Spiritueel Ondernemen met Wendy Koning

Luister je liever dan dat je leest? Klik dan op de oranje play-button hieronder.

"Alleen wordt over dit ene ding vaak niet goed nagedacht..."

Veel ondernemers om mij heen leven toe naar de zomervakantie.
De laatste loodjes voelen zwaar. 
Ze hebben het hele jaar keihard gewerkt. 
En hebben simpelweg geen puf meer om zichzelf in deze laatste weken nog voor de volle 100% te geven. 
Om nu nog op zoek te gaan naar nieuwe klanten bijvoorbeeld.

Maarrrrrr...

…na de zomervakantie gaan ze knallen! 
En dan écht! 
Dan gaan ze ervoor. 
Dan gaan ze écht voor meer klanten. 
Voor meer omzet. 
Ze nemen zich voor om straks meer zichtbaar te zijn op Social Media. 
En ze gaan hun aanbod flink onder de aandacht brengen bij hun ideale klanten. 
Ze gaan zelfs verkopen (ook al krijgen ze daar nu nog de kriebels van).

Ja, na de vakantie gaan ze ervoor. 
Voor de volle 100%. 
Heerlijk, die ambities!  

Alleen, wat ik me dan gelijk afvraag, en dat wil je misschien op dit moment helemaal niet horen, maar het is wel een hele belangrijke om juist nu over na te denken: 

"Wat ga je na de vakantie anders doen dan je de afgelopen maanden hebt gedaan?"

Wat ga je straks precies doen om meer klanten en meer omzet te krijgen? Hoe ga je meer zichtbaar zijn? Aan wie, waar en hoe breng je je geweldige aanbod onder de aandacht? Hoe ga je dit ook echt verkopen? Wat ga je veranderen om dit allemaal te bereiken? Hoe pak je het aan?

Want als je na de vakantie de dingen op dezelfde manier gaat doen als voor de zomervakantie, krijg je hetzelfde resultaat.

Als je andere resultaten wilt, zullen er dingen moeten veranderen. 

Dus wanneer je na de zomervakantie écht wilt knallen met je bedrijf, stel jezelf dan NU die vraag. Want voor je het weet is het moment daar. En wanneer je dan nu geen voorbereidingen hebt getroffen om straks te gaan knallen, begin je al met een achterstand. Waardoor nieuwe klanten en omzet ook gelijk achterblijven. 

En dat is vast niet zoals je het nu voor ogen hebt, toch?

Als jij na de zomervakantie écht wilt gaan knallen met je bedrijf, help ik jou hier graag bij. Voor vijf ondernemers heb ik nu een speciaal Zomer Aanbod. Want na de zomervakantie gaan er bij Power in You een aantal dingen veranderen (waaronder het 1-op-1 tarief).

ZomerCoaching

Wie mij al wat langer volgt weet: ik hou enorm van ambitieuze ondernemers (ik ben er namelijk zelf ook een). Ik help ze graag om flinke stappen te maken met hun bedrijf. 

Want door een andere Mindset als ondernemer, meer vertrouwen in jezelf en in je bedrijf en een zetje in de juiste richting, kom je in beweging en zet je straks wél de stappen die nodig zijn om te bereiken wat je zo graag wilt met je bedrijf. 

En als je de juiste stappen zet krijg je meer klanten.
Dan heb je meer inkomen.
En dan heb je de coaching binnen no-time weer terugverdiend. 

Powerinyou-zomercoaching-ondernemers-mindset

Speciaal aanbod voor vijf ondernemers

Ik noemde het net al, na de zomervakantie gaan er bij Power in You een aantal dingen veranderen. Onder andere de investering voor het 1-op-1 Coachtraject van 3 maanden. Deze gaat namelijk flink omhoog (en dan heb ik het niet over een paar tientjes).

En nee, dit is niet even een verkooppraatje, het is echt zo. Mijn coaching heeft zichzelf inmiddels bewezen en het is tijd om dit nu te gaan aanbieden voor het tarief dat daarbij past.

En omdat jij nog steeds aan het lezen bent weet ik dat je wilt gaan knallen straks. En daarom gun ik het jou om voor de huidige, lage investering samen met mij te gaan knallen en straks alles te bereiken wat je wilt met je bedrijf.

Dit is wat Laura me laatst schreef na haar 3-maandentraject:

"Lieve Wendy, ontzettend bedankt voor dit mooie traject. Op de helft had ik al het gevoel dat het mijn investering meer dan waard was. Onzekerheid was een heel groot thema in mijn leven. Nu durf ik zelfs in de verleden tijd te praten, want ik kan het nu simpelweg niet meer een groot thema noemen. Dus bedankt! Je bent een schat van een mens."
Laura Wierda,
Motivatiecoach voor jongeren

Wees een stapje voor

Wees al je collega-ondernemers die de zomer nu als ‘excuus’ gebruiken om straks pas te gaan knallen een stapje voor. Want jij kunt nu al gaan knallen. Door nú te gaan werken aan jezelf. Aan de dingen die je straks wilt bereiken. Aan de stappen die daarvoor nu al nodig zijn. Zodat je straks, na je welverdiende vakantie, helemaal klaar bent om daadwerkelijk te gaan knallen met je bedrijf.  

Goed om te weten

Wanneer je na de zomervakantie écht wilt knallen met je bedrijf, start dan zo snel mogelijk met het nemen van de juiste stappen.

Zullen we binnenkort een keertje Skypen?

Dan vertel ik je meer over het speciale Zomer Aanbod. 
En geef ik je gelijk drie waardevolle Tips (gewoon omdat ik het niet kan laten) waarmee je al gelijk minimaal drie stappen gaat zetten in de juiste richting. Gratis.

Het enige wat je nu hoeft te doen is je gegevens hieronder in te vullen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen. Zie ook de privacy verklaring.

Er zijn echt maar vijf plaatsen vrij voor dit eenmalige aanbod. 
Want ook ik ga straks met vakantie.
Wacht dus niet te lang.

 

Voel je vrij om dit blog te delen met andere ondernemers die hier ook hun voordeel uit kunnen halen.

En wil je meer Mindset Tips ontvangen? Ontvang elke week minimaal 1 en maximaal 2 keer praktische Mindset Tips en (gratis) aanbod in je mailbox die je helpen om met meer Zelfvertrouwen de stappen te zetten die nodig zijn om je bedrijf op te bouwen en te laten groeien. Gratis.

**Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.