExpert en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Van 2013 tot en met 2017 heb ik veel verschillende NLP trainingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Daarnaast volg ik altijd regelmatig mindset trainingen en andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En ook trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing en over het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Voor mij geldt: “Een dag niets nieuws geleerd is een dag niet geleefd”. Ik verdiep me voornamelijk in alles wat te maken heeft met persoonlijke groei- en ontwikkeling en ondernemen. Want in mijn visie kan het één niet zonder het ander als ambitieuze ondernemer. Het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Om ze hiermee verder te helpen. Want dat is wat ik het allerliefste doe.

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als we soms denken. Of als anderen ons doen geloven. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het is. En we houden onszelf daardoor – onbewust – tegen. Dat kan anders, gelukkig. Simpelweg met een andere mindset. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt.

En daar ligt precies mijn expertise. Die ik heel graag met jou deel. Zodat je meer voldoening uit je bedrijf én uit je leven gaat halen. En altijd kunt blijven gaan voor wat jij het liefste wilt.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Ik heb een onvoorwaardelijke garantie, waardoor je kunt deelnemen zonder risico. Door mijn ruime ervaring en de resultaten van mijn klanten ben ik overtuigd van de snelle groei van de ondernemers die ik coach en train. Daarom bied ik een ’30 dagen niet goed geld terug garantie’.

Als je de eerste 30 dagen de online lessen volgens het programma hebt gevolgd, alle opdrachten hebt gedaan, mij je vragen hebt gesteld in de Facebookgroep en tijdens de Live Coach Calls en je bent dan nog helemaal niks gegroeid in je ontwikkeling als ondernemer, krijg je het volledige bedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Vraag en antwoord

Veel coaches zijn niet gewend om te investeren in zichzelf. Terwijl je daar juist zo enorm van groeit. En wanneer jij als persoon groeit, dan groeit je bedrijf met je mee.
De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is: “Wat kost het me nu? Als ik het op deze manier blijf doen?” Vaak kost het nu meer, dan de investering die je doet in deze zeer complete training. En ik kan je met zekerheid zeggen: het gaat je enorm veel opleveren. Het is een investering in de rest van je verdere leven.
Investeren in jezelf is sowieso altijd de beste investering die je kunt doen.
Doordat jij groeit als persoon, kan jouw bedrijf ook weer verder groeien. En daarmee gaat niet alleen de kwaliteit van je persoonlijke- en je zakelijke leven omhoog, maar als vanzelf gaat daardoor ook je omzet omhoog. En verdien je meer.

Nee. Behalve de BTW komen er geen kosten meer bij. Dit is je investering voor de complete training zoals op deze pagina beschreven. De enige verrassing achteraf zal het resultaat zijn.

Ja, dat kan. Je kunt het bedrag betalen in maximaal 4 termijnen.

Ja, de kosten zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Je hebt toegang tot de online training zolang als deze bestaat. Hierin worden ook de updates en aanvullingen die eventueel na jouw training volgen geplaatst.

We starten samen met de hele groep tegelijk op dinsdag 26 februari 2019. Die dag is er eerst een Live online ‘Klaar voor de Start’ sessie met alle deelnemers, waarna je spoedig (dezelfde ochtend) je inloggegevens ontvangt die je toegang geven tot de online PowerMindset Academie. 

De Live-dagen vinden plaats in Volendam of in de (nabije) omgeving van Volendam. De exacte locatie ontvang je als deelnemer uiterlijk twee weken vóór de betreffende Live-dag.

Dat is helemaal prima. En ook gelijk een extra reden om mee te doen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom je nog niet bent waar je al had willen zijn. En nog niet onderneemt op de manier zoals jij dat zelf wilt. Doen wat je altijd al deed is ook veel makkelijker 😉. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En om je gerust te stellen: je doet de training met gelijkgestemde ondernemers. De ondernemers die meedoen hebben allemaal hun eigen onzekerheden. En dat is één van de belangrijke dingen waarmee we in de training aan de slag gaan. 

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit kunt doen. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zeker waard. En ik ben er samen met de andere deelnemers voor jou om je hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Later kan altijd. Het is jouw keuze. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het bijna als mijn plicht om je dit mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’ het uiteindelijk nooit gaan doen. Het juiste moment komt nooit, als je er op blijft wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, uit jouw leven en uit je bedrijf haalt, is een gemiste kans. Het juiste moment creëer je zelf.

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar deze training te verkopen. Want je doet het niet voor mij, maar voor jezelf. Ik coach en train inmiddels ruim vijf jaar en door mijn ervaring kan ik nu met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om de training te gaan doen. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan.

De training duurt vier maanden. We starten samen met de hele groep tijdens een Live Online sessie op dinsdag 26 februari 2019. En we sluiten de training op dezelfde manier samen af op dinsdag 2 juli 2019. Je behoudt na deze 4 maanden nog wel toegang tot de online training en tot de besloten Facebookgroep.

Wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij een online Coach Call met de groep, kun je van tevoren alsnog je vragen toesturen. Ik beantwoord ze dan tijdens de Coach Call. De opname van de Coach Call wordt nog dezelfde dag in de PowerMindset Academie geplaatst.

Dat hangt af van jouw persoonlijke ontwikkeling en het tempo waarin je groeit. Het zijn vooral praktische opdrachten, die gemakkelijk zijn toe te passen in je dagelijkse leven. Waardoor het je vaak niet eens zo heel veel extra tijd kost. Voor sommige opdrachten is het handig om echt even te gaan zitten en ze met je volledige aandacht te doen. Dan behaal je het maximale resultaat uit deze training.

Je kunt al je vragen dagelijks stellen in de besloten Facebookgroep, tijdens de twee-wekelijkse Live online Coach Calls en de Live dagen.

In principe wel. Ben je (nog) geen ondernemer, maar spreekt de training je wel aan? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of deze training voor jou op dit moment de juiste training is. Mail me naar wendy@powerinyou.nl en dan plannen we een gesprek in.

Jazeker. Sterker nog, ik heb altijd eerst een kennismakingsgesprek met de ondernemers die de keuze maken om mee te doen aan de training. Zo kan ik goed inschatten of deze training past bij jou en bij jouw huidige ontwikkeling als ondernemer.

Nee. Weet je, als je nu al niet bereid bent om te investeren in jezelf, dan is de kans heel groot dat je ook niet bereid bent om in andere moeilijke obstakels en belemmeringen te investeren. En dat is wel nodig om écht iets te kunnen bereiken. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen resultaten. De enige die de dingen in jouw leven kan veranderen, ben jij. En de enige die de keuze maakt om in jezelf te investeren ben jij. Investeren in jezelf is dus de eerste en belangrijkste stap om écht iets te veranderen. Overigens is investeren in jezelf de beste investering die je kunt doen.

Je kunt me mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef altijd binnen 24 uur antwoord.

Meld je nu aan

Wie je ook bent en op welk gebied je ook coacht: ga met jouw persoonlijke groei als ondernemer aan de slag en je praktijk groeit automatisch met je mee. 

Als je dit wilt, doe het dan nu. Waarom?

Je leven wordt elke dag korter. En hoewel we het liever niet onder ogen zien, is het wel de realiteit. Elke dag dat jij je zorgen maakt, je van alles en nog wat aantrekt van een ander en jezelf tegenhoudt om te doen wat je het allerliefste wilt, is een gemiste kans.

Neem zelf de regie over alles wat je bereikt. En ga voor wat JIJ wilt.

Ik help je er graag bij. Heel graag zelfs.

Groeten,

Wendy Koning

PS.  De bonussen gelden echt maar tot en met 31 december 18.00 uur. Geen uitzonderingen. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

PPS. De investering wordt nooit meer lager dan dit. Ook niet bij een volgende aanbod voor dezelfde training. Waarom? Mijn training heeft zich inmiddels bewezen. En daardoor is de investering eigenlijk al te laag voor wat het je allemaal gaat brengen. Wat nu in jouw voordeel is. Maak er gebruik van.

PPPS. Je loopt geen enkel risico. Want je krijgt maar liefst 30 dagen garantie: volg het programma, doe de opdrachten, stel je vragen en jouw groei en ontwikkeling als ondernemer én met je praktijk is onvermijdelijk. Want persoonlijke groei zorgt simpelweg voor zakelijke groei. 

coaching-zelfvertrouwen-ondernemen-mindset-powerinyou
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.